Hermes brățări

Hermes brățări

Brățările din colecțiile la modă Hermes au apărut recent, dar au fost deja iubiți de moda de modă din multe țări. Întreaga linie de brățară este o combinație de frumusețe, modernitate și simplitate lacoică. Artiștii care dezvoltă accesoriu, încrezător că frumusețea este un lucru constant și inseparabil de la modă. Brățara elegantă a mărcii legendare trebuie să fie în arsenalul fiecărei industrii de modă cunosseur.

Modele

Brateletele Hermes diferă în procesul dificil al creației lor, designerii de marcă își folosesc cunoștințele, experiența câștigată pentru lunga istorie a mărcii, noile tehnologii. Ca rezultat, sunt obținute opere reale de artă, concepute pentru a face eleganța și luminozitatea într-o imagine feminină.

Gama de modele este largă. Printre acestea sunt alocate:

 • Un inel deblocat. Brățara nu are un dispozitiv de fixare, mai ușor izvoare, perfect pentru încheietura mâinii largi.
 • RIM este un inel închis care nu este echipat cu un dispozitiv de fixare+

 • Jantă tare cu un dispozitiv de fixare+
 • Lanțurile au diverse țesut – coajă, ancora, dantelă, carcano, venețian, rulo.

Bratari de marcă populară – curea din piele și o jantă de metal cu clemă.

De asemenea, Hermes colaborează cu Apple și face curele pentru ceasul Apple.

Fiecare curea este grație și stil, bijuterii realizate manual. Fiecare set de ceas Apple este o curea de piele și curea de la material impermeabil.

Ceasurile de vizionare sunt produse în mai multe variante de la pielea diferită:

 • Gri cu cusături albe+
 • Culoare albastră similară cu Agate. Efectul laminatiei protejează împotriva zgârieturilor, suprafața este ușor de curățat+
 • roz+
 • piele roșie închisă+
 • Culoarea și textura denimului.
Citește mai mult  Argint veritabil

Culori

Brățări ale casei de modă pariziană recunoscute și bucurați-vă în mare cerere. Designeri de marcă bullet Fashion Culoare Paletă.

Black and Orange Color – Compania de carduri de vizită, astfel de nuanțe sunt deosebit de populare.

Pentru iubitor de clasici, Mark a sugerat acordând o atenție la brățările de gri, bej, albastru închis și culorile alb. Acestea se vor potrivi perfect in orice ceapa, se adaugă rafinament și aristocraticity.

7

Fotografii

Bright culori pentru a alege fete. Galben, roșu, albastru roz, – un accent pozitiv, se va face o imagine în cauză punct de vedere economic.

Cum de a distinge originalul din fals?

Acum, toate false – pantofi, haine, parfumuri, cosmetice si chiar accesorii, cum ar fi marcile de brand. Prin urmare, înainte de modă, sarcina este de a recunoaște fals și cum să-l distinge de original.

Fals se distinge prin mai mulți parametri:

 • Costul produsului. Acesta este principalul indicator. Achiziționarea de produse de brand mondial, este în valoare de înțeles în mod clar că nu poate fi ieftin. În cazul în care vânzătorul cere un preț amuzant pentru bunuri, trebuie să alertă. Cel mai probabil, el oferă așa-numita replica+
 • lipsa de reduceri mari și vânzări. Pentru a înțelege că ceva este în neregulă cu costurile cu ușurință, doar vizitarea site-ului oficial al mărcii+
 • Locul de cumpărare. Modul corect de a cumpăra originalul este de a comanda un lucru prin magazinul oficial online. O astfel de schemă va deveni o modalitate fiabilă de a achiziționa produse de înaltă calitate ale mărcii. De asemenea, pe site într-o filă separată există o listă de magazine – parteneri oficiali, unde sunt furnizate produse.
Citește mai mult  Totul despre Stone Heliotrop

Acest lucru se datorează locului și costului achiziționării accesoriilor Hermes. Acum câteva caracteristici ale Marfurilor acestei companii:

 • Eticheta. Are un element notabil – dash în partea de sus peste a doua literă e. Absența ei – o sută la sută semn de fals+
 • Toate brățările, cum ar fi restul produselor, sunt vândute în ambalajul corporativ al culorii portocalii cu logo-ul+
 • Etichetă numai în limba străină – franceză sau franceză și engleză+
 • În cazul în care produsele originale, vânzătorul are în mod necesar un certificat de calitate pe care trebuie să-l arate la cererea cumpărătorilor.

Dacă unul dintre elementele listate este discutabil, merită amânarea.

Ce sa porti?

Brățările Hermes sunt decorațiuni magnifice care vor deveni un atribut indispensabil atât pentru viața de zi cu zi, cât și pentru evenimentele de seară de vacanță.

Marcile de marcă sunt universale și potrivite pentru orice imagini. Ele pot fi puse pe cocktail-uri superbe într-un restaurant, pantaloni scurți și un tricou pe plajă, blugi și un pulover pentru o plimbare, birou și costum de afaceri pentru a lucra. În orice caz, privirea admirată a proprietarului lucrurilor de la Hermes sunt garantate.

Recenzii

Hermes – Sinonim pentru calitate, stil și modă. Accesorii pentru acest brand în afara timpului și schimbarea tendințelor. Prin urmare, recenziile despre brățări sunt doar pozitive.

Apariția decorului este concisă, dar este amintită din cauza originalității sale.

Materiale nobile – piele naturală, argint sau alte metale de înaltă calitate.

Schema de culori extinsă – ușor de găsit o brățară pentru orice eveniment și ieșire.

Durabilitatea decorului se realizează din cauza tehnologiei și a materialelor utilizate.

Citește mai mult  Inel cu un semn Infinity
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: