saci Hermes

saci Hermes

În prezent, saci de femei pot fi achiziționate în orice stil și execuție. Totul depinde numai de dorințele și gusturile clienților. Astăzi vom vorbi despre accesorii de înaltă calitate, de la faimosul brand mondial Hermes.

Particularități

Dintr-o frumoasă, la modă și de înaltă calitate geantă de mână nu va fi în măsură să refuze orice doamnă tânără. Astfel de produse sunt capabili de a decora imaginile femeilor și a le face mai atractive. Cu aceste sarcini, accesorii de marca Hermes sunt ușor de a face față.

În producția de saci de brand de înaltă calitate, sunt folosite numai materiale naturale și durabile. Acestea includ pielea de origine naturală, care este atât de popular printre fashionistele de toate vârstele.

verificare de materiale de calitate foarte ușor. Doar îndoiesc că sacul și urmăriți cum se va comporta mai târziu. Lucrurile autentice de la Hermes vor lua rapid forma lor originală și nu vor fi crăpate sau dents.

Articolele ieftine vor fi lovite sau chiar vor izbucni.

Nu puteți acorda atenție accesoriilor pungilor. Pentru fabricarea sa, sunt utilizate materiale de înaltă calitate și costisitoare care nu sunt supuse deformării sau deșeurilor. Există, de asemenea, astfel de modele de genți de mână pentru femei în care diferite părți sunt prezente din metale prețioase

Producătorul popular aderă la legile speciale de simetrie, astfel încât toate produsele sunt realizate cu un raport de 1: 2.

O altă caracteristică distinctă a produselor de brand sunt picioare mici. Ei joacă un rol foarte important în designul de pungi. Aceste detalii inconspicuoase sunt necesare, astfel încât zona inferioară a din piele naturală să nu vină peste suprafețe dacă doamna vrea să pună o pungă.

Caracteristica genți de mână de la Hermes este procesarea lor. Toate cusăturile și cusăturile din accesorii sunt largi și foarte îngrijite. Ele nu sunt plasate într-o linie dreaptă, ci „pomul de Crăciun”.

Pungile originale de marcă au întotdeauna o emblemă de marcă cu titlul producătorului. Acest articol discret este scump și analizează armonios pe fundalul modelelor de piele de orice culoare.

Cauzele Legendarului

Accesorii excelente din casa franceză Hermes sunt teribil de populare printre Fashionistas. Fiecare model are un design grijuliu care poate face o imagine feminină elegantă și luxoasă.

Aceste companii bine-cunoscute au fost formate în Franța în distanțe 1837. În acel moment, produsele sale principale au fost hamul de cai.

Producția de brand de bunuri din piele de înaltă calitate a început doar cu 1879. În acel moment, a fost deschisă primul magazin corporativ hermes. Consumatorii au apreciat produse de înaltă calitate ale acestei companii, ceea ce a făcut-o foarte populară.

Popularitatea dracului a câștigat pungile nominale ale mărcii franceze. Acestea au fost făcute de partide mici de mai mulți ani. Acestea includ seria Birkin, Kelly și O-Bag. Numele acestor accesorii, într-un fel sau altul, au fost asociate cu doamne faimoase la acel moment.

De exemplu, sacul frumos și feminin al lui Birkin a fost numit după numele faimosului cântăreț din Marea Britanie. Astfel de accesorii sunt foarte confortabile, spațioase și au o structură moale. Modelele originale în acest titlu nu pot fi rigide.

Linia numită O-Bag a fost creată în onoarea lui Jackie Kennedy, care era soția miliardului grec Aristotel Ossis. O-Bag este un nume voașizat, deoarece Jackie nu și-a putut permite să-și folosească numele în campanii publicitare.

Accesorii uimitoare Kelly și-au câștigat numele în mod neașteptat. Nu sa întâmplat înainte, dar după ce au plecat. Printesa Grace Kelly a fost sub vederea camerei Paparazzi și a încercat să ascundă burta rotunjită, închizându-l cu o geantă mare de la brandul francez.

Fotografiile Grace a ajuns încă pe paginile unei publicații celebre, după care au fost accesorii de la Hermes și a primit un nume nou, care a devenit un mic mai târziu.

Aceste modele de neegalat au devenit cu adevărat legendare și au făcut ca bunurile din piele de brand, chiar mai cunoscute și de dorit. Ele sunt relevante astăzi datorită designului excelent, ceea ce este relevant în orice moment și sezon. Regulile de cult se supun actualizărilor, dar ele sunt nesemnificative.

Modele populare

Brandul francez Hermes produce genți de mână pentru femei foarte frumoase și elegante, în fața căruia este imposibil de rezistat. Luați în considerare mai multe dintre cele mai populare modele de brand.

Hermes Birkin

Terribly popular printre clienții Gourmet Gourmet Birkin. Aceste accesorii completează imaginile multor celebrități și colebrită, care cunosc lotul în modă.

Aceste exemplare din piele autentică sunt făcute. Este subțire întinsă și plăcută la suprafața touch.

O caracteristică distinctă a unor astfel de pungi este că acestea sunt perfect ținute. Accesoriile din linia Birkin nu sunt absolut supuse deformării și revin rapid la poziția inițială dacă sunt montate.

Ca și în toate accesoriile de marcă, picioarele metalice protejează partea inferioară de la contactul cu orice suprafețe pot fi găsite în aceste pungi. În afara produselor, sunt plasate elemente metalice decorative cu pulverizare protectoare.

Modelele originale Băi de birkin sunt fabricate în monofonice. Alegerea schemei de culori vă permite să ridicați moda de moda o versiune frumoasă a umbra dvs. iubită și să le completați orice costum elegant.

Aceste accesorii ale femeilor sunt populare nu numai datorită designului atractiv, ci și practicității și a capacității. Este demn de remarcat faptul că în timp nu își vor pierde culoarea saturată și nu vor fi arși sub influența luminii solare.

Hermes Constance

Dimensiunile compacte și modelele rafinate au geante fermecătoare Hermes Constance. Acestea aparțin seriei de pungi nominale legendare. În prezent, aceste modele sunt invidioase pentru popularitate, deoarece sunt simboluri reale ale stării ridicate și un gust excelent.

Aceste copii excelente sunt făcute în design clasic, astfel încât perfect armonizați cu multe costume de sex feminin.

O astfel de colecție rafinată a primit numele său nu în onoarea faimosului femeie, dar nu a afectat popularitatea ei. Astăzi, multe femei tinere celebre sunt adresate constanței drăguțe de mână.

Aceste produse feminine se disting prin forme geometrice adecvate și linii clare. Ei vor arăta armonios atât în ​​imaginile de zi cu zi, cât și în afaceri și seara.

Colorarea genți mici sunt plăcute la diversitatea lor. Fashionista poate ridica o pungă superbă într-un gamma clasică sau luxuriantă pentru ei înșiși. Mai ales costisitoare și luxos pe doamnelor privesc modelul cu suprafața care repetă pielea crocodilului sau a șarpelui.

Hermes Kelly

Linia de cult Hermes Kelly a văzut lumina în distanța 1930. Dar apoi avea un nume complet diferit – Haut à Courroie. Aceste accesorii chic au dobândit foarte repede un număr mare de fani din întreaga lume. Printre ei au fost chiar Printesa Monaco și Part-time Star Hollywood – Grace Kelly.

Era ea care într-o zi ascunsă din Paparazzi Fapt de sarcină, ascunzându-se în spatele sacului mare Hermes.

Produsele minimaliste din colecția Kelly sunt o realizare reală a bogăției și a luxului. Ei se bucură de cererea nebună printre celebrități.

Modelele elegante se laudă un design solid și nobil, înainte de care este imposibil să se opună. Ele sunt perfecte pentru majoritatea cazurilor și motive.

Cat costa?

Nu este un secret că produsele originale de la faimosul brand nu va costa niciodată ieftin. Acest lucru se aplică și sacilor la modă de la brandul francez Hermes.

De exemplu, prețul faimosului model mondial Kelly și Birkin începe de la șapte mii de dolari. E greu de spus, la ce marcă se termină. Puteți face cu ușurință o comandă individuală, iar pentru dvs. veți face un produs fabulos cu pietre prețioase și metale nobile.

O cantitate mare va costa un model produs din piele de crocodil.

Achiziționarea unui astfel de accesoriu chic, plătiți nu numai pentru materiale de înaltă calitate și durabile, dar și pentru brandul celebru mondial.

Cum de a distinge originalul din fals?

În prezent, piața pentru accesorii pentru femei Pottit este un număr mare de falsuri diferite. Cel mai adesea această problemă atinge produsele de branduri eminente. Hermes nu este o excepție.

Copiile de calitate scăzută se dau imediat, dar pe rafturile de magazin vă puteți întâlni un fals foarte bun, ceea ce numai un profesionist poate distinge. Nu vă grăbiți să cumpărați o geantă de marcă.

În primul rând, acordați atenție următoarelor detalii:

 • Alegeți pielea. Ar trebui să fie plăcut și moale, mai ales dacă vorbim despre pielea de vițel. Piesele grosiere din sac nu ar trebui să fie.
 • Căptușeală în accesoriile de marcă sunt realizate din pielea de capră făcută în aceeași culoare ca și întregul sac. Acordați atenție.
 • Produsele originale au procesare specială. Ele nu sunt zdrobite și ușor de revenire la forma anterioară dacă le pliază. Dacă vorbim despre o copie, va rămâne cu siguranță urme și daune urâte.
 • Acordați atenție cusăturilor și liniilor din accesorii. Ei nu vor fi drepți și vor fi cusute de „pomul de Crăciun”.
 • Dacă produsul provine de la mirosul neplăcut al chimiei, merită refuz. Aceasta va indica pe materiale slabe și neprofitabile care nu vor dura mult timp.
 • Nu este recomandat să cumpărați un model de marcă pe piață sau într-un magazin ieftin. În astfel de puncte de vânzare, veți găsi cu siguranță produsul original.
 • Nu aveți încredere în prețurile prea scăzute. Pungile de marcă Hermes nu vor costa mai puțin de șapte mii de dolari.
 • Nu credeți în diverse promoții și reduceri tentante. Marca franceză renumită nu utilizează manevre detașabilă.

Recenzii

Accesorii de înaltă calitate și elegante de la brandul francez colectează recenzii entuziaști de la Fashionistan din întreaga lume. Doamnelor sărbătoresc calitatea de neegalat a materialelor și a accesoriilor care nu își pierd frumusețea.

I-au plăcut femeile de doamne și capacitate Hermes. În exterior, ele nu par prea mari și mari, dar partea interioară vă permite să plasați o mulțime de lucruri utile și necesare în ea.

Sacii de marcă sunt foarte convenabili. Guy de moda poate ridica atât zgârierea manuală, cât și un model elegant, cu o curea peste umăr în orice culoare. Acest lucru indică un bogat sortiment al mărcii, care nu a putut decât să aprecieze doamnele.

Proprietarii fericiți ai genelor de mână de Hermes frumoase susțin că accesoriile preferate sunt potrivite pentru toate imaginile și le dau o chic specială și strălucitoare. Acest fapt face ca articolele de marcă să fie foarte populare și dorite.

Imagini spectaculoase

Dacă doriți să completați imaginea unui lucru elegant și la modă, atunci geanta de lux de la Hermes va fi opțiunea perfectă pentru dvs.

Luați în considerare în detaliu câteva imagini spectaculoase decorate cu saci de marcă.

 • Dacă doriți să repetați ansamblul de modă Victoria Beckham, ridicați blugi înguste albi și o cămașă de mânecă lungă strălucitoare. Completați acest set de sac negru Hermes și o curea largă pe blugi.

 • Puneți rochia fără bretele pline de fluturi cu o fustă largă. Pe fundalul unui astfel de costum, va exista o pungă armonioasă în culoarea costumului. La acest simplu, dar pachetul elegant este potrivit pentru stilettos sau sandale deschise cu curele subțiri.

 • Elegant și feminin va arăta ca un set, constând din pantaloni straighturi luminoase, bluze dungate, vesta și pantofi tricotați alungit pe un toc de cvadrant mic. Acest ansamblu poate fi suplimentat cu o mână mică potrivită pentru o bluză sau vesta. Adăugați un șal deschis în imagine – îl va face mai viu și armonios.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: