Wallet Hermes

Wallet Hermes

În prezent, este dificil să vă imaginați viața fără un astfel de accesoriu funcțional, ca un portofel. Este potrivit în orice imagine și stil. Un astfel de lucru vă va permite să purtați întotdeauna cu dvs. toate cele mai importante lucruri mici: bani, documente, carduri, cecuri, cărți de vizită. Astăzi va fi despre produse de marcă de înaltă calitate Hermes.

Un pic de istorie

Firma franceză și-a început drumul în 1937, cu deschiderea atelierului pentru fabricarea unui cai de clasă de lux. Puțin mai târziu, Maestrul a început să producă muniții pentru călăreți și accesorii de golf. Popularitatea produselor a crescut în mod constant.

Primele accesorii

Produsele atelierului au câștigat foarte repede popularitatea în rândul consumatorilor. A devenit furnizor de case aristocratice din Franța. A fost această firmă care a fost prima care a început să aplice un fermoar și a făcut-o mai populară. În 1920, Hermes eliberează primele colecții de îmbrăcăminte, ceasuri, mănuși, pungi de fulgere, saci de drumuri, portofele.

Tendințe de modă

Moda nu sta în regulă, astfel încât modelele de trend se înlocuiesc în mod regulat reciproc. Dar nu pierdeți niciodată relevanța opțiunilor rezistente la uzură și durabile de la pielea de înaltă calitate a originii naturale.

Proprietățile produselor din piele

Portofele din piele Hermes sunt ideale pentru o modă încrezătoare, care gândește imaginea lui la cel mai mic detaliu. Ele sunt foarte plăcute la atingere și păstrează în mod fiabil facturile și trupele de numerar.

Citește mai mult  Rucsacuri la modă în școală

Avantaje

Produsele firmei franceze au următoarele avantaje:

 • Portofele de marcă se disting prin durabilitatea lor și rezistența la uzură+
 • Posedă un design laconic+
 • Priviți perfect în aproape toate imaginile și stilurile de stil+
 • Sunt spațioase și funcționale+
 • Nu necesită îngrijire specială+
 • Ușor curățate de murdărie și praf+
 • Se fac exclusiv din materiale naturale și de înaltă calitate+
 • Completat de montarea strălucitoare a pielii monofonice diluante.

Gamă

fashionista moderne pot alege foarte usor un model de decent, care va corespunde cu gusturile și cerințele lor. Poate fi o poșetă spațioasă, portofele miniaturale plasate în buzunare sau produse elegante – ambreiaje.

Brandul Francez Hermes este ideal pentru selectarea accesoriilor de înaltă calitate și funcționale.

Ce să acordați atenție la cumpărare?

 • La cumpărarea unui nou portofel de calitate nu trebuie să salveze+
 • Încercați să alegeți cea mai spațioasă opțiune+
 • În portofelul, banii ar trebui să fie plasate gratuit+
 • În locurile de elemente de fixare – butoane nu trebuie să se lipească fire+
 • Ele nu ar trebui să fie înghețate+
 • Color Design Este demn de a alege în funcție de gusturile și preferințele.

Dimensiuni

Hermes este implicat în eliberarea de portofele complet diferite forme și mărimi. Dintr-o gamă largă de produse, fiecare fashionista va putea alege pentru sine atât de compact și accesoriu mare, spațioasă.

modele în miniatură

Marca produce portofelele foarte confortabile și spațioase, de dimensiuni mici. De regulă, acestea sunt în toate regulile. Acestea sunt realizate din piele naturală și sunt plăcute la atingere și durabil.

Interior

Nu vă fie teamă de accesorii compacte. Ele nu sunt mai puțin spațioase decât modele standard.

Citește mai mult  Bratari de la chihlimbar

Partea lor interioară este echipată cu următoarele compartimente:

 • Două departamente mari și spațioase pentru facturile de numerar+
 • Buzunar special detașabil situat în mijloc+
 • Are un fermoar separat – fermoar+
 • Buzunare pentru carduri de afaceri și plastice+
 • Buzunar de buzunar, situat pe spatele produsului.

Avantaje

Portofelele mici sunt foarte populare, sunt ușor de transportat cu ele atât într-o geantă, cât și în pantalonii obișnuiți de buzunar sau îmbrăcămintea exterioară. Întotdeauna aveți toate lucrurile importante într-un accesoriu miniatural la îndemână.

Mare

Marca franceză produce portofele mari. De regulă, au o formă dreptunghiulară și un dispozitiv de fixare – o bandă sau un buton.

În astfel de produse, nu numai bani, monede și carduri, ci și fotografii ale celor dragi și chiar documente (cum ar fi un permis de conducere).

Clapetă

Portofele mari au elemente de fixare – butoane sau curele. Pentru a doua opțiune, fitingurile de argint sau de aur sunt utilizate sub forma unei litere mari „H”. Astfel de atașamente sunt foarte simple și rezistente la uzură.

Gama

Marca franceză produce produse de înaltă calitate, cu design frumos și original. Ceea ce Fashionista va putea abandona astfel de produse spectaculoase? Citiți mai multe cu linii populare de portofele pentru femei.

Bătrân

Cele mai frecvente și mai populare portofele de marcă, cu un fermoar special sub forma unei benzi numite Bearn. Astfel de produse pot avea absolut orice formă, dar, de regulă, sunt făcute dreptunghiulare. Ele sunt absolut calm de bani și cărți și nu vă puteți temi de faptul că vor veni.

Particularități

Copiile calitative sunt disponibile într-o varietate de colorat. De la o selecție imensă, puteți evidenția modele spectaculoase de salată, portocaliu, albastru, roșu și roz. Astfel de modele au un design concis care va fi armonizat aproape cu toate doamnele.

Citește mai mult  Capace la modă

Funcționalitate

Modelele de la linia urs sunt caracterizate de capacitatea lor. Este convenabil să obțineți ambele bancnote sau cărți și monede. Banii în astfel de produse nu vor transpira.

Portofel dogon

O altă frumoasă linie numită Wallet Dogon este reprezentată de modele suculente într-o colorare monofonică. Aceste instanțe frumoase și laconice vor deveni alegerea perfectă pentru orice modă, ceea ce apreciază de înaltă calitate.

Proiecta

Copiile universale se disting prin sofisticarea și comoditatea lor. Acestea sunt completate de accesorii spectaculoase de argint, care diluează remarcabil suprafața monofonică a portofelului. Butonul de deschidere / închidere este plasat pe banda din piele, partea din față.

Funcționalitate

Foarte confortabil și practic sunt astfel de copii ale pieii de culoare moale. Partea interioară din astfel de produse este echipată cu departamente standard pentru facturile de numerar și un buzunar pe fermoar. Există în astfel de versiuni și compartimente speciale pentru cărți de vizită și carduri de plastic.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: