Igloves atinge mănuși

Igloves atinge mănuși

Odată cu sosirea iernii, proprietarii de smartphone-uri nu vin cele mai bune momente. Rece, zăpadă, ploaie umed – toate acestea fac ca ea să vă ascundă mâinile în buzunare și să mutați ritmul rapid. Orice apel care a venit mesajul SMS nu vrea nici măcar să ia, deoarece touchscreenul nu recunoaște atingerea mănușilor. În special pentru astfel de cazuri și pentru mănușile senzoriale Igloves au fost create.

Ceea ce este mănușile igloves?

Mănuși senzoriale – soluția perfectă pentru cei care nu pot face parte cu smartphone-urile lor pentru un minut. Fabricat din material natural, protejează mâinile de la vreme rece și vă permit să faceți orice manipulare cu telefonul, indiferent de condițiile meteorologice.

Toate acestea datorită firelor speciale de conducere încorporate în vârfurile mănușilor. Astfel de fire sunt capabile să trimită semnalele de energie la ecranul tactil, ceea ce permite smartphone-ului să funcționeze eficient.

Pentru a înțelege principiul muncii Igloves, ar trebui să știți cum funcționează ecranul smartphone. Senzorii încorporați în telefon reacționează la impulsurile care apar la cea mai mică atingere a degetului.

Mănuși și mănuși convenționale, pe care le purtăm într-o zi rece, blochează aceste impulsuri și nu se întâmplă nimic pe ecran. Atingerile sunt efectuate astfel de semnale și puteți introduce cu ușurință mesajul, flipping feed-ul de știri și puteți primi apeluri. În ciuda unei astfel de compoziții complexe, produsele Igloves sunt foarte moi și pot fi purtate și la fel.

Avantaje

Mănuși senzoriale au o serie de avantaje, care vor aprecia toți utilizatorii de smartphone-uri:

  • Principalul lucru – mâinile tale nu mai trebuie să înghețe pentru a lua un apel important pe stradă.
  • Fire care conduce impulsurile sunt amplasate în așa fel încât utilizarea telefonului este la fel de eficient și confortabil cu putință.
  • În plus, mănușile nu diferă în textura lor de la obișnuite, astfel încât inconvenientul în ciorap nu va apărea.

Modelele sunt prezentate în culori diferite: variind de la negru universal și terminând cu produse roz, albastru și galben.

  • Igloves, de asemenea, nu va afecta calitatea muncii a telefonului smartphone. Ele nu se aplică ecranele de deteriorare, nu-l zgâriați și nu reduce viteza de lucru.
  • Cea mai mare frica de mulți utilizatori – pentru a ridica un dispozitiv de MOLDES glisante. Cu senzoriale, nu este în valoare de atât de frică, materialul produs nu aluneca deloc, iar telefonul este ținut în siguranță, în mâinile.
  • Un alt plus important – produsul este bine adiacent palmei și ia forma ei.

Ștergerea Igloves, Citiți mai bine instrucțiunile. Deși firele magice din mănuși nu vor merge oriunde de mult timp, este de preferat să ștergeți manual apă rece fără a utiliza aparate de aer condiționat

  • De asemenea, merită remarcat un model frumos de design universal. Igloves nu este doar mănuși neobișnuite sau mănuși, ci și un accesoriu elegant, sa gândit la cel mai mic detaliu. Aceasta este ceea ce face o persoană potrivită, fie că este o femeie, un bărbat sau un copil.

dezavantaje

Și totuși, în ciuda unui număr atât de mare de avantaje, mănușile pentru ecrane touch au unele dezavantaje. Unul dintre ele este imposibilitatea de a folosi un îngheț puternic. Igloves este o mare achiziție, totuși, temperatura de peste -10 de grade ar trebui să fie greu de așteptat.

Mâinile înghețate chiar și în mănuși foarte calde, în legătură se vor mișca complet cu dificultate. Prin urmare, în momentul înghețurile de juniori, este mai bine să amâne utilizarea de stradă de telefon.

Al doilea dezavantaj este universalitatea dimensiunii. Achiziționarea de produse, aveți nevoie de un anumit timp să o eliminați astfel încât să dobândească forma palmei. Interesant este faptul că marea majoritate a cumpărătorilor sunt bărbați. Și acest lucru este de înțeles, deoarece mănușile iglove sunt unisex, care nu implică diferențe între utilizatori.

7

Fotografii

Frumusețea și eleganța mâinilor feminine, care este avantajoasă să sublinieze câteva mănuși de piele obișnuite, pe fundalul senzorialului sunt pur și simplu pierdute. Chiar și cu o paletă variată umbră și o gamă largă, produsul poate arata nepoliticos și grele. Și multe fete continuă să preferă clasicele dovedite.

Mănuși reale de înaltă calitate pentru telefonul senzorial trebuie să fie făcute din material natural bun – lână. Din păcate, mulți utilizatori cumpără falsuri chinezești din sintetice, care se usucă rapid, pierde forma și are cusături nerecistente. Pe astfel de produse, scurgerile apar în câteva zile, iar culoarea și logo-ul sunt curățate după mai multe stiluri. Pentru a evita surprize neplăcute, merită să cumpărați un model numai în magazine specializate.

Comentariile clienților

Deoarece mănușile senzoriale – produsul este foarte popular, cei care au încercat-o, se grăbesc să lase o recenzie. Practic, revizuirile consumatorilor sunt pozitive. Avantajul este confortul produsului, accesibilitatea cu ușurință, siguranța dispozitivelor electronice în timpul utilizării. Aproape toți utilizatorii susțin că sensibilitatea mănușilor este foarte mare și puteți juca în siguranță jocul și puteți apela un mesaj.

Printre recenzii negative, este în primul rând cu privire la calitatea materialului. Cumpărarea mănușilor la un preț scăzut sau stocuri, vă puteți confrunta cu consecințe neplăcute, pornind de la un material foarte fin și terminând cu o condiție absolut fără funcționare. Unii oameni părăsesc, de asemenea, comentarii cu privire la înghețurile puternice, unde nu se îngheață mâinile, iar telefonul, care reduce foarte mult performanța Igloves.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: