Inel cu chihlimbar

Inel cu chihlimbar

Inelul în orice moment a fost considerat cel mai bun decor al unei femei. Indiferent de modul în care modelul sa schimbat, a rămas întotdeauna în cererea și accesoriu de modă. Astăzi, tendințele modei sunt tendința relevantă – un inel cu chihlimbar.

Particularități

Amber este o piatră de origine organică, cu diferite nuanțe și grad de transparență. Se numește o lacrimă înghețată, o stea strălucitoare, piatră însorită. Este o rășină rășină pielizată, vârsta sa se calculează cu zeci de milioane de ani.

De mult timp, cea mai valoroasă piatră a fost considerată cea în care insecte, pliante mici și crengi. Amber are o proprietate mumlifing, păstrând în forma originală că a căzut cu mulți ani în urmă. Costul unei pietre mari cu un gândac, dragonfly sau alte insecte pe piața internațională vine la 20 de mii de dolari.

Acest GEM este atribuit proprietăților magice, a fost o credință de cameră magică, participând la ritualuri magice. În același timp, el devine o decorare a obiectelor magice, transformându-se treptat într-un accesoriu de modă. În procesul de măcinare și de prelucrare cu un strat special, ea dobândește o vedere frumoasă.

Inel cu chihlimbar este popular datorită proprietăților sale de vindecare:

 • dureri de cap Amber lăstari+
 • Elimină răceli și boli virale+
 • îmbunătăţeşte metabolismul+
 • Normalizează activitatea inimii+
 • infecții ale pielii Tratează+
 • stimulează sistemul nervos+
 • inflamație Elimina+
 • Fum piatra de ardere ajută să facă față cu ureche și dureri oculare+
 • Ajută la restabilirea puterii.

Amber este considerat a fi un simbol al fericirii și sănătății, astfel încât astfel de decoratiuni sunt foarte populare cu femei.

Proprietățile Magic sunt atribuite inele cu chihlimbar:

 • Se crede că protejează împotriva răului și a prejudiciului+
 • dă sentimentul proprietarului de încredere în sine+
 • atrage atenția sexului opus.
Citește mai mult  Rucsacuri pentru fete pentru fete

Astfel de inele nu sunt destinate pentru o nunta sau nunta.

Culoare

Nuanța de chihlimbar este diferit. Clasic Culoare miere-Galben Piatra. În funcție de locul de origine, tonul poate fi incolor, negru, roșu, foc, portocaliu. Verde și albastră sunt considerate cele mai frumoase nuanțe.

Culoarea pietrei depinde de incluziunile de origini diferite: mineralele dau o nuanță de argint, alge – ton verzui, bule de aer Culoare luminoasă. Amberul albastru este obținut de la o rășină Lorck, este foarte laborioasă în procesare, astfel încât un astfel de inel este foarte scump.

Mai des, inelele devin pietre de la nuanțe galbene la maro. Rareori piatra poate fi chiar argint. Amberul unei umbre verde este considerată rară care a avut loc de la rășini care cresc în teren mlaștină. Mai puțin de multe ori puteți vedea o culoare verde strălucitoare, bogată, care sa dovedit a plantei rare Pinus Sciniefera.

Astăzi, bijutierii experimentați pot spori luminozitatea nuanțelor pietrei. Un astfel de inel seamănă cu un accesoriu cu un carneian, dar Amber este mai transparent și mai nobil.

Soiuri

Amber Friendly cu toate metalele. Cele mai frumoase și aristocratice modele sunt decorațiuni în cadrele de aur, platină și argint.

Astăzi, alegerea bijuteriilor este atât de mare, care satisface cele mai exigente preferințe. Încadrarea poate fi solidă, constând dintr-o combinație de metal de nuanțe diferite. Astăzi, combinațiile de aur alb și roșu sunt relevante.

Modele la modă au design original și complicat. Cu o abilitate, puteți alege diferite opțiuni pentru un anumit caz sau un model universal adecvat pentru orice stil și imagine.

Astăzi în decorațiuni masive de modă. Inele frumoase cu un chihlimbar mare în cadru de dantelă sunt capodoperele de bijuterii și cea mai bună decorare a unei femei.

Pare neobișnuit de un inel cu trei pietre de nuanțe diferite: verde, portocaliu și mamă în janta de aur. O decorare originală la fel de originală din argint de aur 925 cu cinci pietre de piatră triunghiulare. Combinația de nuanțe verzi galbene, roșii și întunecate face ca accesoriul luminos și spectaculos. Designul complicat nu este similar cu designul obișnuit și face inelul unic.

Citește mai mult  Dimensiunea lanțului

Inelele cu chihlimbar multicolor sunt cele mai diferite forme. Acestea sunt compoziții simple abstracte, forme geometrice, margele, petale de flori, flori realiste.

Frumos arată inel cu chihlimbar aprins sub formă de trandafiri înflorite. Designul lui Jewer este cel mai divers. Uneori este un decor monolit făcut în stilul de minimalismul, fără modele în relief și proeminențelor. Pentru un inel de sex feminin, utilizați galben Gold 583, roșu 585, alb 750 de probe și argint 875, 925 de probe.

Una dintre metalele perfect combinate cu chihlimbarul este argintul negru. Are o nuanță neagră la adăugarea de sulf și oxidare. Cu acest metal combină orice culoare de chihlimbar. El va arăta frumos și aristocratic.

Arătăm original în cadrul margele de chihlimbar. La măcinare, devin mai transparente și de a juca lumina soarelui. Granulele granulare de foc arata bine in marginea galbena de aur.

Inelele de designer cu chihlimbar au cel mai bizar. De multe ori acestea sunt efectuate de schițe individuale la comandă.

Tendințe de modă

Modelele masive cu chihlimbar mare sunt ideale pentru cazuri speciale și solemne. Un astfel de inel poate fi pus pe o rochie de lux de seară sau un costum elegant, care completează o plasă cu o pălărie sau o cupă îngrijită.

Va fi bun și un inel masiv cu chihlimbar verde. Acesta poate fi pus pe o excursie la teatru, în galeria de artă, la expoziție, într-un restaurant.

Dacă aveți de gând să cumpere o piatră într-un cadru de aur galben, este mai bine să cumpere un produs cu o piatră într-o nuanță similară sau pe ton mai întunecat. Se pare bine cu roșu aur galben și galben-verde. Alegerea unui ornament de bijuterii de argint sau un accesoriu de platină, puteți opri alegerea pe inserturi de bijuterie contrastante.

Citește mai mult  Descriere Rucsacuri Fendi

Cum de a distinge fals?

Din păcate, astăzi nu falsuri sunt rare. Acest lucru este valabil mai ales pentru bijuterii. determina vizual autenticitatea pietrei poate doar un bijutier experimentat.

Cu toate acestea, cunoașterea proprietăților fizice unice de chihlimbar, ei pot verifica orice client:

 • chihlimbar natural cu frecare sau de ardere evidențiază parfumul rășinoasă slab. Sintetic se distinge printr-un miros chimic caustică.
 • Yantar cu frecare devine încărcată negativ și atrage bucăți mici de hârtie.
 • Culoarea pietrei naturale este uniformă, nu există bule multiple de aer în ea.
 • Cu zgâriet, fagurile reale de bijuterie în fragmente mici.
 • Cu o lampă ultravioletă incluzivă, o luminescență reală de luminescență GEM.
 • Poți să scape pe piatră o picătură de acetonă sau de alcool: dacă a devenit lipicios, atunci a săpat, dar nu chihlimbar.
 • În plus, zgârieturile de pe acul de cupru nu vor fi vizibile pe Digger, dar Amber este mai bine să protejați.

Îngrijire

Amber inelul este frică de picături de temperatură. O astfel de decorare este mai bună stocată la temperatura camerei departe de dispozitivele de încălzire.

Piatra este fragilă și cu o lovitură puternică poate să se prăbușească, așa că trebuie să o ocupați cu atenție. Nu puteți zgâria, aruncați sau aruncați un inel.

Dacă produsul este contaminat, trebuie să-l spălați cu apă caldă curentă. Cu poluare severă, puteți coborî inelul câteva minute în soluție de alcool de amoniac sau sarat, apoi asigurați-vă că alunecați cu apă curgătoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: