Inel cu safir

Inel cu safir

Bijuterii frumoase – ceea ce iubește fiecare femeie. Dragi pietre, decoratiuni inamice poartă diferite simboluri și valori diferite. Cu toate acestea, piatra albastră safir, strălucitoare și saturată este considerată cea mai iubită și mai interesantă. Inel cu safir, un cadou minunat pentru sine și pe cei dragi, poate fi o adevărată coroană a colecției de bijuterii.

Caracteristici și avantaje

Sapphire – Piatră naturală de albastru adânc și saturat. Din limba greacă, numele său este tradus ca „piatră albastră”. Ca și cu alte pietre, o mulțime de credințe sunt asociate cu safir. Europenii cred că astfel de pietricele purifică gândurile și aduce armonie, iar oamenii care trăiesc în est cred că safirul contribuie la îmbunătățirea memoriei și a concentrației. De asemenea, safirul zilnic de purtare va face sănătatea mai puternică și va salva din gândurile negative în jur.

Curățenia curată și rece a umbrei culege și îndepărtează tensiunea nervoasă și entuziasmul. Uneori safirul este numit chiar „călugărițe”, atât de mare albastru calm. Are pietricele și proprietățile medicinale – în primul rând, ajută la nevroza și bolile sistemului nervos. Este utilizat pe scară largă în medicină, de asemenea, pentru tratamentul coloanei vertebrale, articulațiilor și bolilor feminine.

Inelele exclusive ale sapphirului vor deveni un cadou rafinat și valoros pentru o femeie de afaceri. El este perfect pentru politicieni, lideri și doamne, care ocupă posturi ridicate. Inelul maiestuos și calm va clarifica mintea și va ajuta la alegerea unei soluții la probleme complexe.

Inelul de safir feminin se va uita în mod ideal la fetele tinere al căror scop este să cauți a doua jumătate și de a-și demonstra propria atractivitate. Safir, care este, de asemenea, un simbol al iubirii și loialității, va fi capabil să sporească bine carisma și să-i dea proprietarului o lumină interioară.

Modele

Inelele cu safire sunt foarte diferite – de la pietricele mici inalte la produse exclusive cu pietre mari.

Cu piatră mare

Astfel de inele vor fi pariate perfect la femeile mai în vârstă. Forma de piatră poate fi diferită – de la oval standard, pătrat și rotund la original neobișnuit. Inima, forma geometrică complexă, un model de potrivire interesant – fiecare fată poate alege decorarea gustului său. Printre jumătatea feminină a populației sunt, de asemenea, foarte populare și inele nu doar cu un safir mare, dar foarte mare.

Urmări

Traseul este o alternativă destul de atractivă la pietre mari. Strălucirea sclipitoare a sapphires mici pe inel arată foarte drăguț și ușor. „Pista” este potrivită pentru orice vârstă, dar se pare foarte uimitoare pe fete tinere și pe mirese. Bijuterii sărbătorește că cea mai populară este combinația de safire și aur alb.

Cu Sapphire Star

Saphire Saphire Star sau Star – Piatra de frumusete uimitoare. Are proprietăți optice uimitoare și puteți vedea o stea reală. Inelele cu astfel de pietricele sunt extrem de rare, ele sunt aproape imposibil de găsit în saloane de bijuterii. Dacă scopul dvs. a devenit achiziționarea unui astfel de inel, o decizie rezonabilă va fi producția de sub ordinul.

Cu alte pietre

Ei bine, safir combinat și smarald. Verde și albastru împreună vor crea o gamă liniștită și blândă, care va arăta frumos și în aur, și în argint. Puteți alege un inel de prostii, unde pietricele albastre vor fi încadrate de carcase mici de smaralde. Arata mai solid mai dureros, unde ambele piatra de dimensiuni mari.

Citește mai mult  Lanț pe talie

Există, de asemenea, inele unice de design în formă de fluturi și culori, decorate cu ambele tipuri interesant de pietre.

pare interesant și neobișnuit ca un inel în formă de broască, decupată de safire și rubine. O combinație de contrast de culori permite inelul sa arate foarte luminos și elegant. De regulă, aceasta nu va fi mic astfel de produs o, astfel încât este imposibil să-l poarte în fiecare zi.

Ca o alternativa de zi cu zi, puteți alege ceva mai simplu, cu pietricele colorate. În multe modele, safir este perfect combinat cu roșu, verde, roz, lila și galben.

bijuterii Celebre Printesa Diana

Inelul de nunta printesei Diana a devenit o adevărată legendă în lumea de bijuterii. Fabricat din aur alb, acesta a inclus un safir albastru imens și aproximativ 14 diamante.

Anterior, acesta a fost considerat nepotrivit pentru familia regală din cauza costurilor reduse. În ciuda acestui fapt, prințesa la iubit foarte mult și nu a fost îndepărtată niciodată.

Ring Kate Middleton

Când Lady Diana a murit tragic, copiii ei au fost invitați să ia ceva din lucrurile mamei în memorie. Prințul William a ales acest inel de safir particular și a prezentat cu Kate Middleton îngust. Astăzi, inelul Diana este considerat unul dintre cei mai frumoși biți de iubiri sanmpfire. Copiile sale fac adesea bijutierii să comande și un astfel de inel poate fi găsit chiar în saloanele de bijuterii.

A stabilit

Alegerea unui inel cu safir, uneori merită să ne gândim la achiziționarea unui întreg kit. Pentru fiecare zi, un astfel de cască nu va funcționa, dar va fi destul de potrivit pentru petrecerea sau vacanța seculară.

Fetele tinere pot alege un set interesant constând dintr-un inel mic, cu un mic safir sau pietre colorate și cercei originale. Acesta va fi, de asemenea, potrivit cu o brățară laconică cu inserții mici de pietricele. Doamnelor complete trebuie să decoreze un pic mai mare – brățări benefice și cercei cu pietre mari vor arăta.

Priviți perfect într-un set de pandantive și pandantive. Cu toate acestea, nu puteți remake cu decorațiuni. Se recomandă alegerea ceva – un singur lucru – inel și suspensie, inel și cercei sau brățară, apoi ansamblul nu va arăta pe nimeni. Bijuterii sfătuiesc să acorde atenție și la momentul anului. În timpul iernii, culoarea albastră rece este combinată frumos cu aur alb, iar în timpul verii setul va fi frumos în cadrul metalului galben.

În ceea ce privește îmbrăcămintea pe care o veți purta sub setul de safir, este mai bine să rămâneți pe clasic. Va fi bine să arătați un set cu rochii clasice, pantaloni, o fustă de creioane. În același timp, decorațiile nu ar trebui să fie foarte mari, să fie produse elegante și delicate.

Dar dacă mergeți la o petrecere, un teatru sau un restaurant, absolut nu rebeling să poarte inele masive, cercei sau colier. Produsele SAPPHIRE sunt perfect combinate cu rochii lungi și scurte de seară.

Culorile de piatră

Multe fete cred în mod eronat că safirul poate fi doar cu o nuanță albastră. Da, versiunea clasică a acestei pietre este o culoare bogată albastră, dar există mai multe variante. Datorită safirului de oxid de fier devine galben și pleacă de la clasicii tradiționali. Inelele cu o astfel de piatră sunt recomandate să poarte fete și jucători de carieră intenționați care doresc să facă un loc bun în societate.

Citește mai mult  Rucsacuri și standarde minecraft

Chrome dă inelele de safir cu o umbră care poate fi de la un roz blând la violet. Produsele cu o astfel de piatră sunt foarte silențioase și vă puteți întâlni rar. Fetele care doresc să aducă sentimente delicate în viața lor, se poate recomanda ca aceasta este doar o astfel de preocupare de safir. Bunătatea și compasiunea pentru oameni vor fi capabili să se trezească în proprietarul lor o piatră albă. În natură, aceasta este o raritate extremă, dar majoritatea bijutierilor iluminează artificial.

Safire de culoare neagră arata foarte frumos în orice metal. Shade adevărată este gri închis. Inelele cu o piatră neagră sunt foarte amintite de perle, atât de frumoase pe care le străluceau și strălucește. Rareori, dar există și safire verzi care au capacitatea de a elimina tensiunea și de a calma.

Materialele

Ca și în orice alte inele, fabricarea produselor SAPPHIRE utilizează o varietate de materiale.

Aur

Inelul de aur – cea mai clasică opțiune pe care saloanele de bijuterii le pot oferi astăzi. Cele mai multe ori fetele aleg aur alb, care este foarte frumos încadrată de piatră albastră, creând un ansamblu unic.

În același timp, produsul poate fi decorat suplimentar cu diamante, care își îmbunătățește strălucirea. Gold alb – materiale populare nu numai pentru albastru, dar și verde, roz și negru safir.

Argint

Modele de argint ale inelelor – decoratiuni care nu mai inceteaza niciodata sa fie la moda. Acest metal este elegant și rafinat, produsele de argint arată lumină și proaspătă. Inele de argint cu safire albastru și albastru în cadrul diamantelor mici sau a fianilor arată foarte frumos. Mai ales potrivite astfel de modele cu fete tinere ca inele de nunta.

Platină

Platinum – una dintre cele mai scumpe și mai grele metale. Inelele de platină vor arăta foarte rafinate și luxoase, dar le veți simți în mod constant pe deget. Un astfel de inel va costa o sumă decentă. În ceea ce privește culoarea safirului, orice nuanță de piatră este potrivită pentru un astfel de material.

Branduri

Valtera

Una dintre cele mai bune branduri ruse pentru produse de bijuterii. În colecțiile acestui brand puteți alege întotdeauna bijuteriile originale și luminoase. Marca este gata să ofere o varietate de tipuri de inele cu safires.

Modele frumoase de aur cu o vedere bizară de piatră care are nu numai forma unui pătrat sau oval, dar și o floare, un model interesant, buclele sunt foarte populare. Și pentru a crește atractivitatea pietrei, puteți alege un model decorat suplimentar cu diamante transparente.

Sokolov

Un alt faimos și destul de democratic producător rus. În sortimentul său puteți găsi modele ca cu pietricele mici și cu finisaj bogat. Diferite produse ale produselor de marcă Sokolov Materiale excelente de calitate și un decor interesant. Printre o multitudine de inele, fetele le pot alege singurul lor, fie clasic sau neobișnuit, cu safirele vasului și forma originală.

Alexander Laut

CUCel puțin un brand tânăr, care este renumit pentru neobișnuit și originalitatea decorului. Mastrii de bijuterii Practic toate produsele folosesc pietre mari prin încadrarea lor cu diamante. Aceeași tendință se lipeste de om-bijutier, încercând în colecțiile lor să prezinte pietre ca darurile ne-au oferit prin natura în sine. Produsele incredibile de frumusețe prezentate în colecțiile sale admiră cu adevărat ochii.

Citește mai mult  Pyrite: Valoarea și proprietățile pietrei

Printre cele mai scumpe și mai rafinate branduri, campionatul deține inelele de safir de la Cartier, Tiffany, Ouvri. Toate aceste branduri s-au stabilit mult timp ca cei mai buni producători, iar gloria lor merge înaintea lor. Modelele create de bijutieri ale unor astfel de branduri sunt de obicei foarte scumpe și de a le cumpăra este o condiție întreagă.

Preț

Costul inelelor de safir poate fi complet diferit. Totul depinde de puritatea și dimensiunea pietrei în sine. Cu cât este mai multă piatră, cu atât mai mult suma va trebui să stabilească pentru cumpărare. Vestea bună pentru iubitorii de bijuterii frumoase este că case de bijuterii foarte adesea oferă reduceri și puteți cumpăra o decorare la un preț scăzut.

Prețul mediu al inelelor de safir dintre brandurile rusești este foarte variat între ele. Inele de argint cu inserții de fianitie și sticlă și mic, aproape imperceptibil safir, încep de la 1600r. Modelele de aur pot fi, de asemenea, diferite – variind de la 12000R. Și finisarea 40000r. Această diferență de preț este explicată prin faptul că produsele pot conține pietre și diamante de diferite tipuri. Cumpărarea unui inel, merită să ne amintim că încadrarea de către diamante va costa o ordine de mărime mai scumpă.

În cele mai bune case de bijuterii ale celor mai renumite branduri, prețul bijuterii poate ajunge la câteva mii de dolari. De exemplu, un inel de nuntă de la Tiffany cu safire și diamante vă va costa mai mult de 7000 de dolari, bijuteria de la Cartier – de la 3000 $ și mai sus. Produsele frumoase produce și casa OUVRI. Aici, despre prețul magnificului sapphire a inelelor de mai jos – de la 1000 $.

Cum de a alege?

Cumpărarea inelului de safir, nu uitați că această piatră nu are niciodată o puritate de culoare omogenă. Este suficient să o considerați în razele soarelui și va fi imediat vizibil. Crăpăturile mici, mini-incluziunile sunt neapărat una dintre componentele pietrișului.

În ciuda prețului destul de ridicat, riscul de a dobândi fals este minunat. Piatra reală este foarte solidă, este imposibil să se zgârie sau să o deterioreze. Prin urmare, dacă ați petrecut pe suprafață cu ceva ascuțit și a apărut o urmă, atunci sunteți o sută la sută falsă.

Vorbind despre culoarea safirului, atunci poate fi diferită. La urma urmei, este exploatat în multe colțuri ale pământului. Pagina principală a materialului care vă place poate defini doar un maestru foarte experimentat. De la originea pietrei depinde direct de prețul său, există modele sunt atât de rare, ceea ce nu este aproape găsit niciodată.

Alegerea unui inel, se recomandă să țineți cont de forma degetelor proprii. Ornamente elegante, cu o pietricele mici, pe șarpele scurte și chubby – masive, se uită la lung și subțire. Când selecția bijuteriilor nu trebuie să se grăbească, trebuie să încercați mai multe modele pentru a decide cu exactitate care inel este cel mai potrivit.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: