Mohair pălărie

Mohair pălărie

Pălării tricotate, în special manual, sunt la vârf de modă. Ei își păstrează poziția de lider ca o tendință de câțiva ani și, se pare că nu vor trece pozițiile lor. Din varietatea totală de pălării tricotate, o pălărie de mocer se distinge prin acest fel.

Mocher sau pe o altă angora numită fire din lână a unei caprine angora. Produsele din acest material arată confortabil, iar pălării sunt obținute foarte calde. Reprezintă combinația perfectă cu orice strat sau sacou.

Modele

Capacele Mochar au o vedere frumoasă. Datorită moliciunii firelor, produsul nu lasă urme pe frunte și, în consecință, nu irită pielea capului. Designerii li sa oferit pălării volumetrice de la Mohair, care sunt perfect potrivite pentru vârstele la modă de diferite vârste. Este demn de remarcat faptul că anii ’70 din secolul trecut a fost folosit în cea mai mare cerere.

Și în timpul nostru, capacele de ancorare s-au întors din nou la modă.

Modelele de la cap sunt multe: realizate de un partener mare, decorate cu flori tricotate, realizate în tehnica „Spit”. Foarte elegant arată capitolele cu capitolele. Acest model este potrivit pentru femeile de vârstă matură. Perfect combinat cu un strat clasic sau oi. Un astfel de capac poate fi mai multe învesele: una, două sau trei. În orice caz, aceasta este o protecție excelentă împotriva urechilor.

Se pare foarte impresionant cu o pălărie, tricotat din fire de diferite culori.

Comparativ cu pălării din alte materiale, produsul mohair este foarte moale și delicat. Prin urmare, astfel de pălării sunt mame gândite să încerce să cumpere pentru copiii lor. În plus față de specii frumoase estetice externe, pălării sunt foarte practice. tampoane pentru copii vin de obicei într-un set cu un fular din același material. Poate fi asociat cu urechi, sub formă de capace-bufnite, doar cu provocări. flori tricotate sunt adesea selectate pe astfel de capace sau arcuri mici, sunt folosite margele;.

Makushka poate decora un pomponchik tradițional pletos.

Timbre

Astăzi, în capace de moda pot fi observate două linii principale. Primul și favorit tineri sunt pălării miniaturale care se adereaza la cap. Acest stil a fost numit „Bini“. În al doilea rând Designer linie Palarie – veșminte de cap lucrate manual. Produsul trebuie să arate ca și în cazul în care a fost asociat cu spițe antice. O legare mare este utilizată în tehnica „elasticității engleze” sau a unui pieptar. Capul poate fi decorat cu modele complexe. Astfel de stiluri au provocări sau urechi, ca o mentală. Printre modelele la modă în acest sezon, de asemenea Hat-căști, pălării și „țevi”.

Citește mai mult  Cercei cu topaz

Căștile sunt foarte practice pentru iarnă, deoarece închid în mod fiabil capul și gâtul. Au o vedere foarte brutală. Pe fundalul lor, consideră că arată feminin și elegant. Decorate cu margele sau pietricele.

De la modelul anilor ’80 din secolul trecut în acest sezon, capacele sunt returnate, care, datorită formularului, puteți frumos dramatic. Este demn de remarcat faptul că această căptușă Tyson este potrivită sub toate stilurile curente.

Pălările tricotate ale femeilor arată foarte elegant Datorită câmpurilor curbate frumoase. Sima are propriul nume – Robin. Este demn de remarcat faptul că în șirul de modă și formele clare de pălării.

Soiuri de fire mohair

Mocher este câteva specii: subțire, ultrahină și groasă. Adesea, producătorii îmbină Angora cu vată de oaie, fibră acrilică. Firele de la Moherry are mai multe avantaje: păstrează perfect căldura, bine absoarbe umezeala, nu alergenul, foarte puternic, în ciuda structurii sale delicate.

Fibrele materiale nu sunt deteriorate chiar și cu răsucire severă. Mofic produs returnează o formă după o întindere puternică.

Materialul este perfect pictat, astfel încât fire de la Mohair este prezentat în diferite culori. În același timp, firele sunt durabile, păstrează vopselele pentru mai multe sezoane. Mohair se referă la materiale sigure, deoarece atunci când arde imediat leagăne.

Din soiurile lui Mohair, cel mai valoros este considerat copilul Mohler. Se primește de la capră sub vârsta de 6 luni la prima tunsoare. În comparație cu lâna animalelor adulte, are o strălucire mai mică. Super Kid primește de la mai multe capre adulte, dar este produsă în cantități mici și se utilizează pentru un amestec de fire scumpe. Cu vârsta, lâna caprinelor Angora dobândește rudeness, dar nu își pierde calitățile.

Cel mai adesea capră albă angora albă. Astfel încât acestea sunt evaluate pentru capacitatea de a picta alte culori. Dar animalele în sine pot fi de la gri, bej, maro și chiar negru. Capacele, eșarfele, mănușile și alte lucruri, de obicei, tricotate de la Mohair, care este obținut din Biennium Animal.

Alize Fire este considerată fire de ancorare clasică. În compoziția sa, mohair, lână și acrilică. Foarte pufos și prezentat într-o gamă largă de culori. Utilizate de obicei pentru capace de tricotat, eșarfe. Se caracterizează printr-un consum redus de un produs. Alize Fire pot fi achiziționate în orice magazin specializat, unde este prezentat într-o gamă largă de sortimente.

Citește mai mult  Cum de a alege un rucsac de laptop feminin?

Soluții de culoare

Pălării pentru femei tricotate În acest sezon sunt prezentate într-o varietate de scheme de culori. Ele pot fi verde, portocaliu, albastru, alb, negru, galben, roz nuanțe. Foarte la modă, astfel încât în ​​culoarea capacelor combinate nuanțe de alb-negru. Arătați luminos o combinație de culori albastre și albe. Designerii remarcă faptul că căștile care sunt considerate la modă, decora elemente decorative: un pompon shaggy sau un semn al unui brand la modă.

Combinația din capul culorilor contrastante, de exemplu, negru și roșu, aparține numărului de tendințe la modă și proaspătă.

Pălării monofonice, de asemenea, nu își pierd poziția în lumea modei. Dar, în același timp, aceste modele ar trebui să difere în originalitate. Poate fi o formă interesantă de împerechere sau combinații de fire de diferite texturi sau selecție de fire 5-6 nuanțe diferite. Pălăria monotonă la modă poate avea o imprimare neobișnuită.

Pălării gri de la fire au fost de asemenea turnate într-o tendință separată. Specialitatea este considerată un produs realizat din vâscos și ușor vâscos, ușor volumetric.

La alegerea culorii pălării, este necesar ca acestea să fie armonizate cu culoarea îmbrăcămintei exterioare. În prezent, produsul tricotat se referă la accesorii complete, cum ar fi, de exemplu, o pungă. Prin urmare, există o condiție pentru PAC: produsul trebuie evidențiat în imagine.

Pentru modelele demi-sezon, florile la modă sunt considerate așa-numitele culori de fructe de padure sau vinuri. Capacele sunt decorate cu pietre, appliques, desene, arcuri. Pentru iarnă este cel mai bine să selectați culoarea capacelor, care va fi armonizată cu hainele superioare. Dar în același timp nu ar trebui să fuzioneze. Sub HeadTress, sunt selectate detaliile rămase ale rochiei de iarnă: eșarfă, mănuși, mănuși.

Ns.Alegerea RI de pălării trebuie să-l ridice. Fete cu păr blond și piele ușoară, capacele de tonuri ușoare sunt cele mai bune. Pentru bruneturi și roșu pot fi pălării de orice nuanțe colorate. Fetele cu părul blond și opțiunile perfecte ale pielii întunecate vor fi căpitanii de culori reci.

Recenzii

Consumatorul constată că lucrurile asociate cu Mohair sunt obținute de cald și aer. Din material creați șaluri deschise, mănuși calde, eșarfe confortabile și, desigur, pălării. Produsele sunt, de obicei, șterse manual, dar puteți spăla într-o mașină de spălat.

Citește mai mult  Deschidere liberă

Pentru a face acest lucru, selectați modul „delicat” care utilizează numai apă rece. Toate lucrurile de la Mohair trebuie spălate doar într-o grilă specială. Când spălarea manuală, lucrul în nici un caz nu poate fi frecat. Strângeți doar printr-un prosop. Capacul Mohair nu poate fi piure și se toarnă cu o pulbere de spălare. Puteți spăla lucrurile de la Mohair cu un șampon moale. Când se clătește, se aplică lucrurilor luminoase colorate sau pentru a păstra culoarea, este necesar să se adauge în apă, oțet sau acid citric.

Când achiziționați un moceroy, trebuie întotdeauna să se uite la instrucțiunile și să îndeplinească toate recomandările.

După spălare, este de dorit să se usuce într-o formă orizontală și îndreptată, astfel încât aerul devine din toate părțile. Poluarea mică sunt îndepărtate cu ajutorul unei perii.

Toți meșteșugarii care sunt folosite de tricotat mohair nota calitatea materialului. Lucru este foarte ușor și frumos. Dacă adăugați un fir de mătase pentru fire morachetic, atunci acesta va fi o cârpă foarte superba. Și produsul va dobândi luminozitate și imponderabilitate. În același timp, în ciuda subtilitatea, lucru va ține de cald.

Pentru izolarea capacelor, se adaugă lână ca căptușeală, iar palaria devine dublu mai cald.

În cazul în care este necesar ca produsul mohair este pufos, cel mai bine este de a folosi un fir gros sau fir dublu tricot.

capac Mochher poate fi asociat in mod independent, mai ales pe internet, există suficiente scheme. Se pare că modelele foarte originale.

Singurul negativ al produselor fabricate din Mohair, în special, capacele, ele sunt foarte rele și greu de înflorit. Vilki se agață unul de celălalt și creează o anumită dificultate la rupere. De asemenea, după tricotat, mulți sărbătoresc panza de mic dejun, dar poate fi îndepărtată după spălare cu aer condiționat.

Capacul formei obișnuite cu provocări poate fi purtat cu orice fel de îmbrăcăminte exterioară: cu un strat de blană, sacou, haina. De asemenea, din avantajele, puteți observa dimensiunea universală a capacului – datorită panzonului de împerechere poate fi întins la volumul necesar. Și, desigur, abundența florilor de fire și, în consecință, pălăriile face posibilă alegerea unui produs pentru orice culoare de haine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: