Piatra Tiger Eye: Cum arată și ce proprietăți au?

Piatra Tiger Eye: Cum arată și ce proprietăți au?

Despre proprietățile magice ale unui ochi de tigru cunoscut foarte mult. Această piatră frumoasă a primit numele său din cauza similitudinii sale unice cu ochii tigrilor și a altor prădători. A fost folosit pentru farmecul din cele mai vechi timpuri. Datorită proprietăților sale și frumuseței extraordinare, acest mineral este popular și acum, este folosit pentru a crea bijuterii și meșteșuguri.

Această piatră are proprietăți de vindecare, legendele merg despre originea și proprietățile magice.

Descriere

Gem Tiger Eye nu este foarte scump, este folosit în principal pentru a crea bijuterii și meșteșuguri decorative. Aceasta este o piatră foarte frumoasă decorativă diversă, cu o strălucire magnifică și un model interesant, cu suprapuneri. În compoziția sa, cuarț cu cristale de crocidolit și azbest.

În exterior, ochiul tigru arată ca un ochi al unui prădător. Pentru culoarea sa incredibilă cu suprapuneri, și-a luat numele. După procesarea efectului optic devine mai vizibil. Acesta este un mineral magnific, cu o culoare galben de culoare galben de aur, maro sau maro, având stropi întunecate și dungi strălucitoare strălucitoare. Datorită impurităților în linmonita IT (gheetit), culoarea pietrei se schimbă de la galben la o umbră maro auriu de aur.

Invenția mineralelor are loc datorită prezenței impurităților de fier în ea. Mineral are o strălucire matasoasă. Duritatea minerală este de până la 7-8 unități pe scara Moos.

Mulți oameni au acordat o mare importanță proprietăților pietrei. Există mai multe legende interesante care se pomeneste despre originea acestei pietre uimitoare. Mulți cred că primul care a folosit proprietățile magice ale bijuterie a început Satana. O strălucire neobișnuită a unui ochi de tigru atras pe oameni să-l, apoi le-a făcut păcătos. Pentru a consolida abilitățile lor, acest mineral mistic are magie si vrajitori folosite inca din cele mai vechi timpuri. Oamenii din antichitate purtau o varietate de decoratiuni si wanings dintr-un ochi de tigru, crezând că ei înzestrează energia lor, aduce bunăstare și prosperitate.

Locuitorii din Egiptul antic credeau că sfântul bijuterie este Dumnezeul Soarelui. Locuitorii din Est au crezut că patronul său a fost Shiva. cavalerilor romani purtau această piatră ca un talisman care a apărat de răni în luptă. Indienii au crezut că minerale ar putea notifica cu privire la apropierea pericolului prin schimbarea greutatea sa inițială și culoare. Cele mai valoroase sunt pietre mari, cu dungi de lumină randomy și stropiri mic de dungi negre sau puncte. Pentru a păstra frumoase revărsărilor, piatra tigru limitează de obicei sub forma de cabochon.

Din acest mineral face bijuterii foarte frumoase, Lădițe și figurine. Este folosit pentru a decora articolele sculptate.

Locul nașterii

Numele mineralului a fost prima dată sumerieni, au folosit-o pentru decoratiunile sculpturi ale zeilor. Curând multe dintre proprietățile minerale au fost recunoscute de către mulți, frumusețea lui a fost apreciată în India și Tibet. Primele depozite Tiger piatră au fost găsite în Africa de Sud. Există încă miniere din această piatră. Mineritul-l în India, Statele Unite ale Americii, Australia. depozite minerale mari au fost găsite în Urali (p. Spalare). Și, de asemenea, se întâlnește minerale din Australia, Statele Unite ale Americii, Namibia și SUA.

Ucraina produc Mineralele de înaltă calitate. Mining le sunt păstrate la mina lângă orașul Krivoi Rog. Piatra extrasă din acest loc are o nuanță maro auriu cu un luciu mătăsos foarte pronunțat. Cu toate că mai multe câmpuri de multe ori pot fi găsite de minerale ale stupului cu sclipici sticla.

Citește mai mult  Totul despre Morgani

Soiuri

Rudele apropiate ale ochiului tigru considera șoim și ochi de pisică. Ca parte a unui ochi feline, există structuri ale epidot sau azbestul sub formă de fire, care îi conferă un efect caracteristic. Culoarea predominantă a pietrei este auriu-maro, aceasta indică prezența în compoziția sa a unei cantități mari de impurități de hidroxid de fier.

Ca parte a unui soim sau uliu, crocideolite și hoduction. Particularitatea acestei pietre este că acesta are un fundal albastru cu benzi luminii orbitoare. Ca parte a unui ochi falcony mai puțin de fier, motiv pentru care este de culoare albastru sau gri. Dungi neobișnuite de flori negre, albastre și gri dau un mineral elegant special. Această culoare este destul de rară, astfel încât astfel de minerale sunt deosebit de valoroase. De asemenea, puteți întâlni o bijuterie având o salată verde deschis.

Când procesați o piatră de tigru, primește un ochi bullish având o umbră roșie mai profundă. Culoarea se schimbă la roșu când a încălzit.

Proprietăți

Caracteristicile acestei pietre mistice știu foarte mult. Mineral are proprietăți magice și vindecătoare. Utilizați această bijuterie diversă și relativ ieftină pentru a crea bijuterii, ca decor. După prelucrare, acesta dobândește o suprafață foarte netedă, cu overfluri fascinante magnifice.

Utilizați-l pentru inlay-ul articolelor de decor, atunci când creați compoziții, picturi sau panouri. Faceți niște sfeșnici frumoase, papetărie, casete. o mare popularitate de decoratiuni ochi de tigru din argint sau cadru de aur sunt savurate.

Magie

Tiger Eye merită să aibă oameni încrezători. Element de foc împreună cu elementele pământului are un efect benefic asupra oamenilor îndrăznețe, care pune în aplicare orice inovații și inovații. Oamenii au fost mult timp citit piatra, dar în același timp, ei se temeau de el, crezând că proprietarul „ochiul atotvăzător“ se poate observa chiar și pe alții prin pereți și uși. Vrăjitorii și magicienii purtat întotdeauna această bijuterie cu ei, crezând că magia piatra le-ar proteja de impactul forțelor străine.

Oamenii vechi au folosit acest talisman magic ca o gardă de la spiritele rele. Ei au crezut că piatra tigrului a fost protejată de ochiul răului și deteriorarea. războinici romani se apărat de prejudiciată în luptă din cauza acestui amuletă puternic.

Mulți au crezut că purtarea constanta a produselor dintr-un ochi de tigru va salva proprietarul său de orice pericol și probleme. Este recomandat în special să aveți piatră persoanelor a căror profesie este asociată cu risc. GEM merită să poarte sportivi, deoarece ajută la depășirea dificultăților, crește voința de victorie, va ajuta la evitarea întinderii, rănilor și vânătăilor. Talismanul ajută artiștii și designerii, precum și arhitecților și restauratorilor. Acesta este un farmec minunat care va ajuta la protejarea împotriva ruinei, pierderea, multiplicarea banilor.

Workaholics va putea avansa rapid prin scara de carieră, Având această bijuterie ca un talisman sau decor.

Va ajuta amuletul în unele cazuri.

 • Personalități puternice, puternice. Acest talisman va fi capabil să protejeze împotriva acțiunilor incorecte și a soluțiilor erupții cutanate. Pentru a spori efectul, rezultă timp de 40-60 de minute pentru a rezolva rozariul din ochiul tigrului.
 • Oameni gelosi va fi capabil să reducă manifestările negative și gelozia amănunțită.
 • Piatra ajută Repaus de la o concepție greșită și efectele vampirilor energetici.
 • Decorațiuni din acest mineral Ajuta la creșterea profiturilor, ei ar trebui să fie purtate de cei care adesea urcă în datorii.

Talismanul va avertiza la timp despre risc. Se crede că, în acest moment, piatra își schimbă culoarea și greutatea originală. Acest amulet începe să se încălzească la contactul cu „Vampirul energetic”. Dacă sa întâmplat acest lucru, este mai bine să întrerupeți o conversație cu această persoană și să continuăm să evitați contactul cu el. Este de remarcat în timpul negocierilor importante.

El va ajuta la diferite concursuri, în timpul sesiunilor și examenelor.

Figurinele din ochiul tigrului sunt adesea instalate în dulapuri. Se crede că cifra va contribui la luarea deciziei corecte. De asemenea, femeile poartă de multe ori decorațiuni din această bijuterie incredibil de frumoasă. Se crede că un astfel de amulet va ajuta la transformarea unei soții neprofitabile într-o casă de uz casnic excelentă. Precum și proprietățile magice ale pietrei ajută la curățarea corpului după evenimente grele. El va ajuta la eliminarea excesului de gelozie, va salva de la comisia actiunilor frivol si incorecte.

Citește mai mult  Care este geanta-bagheta și ce să-l poarte?

Mulți cred că piatra de tigru are proprietăți pentru a găsi comori și comori. De aceea a primit numele ochiului magic. Mineral având albastru sau albastru, are proprietăți de protecție mai puternice. Iar pietrele cu specite de aur sunt capabile să atragă bogăția omului. Decorațiuni de la un ochi tigru care merită să poarte soți care trăiesc de mult timp în căsătorie, pentru renașterea sentimentelor trecute și crearea armoniei.

Vindecare

Mulți oameni cunosc proprietățile vindecătoare ale bijuteriei. Această piatră va ajuta la reducerea stării psiho-emoționale, care este importantă pentru persoanele cu boli de inimă, nave și sistem nervos.

Produsele din acesta vor ajuta la tratamentul multor boli.

 • Utilizați-l în tratamentul nevrozei sau insomniei. El va ajuta la combaterea depresiei.
 • Contribuie la restaurarea forței după operațiuni.
 • Afectează în mod benefic sistemul osos, este folosit pentru a dizolva sărurile în timpul artrozei și osteochondrozei.
 • Mineral va ajuta la bolile cutanate. Se aplică locului pacientului la psoriazis.
 • Utilizați-l pentru tratamentul bolilor feminine.
 • Ajută la eliminarea inflamației în articulații.

Și merită să folosiți oameni care suferă de ochi și urechi. Impactul său asupra pacienților cu astm bronșic. Produsele de la mineral recomandă să transporte oameni adesea sub situații stresante. Pentru a consolida acțiunea pietrei pe corp, trebuie să fie purtată în mod constant.

Care se potrivește?

Tiger Eye nu-i place oamenii pasivi, deci va ajuta personalitățile active și intenționate.

 • Această bijuterie merită să poarte semne de foc. Deci, piatra este perfect potrivită pentru Berbec, arcași și lei. Reprezentanții acestor semne trebuie să rezolve adesea sarcini complexe, astfel încât farmecul va contribui la adoptarea soluțiilor necesare. În același timp, amuletul este capabil să reducă stresul emoțional, să reducă excitabilitatea sistemului nervos.
 • Minerale și gemeni adecvate. Reprezentanții acestui semn sunt adesea răsucite în nori și construiesc încuietori de aer, în timp ce nu fac nimic. El va ajuta la scăparea apatiei, în timpul picăturilor de spirit.
 • Amuletul și deviamentele se vor potrivi. Reprezentanții acestui semn sunt foarte harnici, dar, în același timp, pierd o mulțime de energie atât în ​​termeni fizici, cât și psihologici. GEM este capabil să aducă corpul într-o stare armonioasă, dă putere.
 • Scorpioni Această piatră va economisi de la influența energiei rele, protejează de neprietenos.
 • Merită să plătiți pentru acest Capricorn de piatră. Aceasta este o mare apărare pentru ei. El poate deveni un excelent talisman și va patrona totul, mai ales în lucrare.
 • Decorațiile de ochi tigru vor ajuta pe Vărsător să fie mai des în stare bună și pozitivă, dă caldă și bucurie. Aquariolii merită să cumpere inele, cercei sau brățări dintr-un ochi tigru.

Suspinurile și vițeii ar trebui abținut de la purtarea frecventă a acestei pietre, altfel poate influența manifestarea trăsăturilor negative ale caracterului lor. Deși în astfel de decorațiuni, scalele se simt mai încrezător. Produsele cu bijuterii pot purta atât femei, cât și bărbați. Deci, piatra va ajuta Pavlims, Anatoly și GeorgiaM. Amolet va ajuta la realizarea obiectivelor, contribuie la armonizarea cu lumea exterioară, va da putere și duritate în luarea deciziilor. GEM va aduce succes în afacerile Tatiana. Zhannam va ajuta la reducerea excesiv de nervozitate, iar Margaritam – scapa de gelozia patologica.

Citește mai mult  Piele de piele Python

Piatra de tigru se potrivesc perfect oamenilor profesii creative. El îi ajută să obțină un mare succes, dezvăluie potențialul creativ, dă încredere în puterea sa. Va fi util și cei care lucrează în comerț. GEM ajută la scăparea concurenților, creșteți profiturile. Acest amulet este necesar pentru cei care sunt adesea în pericol. Proprietarul său ar trebui să devină pompieri, piloți, ofițeri de poliție, testicule.

Un inel cu acest mineral este capabil să avertizeze despre pericolul iminent, stoarcerea degetului proprietarului său.

Cum să distingem de fals?

Adesea în magazin puteți vedea produse ieftine dintr-un ochi tigru. Pentru a nu cumpăra un fals, este mai bine să alegi bijuterii și produse în magazinele de bijuterii. Costul acestor produse este oarecum mai scump, deoarece sunt încadrați în argint sau aur. Achiziționarea de produse care merită să acorde atenție unor momente.

 • Piatra naturală se va simți pe atingere rece și mai severă.
 • Culoarea produsului nu trebuie să fie prea luminată. Decoratiunile false au o culoare mai pronunțată.
 • În timpul rotirii produsului original, dungile de pe ea își schimbă poziția.
 • Produsele cu minerale naturale sunt mai scumpe decât falsul.

Prețul produsului este disponibil, cu ea, în mare măsură, depinde de prezența dungi întunecate pe minerale. Dungile mai negre, cu atât mai puțin prețul produsului finit va fi. Aceasta este o piatră opac. În cazul în care este schimbat, înseamnă că nu este un ochi de tigru. Alegerea produselor, este important să știți ce proprietăți are o piatră, care este caracteristica sa.

Compatibilitate cu alte pietre

Tiger Eye combină cu orice fel de minerale. Nu îl combinați cu pietre mai scumpe, cum ar fi safir, grenadă sau diamant, deoarece va arăta inadecvat. Cu o combinație selectată corespunzător, decorarea va aduce succesul proprietarului în tot. Combinația incorectă a acestora poate duce la eșecuri și pierderi.

Ochiul de tigru bine combinat cu onyx, lazurite și safir. Negru Agat este o companie neimportantă pentru el. Opțiunile neutre sunt Quartz, Carnelian, Malachit și Opal.

Îngrijire

Îngrijirea specială pentru un ochi de tigru de piatră nu este necesară, deoarece este destul de nepretențios. Chiar și cu șosete constantă și pe termen lung, nu își pierde aspectul. Pentru a spori proprietățile pietrei, produsul a recomandat mai des să plece sub razele însorite, astfel încât acestea să se perceapă. Bijuterii recomandate stocate într-o cutie separată de alte bijuterii. Este de dorit ca zidurile castelor să fie cu o tapițerie moale. Deși produsul și are o rezistență mai mare, Dar, cu o lungă purtare, poate pierde culoarea și poate începe întunericul.

Pentru a returna culoarea originală a produsului și sclipici, din când în când poate fi spălat cu apă caldă, cu o cantitate mică de detergent lichid. Produsele trebuie să piardă în greutate cu o perie moale și se clătește bine cu apă curentă.

Decorațiile sau alte meșteșuguri sunt uscate în aer liber fără utilizarea uscătorului de păr și a altor dispozitive, astfel încât acestea să nu piardă speciile inițiale.

Pentru proprietățile unui ochi tigru, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Mihaela

  Cum arată într-adevăr piatra Tiger Eye? Este aceasta strălucitoare sau mată? Ce fel de proprietăți are și cum poate aceasta să influențeze viața noastră? Sunt curios să aflu mai multe despre această piatră minunată.

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: