Tiger Tiger Japonez

Tiger Tiger Japonez

Termose de la producătorii japonezi, ca si alte produse de export ale țării, se disting prin ușurința de utilizare, simplitatea de design și funcționalitate bună datorită utilizării celor mai noi tehnologii. Vom spune despre bunurile Tiger, caracteristicile lor, modele de vânzare, și clasament în rândul cumpărătorilor.

Particularități

termos japonez Tiger sunt prezentate materialul din care (din oțel inoxidabil), montaj (cu sudura cu laser), compactitate și o viață semnificativă de serviciu. Unele modele sunt încă parțial realizate manual.

Cu atenție din oțel lustruit previne acumularea de alimente și miros. Datorită faptului că dopurile sunt pliabile, cele Termose rămân închise în orice condiții, iar capacul este promovat și curățat în mod convenabil. Și din cauza laser de asamblare, de Termose dobândi un ergonomic, colectate de la liniile curbe. Asemenea termos un este plasat în orice sac.

Vacuumul dintre pereți este creat sub temperatura de peste 500 de grade Celsius, care garantează izolație de înaltă calitate. Între pereți există, de asemenea, un strat de folie de cupru, sporind efectul conservării căldurii. Și există, de asemenea, termodă ușoară, practic nu luptă și nu conțin bisfenol în compoziția sa, recunoscută ca toxică pentru corpul uman (deoarece a fost interzis mult timp în Japonia în Japonia) pentru o lungă perioadă de timp).

Deci, Tiger Thermose are următoarele elemente:

 • Peretele interior lustruit din oțel+
 • Strat de vid+
 • Foi de cupru intermediar+
 • Zid de oțel în aer liber.

Patru straturi nu permit atât căldurii interioare să iasă și să oprească radiațiile externe de la penetrare. Ea face ca aceste termo-uri să fie indispensabile atât în ​​natură, cât și în oraș.

Gamă de produse

În linia de modele, este prezentată termodă, potrivită pentru a lucra sau a studia un prânz complet, seturi pentru alimente sau termocrururi pentru lichide, precum și rezervoare versatile. Termozele cu pompă sunt cumpărate în birouri, seturi pentru copii – elevi.

 • Modelele universale sunt spațioase (de la 1 litru), cu o gamă largă. În destinație, ele sunt multifuncționale: rezistă și excursie într-o iarnă rece și o excursie la muncă.
 • Termodă pentru alimente – mai puțin de 0, 5 litri în volum și mergeți complet cu containere.
 • Pregătiți ceaiul sau cafeaua pe un birou din 10-15 persoane vor ajuta termosul cu o pompă sau o pompă de pneumon de 4 până la 9 litri. În plus, este convenabil să turnați o băutură de la ea într-o ceașcă, modelele Tiger sunt echipate cu o gaură în capac, permițându-vă să instalați un filtru pentru cafea.
Citește mai mult  Tipuri de tacâmuri

Din punctul de vedere al designului, termosul japonez reprezintă o alegere interesantă: Puteți cumpăra atât modele clasice, nonsens, și termodă strălucitoare, cu un model – mai ales că acesta din urmă va place copilul. Pentru puterea atât a unui mic termocaroză, cât și termos pe 2 litri, nu merită îngrijorat: chiar dacă balonul de sticlă este în interior, carcasa metalică nu o va permite să se rupă. Rezervoarele mici destinate ca meselor pentru copii au chiar și o lovitură dublă de fund. Se face ținând cont de faptul că adesea copiii își expun lucrurile la șocuri și pauză.

Cu o astfel de varietate de selecție și caracteristici, prețurile pentru Tiger Thermose sunt democratice și în concordanță cu calitatea produsului. Perioada de garanție – până la 15 ani.

Luați în considerare modelele care sunt populare cu consumatorii.

 • Lider necondiționat în vânzare printre bunurile companiei – Universal MHK-A150 XC Thermos Pe o jumătate de litru având un termometru pachet. Revizuirile de capacitate sunt de obicei pozitive. Cumpărătorii notă confortul de transport (există o centură), durabilitate, supapă convenabilă (poate fi dezasamblată și curățată în caz de contaminare și gingiile adiacente metalicului suficient de strâns, astfel încât nimic să nu procedeze). Deoarece singurul dezavantaj indică un preț ridicat, cu toate acestea, caracteristicile termo-ului și durata de viață a acestuia merită.

 • Un alt model de la linia universală – MHK-A120 XC, cazarea de 1, 2 litri. Are toate avantajele unui produs mai mare, dar în același timp compact.

 • Kituri pentru mese reprezentate de astfel de opțiuni ca MCC-A038 sau LWY-E046, au volume mai mici, dar aceeași calitate. Prima opțiune are un gât larg (spălat convenabil și există drepte de la ea cu o lingură), un design destul de diferite, o lingură merge, de asemenea, o lingură, care este confortabilă să se îndoaie în capacul. A doua opțiune este reprezentată de două culori pentru a alege de la (negru sau gri). În esență, acest lucru nu este un termos, ci un set de două, precum și două containere suplimentare – toate acestea sunt în formă într-o pungă care nu lăsă frigul și căldura. Vă puteți potrivi într-un astfel de set de supă, al doilea fel de mâncare și salată. Inconvenientele pot aduce pungi excesive voluminoase de un kit gri, dar pentru cei care se mișcă cu mașina, nu va fi o problemă.
Citește mai mult  Tupperware vase: Caracteristici și recenzii de model

 • Pachet de prânz pentru un copil la școală în termos lwy-f036, turnați ceai – în MMN-W080. Culoarea roz arată atractivă pentru fată: dacă copilul este timid să meargă cu mâncarea ei, un design frumos va adăuga încredere. În primul set, cu excepția rezervorului fierbinte, există două containere și un caz pentru depozitarea tacâmurilor, astfel încât copilul să poată lua masa, nici măcar să intre în cantina școlii. Case-sac ergonomic, convenabil în transport și nu ocupă o mulțime de spațiu.

 • Opțiunea turistică (sau sportivă) LWU-B200 – Acestea sunt trei recipiente, un recipient cu gât larg pentru băuturi și un volum mai mic termos – pentru cald. Datorită o minte simplu și ieftin, puteți lua ca un oraș și la locul de muncă. În același timp, totul este potrivit pentru un aliment cu drepturi depline pentru una sau două persoane. Pentru menținerea temperaturii, nu este în valoare de îngrijorătoare – acest set este lăudat pentru etanseitate. În plus, materialul de sac, de asemenea, nu dor de o răceală sau de căldură.

Examinați recenzii

În ceea ce privește feedback-ul, în termos acestei firme, practic, nu provoacă reclamații din partea consumatorilor. Ei au observat că puteți găsi un termos convenabile pentru aproape orice situație. Adesea, se bucură de acest produs cei care merg pentru drumeții. PLECAREA de pescuit. gradul de utilizare Marca și părinții care pregătesc ceai sau masa de prânz pentru copii. În plus, multe sărbători un design interesant.

Dezavantajul multor apeluri numai costuri ridicate, dar cu o asemenea calitate este destul de justificată.

În Rusia, cumpărătorii de la Tiger Thermose Japoneză nu sunt atât de mult ca în străinătate: Prețul ridicat afectează, în timp ce piața este plină de analogi mai ieftini (și mai puțin durabili). Cu toate acestea, cei care cumpără un astfel de termos nu regretă achiziția. Indiferent de volumul și scopul containerului pe care îl cumpărați, calitatea va fi la fel de mare.

Citește mai mult  MAYER & Boch termos de brand

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: