Revizuirea Rucsacului Lady Bag și Super Cat

Revizuirea Rucsacului  Lady Bag și Super Cat

Desen animat despre super-eroi Lady Bug și Super Cota a devenit una dintre cele mai iubite pentru milioane de copii. Orice atribute cu aceste caractere vândute pe ceas, așa că au început să producă nu numai autocolante, jucării și coloranți, ci și consumabile școlare, inclusiv rucsacuri. În articol, vom analiza modele interesante de la Lady Geag și partenerul ei, precum și oferiți sfaturi utile privind îngrijirea și spălarea produselor.

Particularități

Rucsacurile pentru copii „Lady Bag și Super Cat” vor deveni o opțiune excelentă pentru studenții din clasele primare. Produsele au un aspect luminos și atractiv, iar prezența eroilor populari va face cu siguranță copilul dvs. atenția tuturor colegilor de clasă. Ca toate cerințele școlare, aceste modele au un spate ortopedic cu o acoperire a unui material respirabil, curele reglabile, un fund solid și o legătură toracică.

Rucsacurile pentru copii sunt prezentate într-o gamă largă. Există modele cu imaginea Bagului Lady și Super Cota individual și împreună, există rucsacuri cu o imagine a lui Marinet și Adriana, precum și numeroși prieteni și alți super-eroi. Pentru cei mai buni fani, agravii sunt vânduți cu imaginea tuturor personajelor împreună și chiar și cu adversarul principal al desenului, care în fiecare zi aruncă „Akum” la unu, apoi un alt rezident al Parisului, prin urmare forțându-i pe băieți din nou și din nou salvați orașul lor.

În plus față de rucsacul școlar puteți achiziționa numeroase accesorii. De exemplu, un lanț cheie pentru o insignă, penalități, dosar, notebook-uri, jurnal și toate de papetărie cu imaginea Lady Bag și Super Cat.

Modele de revizuire

În magazinele de bunuri pentru copii, puteți găsi o mare varietate de rucsacuri și birou cu o imprimare „Lady Bag și Super Cat” pentru clasa întâi.

Citește mai mult  Hermes brățări

Ladybug (LB-AB11095 / 1)

O mare opțiune pentru fetele care își încep doar calea școlară. O ceartă confortabilă și spațioasă se face în culori roșii și roz, iar pe partea frontală a bug-ului de imprimare și akuma ei. Produsul are trei departamente: excelent pentru manuale și accesorii tehnologice, mediu pentru notebook-uri și front mic cu buzunar pentru mic și organizator pentru birou. Pe parcursul laturilor sunt două ochiuri de buzunar pentru apă sau termos. Modelul este echipat cu un spate ortopedic cu inserții de țesătură respirabilă care împiedică transpirația înapoi. Curelele moi de umăr sunt reglabile în înălțime, în ele sunt elemente reflectorizante cusute. Astfel de detalii sunt, de asemenea, situate pe laturi. Costul lui Ranger este de 2590 de ruble.

Dansul școlar „Super Cat”

Rucsac cu o imagine super-pisică perfectă pentru un băiat. Compartimentul principal vă permite să plasați convenabil toate consumabilele școlare necesare, iar folderul Format A4 se va potrivi în buzunarul interior pe elastic. Produsul este echipat cu curve mari pentru dezambusare convenabilă. În buzunarele laterale, puteți pune o sticlă de apă sau termos. Anatomice spate și curele de umăr, reglabile în înălțime, oferă confort în timpul șosetelor. Prețul produsului este de 1590 de ruble.

Dans „Akum”

Rucsac cu o imprimare originală sub formă de Akum Lady Bag, Super Cat și Ghouika fete perfect potrivite. Combinația plăcută de roz cu Crimson oferă produsului un aspect elegant. Spatele are o ușurare anatomică care oferă postură dreaptă și distribuie uniform sarcina. Separatorul principal este echipat cu un separator pentru o plasare mai precisă a manualelor. Dimensiunea hainei este destinată notebook-urilor, iar un buzunar mare pe partea frontală este destinat stocării Mici și Office. Buzunare largi pentru apă sau termos. Rucsacul are elemente reflectorizante pe marginea inferioară și pe curele reglabile ale umărului polialiar. În plus față de Ranger, există o penalizare cu un design similar. Costul produsului este 1990 ruble.

Citește mai mult  Sokolov inele de argint

Cum se spală?

Dacă doriți ca un rucsac școlar să vă servească de mult timp, este necesar să o utilizați ușor și să curățați corect. Încercați să o ștergeți în mod regulat cu o cârpă umedă, petele mici pot fi tratate cu un instrument special. Cu toate acestea, o astfel de curățare nu poate fi suficientă. Din când în când, trebuie să spălați rana. Înainte de aceasta, ar trebui să obțineți din interiorul tuturor lucrurilor și este bine să o agitați, să scăpați de crumbs.

Pentru spălarea manuală a apei calde în bazin și răspândiți pulberea sau gelul pentru spălare în ea. Nu se recomandă adăugarea unei înălbitoare, deoarece poate afecta luminozitatea culorilor. Înmuiați sacul timp de o jumătate de oră, apoi curățați-l cu o perie. Spoturile interne pot fi derivate cu un burete și săpun de uz casnic. În afara este mai bine să se ocupe de o perie rigidă de rucsac.

Apoi, trebuie să clătiți accesoriul de mai multe ori în apă curată pentru a îndepărta spuma și lăsați să se usuce, pre-aruncați toată apa și uscarea produsului cu un prosop moale. Când cearta este complet uscată, va fi posibil să o utilizați din nou.

Puteți spăla sacul școlii și mașina-mașină. Pentru a face acest lucru, ar trebui să fie pre-eliminat toate centurile și cataramele metalice, apoi umpleți produsul la cauciucul de spumă, astfel încât să nu piardă forma. Un număr mic de pete sunt aplicate petelor, după care rucsacul trebuie să se înmoaie în apă caldă cu sifon pentru o jumătate de oră.

Înainte de a trimite un accesoriu la o mașină de spălat, puneți-o într-o pungă specială pentru spălare și porniți aparatul prin instalarea unui mod delicat și 30 de grade.

La sfârșitul procesului, puneți o epavă într-o poziție orizontală și uscat într-o cameră bine ventilată, puteți pe balcon.

Citește mai mult  Totul despre rucsacul roz

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: