Saci Bottega Veneta

Saci Bottega Veneta

Celebra marca Bottega Veneta este specializată în producția de îmbrăcăminte de elită și accesorii care pot permite doar oameni foarte securizate. Uneori, excepții provin de la reguli, și lucruri de lux dobândi fashionista simplu. Luați în considerare în detaliu produsele exclusive, care populare oferte de brand.

Particularități

O înaltă calitate și geantă de mână frumos de la Bottega Veneta ar dori să aibă fiecare doamnă în garderoba ei. Produsele originale au un design non-triviale, a făcut în cele mai bune tradiții ale mărcii italiene.

În primul rând, marca de elita a fost o mică afacere de familie, care se transformă într-o adevărată legendă.

Caracteristica principală a acestui brand este faptul că toate saci model sunt rezultate ale muncii manuale. Ele sunt zeci de profesioniști create. Pentru fabricarea de accesorii pentru femei, sunt folosite numai de înaltă calitate și materiale naturale diferite in rezistenta la uzura si practic.

Rezultatul silitor forței de muncă este saci neobișnuite care au o evoluție de design recunoscut.

Cel mai produs popular al brandului italian este trivial de răchită din piele Handbag. Ea arată foarte elegant și doar. O astfel de plus discretă în imaginea Lady va arata armonios și elegant.

Acest model popular întruchipează un lux restrâns, atât de multe stilistii recomanda.

O altă caracteristică a produselor de marcă este o linie de piele de căprioară, în partea interioară a sacilor. căptușeală textile în accesorii originale de la Bottega Veneta Nu veți găsi mai. Excepție sunt doar acele produse care sunt foarte mulți ani. In trecut, brandul a produs copii cu elemente de tesatura.

produse de marcă italiană sunt foarte populare și mai renumite datorită cea mai bună calitate a pielii. O astfel de caracteristică nu va părea consumatorilor moderni uimitor, dar să nu mai vorbim nu se poate. Pielea din accesorii este foarte moale si placut la atingere. Ea are, de asemenea, un aspect scump.

În modelele de răchită din hlystics nu rândul său, piele de căprioară spre exterior. saci fals de producție slabă calitate au adesea un dezavantaj similară.

Modele

Gama de marcă italiană este foarte bogat și divers. Fiecare modă poate ridica opțiunea perfectă pentru șosete de zi cu zi, de birou, celebrare luxuriantă sau un cocktail. Vom face cunoștință mai aproape cu saci de modă și elegante de la Bottega Veneta.

Citește mai mult  Bandă

Genți de umăr

marca italiana produce mai multe pungi de umăr de sex feminin de diferite dimensiuni. De regulă, ele au o formă dreptunghiulară, pătrată sau rotundă. Aceste produse sunt echipate cu mânere din piele alungite.

În cataloagele brand vă puteți întâlni un număr foarte mare de genți de mână flirtând cu curele de lanț

Cumpărături

BCOTTEGA Veneta. Acestea sunt echipate cu mânere foarte durabile de lungime medie, care sunt proiectate pentru greutăți mari. Astfel de produse au cele mai multe forme simple și reținut. Pe suprafața lor nu va detecta adiții decorative (cu excepția țesut), deoarece acestea sunt realizate într-o cheie cu centură și minimalistă.

Multe fete cred că cumpărătorii sunt plictisitoare și pungi non-elegante, care sunt numai potrivite pentru cumpărături drumeții. marca italiană sparge acest timp lung stereotip. cumpărătorii de înaltă calitate arate frumos, cu multe utilaje, indiferent dacă acesta este un ansamblu denim casual, sau o rochie feminina de lungime mică.

genti

Există branduri în arsenalul și pungi pungi spațioase. Mânerul în astfel de modele vine din partea principală a accesoriului. Aceste produse sunt purtate atât în ​​mână și pe umăr. Puteți merge la o plimbare de zi cu zi sau o întâlnire cu prietenii într-o cafenea.

Rucsacuri

rucsaci din împletitură Bottega Veneta are un design atractiv. Acestea sunt echipate cu cadre dense sau au o suprafață moale.

Astfel de copii sunt fabricate nu numai pentru femei drăguț, dar, de asemenea, pentru sex puternic.

Ambreiaje

Ori când ambreiajul a fost exclusiv un accesoriu festiv, a trecut mult timp în urmă. Astăzi poate fi componenta nu numai cu seara, dar, de asemenea, de zi cu zi sau de afaceri tinutele. Marca italiană eliberează produse elegante pentru orice ocazie.

Citește mai mult  Bratara

ambreiaje stricte de formă pătrată sau dreptunghiulară corespunzătoare se va potrivi setul în stilul Causual. Au dimensiuni mici și design moale. Opțiunile ocazionale sunt vopsite în culori clasice și neutre care nu sunt izbitoare.

Pentru o petrecere distracție, o sărbătoare sau un cocktail luxuriant, compania produce cuplaje foarte originale, cu un cadru rigid și forma rotunjită. Ei au suprafețe lucioase, imitând de aur, argint și bronz. Cu un astfel de lucru, cu siguranță nu veți fi ignorați pe alții!

Asemenea genți de mână au, de asemenea, o suprafață de răchită care arată foarte original.

serviete de afaceri

Printre femeile de afaceri, saci de afaceri și portofoliile de brand sunt populare. Ei au o varietate de forme. De exemplu, modelele plate și pătrate cu fulgere sunt ideale pentru stocarea documentelor, foldere și jurnale.

serviete de răchită solide cu o închidere de top va boxa cu această sarcină.

Astfel de produse sunt echipate cu mânere scurte sau sunt destinate șosete în mână. Ei privesc armonios în ansambluri de afaceri și oficiale formate din costumele stricte și minimaliste.

Pungi de călătorie

Puteți lua un sac de drum de la marca italiană pe drum. Designerii brandului sunt în curs de dezvoltare de modele foarte elegante si rafinate. stil similar este ușor neplătit pentru accesorii mari și voluminoase pentru călătorii de călătorie și de afaceri.

exemplare frumoase se disting nu numai cu o capacitate și mânere de încredere (scurte și lungi), dar, de asemenea, un design incredibil. Peste tot în propriul său tip de modele de brand vorbesc despre gustul de neegalat și statutul proprietarului lor.

Soluții de culoare și decor

Paleta de culori a brand-ului nu poate, dar vă rugăm moda moderne. pungi de răchită originale sunt produse într-o mare varietate de nuanțe:

  • Pentru iubitorii de stil și clasice restrânse designeri crea copii excelente de negru, maro închis,, albastru gri închis și culoare bej.
Citește mai mult  Alegeți un rucsac școlar pentru copii 10 ani

  • Dacă preferați un stil luminos, apoi în cataloagele de brand puteți găsi produse de lux de roz, albastru, violet, galben, auriu, argintiu și culoare de bronz.

Cele mai multe modele de pungi de marcă sunt realizate în stilul de minimalismul rafinat – ele nu sunt uscate prin diferite elemente ale decorului.

În acest caz sunt prezente în produs, atunci există foarte puține dintre ele, iar ei nu arata ca.

Se pare foarte interesant la modelele decorate cu franjuri. În arsenalul de brand sunt nu atât de multe exemplare similare. În aceste modele, Fringe este situat nu numai în partea de jos a pungii. În unele opțiuni, se pornește de la cele mai multe stilouri și coboară cartea.

Designerii firmei sunt în curs de dezvoltare nu numai de răchită, dar, de asemenea, neted genți de mână de mici dimensiuni, completate cu nituri de metal și curele cu lanț. Ei arata îndrăzneț și spectaculos într-o imagine de tineret.

Recenzii

Afford punga de brand italian Bottega Veneta poate nu departe de fiecare client. Dar cei care încă fashionists obținut aceste accesorii uimitoare, Marke calitatea lor de neegalat si design frumos.

Doamnelor apreciază și iubesc produsele de acest brand pentru originalitatea sa. Până în prezent, nici un producător nu a oferit nimic de genul asta în sortimentul.

Fashionisti constată durabilitatea astfel de lucruri. Acestea servesc pentru un timp foarte lung și nu pierde o vedere marfă, chiar și după mai mulți ani.

Potrivit fete, pungi frumoase se potrivesc cu ușurință în mai multe imagini. Acestea pot fi completate absolut orice ansamblu. Este în valoare de doar ridica competent un model potrivit.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: