Toate despre 375 de probe de aur

Toate despre 375 de probe de aur

Starea unică a aurului printre alte metale se datorează frumuseții externe, proprietăților rare și fizice. Prețul în continuă creștere pentru aceasta face posibilă creșterea capitalului. Produsele de aur nu sunt o nevoie bună, dar întotdeauna în cerere. Micul cadou poate fi mai bun decât o bijuterie exclusivă, care indică cererea acestui sinonim pentru viața luxoasă, bogăția și puterea. Produsele de aur sunt marcate în moduri diferite, articolul va vorbi despre eșantioane de aur 375.

Ce este?

Aurul în formă pură nu poate intra în mâinile noastre. Metalul natural este atât de plastic, care se află ca plasticina. Pentru a oferi o forță mai mare, bijutierii folosesc aliaje metalice prețioase cu altă culoare, dar non-săraci, care sunt numite ligatură. Aceste impurități îmbunătățesc proprietățile metalolului prețios, oferind produse, în afară de rezistență, rezistență la uzură, rezistență la distrugere datorită deformării și ușurinței procesării.

La toate decorațiile prezentate pe ferestrele de buticuri, este un eșantion care prin Trei cifre Afișează procentajul compoziției sau, altfel, cantitatea de aur situată într-un kilogram al unui aliaj mixt. Acesta servește ca o garanție că nu este un fals.

Cu cat mai mare proba, cea mai mare și prețul. Prin urmare, calitatea produselor acestui segment de piață depinde în mod direct de curățenia din aliaj și, aceasta înseamnă că defalcarea este determinată.

În industria de bijuterii din Rusia, produse de aur sunt cu cinci probe marcate: 375, 500, 585, 750, 958.

Eșantionul 375 Ea are o compoziție cu o mică parte din aur – doar 37,5%, adică la 1000 părți ale conturilor de aliaj pentru 375 părți de aur pur, ceea ce corespunde la 9 karants. Compoziții similare au un dezavantaj – datorită formării de sulfură de argint (Ag2S) Darken în aer,.

Compoziție și proprietăți

Pentru culoarea ta naturala galben strălucitor cuvânt Aurum, Indicatorul în aur tabelul periodic Elementul chimic, este tradus din limba latină ca „zori strălucitoare“ sau „Sunrise Light“. Versiunea rusă a Cuvântului este de fapt o formă modificată de adjectiv „galben“.

Aditivii conținuți schimbă parametrii și caracteristicile metalelor prețioase. Deja vechii maeștri au observat că cea mai bună ligatură este argintul și cuprul.

Depinde de numărul de argint și viteza prelucrării aliajului și plasticității, precum și o nuanță care luminează conținutul> 65%, devenind aproape albă. Și cu mai puțină cantitate – de la 30% la 65% – oferă o nuanță galbenă saturată.

Cupru Reduce rezistența aurului la oxidare, dar face greu, ocupând cea mai mare parte a acestui aliaj de bază. Culoarea roșie saturată în aliaj dau cupru de 60% cu 2,5% argint. Cupru, și cel mai adesea aliajele sale cu zinc (Tompak) și alamă sunt cea mai utilizată compoziție din aliaj din industria bijuteriilor.

La crearea a 375 de decorațiuni ale expertului, sunt utilizate mai multe impurități:

 • La umbra era roșie, ligatura de 52,5% din cupru și 10% din argint este adecvată+
 • 46% din cupru și 16,5% din argint vor da un galben închis+
 • Același număr de componente – 31% – garantează culoarea galben-roz+
 • În aliaje cu o predominanță de argint până la 65% – culoare albă.

Compoziția a 375 de eșantioane poate adăuga o parte minoră Paladiu – 3,8%. Apoi argintul și cuprul vor fi de 10,0% și, respectiv, 48,7%.

Citește mai mult  Govlit: Caracteristici și proprietăți de piatră

Cuprul, desigur, asigură o rezistență sporită, dar toate aceste rapoarte de aditivi nu economisesc decorațiunile de oxidare sub influența oxigenului conținut în aer și pentru o perioadă scurtă de timp, produsul este întunecat vizibil.

În prezent, pentru a schimba proprietățile și culorile la ligatura Adaugă Palladiu, nichel, oțel, cadmiu, platină, osmiu și rodiu. Datorită acestui fapt, contoarele de bijuterii sunt completate cu noi nuanțe de produse metalice nobile. Spectrul de culori Acest metal prețios în timpul producției moderne este extrem de diversificat.

La modă – Design cu o combinație de tonuri diferite de aur de consum, De exemplu, combinații de culoare galben clasică cu alb și roșu. Decoratiunile cu nuanțe de fantezie a trendului au venit în prim plan:, Aquamarine sau Green.

În evoluțiile de modă – designer cu combinații armonioase de alb tradițional, cu aur albastru și delicat delicat.

Ce diferă de la 585 de eșantioane?

Piața prețioasă de bijuterii oferă astăzi o selecție imensă de bijuterii pentru fiecare gust – de la opțiunile bugetare la operele unice de artă de bijuterii. Cu un astfel de sortiment imens, nu este ușor să dați seama de proprietățile consumatorilor ale produselor prezentate pentru a face alegerea potrivită.

Diferența principală, desigur, în ponderea metalolului prețios în aliaj, oferind frumusețea lucrurilor. În 375 de probe de aur, prin urmare, conform componentelor estetice, are indicatori de calitate scăzută.

Eșantionul 585 a apărut pe piața de bijuterii ruse relativ recent. În aliaj, ponderea aurului este mai mare, ceea ce înseamnă că este mai bună calitate pentru caracteristicile estetice.

Acest aur rămâne luminos și strălucitor de mult timp, cu toate acestea, în comparație cu 375, defalcarea mai des și zgâriată. Prin urmare, pe indicatorii operaționali, și anume: la o rezistență ridicată, prin urmare și rezistența la uzură a aliajului de bază are un avantaj semnificativ. Produsele nu sunt practic supuse deformării.

Achiziționarea decorațiilor cu etichetă de probă 375 În majoritatea cazurilor, se bazează pe Prețul disponibilității Comparativ cu eșantioanele mai mari. Dar avantajele sunt considerabile:

 • Rezistență ridicată la uzură+
 • putere+
 • Rezistență mecanică.

Dar există I Esență esențială. Datorită cantității mari de cupru, capacitatea metalelor la oxidare crește, produsele sunt predispuse la păcăli, astfel încât decorațiile făcute din ea în timpul funcționării își pierd adesea atractivitatea.

Această compoziție de bază datorită unei cantități mari de suplimente ale industriei de bijuterii este uneori o glumă numită Aliaj de cupru conținând aur, Deși, în realitate, în statutul său, este, fără îndoială, aurul.

Astăzi, bijutierii în producția de decorațiuni de bază moderne Adăugați la elemente speciale metalice, Inclusiv Rhodiu, care își măresc semnificativ rezistența la oxidare și au genul de metal nobil. Ca rezultat, un metal prețios modern, cu un brand 375 375, este capabil să-și păstreze aspectul, strălucirea și frumusețea lui.

Unde se aplică?

Datorită caracteristicilor sale – durabilitate, plasticitate, lipire ușoară, rezistență la apariția zgârieturilor – un aliaj de aur ieftin este utilizat în fabricarea articolelor de bijuterii de cerere zilnică, de exemplu:

 • Rame de ochelari+
 • Rame de pietre semi-prețioase și decorative+
 • Inele de nuntă care se poartă fără a fi îndepărtat+
 • cercei cu fianits, chihlimbar, ametist+
 • Accesorii pentru fumat+
 • Cazurile și brățări de ore care au nevoie de anumită putere+
 • Decor de elemente pentru înregistrarea rame pentru tablouri, mobilier și multe altele.

Îngrijirea și depozitarea produselor

Grija pentru produsul nu rezultă din timp în timp, dar în mod regulat. O lipsă semnificativă a eșantionului redus este activitatea sa a crescut și a susceptibilității în condițiile unui mediu agresiv. Proprietățile de aspect și de consum ale acestui aliaj rapid afecteaza oxigenul într-o atmosferă care promovează oxidarea ligatură. Este posibil de a reduce un astfel de impact negativ utilizând curățarea periodică și respectarea condițiilor de depozitare corespunzătoare.

Citește mai mult  Câte rucsac școlar ar trebui să cântărească?

Pericolul pentru produsul eșantionului scăzut este preparatele cu iod, creme care conțin compuși ai mercurului, lichide agresive, acetonă și clor.

Deteriorarea suprafeței suprafeței este prezis de plecare competentă. depozite murdare sunt purificate prin soluție apoasă care conține mai multe Picături amoniac. calitate de poluare perfect coroziv praful de spălat, diluat în apă caldă. Massolved de gătit va ajuta sare. Numai săpun în acest scop, nu se potrivește deloc – se va lăsa un strat de film de grăsime pe decor.

Pentru a se referă și curățați produsele de aur întunecați și sudoare sunt posibile nu numai prin instrumente achiziționate, dar, de asemenea, de artizanat la domiciliu.

Decorare va reveni la strălucirea uluitoare, dacă o lustruiesc cu o radieră moale sau o cârpă velur. Defectul solară va dispărea după Curățarea mecanică cu o periuță de dinți cu cretă. Dar trebuie amintit despre măsura și să nu exagerati cu curățare mecanică, astfel încât să nu deterioreze modelul aplicat sau gravura, care pot fi cusute.

Reface luciul sudoare incolor aur ruj. rezultat excelent poate fi obținut, dacă pierdeți decorarea agitată într-o cantitate mică de proteine ​​de bere.

Vine la ajutor și ceapă. El va lustrui, de asemenea, decorarea lui favorit.

Așa că produsele nu se întunece, rezultă Depozitați-le departe de lumina soarelui și baterii de încălzire. Metal este foarte sensibil la umiditate ridicată, decoratiuni au nevoie pentru a șterge uscat atunci când au ajuns ud. Este foarte important să se evite contactul cu fiecare alte produse din metale, cu concentrații diferite, deoarece aurul de plastic este prea sensibil la contactul.

O ingrijire adecvata este capabil de a sprijini bijuterii pentru o lungă perioadă de timp, în scopul de a le transmite mai departe la următoarea generație de proprietari, ca valoare de familie demn de opinii entuziaști.

Fapte interesante

Cea mai veche privind originea aurului decorativ al secolului piatră a fost în măsură să găsească arheologi în timpul săpăturilor Pe teritoriul Bulgariei moderne. Plimbarea în jurul lumii aurului sub formă de monede a început după captarea persanilor împărăției Lidiei. Cea mai populară monedă de aur din lume din 1284 și timp de 500 de ani a fost un dukat venețian.

Efectul acestui metal asupra sferei de finanțare este dificil de supraestimat. Oamenii au folosit-o întotdeauna ca o monedă.

În timpul „febrei de aur” în America Nuggetul de 17 lire s-a găsit în Carolina de Nord a fost înregistrat pentru prima dată. Dar, desigur, nu o compară cu cea mai severă lingou miniat, cântărind 250 de kilograme.

În ciuda a 150 de mii de tone de metale rare produse de omenire în toate secole, se crede că aceasta este doar o parte minoră a acestuia, nu mai mult de 1%, iar rezervele de aur rămase sunt în magma planetei noastre. ȘI O cantitate imensă este conținută în apele oceanelor, dar nu a fost inventat încă de oamenii de știință din tehnologia de extragere din adâncurile oceanelor.

Acest metal prețios este detectat nu numai pe planeta Pământ. La sfârșitul secolului XX a devenit cunoscut faptul că în spațiu este abundă. Numai pe asteroidul Eros este mai mult decât a fost minat pentru toate secole de pe Pământ. Și oamenii de știință se luptă peste decizia tehnologiilor miniere de aur din spațiu.

Citește mai mult  Alegeți ornamentele de platină

Lista de proprietăți utile de aur a crescut în mod semnificativ în ultimii ani. Oamenii de știință efectuează în mod constant numeroase experimente cu aur și pentru a găsi folosit din ce în ce. Astăzi, aurul este folosit nu numai ca bijuterii. Acesta este utilizat pe scară largă în implementarea tehnologiilor moderne în diverse industrii, beneficiile sale practice au fost găsite în medicină.

Aurul S-au găsit aplicații în trei sectoare de medicină – stomatologie, farmacologie si radioterapie.

Toate utilizarea pe scară largă de aur în industria aeronautică și spațiu. Utilizarea de aur în lumea modernă este din ce în ce găsește în:

 • Telecomunicații+
 • Nanotehnologie+
 • Industria spațială.

Una dintre descoperirile făcute de oamenii de știință americani din secolul al XXI este Capacitatea acestui metal pentru a-și schimba structura moleculară sub influența câmpului electric. Și după expunere – restabiliți-o independent.

Sub influența câmpului electric, metalul galben este capabil să transforme oxidul de carbon în dioxid de carbon, acționează ca un conductor și ca izolator curent. De asemenea, a fost dovedit experimental că poate arăta proprietăți magnetice. Aceste proprietăți sunt foarte importante în industria electronică.

Poate fi chiar mâncat, Dar numai în cantități mici sub formă de fulgi sau plăci metalice împreună cu produse sau băuturi. Dacă porțiunile sunt mici, atunci niciun rău nu aduce procesul de a primi acest tip de alimente, deoarece corpul uman conține deja aproximativ 10 mg de aur. Aproximativ jumătate din această cantitate este concentrată în oase, conținutul său în sânge este de aproximativ 1 mg pe litru, cantități mici pot fi găsite în păr, piele și unghii.

Acest lucru este folosit de cele mai scumpe restaurante din lume, pentru a-și surprinde oaspeții. Cu toate acestea, acest element nu are miros și absolut fără gust, dar poate adăuga luciu într-un vas fiert, mărind semnificativ cantitatea din cont.

Goldschlager – Schnaps elvețian în valoare de 300 de dolari pe sticlă. Această băutură alcoolică cea mai uimitoare din lume conține aur prezent în fulgi – aproximativ 13 mg pe litru.

Contemporan Cosmetologie coreeană Utilizează efectiv biosoloto în compuși cu aminoacizi, componente naturale de legume și extracte. Aurul în formă coloidală este un catalizator excelent care accelerează toate modificările benefice care apar în piele atunci când efectuează proceduri cosmetice.

Popular peste tot în lumea metalică Thread – Drawberry pentru finisarea și decorarea costumelor scumpe. Desigur, aceste fire sunt foarte scumpe și produse în cantități foarte mici ca produse decorative.

   Poate că pentru a apela un favorit peste tot pe lume nobil galben galben va deveni în curând imposibil. La urma urmei, știința și tehnologia nu stau în continuare. Diverse nuanțe dorite, departe de culoarea galbenă tradițională și toate, vor fi realizate nu prin schimbarea compoziției ligaturii, ci prin aplicarea de tehnologii inovatoare.

   Schimbați metalul galben în toate culorile de știință învățate de curcubeu din Marea Britanie. Au inventat tehnologii avansate care ar putea schimba frecvențele electronilor, forțându-le să reflecte lumina în modul dorit și, prin urmare, dă umbra dorită a metalului.

   Cum de a verifica aur pe eșantioane, uitați-vă în următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: