Totul despre 750 probă

Totul despre 750 probă

Istoria unuia dintre cele mai scumpe metale prețioase – Aur – există mai multe milenii și începe înaintea erei noastre, după cum reiese din săpăturile de bijuterii și obiecte de casă găsite ca rezultat.

Cele mai populare din lume este de 750 de probă. Ce ti se pare, ce proprietăți, soiuri și domeniul de aplicare? Care este diferența dintre „concurenți“? Cum să aibă grijă de produse de la un astfel de aur? În articol veți găsi răspunsuri la toate aceste întrebări.

Ce este acest metal?

Produsele obținute 750 conțin 75% (sau 75,5) aur pur și 25% (sau, respectiv, 24,5%) impurități (ligatura). Argint, platină, paladiu, precum și mai multe metale buget – cupru, nichel, zinc, alamă și altele pot fi utilizate ca aditivi. Datorită concentrației mari de aur 750 de probă, are o valoare mai mare în lumea de bijuterii. Aceasta Are caracteristici excelente, Datorită căreia este foarte ușor să lucrați cu ea și să creați produse de bijuterii frumoase și sofisticate din acest aliaj.

Costul unei decorări specifice de 750 de eșantioane este determinată de mai mulți factori: care elemente fac parte din aliaj care este făcută (creațiile de branduri celebre sunt mai scumpe), inlay-ul pietrelor prețioase crește, de asemenea, în mod semnificativ prețul produsul.

Compoziție și proprietăți

Eșantioanele de aur 750 pot avea culori și nuanțe diferite. Depinde de ce Metale și în ce procent este inclus în aliaj.

 1. Produs alb Culorile sunt create prin adăugarea la metale nobile de aur – argint (5%) și paladiu (20%). Bijuteriile exclusive sunt realizate dintr-o astfel de compoziție, care sunt foarte scumpe și servesc ca un indicator al statutului și prestigiului. Puteți obține o opțiune mai ieftină de aur alb, dacă înlocuiți paladiul nobil pe nichel (parțial sau complet). Costul unui astfel de aliaj va fi semnificativ mai mic, dar cu ea va scădea foarte mult și valoarea sa în piața de bijuterii va.
 2. Verde Tint de 3 produse de probă oferă o combinație de aur cu argint (într-un raport de 75% și 25%).
 3. Clasic galben Culoarea este obținută prin adăugarea nu numai a argintului la aur, ci și cupru (într-un raport de 15% și 10%). Astfel de produse sunt caracterizate prin rezistență ridicată și durabilitate. Dintre acestea, ei iubesc să facă inele de nuntă. Aurul italian este considerat lider în frumusețe și har, care este foarte apreciat la nivel mondial.
 4. Dacă conținutul de cupru este mai mare decât argintul, atunci produsul achiziționează roz Tentă.

Cu cât este mai mare primul element din compoziție, cu atât mai saturată culoarea aliajului, transformând într-un raport roșu cu cupru (21%) și argint (4%).

Probele de aur 750 au unele caracteristici.

 1. Datorită puterii medii și a plasticității bune, este foarte Furnizarea de prelucrare, Ceea ce face posibilă acest lucru din acest aliaj cel mai divers, inclusiv bijuterii complexe din punct de vedere tehnic și filigran. Este pentru aceasta ca proprietatea Master of Afaceri de Aur și dragoste de aur 750 de probe de aur 750. Folosind un astfel de material fertil, pot întruchipea aproape orice fantezii creative, creând capodopere reale.
 2. Cu îngrijire bună și corectă păstrează un aspect atractiv, nu își pierde culoarea originală și strălucește.
 3. Perfect reacționează la temperaturi ridicate, Prin urmare, este ușor să se producă lanțuri de orice complexitate (diferite forme și dimensiuni), legând legăturile între ele prin tratamentul termic.
 4. Testul de aur 750 Rezistent la efectele celor mai multe substanțe chimice și acizi. La contactarea cu ele, eșantioanele de aur 750 nu sunt oxidate, nu își schimbă culoarea și proprietățile și nu sunt deformate. Cu toate acestea, evitați contactul produselor de aur cu o substanță numită „Tsarist Vodka”. Este un amestec de acizi clorhidric și azotici care acționează în mod distrugător asupra metalului și la concentrații ridicate sunt chiar capabile să o dizolve pe deplin.
 5. Datorită durității foarte mari în aliajul 750 Există o tendință de deteriorare mecanică. Prin urmare, trebuie să tratați foarte atent acest metal. Cu toate acestea, dacă există nichel sau paladiu în produs, devine mai durabil și mai puțin susceptibil la influențele externe.
Citește mai mult  Silver Gilding: Caracteristici și metode

Comparație cu alte eșantioane

Conform sistemului metric, care operează în Rusia, cea mai mică defalcare este de 375 și cea mai mare – 999. În consecință, cu cât este mai mare eșantionul, cu atât este mai mare metalul net și mai puțini aditivi din acesta conține. În același timp, impuritățile altor elemente care dau rezistență la aur și rezistență la uzură și, prin urmare, reduc riscul de deteriorare și de a spori durata de viață. Compară 750 aliaj cu principalii săi concurenți – 999 și 585 de eșantioane.

999 eșantion Conține cantitatea maximă de aur – 99,9%, deci este apreciată mai sus și costă mai mult. Datorită lichidității ridicate, este de 999 că eșantionul este recomandat să se arunce în bare și să se păstreze în bănci. Cu toate acestea, produsele de la astfel de aur sunt prea moi și fragile – sunt foarte ușor de deteriorat, astfel încât acestea nu sunt potrivite pentru șosetele de zi cu zi. 750 Aliajul are o valoare de piață mai mică decât 999, dar are o rezistență mai mare și o viață de serviciu.

Eșantion 585 – cel mai frecvent în Rusia, deoarece este considerat cel mai bun preț pentru raportare – calitate. Cu toate acestea, în Europa, este foarte scăzută în Europa. În decorațiuni, acest aliaj conține doar 58,5% din aur, deci sunt mult mai ieftin (de aproape 2 ori) de creații de la 750 de eșantioane și practic nu au fost apreciate pe piața de bijuterii mondiale.

Dar, având o duritate și rezistență mai mare la diverse daune, ideal pentru purtarea zilnică, în timp ce din 750 face bijuterii predominant de lux.

Aplicație

Domeniul principal de aplicare este, desigur, industria bijuteriilor. De la Gold 750 face tot felul de decoratiuni (inele, brățări, lanțuri, cercei). alb Probele de aur 750 (cu conținut de paladiu) sunt utilizate în principal pentru fabricarea de produse de designer exclusiv, care produc case de bijuterii celebre în specimene limitate sau chiar unice. Este adesea combinată cu diamante și alte pietre prețioase pentru a da decorații valoare suplimentară și prestigiu. Gold 750 eșantioane decorează diferite lucruri, variind de la telefoane și terminând cu viața.

Citește mai mult  Valyan eșarfă

Întregul de 750 aliaj Faceți mânere de marcă, scrumiere, ceasuri, manșete și alte accesorii. Astfel de lucruri subliniază statutul proprietarului lor, pentru că numai oamenii foarte bogați îi pot dobândi. Testul de aur 750 Utilizate nu numai în decorative, ci și în scopuri practice – Sunt făcute diferite detalii mici (cele mai des fire și plăci subțiri) pentru măsurare și dispozitive electronice.

Reguli de îngrijire

Deoarece produsele din eșantioane de aur 750 nu sunt suportate și expuse la deformări, atunci doriți să rămână într-o formă frumoasă cât mai mult posibil. Pentru aceasta suficient pentru a adera la reguli simple de îngrijire pentru ei.

 1. Păstrați decorațiuni în cazuri speciale sau cutie. Dar pentru fiecare produs trebuie să existe o cutie separată sau un compartiment – prea aproape de cartier poate duce la apariția zgârieturilor și alte deteriorări.
 2. Ștergeți în mod regulat produsele cu o cârpă de la flannel sau piele pentru a le curăța de praf, sudoare și contaminare.
 3. Răul mai mare pentru decorațiuni pot aplica clor, astfel încât să le eliminați înainte de spălarea și luarea procedurilor de apă.
 4. Produse chimice și unele componente ale produselor cosmetice pot fi, de asemenea, periculoase pentru articolele de aur. Încercați să reduceți contactul metalic cu ele la minimum.
 5. Sportul este mai bine de făcut, după îndepărtarea decorului pentru a nu le deteriora. Evitați ciocnirile și cu alte lucruri solide.
 6. Aveți grijă de produsele de aur de la intrarea în iod și mercur. Aceste elemente chimice distrug pentru un metal: pete gri apar pe ea, ceea ce nu va putea să scape de ea.
 7. Dacă unele părți ale produsului s-au întunecat, atunci este posibil să se restabilească culoarea anterioară utilizând un amestec de soluție de săpun și alcool amoniac. Scufundarea aurului la această compoziție timp de 15-20 de minute, apoi clătiți cu apă și ștergeți-vă cu o cârpă moale.
 8. Întoarcerea Decoratiunile pierdute Glitter va ajuta pastele de lustruire goya: Se aplică la pânza simțită și o ștergă produsul. Eficace în acest scop și suc de arc. Umezită în el cu un metal de burete, iar după 2 ore se spală și se șterge.

Decoratiuni de aur 750 de eșantioane nu numai că vă vor cuceri cu frumusețea lor sofisticată și adăugați chic imaginii dvs., dar deveniți, de asemenea, o investiție profitabilă pentru viitor.

În următorul videoclip, așteptați informații suplimentare despre argumentele pro și contra din 750 de mostre de produse de aur.

Citește mai mult  Mănuși pentru copii
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: