Totul despre piatra kakholong

Totul despre piatra kakholong

Kakholong Stone (varietatea Opal) are proprietăți unice de vindecare și magice. Bijuterii o folosesc pentru a crea diferite bijuterii. Utilizarea competentă a GEM vă permite să rezolvați o mulțime de probleme, să obțineți protecția energiei și să aduceți noroc.

Un pic de istorie

Chiar numele mineralului are o origine calmucă. Tradus ca „River de piatră”, în cazul în care „Kakha” – River, „Hol’ndong” – piatră. Pentru râul Kaha din regiunea Irkutsk nu este legată. Este, de asemenea, numit o jumătate de calm sau calmucă agat.

Omenirea foloseste Kakholong de mii de ani. Vechii romani a creat sculpturi din ea, feluri de mâncare. Acesta a fost folosit ca material de acoperire pentru pereți palat, și, de asemenea, mers pe decoratiuni femei.

Atitudinea sa a fost la o piatră semi-prețioase din India. Se credea că acest lucru a fost lapte congelat de vaca sacru. Minerale utilizate în temple ca un atribut al protecției persoanelor din diferite tipuri de misstain. Vechii egipteni au adus daruri de la Kakholong zeitatea fertilității în calcularea unei recolte bune.

În Rusia, primele mențiuni ale acestui mineral se găsesc în sursele secolului al XVIII-lea. Acesta a fost folosit pentru zone Decora, clădiri și hale din palate.

Până în prezent, Kakholong a început să fie utilizat în producție:

 • Bijuterii+
 • Design Obiecte+
 • Preparate farmaceutice.

Specificații

În ceea ce privește compoziția sa, Kakholong este o cruce între Calcedon și Opal. În funcție de compoziția unui anumit mineral, se crede grupului de opal sau chalacedonă.

Porii sunt vizibili în Opal Cacholong, are o umbră albă palidă. Când intră în ea, lumina se disipează. Calcedony Stone Opac, Dairy Shade.

În fiecare dintre opțiunile există dungi negre care constituie un model interesant.

Printre Kaholongov îndeplinesc, de asemenea, pietrele următoarelor nuanțe:

 • Roz+
 • verzui+
 • Gălbui+
 • Seros+
 • Albă ca Zăpada.

  În Gem, o mulțime de calciu. Unele minerale sub influența apei se transformă în pudră. Alții cu o suprafață mai fină și chiar jetoane, rezistența la umiditate sunt mult mai mari.

  Locul nașterii

  Cele mai multe Kakholong este minat în țările din Asia Centrală. Țările cu posedarea Cele mai mari depozite de GEM:

  • Kazahstan+
  • Armenia+
  • Mongolia+
  • India+
  • Islanda.

  În Rusia, Kakholong este exploatat în Siberia de Est și Transbaikalia. Connoissele de piatră Câteva zeci de ani sunt cunoscuți pentru o manifestare a râului situată în sudul Uralilor. Din când în când în volume mici, acest mineral este, de asemenea, exploatat în ea.

  Proprietăți de vindecare și magie

  Kakholong este folosit pentru a trata diferite boli, în funcție de culoarea sa. Snego-White Mineral contribuie la eliminarea:

  • supraponderal+
  • boala oculară+
  • Infertilitate și alte probleme în sistemul sexual+
  • bolile nervoase.

   Pentru a îmbunătăți activitatea intestinului și a stomacului, utilizați o piatră de umbră. Pentru aceasta, este coborât în ​​apă, rezistă la un moment dat, apoi utilizați lichid ca perfuzie. Pentru a stabiliza activitatea sistemului sexual, femeile sunt recomandate pe mâna stângă pentru a purta un inel cu Kakholong (bărbați – pe dreapta).

   Dacă puneți bijuteria capului pacientului pe pat, acesta va ajuta la îmbunătățirea sistemului imunitar după orice boli.

   Oamenii care lucrează în sport sau lucrează mult fizic, trebuie să poarte un mineral alb cu ei. Datorită acestui fapt, corpul va fi protejat de toxine, metabolismul se va accelera, iar inima va lucra într-un mod stabil.

   Pentru a combate tulburările nervoase, puteți dura câteva minute pe zi pentru a vă uita la culoarea verzui Kakholong.

   Disclaimerii recomandă femeilor însărcinate să pună această piatră pe burtă și să aibă probleme cu respirația – pe gât. Dacă folosiți simultan Kakholong, Lazuli, Rodonită și Malachit, puteți vindeca rapid răcelile. Copiii cu ei sunt mai degrabă scăpați de colic în stomac.

   Kakholong are o valoare magică pentru o persoană. Este folosit pentru meditație. Dacă purtați în mod constant pietre pietre cu voi, puteți stabili relații cu oamenii, inclusiv profitabil. Femeile singure minerale ajută la găsirea iubirii, iar cei care au o familie, să păstreze loialitatea într-o pereche.

   În cazul unor probleme familiale prelungite, se recomandă obținerea unei brățări cu Kakholong, pentru a avea probleme acumulate în curând rezolvate. Energia pietrei contribuie la cantitatea de certuri și conflicte de declinare și relații bune recuperate între soți. Această piatră nu permite dezvoltarea agresiunii, îndepărtează starea de alarmă, ajută la scăparea gândurilor rele și ascultați propria intuiție.

   Când purtați bijuterii cu Kakholong, toate cele bune, care sunt în caracterul unei persoane, se manifestă în întregime. Bărbați Gem dă putere, și femeie – farmec. Cel mai puternic dintre toate kakholongov suprapunere pentru reprezentanții podelei frumos este o zăpadă albă. Oamenii care, din cauza profesiei, afacere cu bani, poate progresa de la înșelăciune și ruina cu decoratiuni kakholong.

   În țările din Est, se obișnuiește să se pună pietre pe patul de tineri casatoriti. La acest loc piatra este o lună întreagă, oferind posibilitatea de a concepe sănătos și atractiv urmași extern. Dacă bijuterie este utilizat într-o inele sau bratara, este recomandat pentru a elimina periodic dintr-o mână și o uzură pe un alt. Persets cel mai bine pus pe degetul mijlociu. Barbatii pot pune doar o bucată de minerale în buzunar și păstrați-l acolo ca un talisman.

   Așa că piatra a acționat bine din punctul de vedere al magice, perle sau coliere realizate din ea, ai nevoie de câteva zile după achiziție purtând pe mână ca o brățară.

   Care se potrivește?

   Când purtați bijuterii cu Kakholong, este recomandabil să se ia în considerare semnul zodiacal la care Aparține unei persoane specifice.

   • Berbecul manifestă unele dezavantaje în prezența unui mineral, în special, temperamentul și iritabilitatea rapidă, iar Scorpionul are un egoism ascuns și starea de spirit.
   • Dar cum nu pot fi mai bune lucruri cu pietre combinate cu energia viței și a greutăților. Cu această piatră, oamenii născuți în astfel de constelații sunt mai rapizi decât alții atrag noroc și bunăstare materială în viața lor.
   • Pești, ca urmare a contactelor cu o piatră, abilitățile din domeniul medicamentelor sunt exacerbate. Cei dintre cei născuți sub acest semn, care lucrează ca doctor, au ocazia să se vindece și să avertizeze mai eficient bolile pacientului.
   • Crăpăturile datorate ambalajului de la Kakholong scapă de anxietatea veșnică și depășește incertitudinea interioară.

    Dacă vorbim despre afilierea profesională a celor care sunt recomandați să păstreze mineralul, atunci aceștia sunt experți în domeniul dreptului, medicinii, politicienilor, pedagogiei. Îi ajută să găsească o soluție ponderată într-o anumită situație.

    Dacă considerați că Kakolong are un efect benefic asupra presiunii ochiului și a clarității vizuale, ar trebui purtat de cei care au stat la calculator pentru o lungă perioadă de timp, citește foarte mult, angajat în lucrul de ac și alte lucrări dureroase. Pentru toți acești oameni, piatra va ajuta la răbdare, precum și mame și tati, ridicând copii hiperactivi sau cei care se ocupă de rudele bolnave și bărbații bătrâni capriciosi.

    Cum să distingem de fals?

    În ciuda faptului că Kakholong nu se aplică pietrelor prețioase, este încă fals, înlocuind un mineral natural pe originea sintetică din sticlă sau opală. Pentru a vă asigura că adevăratul „piatră de râu” a intrat în mâini, trebuie să o evaluați strălucirea. Spre deosebire de sticlă, care strălucește la fel ca și ea nu o transformă, adevărata bijuterie ca și cum joacă luciu în timpul rotirii.

    Puteți recunoaște falsul prin atașarea unei instanțe specifice limbii. Piatra reală se va schimba spre el, în plus, este neplăcută pentru gustul datorită prezenței în compoziția sa. Dacă riscați să omiteți mineralul natural în apă, el îl va selecta în sine și apoi crăpături.

    Cel mai frecvent este un Kakholong fals care are o culoare albă curată fără fluxuri întunecate. În acest caz, este de dorit să se consulte cu un specialist care are cunoștințele necesare, precum și cu o specializare specială.

    Cum să vă îngrijiți?

    În producția de produse diverse, GEM este ușor procesată. El poate da orice formă. Dar, de asemenea, să aibă grijă de orice decorare cu un astfel de mineral este atent.

    • Este imposibil să vină în contact cu apa. Aerul umed afectează, de asemenea, produsul cu Kakholong. Dacă încercați să spălați suprafața de piatră, fisuri și chips-uri vor apărea pe ea.
    • Nu pot fi utilizate pentru curățarea produselor cosmetice, a agenților chimici și a ultrasunetelor. Toate acestea vor afecta în mod negativ aspectul produsului.
    • Păstrați decorarea cu atât de minerale mai bine în cutii și cutii în locuri uscate. Ar trebui evitată orice impact mecanic pe piatră în decor.
    • Astfel încât piatra era curată și frumoasă, este șters cu un ragon de lână. Puteți pre-aplica o picătură de ulei de măsline sau alt ulei vegetal pe ea. După curățarea decorului trebuie să se usuce.

    Exemple frumoase

    Cacholonga creează diverse produse de design interior, o varietate de decoratiuni de sex feminin. Trageți bilele speciale pentru practica „proprietății speciale”. Uneori, această piatră este adiacentă în produse cu turcoaz, malachit sau jashed. Decoratiunile cu Kakholong sunt cele mai potrivite pentru costumele clasice de stil, subliniind harul si feminitatea proprietarului lor.

    Bratara alb Kaholong cu dungi întunecate fascinează vederea. Femeile care apreciază pietrele de protecție vor completa colecția unui astfel de lucru interesant.

    Cercei cu Kaholong alb arată inteligent. Ele pot fi puse în orice vacanță.

    Figurinele dintr-un astfel de mineral sunt interesante să se uite în interior, forțând mult timp să le admiri.

    Proprietățile magice și terapeutice ale lui Kakholong Stone sunt luate în considerare în următorul videoclip:

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: