Stilul lui Petersburg

Stilul lui Petersburg

Îmbrăcăminte de înaltă calitate, diversă, accesibilă – o astfel de combinație este rară astăzi. Dar marca „stilul lui Petersburg” încearcă să cumpere cumpărători plăcut de uimire și în fiecare sezon reprezintă colecții frumoase la un preț frumos.

În gama de mărci – o selecție largă de modele de pantaloni, jachete, rochii, fuste, bluze, cot. Varietatea vă permite să creați un stil rafinat, individual în fiecare zi.

Despre marca

Compania produce haine de înaltă calitate pentru femei, fete și fete de mai mulți ani. Fiecare colecție este făcută în conformitate cu tendințele modei. Cei mai buni designeri și designeri de modă al capitalei nordice sunt implicate în crearea de lucruri topice. Datorită acestui fapt, este posibil să se obțină un succes serios în industria modei.

Angajații companiei vizitează în mod regulat seminarii, cursuri de formare, expoziții de modă, spectacole de modă, întâlniri cu couturieri mari. Acest lucru vă permite să salvați profesionalism la un nivel ridicat, să creați o reputație impecabilă.

Produsele de marcă sunt solicitate în rândul cumpărătorilor. Astăzi, magazinele companiei pot fi găsite în marile orașe din Rusia, parteneriatul cu ridicata a fost înființat în întreaga țară.

Avantaje

 • Gama de modele extinse. În hainele brandului puteți merge la lucru, mergeți la plimbare, mergeți la cumpărături, întâlniți cu prietenii sau cu a doua jumătate+
 • Respectarea celor mai recente tendințe de modă. Fiecare femeie, având haine experimentate ale mărcii, se va simți încrezător, fermecător, frumos și elegant+

 • Atragerea designerilor experimentați și tineri, creațiori. Acest lucru vă permite să obțineți aproape imposibil – faceți lucruri cu înaltă calitate, în cele mai bune tradiții de cusut, dar în același timp luați în considerare noile tendințe la modă+
 • Folosind doar țesuturi și accesorii certificate de înaltă calitate și a diferitelor culori și texturi+
 • Echipamente de producere de echipamente moderne, noi, relevante pentru standardele mondiale+
 • Combinație în hainele de tăiere perfectă, prețurile accesibile, ceea ce vă permite să faceți o competiție de case de modă celebre.

Gamă

Stilul Petersburg oferă un număr mare de modele diverse de îmbrăcăminte pentru femei.

Pantalonii sunt reprezentați de mai multe stații:

 • Clasic direct cu săgeți+
 • Cleme curente și la modă+
 • Pantofi slabi+
 • 7/8 pantaloni lungi.

Printre rochiile sunt cazuri deosebit de stricte destinate biroului și crearea unei imagini de afaceri și cămăși de îmbrăcăminte care sunt slăbiciuni vizuale și potrivite pentru orice stil.

Printre fustele de la Fashionista vor găsi cu siguranta optiunea, poate fi o fusta creion, clopot, midi sau mini-lungime, drept, adecvat sau monocrom.

Colecțiile de primăvară-vară izbucnește violet de vopsele, folosind țesuturi ușoare, zburătoare, precum și soluții de design interesante. Mai ales în aceste colecții, două lucruri se remarcă:

 • Pantaloni scurți cu motive florale. Arată bine cu jachete, cardigane, veste, tricouri și tricouri. De la pantofii sunt combinate cu pantofi de balet, moare și tocuri înalte.

 • A doua producție – Jumpsuit floral. Este universal și arată minunat cu pantofi și tălpi plat, creând o imagine relaxată. Adăugarea de blugi la jumpsuit, opțiunea de tineret va primi – dinamică, proaspătă și ambele feminine.

Îmbrăcămintea exterioară este reprezentată de haina și mantaua. Toți au o tăietură clasică, simplă și elegantă.

De asemenea, în colecțiile mărcii de modă va găsi bluze, jachete, sundrese și veste.

Uniformă școlară

Stilul lui Petersburg este renumit pentru producția de îmbrăcăminte pentru copii. Compania primește comenzi pentru un formular din diferite puncte ale Rusiei. TPopularitatea Akaya se realizează datorită următorilor factori:

 • Managerii companiei oferă condiții speciale pentru școli și părinți. Puteți organiza o achiziție comună, în care procentajul reducerii va depinde de numărul de forme comandate, configurația lor, țesutul lor.
 • Țesăturile hipoalergene sunt folosite pentru a coase îmbrăcămintea copiilor. Compoziția lor include în mod necesar materii prime naturale (cel puțin 30%). Materiale permeabile la aer, Higroscopic – Acești indicatori sunt importanți pentru îmbrăcămintea copiilor.

 • Producția proprie permite tehnologilor să monitorizeze pe deplin procesul de creare a lucrurilor, rezultând în de înaltă calitate, ceea ce îndeplinește toate cerințele igienice și estetice. Compania este listată în Registrul producătorilor școlari, care este o garanție a siguranței copilului.
 • Abilitatea de a produce embleme școlare ca dungi pe formular.
 • Abilitatea de a coase forma pe orice parametri și pentru orice vârstă.

Tabel cu marimi

Dimensiunea îmbrăcămintei „stil Petersburg” corespunde rusului. Parametrii de măsurare ușor de determinat dimensiunea dvs.

Recenzii

Pentru a vă bucura de modă modernă. Toate femeile doresc ceva neobișnuit, frumos, elegant, frumos, interesant, de înaltă calitate, la modă și elegant. Toate aceste cerințe au putut să ia în considerare marca St. Petersburg. Recenzii ale sortimentului acestei producții de cusut, în cea mai mare parte pozitivă.

Cumpărătorii ca o varietate de gama de modele, calitatea țesăturilor, ideea interesantă a stilurilor, neobișnuite de amprente.

Femeile au remarcat rezistența la uzură a materialelor, țesătura nu se topește după spălare, nu se rostogolește.

Calitatea croitorului este la un nivel ridicat – toate cusăturile sunt subterane netede, lipsă.

Din dezavantaje, inconsecvența îmbrăcămintei este cel mai adesea alocată: lucrurile sunt mici.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: