Model și croitorul bluză simplă

Model și croitorul bluză simplă

Foarte des, multe fete se confruntă cu o situație similară când vă vedeți în bluza revistei de modă pare opțiunea perfectă, dar este imposibil să găsiți astfel sau cel puțin un lucru similar în magazin. Sau, este imposibil să achiziționați un lucru de una dintre mărcile moderne din cauza costurilor prea mari.

Nu disperați, pentru că din orice situație există întotdeauna o cale de ieșire și în acest caz, este, fără îndoială, există. Mașina de cusut este practic în fiecare casă, iar țesătura la metodă, împreună cu alte instalații de cusut, va fi semnificativ mai ieftină decât produsul finit. De aceea, producția optimă din această situație va fi o coasere independentă a produsului dorit.

Accesorii necesare

Ca orice caz, croitorul necesită anumite atribute obligatorii, fără de care este imposibil de făcut. Luați în considerare mai multe detalii pe care sunt necesare detalii ale accesoriilor de cusut și, de asemenea, important să se ia în considerare la coaserea unui bluză de ceas simplu.

Mașină de cusut

Nu contează exact ce model este mașina ta de cusut, principalul lucru este că a funcționat corect și nu a avut nici un defect, reflectat negativ în aspect și tesatura de calitate.

Un factor important este alegerea corectă a unui ac de cusut corespunzător tipului de țesut, deoarece altfel, acul prea gros poate să nu lase găuri prea curat, prea mari pe material.

De asemenea, merită remarcat faptul că, pentru confortul procesului de cusut în sine, merită să alegeți o mașină cu un control al piciorului, datorită căruia ambele mâini vor rămâne libere și puteți deține și îndrepta produsul fără efort.

Selectarea materialului

În alegerea materialului pentru bluză, nu vă puteți seta câteva cadre stricte, deoarece modelele de bluză pot fi făcute din țesături complet diverse.

Citește mai mult  Totul despre mașinile de cusut manual

Caracteristicile distinctive se pot referi doar la un stil sau un model pe care îl aveți de dorit bluze. Deci, de exemplu, pentru un model de vară cu un manșon scurt sau chiar fără ea, țesătură de lenjerie, șifon ușor sau bumbac.

Bluza simplă dreaptă este cea mai bună din țesături de bumbac și un model elegant elegant – din țesături de mătase.

Model

În zilele noastre, realizarea modelelor nu necesită nici o lucrare specială, deoarece numai hârtie specializată, creion și linie sunt atributele necesare.

Speciile de fabricare a modelelor, pentru elementele dvs. preferate pe care le puteți găsi cu ușurință pe Internet, principalul lucru este clar pentru ei, astfel încât nimic să nu fie imaginat. Dar dacă modelul bluzei a fost inventat și dezvoltat personal, va trebui, de asemenea, să lucrați cu atenție la fabricarea modelelor.

Măsurarea volumelor

Este clar că crearea modelului este imposibilă fără o măsurare amănunțită a volumului corpului necesar pentru cusutul produsului în conformitate cu dimensiunea necesară. Deoarece modelul este făcut cu jumătate din părți, rezultatele obținute în timpul măsurătorilor ar trebui împărțite în.

În funcție de modelul bluzei, vor fi necesare anumite măsurători, dar dimensiunile standard rămân întotdeauna printre aceleași:

  • Lungimea produsului+
  • Lățimea mânecilor de deschidere+
  • Ciriștia de sân+
  • Circumferința taliei+
  • Ciriștia de șold.
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: