Boba blană de blană

Boba blană de blană

haine de blană Boba – produse frumoase și rezistente la uzură, care de multe ori nu îndeplinesc în magazin. Faptul este că Bobrov nu este crescut în captivitate, iar blana lor este foarte rară. Luați în considerare opțiunile existente pentru aceste reduceri, precum și vorbesc despre let analogii.

Lucrul cu blănuri scumpe, designeri si se prefera stiluri simple, și se taie – un strat liniar sau montat de castor pe termen lung sub genunchi – o opțiune universală și foarte elegant pentru toate timpurile. Nu-i rău dacă haina de blană este echipat cu o capota – el va proteja cu succes capul și coafura lui nu numai de vânt, dar, de asemenea, de la zăpadă umedă, deoarece blana castor are proprietăți hidrofuge.

Ce este?

De multe ori pe etichetele rafturi cu blană există o „blană bobric“ și trebuie să știți că acest material nu este legat de Bobru. Bobrik – neted și dens blană de iepure regal sau iepure-rex. Această rasă a apărut în Franța, animalele aveau piei cu o nuanță roșie maronie și o structură neobișnuită de cadru: unde mai scurte și mai dense decât iepurii obișnuiți. Astfel încât rasa a fost numită „Castor Rex” – regele lui Bobrov. Grămadă blândă, netedă și moale este populară cu producătorii, nu este, de asemenea, prea scump, ce să cumperi cumpărători.

Dar straturile de blană din castor natural – valoare de la vremurile din Rusia antică. Această blană este considerată cea mai caldă, este cu succes în cel mai sever climat, Nici o umiditate nu este frică – sub zăpadă umedă sau haina de blană de ploaie din frumusețe devine mai vopsită – turma de blană și nu se transformă în gheață adezivă. Blana de boată naturală în calitățile sale depășește nurca și se află pe partea de sus a ierarhiei blănurilor.

Multe fabrici, cusut de haina de castor, preferă blana canadiană. Canadian Beaver – o combinație rezonabilă de frumusețe, confort cu șosete, calitate și prețuri. Perfect Acest tip de blană este considerat cel mai bun. În ceea ce privește prețul, atunci cele mai scumpe haine sunt făcute din castor de ciuperci. Costul ridicat datorită tehnologiei exclusive consumatoare de timp de lucru cu blană, în care produsul devine lumină și durabil, fără a pierde alte caracteristici. Faptul este că blana de boabe este rigidă și să-i dea o plasticitate, părul de ochelari se ridică manual.

Blana unui castor de mlaștină, cum ar fi bobrificarea, nu se referă la acest animal. Bobromul Bolotnaya se numește nutriție, care sunt cultivate cu succes în captivitate, deoarece blana lor este relativă. Dar nici o haine de blană nu sunt, de asemenea, foarte frumoase, puternice și nu sunt frică de umiditate. Deoarece există mai multe rase și lambrants de nutry, derivate într-un mediu artificial, variațiile de nuanțe și tipuri de astfel de haine de blănuri sunt numeroase.

Foarte original haina – „Crossings”, cusute de la castor de blană. Acest tip de colectare a gunoiului, când produsul finit este obținut prin textură, dungi. Deoarece blana castor este bine o tunsoare, o gramada pe astfel de haine de blana poate fi foarte scurt, mai puțin de jumătate Anter.

Modele

Deoarece blana de blană castor, și costul de modele individuale pot atinge înălțimi de neconceput, Este mai bine să achiziționeze un model clasic de haine de blană de la un astfel de material. Proprietățile blană de castor vă permit să efectueze o haină de blană de cincisprezece la douăzeci de ani, iar modelul pentru o astfel de perioadă de mare ar trebui să fie universală.

Lucrul cu blănuri scumpe, designeri și se preferă stiluri simple și tăiate – Direct sau strat castor montate sub genunchi – opțiune universală și foarte elegant pentru toate timpurile. Nu-i rău dacă haina de blană este echipat cu o capota – el va proteja cu succes capul și coafura lui nu numai de vânt, dar, de asemenea, de la zăpadă umedă, deoarece blana castor are proprietăți hidrofuge.

Citește mai mult  Storm - Jachetă turistică populară

Deoarece blana de castor nu este lung, există mai multe modele combinate de haine de blană – cu negru bordură, nisipuri sau vulpe. O culoare din blana mai pufos și lung nu dăunează „canonity“ a produsului, și dimpotrivă, face mai interesant. În plus, din cauza un astfel de efect puteți ascunde defectele din figura – de exemplu, gulerul de volum echilibrează cifra – „Pear“.

Există modele de castor de dimensiuni mari. Astfel de haine de blană sunt cusute în conformitate cu regulile generale – de obicei, au o tăietură „haină“ sau „trapezing“, guler-cremalieră și mâneci ușor sparte. Designerii nu recomanda să achiziționeze în mod direct o haină de blană șirag de mărgele, dacă nu sunteți mulțumit cu figura ta. blana care nu este gol, în sine, nu va ascunde dezavantaje, este doar mâna abil de designer.

Beaver straturi sunt în cerere mare în rândul bărbaților, chiar și opinia că este, în general, o blana de sex masculin. Restrained, avantaje pur funcționale practice și care posedă, blana Bobrow Ca un puternic jumătate din omenire. Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte de la Beavering pentru bărbați Rades status – Laconic Curra, Accesorii minore de înaltă calitate, Fum impecabil.

Soluții de culoare

O blană reală de blană are o culoare complexă – ceva mediu între cenușă și maro. Acest lucru nu este foarte expresiv, mai degrabă, nuanță „acreditată”, care are în același timp o mulțime de fani. De multe ori o blană de blestem, având înflorire sau viceversa, blană de diminuare. Deci, se dovedește nuanțele de maro: biscuiți, piulițe, perle sau cafea.

Blana de boabe este pictată rapid, chiar mai puțin de cele mai multe ori – în culori strălucitoare. Dacă vorbim despre Helhel, atunci există o duzină de nuanțe naturale de blană, de la animalele derivate în captivitate. Culorile variază de la zăpadă și albă-cremă la galben, fumos, argintiu albastru și grafit-negru.

În ceea ce privește culoarea straturilor de blană din Bobrik, pot fi oricare. Rabul de blană este ușor de colorat și puteți întâlni haine nu numai întreaga paletă clasică, dar și luminos, multicolor: roșu, roz, violet, albastru.

Producătorii

Mai sus, am spus despre blana unui castor canadian, care, desigur, este folosit în mod activ în fabricile locale. Producătorii canadieni coase produse scumpe de blană care sunt foarte apreciate la nivel mondial.

Producătorii ruși produc, de asemenea, haina de beaver. Unii dintre ei sunt din blănurile rusești care închiriază vânătorii. Aceasta este cea mai valoroasă opțiune, o astfel de blană este o prelucrare minimă, piei întregi vin pe haine de blană, de multe ori este o blană de cuburi. Blănuri achiziționate la licitații, de asemenea, în preț. Puteți cumpăra haina de blană de boabe în astfel de giganți ai pieței rusești ca „Melita” sau „Snow Queen”.

Blănurile de blănuri coase diferiți producători, inclusiv China. Există excursii grosiere, mulți participanți care vizează cumpărarea unei haine de blană de castor. Produsul de producție chinezesc ales în mod competent va fi un ordin de mărime mai ieftin decât alte fabrici, dar în același timp au o calitate decentă.

Sfaturi pentru alegerea

Achiziționarea unui produs de la Beaver, este important să înțelegeți exact cum să distingeți blănia naturală din fals. Există câteva metode care nu vor ajuta să facă o greșeală cu achiziția:

  • Evaluați blana la atingere
Citește mai mult  Sporturi sportive pentru femei

Blana naturală și streaming a măslinelor de castor, dacă vă petreceți palma. Blana de blană este mai dură, va fi cel care se va prăbuși și va rupe. Dacă împingeți blana și uitați-vă, atunci în grosimea subvenției, aceste fire dure și groase sunt găsite. Dacă aveți un iepure înaintea voastră, nu va exista un astfel de efect – blana lui mummag, omogenă. Cu toate acestea, atunci când considerați că produsul dintr-o frumusețe ciupită, „cataramă” nu va fi, este necesar să se concentreze asupra altor semne.

  • Dimensiunea plăcii de blană

Pentru coasere, straturile de blană aproape întotdeauna folosesc plăci solide, care sunt de dimensiuni de aproximativ 40 până la 50 de centimetri (Pentru comparație, iepure este de aproximativ 20-30 centimetri). Dacă este posibil, inspectați cu atenție produsul, comparați dimensiunea pielii. Dar nu uitați că pielea de beaver sunt uneori tăiate, dacă necesită un stil sau un strat de blană – „Cruce”.

  • Uita-te la greșit

Pantofii de blănuri au două tipuri de sublock – închise sau zburătoare. Cu prima opțiune, este mai ușor – poate fi împins și ia în considerare în mișcare blană. Dacă sunteți gata să cumpărați un produs scump, dar are o căptușeală închisă, încercați să negociați cu vânzătorul și o rezolvare ușor. De ce este necesar? Pentru a evalua suprafața pielii a pielii. Dacă este un castor, atunci vor fi dens, durabil și gros, iepure – subțire, ca o cârpă.

  • Atrage atenția asupra umbra

O schemă de culori mici – un semn că în fața straturii de castor. Culoarea piei naturale – un panglic sau cenușă, având tranziții de la tonul întunecat la lumină. Beaver vopsea în culoarea neagră, prin luminarea realizată roșu, cremă sau auriu de aur. Vă pare că nici unul dintre nuanțele listate nu este similar cu cel care în fața dvs. este un motiv de a gândi.

  • Navigați în preț

Blana frumuseții nu poate fi ieftină, costul minim începe de la 100.000 de ruble. Suspiciv prețul scăzut sugerează că există o haină de blană de la blana unui alt animal din fața dvs., chiar dacă vânzătorul explică această vânzare a colecției sau reducerilor de anul trecut.

  • Efectuați un certificat pentru blană

În cele din urmă, cumpărătorul nu este obligat să înțeleagă blana. Pentru a nu cumpăra un fals, merită să cereți vânzătorului un certificat de calitate. Ar trebui să fie următoarele cuvinte: „Beaver”, „Bieber” sau „Castor” în limba greacă, „Biaver” în engleză. Dacă vedeți „rebb”, rex rex „sau” Origa „- este un iepure de blană sau bobrik.

Ei bine, dacă vânzătorul vă poate arăta cataloagele producătorilor, în care există fotografii ale modelului care vă interesează. Mai ales incredulos poate pune chiar și contactele producătorului și pot afla dacă cooperează cu punctul de vânzare.

Recenzii

Printre recenziile despre straturile de blană ale lui Bobrov, puteți găsi o mulțime de proprietari utile și proprietari de astfel de straturi de blănuri. Cel mai adesea sfătuiți să achiziționeze haine de blană de la castor canadian prin alegerea unui producător decent în Rusia. „Fie ca această haină de blană să vină la un ban, dar nu va fi demolată. Lumina, caldă, lucru pentru viață, practic „, scrie pe forumuri.

Dar adesea și recenzii, dezamăgire completă. cumparatori neexperimentati haine de blană de iepure, care sunt dobândesc luate pentru un castor condensat. „Am cumpărat o haină de blană ieftin, dar eram sigur că castorul. După prima zăpadă, întregul a căzut, a fost umedă și grea, blana a primit. Și toate pentru că am cumpărat în mod spontan, în mișcare, fără a citi cum să se distingă un fals de blana reală „.

Există pe forumuri și oameni fericiți care au fost norocos să cumpere blană în vânători. Ei au venit la pieliță în studio și a primit un model exclusiv pentru un pic de bani. Multe sunt trimise pentru haine la Tours către Grecia sau EAU, de lucru cu operatorii care oferă cumpărături pe fabrici fiabile dovedite. Produsele achiziționate pentru bani solide și care au certificate de calitate, vă rugăm să proprietarul sezonului a zecea.

Citește mai mult  Blănuri de blană "ALEF"

  • Ai nevoie de a alege cu mintea. Zece puncte în jurul valorii de mers astăzi, pare a fi o haină de blană – castor, și arăți ca un iepure. Trebuie să selectați comentarii în funcție de comentarii, nu acorde atenție la prețuri foarte mici. castor Favorabil nu pot cumpăra oricum ..
  • Cumpara castor este dificil, dar am avut noroc. haina de blana Student timp de cinci ani, nici măcar nu predea în curățenie – se pare ca un nou. Blana nu a fost umflată, nu se murdără, rezistă transportului public. Nu este fierbinte dacă vizitați camera. Lumină, frumoasă!
  • Într-un salon bun de blană, căptușeala va fi permisă, dacă sunteți încrezători ca și dvs! Ieri am făcut-o, am cumpărat o haină de blană de la o frumusețe condensată, cu un trot, prețul de 210.000 de ruble. Dar există și modele mai ieftine – genunchiul Beaver poate fi preluat peste 100 de ani.000 de ruble.
  • Dacă luați un castor, atunci doar stilul clasic. O astfel de strat de blană purtând cel puțin zece anotimpuri, moda se va schimba de mai multe ori. Am un maro închis, natural, fără să privească. Mă duc la ei 11 de ani, nu pot să se bucure. Acum, mi se pare că nu sunt găsite. În acest timp, el purta de două ori în curățarea chimică, iar înainte de a fi ca nou, și după curățare a devenit luxos, ca de la boutique!

Ce sa porti?

Circuitul clasic de beaver – îmbrăcăminte universală. Este combinat cu orice pantofi, cu toate elementele dulapului zilnic. Modelele expansionate de haine de blană sunt mai bine să poarte cu pantofi pe un călcâi, astfel încât să nu blocheze tivul, scurtați și „midi”. Atenție poate fi pusă și cu pantofi pe o singură talpă și cizme, cu unite sau cizme. Stratul de blană în tonuri întunecate va arăta bine cu pantofii și accesoriile întunecate. Mănuși din piele și o pungă maro, negru sau gri sunt potriviți, deoarece este imposibil.

Sub stratul de beaver puteți purta ca un costum de afaceri – cu fustă sau pantaloni și creați o imagine în stilul casual cu blugi și un pulover. Singurul lucru pe care Beaver Boat „nu va înțelege” este un stil sportiv. Adidatorii încălziți și pantalonii de schi sunt mai bine să se combine cu o altă îmbrăcăminte de top. Selectarea conducătoarei la stratul de blană, trebuie să vă amintiți că cu materiale naturale combinate de blană – pălărie tricotată sau furiș, blană fără sudură, pălărie sau batistă frumoasă de mătase sau cașmir.

Imagini

Modelul luxos care poate fi numit în siguranță sexy la fel de mult ca se aplică hainele superioare. Finalizarea de combinație interesantă transformă o haină de blană într-un obiect de admirație – aici o tăietură și blană naturală este combinată în cartier încrucișat.

Exemplu minunat de blană pentru doamna luxuriantă. Schuba-Poncho dintr-un beaver condensat are o siluetă a unui trapez care nu strălucește mișcările. Modelul are un guler și mâneci spectaculoase cu jumătate de litri – „BAT”. Foarte feminină și imagine moale „

Stratul de acoperire de negru și albastru, în același timp, afacerea și elegantul. Rack guler, mâneci libere și tăieturi drepte dau asocierea produsului cu CAFTAN scump, care purta doamne nobile în Rusia. O haină de blană care nu va lăsa indiferentă nu o doamnă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: