Strat de blană de la RACCO

Strat de blană de la RACCO

Particularități

Din toate blană naturală, rezistența la uzură este considerată a fi blană. Durabilitatea este de aproximativ 15 ani. Are o grămadă lungă de jurământ și un substrat scurt de gros, care asigură calitatea excelentă a căldurii. Vederea blănii de raton are o culoare gri sau maro, coada ratonului dungi. Sigiliile lungi de grămadă dau pufiness și volum de blană.

Apreciază racoana din America de Nord pentru o strălucire specială de blană și sub acoperire groasă. Distribuit acest animal și în Rusia – poloneză de raccoon.

Caracteristicile blănii de suport includ:

 • Purtați rezistență și durabilitate+
 • Calitate de economisire a căldurii+
 • Preț accesibil.
 • Adesea, blana ratonului este folosită ca decor și combinație cu alte materiale și blănuri.

Stoys și modele

Coaturile de blană sunt reprezentate în stil clasic și în modern. Modelele clasice de A-siluetă, tăiere dreaptă și semi-acceptă se vor potrivi femeilor de diferite vârste. Caracteristica blănurii ratonului este efectul vizual al volumului și gravității. Deoarece modelele clasice ale stratului de blană sunt oferite în tija laconică, fără părți și elemente inutile. Manșonul modelului clasic este de obicei lung și drept. Guler rotund sau sanie, amânată. Accentul principal în straturile de blană din raton se face pe culoare și lungime. În mod tradițional, cererea stratului clasic de stil cu o capotă, permițându-vă să o purtați fără o cămașă.

Modelele moderne ale straturilor de blănuri de la Raccoon caracterizează ușurința și aerul de blană, culoarea strălucitoare și tonifierea neobișnuită. Aplicarea celor mai recente tehnologii pentru prelucrarea blănurilor și tăierii permite designerilor să experimenteze infinit în moduri interesante de a închide și de a cusui straturile de blănuri.

Modelele actuale sunt haine de blană efectuate în tehnica „Cross”, Când blana este situat pe un straturi de fâșii orizontale de aceeași dimensiune. Bandele de blană pot fi combinate cu piele, piele de căprioară. Un astfel de model arată ca un lucru fără greutate și facilitează foarte mult produsul în greutate, rămânând la vârf de modă.

Modelele pentru tineri sunt reprezentați de variante de videoclipuri de diferite lungimi pe tip de jachete, cu o capotă sau fără, în stilul „Chanel” și. Astfel de modele sunt vopsite în culori suculente luminoase: verde, roșu strălucitor, auriu, violet, roșu.

Modelele interesante sunt straturi de blană cu o blană acoperită cu blănuri. Precum și în combinație cu alte blănuri.

Caracteristici de croitorie

În haine de blănuri raton, sunt aplicate metode populare de tăiere a blănurilor, cum ar fi Rosshiv, dizolvare, tricotat și plăci. Mecanismul de dizolvare a blană este că piei sunt pre-întinse, de ce devin extinse și înguste. Apoi, pielea este tăiată în diagonală în benzi înguste și cusută în panza. Dizolvarea vă permite să faceți straturi de blănuri cu un număr mare de pene, orice stiluri sparte, straturi lungi de blană, precum și piese mari. Dizolvarea folosește în mod activ designeri de conducere, deoarece această tehnologie de croitorări vă permite să faceți aproape orice stil.

Citește mai mult  Mink-Riding Fur

Fustele sunt expuse numai cu rampă moale. De exemplu, pielea de frumusețe nu sunt potrivite pentru dizolvarea datorită stratului gros și dur al MEBRA.

Avantajele acestei metode de coasere includ:

 • Capacități de modelare a produselor excelente+
 • Aspectul excelent și aterizarea pe figura+

Din dezavantaje, principalul lucru este faptul că o astfel de haină de blană, cusută în dizolvare, este mai greu de modificat dacă stilul este depășit. Iar tehnologia de dizolvare este mai scumpă datorită procesării suplimentare a blănurilor, care afectează prețul straturilor.

Rosshiv – Tehnologia de cusut folosind inserții dintr-un alt material (piele, velor, piele de căprioară și t.D.) între benzi de blană. În Rosshiv tratate, în principal fuste de animale cu păr lung: vulpe, lesscent, plută, raton. Dar, de asemenea, recent folosit pentru nurcă, sable și t.D.

Avantajele lui Rosshiva:

 • Datorită inserțiilor dintr-un alt material, cantitatea de blană utilizată în stratul de blană este redusă semnificativ, ceea ce reduce prețul produsului+
 • Reducerea volumului de blănuri din cauza inserțiilor din piele sau a căprioarei.
 • Aspect excelent, care oferă posibilități nelimitate de modelare.
 • Relieful în greutate și aspect – datorită inserțiilor scade greutatea stratului de blană și blana nu arată prea voluminoasă.

Dezavantajele metodei includ îngrijire mai amănunțită și mai blândă, Viața mai mică de durată a stratului de blană, rezistență la uzură scăzută. Ambele metode de coasere a straturii de la raton sunt indispensabile în mod modern și vă permit să diversificați semnificativ gama de straturi de straturi de la Raccoon.

O altă metodă neobișnuită de coaserea straturilor de blănuri este de tricotat. Esența lui este, fusta este tăiată în benzi foarte subțiri, cusați-le într-o linie continuă, răsucite și uscate. Filetul rezultat este obținut cu blană în toate direcțiile. De la astfel de fire de blană tricot croșetat, spițe sau țesături pe grila elastică, produse diferite până la pantaloni și genți de mână, mănuși și t.D. Blănuri, astfel obținute foarte moi și calde, au o vedere neobișnuită.

Plăcile de blană fac haina de blană care arată ca o singură panza sau un produs cu un minim de cusături. Felii de blană de blană sunt selectate în aceeași culoare sau de a ieși din umbra.

Lungime

Lungimea straturilor de blănuri de la RACCA diferă, precum și alte straturi. Există modele Maxi, unghi lung și al cincilea, lungime medie, scurte servește și haine de blană. Modelele clasice sunt prezentate în lungime până la genunchi sau chiar mai jos. Modelele moderne sunt ultra-înșurubarea lungimii „fumului”, lungimea până la mijlocul șoldului, deasupra genunchiului.

Tendințe de modă

Principalele tendințe de modă în modelele de straturi de blănuri de la raton sunt pictura în culori neobișnuite, Coaserea tăierii cu dezvăluitoare și aruncarea, creând efectul ușurinței straturilor de blănuri, combinând cu alte materiale și blănuri, utilizarea pieselor noi înarmate – manșon scurt, manșon larg, guler, rack guler sau gheare și t.D.

Tipuri de blană

 • Furnizorul principal de Raccoon Commercial este Canada. Racoana sălbatică canadiană este evidențiată de subductibili pufos, ierte lungi și maro gri.
 • Finlandeză Roth este un produs special de selecție care se distinge printr-o grămadă lungă și de culoare ISVA cu un efect de culoare cu pene. De asemenea, în culori Raccoon finlandez este alb, lactate, bej cu creastă maro. Skinurile ratonului finlandez sunt mari în dimensiuni și grele, deci este adesea folosită pentru finisarea și coaserea pălării.
 • Racoon de fermă chinezesc Practic persistentă pe licitațiile de blană și pe piețele globale și utilizate în interiorul țării pentru finisarea și adaptarea produselor de blană. Racoana chineză distinge o grămadă lungă de ishing cu mostre netede.
Citește mai mult  Parcul de iarnă pentru gravidă

Foarte des, blana ratonului este confundată cu câinele de blană raton, în exterior în multe feluri. De fapt, acestea sunt două animale diferite din diferite familii de specii – Raccoon și Wolf. Blana unui câine de racker pare foarte asemănător cu blana de raton, dar se distinge printr-o supunere strictă și o grămadă, lungimea grămadei Isva. Racooanele finlandeze și chineze sunt derivate pe baza reproducerii ratonilor și a câinilor ratonilor.

Câinele de racker de blană nu reprezintă valoarea de pescuit și foarte des întâlnită pentru falsuri sub blana ratonului.

Culoare

Raccoon blana este bine colorat, chiar și în culori strălucitoare – verde, roșu, violet, roșu, albastru, alb și t.D. Coaturile moderne de blană de la raton sunt reprezentate din ce în ce mai mult în culoarea naturală a blăniei, cel mai adesea blana este vopsită sau tonifiată.

Crescătorii sunt aduși în formă de culoare pură de culoare albă și bej, care este mai ușor de vopsit în orice culoare. În același timp, nuanțe naturale – auriu cu maro, gri-maro, maro, toate rămân populare. Blana de raton este adesea supusă la tingere, accentuând atenția și imită modelele pe duza de blănuri, mâneci, vraja sau capota.

Cum de a alege?

Atunci când alegeți o haină de blană de la raton, ar trebui să se acorde atenție:

 • Calitate de blană (moale de grămadă, mătase, elasticitate și t.D.)+
 • Calitatea cusăturilor (sub căptușeală)+
 • Calitatea de colorare.

În primul rând, este necesar să atingeți blana, accident vascular cerebral în toate direcțiile. Pentru a nu deveniți victime ale falsului, este necesar să vă amintiți că blana câinelui raton este foarte tare și nepoliticos și grămadă de neuniformă.

Cel mai important lucru atunci când alegeți un strat de blană este de a lua în considerare dacă modelul, lungimea și culoarea sunt reale.

O calitate importantă a blanei unui raton este că vizualizarea El adaugă greutate, greutăți datorită pufoanei sale. Acest lucru trebuie luat în considerare la montarea stratului de blană, mai ales dacă ați ales un strat cu un singur circuit sau răcit. În plus, un produs de blană de înaltă calitate trebuie să aibă un certificat și un cip. Dacă nu există, merită să vă refuzați să cumpărați o haină de blană.

Care este pretul?

Coaturile de blană de la Raccoon reprezintă categoria medie de preț în haine de blană de blană. Categoria de preț depinde de setul de factori – tehnologii de prelucrare a blănurilor și coatele de cusut, culorile, lungimile și t.Ns.. Gama de prețuri de straturi de blănuri de la raton este de la 35 de tone.R. pe modele scurte până la 160-170T.R. Pe lung.

Citește mai mult  Haină de blană de dihor

Recenzii

Potrivit recenziilor, stratul de blană de la raton are două avantaje fără îndoială: rezistența la uzură și funcțiile de măcinare a căldurii. Îngrijirea pentru un astfel de blană nu reprezintă o problemă specială, principalul lucru de a adera la regulile generale pentru îngrijirea blană naturală. Fur rezistente la încălzirea precipitațiilor în orice îngheț, moale și tactil plăcut.

Ce sa porti?

Dacă ați devenit proprietarul straturilor de blănuri dintr-o culoare luminoasă, selectați Accesorii și articole de dulap la acesta urmează în schema moderată de culori. Pantofii de blană de la Raccoon sunt combinate cu aproape toate lucrurile dulapuri. Purtați o haină de blană de la Racoon urmează cu pantofi confortabili – cizme, cizme pe tocuri. Pentru a intra în lumină, puteți purta cizme de stiletto. Pungi sunt potrivite din piele sau piele de căprioară, în funcție de stilul stratului de blană.

De la căpriori, pălării tricotate, răsturnate, eșarfe de lână și prostan. Dacă vă decideți să alegeți o pălărie de blană, atunci o urmărește să fie de la un raton sau altă blană scurtă, deoarece blana de raton este foarte pufoasă. Combinația cu o altă blană de lungă durată este considerată vulgar și rău ton. Accesorii suplimentare pentru stratul de blană de la Raccoon nu sunt necesare datorită faptului că blana tijei este luxuriantă și strălucitoare.

Imagini frumoase

 • Strat elegant de blană de la Raccoon în mod deliberat drept, cu mâneci lungi și fără poartă, cu un gât rotund. Aceasta impresionează culoarea stratului de blană, care este „evidențierea” acestui model. Culoare principală roșie roșie, întărit de părul roșu și întunecat, dați haina de blană, ca și cum ar fi fost făcută din penaj frumos de păsări. Opțiunea perfectă „și în sărbătoarea și în lume”, așa cum spun ei.

 • Versiunea foarte feminină a straturilor din raton cu un neckline în stilul „Chanel”, lungimea deasupra genunchiului, silueta semi-granulată, cu o curea de piele largă. Coat de blană „transversal”, lungimea manșoanelor ¾, centura din piele lungă în două rotații și se observă cu un arc spectaculos. Tranziția de culoare de la roșu-roșu la o umbră maro închis oferă un farmec special și la modă la modă.

 • Un strat incredibil de glamour de la Raccoon este potrivit pentru fete tinere și extraordinare, creative și active. În plus față de combinația de blană de raton cu altul mai scurtă, în acest model, locul principal este luat de detaliile mute ale straturilor de blană – dungi și pene triunghiulare – bej, roșu, fum, albastru și verde. Sigiliile lungi sunt tonifiate în culoarea întunecată, ceea ce oferă Piquicy și subliniază luminozitatea costumului. Lungimea straturii de blană la mijlocul șoldului, mâneca lungă, cu efectul crucii, gâtului fără poartă în stilul „Chanel”. O astfel de haină de blană va face o imagine memorabilă și strălucitoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: