Winter salopeta Kerry

Winter salopeta Kerry

Haine de iarnă de selecție – întotdeauna dificilă sarcină. Mai ales dacă sunt haine pentru un mic fidat. Cum de a alege haine calde, confortabile și frumoase, astfel încât copilul nu înghețat într-o zi rece și vântoasă, astfel încât nu a fost fierbinte în ea, și copilul nu a transpirat, astfel încât să părea în mod meritat și să servească câteva sezoane? Aceste și multe alte întrebări se întreabă toți părinții.

Recent, mai multe branduri mondiale de îmbrăcăminte de îmbrăcăminte pentru copii au apărut pe piața rusă, care s-au dovedit exclusiv cu cele mai bune partide. Unul dintre ei este Marca Kerry. Despre salopetele de iarnă din această marcă și vor fi discutate în articolul nostru.

Avantaje

Marca comercială finlandeză Kerry nu în zadar nu a devenit una dintre cele mai căutate și populare recent. Înghețurile scandinave sunt comparabile cu limba rusă și acest lucru înseamnă asta Îmbrăcămintea exterioară de la producătorul din Finlanda se potrivește perfect condițiilor climatice.

Avantajele salopeta Kerry includ:

  1. Izolație termică excelentă. Rezultatul se realizează prin utilizarea isofix – una dintre cele mai eficiente încălzitoarelor din noua generație. Datorită acestui fapt, salopetele sunt încălzite perfect geruri chiar și în 30 de grade.
  2. permeabilitate la aer de mare. Materialul din care sunt făcute salopeta, aerul trece perfect. Pat va fi întotdeauna confortabil și cald suficient pentru a continua să joace în aer liber pentru o lungă perioadă de timp.
  3. Rezistență și rezistență la uzură. Îmbrăcăminte pentru copii este rapid murdar, așa că și de multe ori șterse. Rezistența la uzură este unul dintre cei mai importanți indicatori de îmbrăcăminte de înaltă calitate.
  4. Greutate mică. Haina sunt foarte ușoare (greutate nu mai mult de 300 de grame), care este, de asemenea, important atunci când vine vorba de copii.
  5. Moale, frumos la atingere hipoalergenic material.

Kerry salopeta de iarna sunt foarte bune pentru plimbări lungi de iarnă. Ele sunt foarte confortabile în șosete. Blocarea fulgerului vă permite să fixați instantaneu saltul, fără a furniza inconvenientul copilului. Jumpsuit pentru cel mai mic oferă provocări speciale pe mâneci și pantaloni. Ei nu numai că vor înlocui cizmele și mănuși calde pentru copii complet minuțioși, dar vă vor permite să purtați un astfel de salt, cel puțin și sezonul următor.

Jumpsuit se potrivește perfect corpului bebelușului. Mama nu se poate îngrijora de faptul că o cămașă sau un pulover se va izbucni. O bandă de cauciuc în partea de jos a pantalonilor va salva picioarele copilului de la zăpadă în cizmele de zăpadă. Jumpsuit, ca și alte îmbrățișe exterioare din Kerry, completate de elemente reflexive. Astăzi nu mai este o bucată de decor, ci elementul necesar al siguranței unui copil mic.

Salopetele lui Kerry au o serie de avantaje și dintr-un punct de vedere practic. Ele sunt perfect distribuite cu o mașină de scris și se usucă repede. Nu necesită curățare chimică sau specială.

Modele 2016-2017

Sub marca Kerry produce o gamă largă de îmbrăcăminte exterioară pentru copiii de diferite vârste. Pentru cei mai mici copii, versiunea perfectă a hainei de iarnă este un jumper jumper.

Copiii mai în vârstă nu mai pot face fără seturi separate – jachete și semi-salopete. Pantaloni calzi pe curele Strângeți în mod fiabil spatele și picioarele inferioare ale unui copil de vânt puternic și zăpadă, iar o jachetă caldă nu va da copilului să înghețe chiar și în cel mai sever îngheț. În fața salopetelor, este mult mai convenabil și mai confortabil decât în ​​pantalonii obișnuiți de iarnă. De sub ea, nu va exista nici o îmbrăcăminte, nu se va aluneca din coadă, este destul de confortabil și nu fierbinte, dacă în drum spre casă va fi necesar să mergeți la o cafenea sau la alt loc și să scoateți jacheta.

Citește mai mult  Tani

Băieții mai în vârstă angajați în sporturile de iarnă, Kerry oferă o colecție de semi-salopete cu cusături speciale înclinate. Astfel de haine se caracterizează prin rezistență la uzură, durabilitate și practică.

Pentru copiii nou-născuți, a fost creată o colecție de cald, plămâni și un jumpsuit din lemn de lemn convenabil. Interiorul îmbrăcămintei este fabricat din bumbac natural, densitatea izolației – 250 g / m3. Arme largi pe mâneci și în partea de jos a pantianului împiedică în plus frigul să intre în salopete.

Acest model este echipat suplimentar cu o supapă de rezistență la vânt, blocarea fulgerului este utilizată ca un dispozitiv de fixare. Hood are o bandă elastică cusută pentru comoditate, urechile mici drăguțe sunt folosite ca decor.

O alternativă excelentă la un astfel de jumpsuit va fi plicul pentru fericirea nou-născută. Este fabricat din poliamidă practică, deoarece o izolație este utilizată, poliester hipoalergenic. Din interiorul, plicul este acoperit cu bumbac natural cu o căptușeală moale veloc. Materialul are o protecție ridicată a vântului și umidității.

Dublu fulger va salva copilul de la penetrarea vântului rece sub haine. Pentru comoditate, manșoanele sunt echipate cu provocări moi, o glugă pe elastic. Pentru fixarea copilul în scaunul de mașină în plicul există fante speciale în curelele.

TERRY salopeta – opțiunea cea mai practică și convenabilă de îmbrăcăminte exterioară pentru nou-născuți. În primul rând, miezul plimbă pe stradă într-un plic ușor, cald, iar când copilul va crește, plicul se transformă cu ușurință într-o salopetă excelentă și confortabilă. Pentru un confort suplimentar pe capotă există o bandă elastică, iar salopeta în sine are fante speciale sub centura de siguranță auto.

Pentru un copil mai mare, este prezentat un alt model al salopetelor combinate – Lilith. Modelul prevede prezența fermoar lung și supapă windproof. Extra Plus – Wide cauciuc, Scriere. Astfel, salopetele sunt cât mai stricte posibil, dar ușor adiacente corpului copilului, fără a lupta împotriva mișcărilor, dar menținerea căldurii.

Partea superioară a modelului este realizată dintr-un material special care este rezistent la diferite tipuri de poluare și acțiuni de umiditate. Pantalonii sunt completați de benzi pentru obstacol în calea zăpezii în salopete.

Fetele mai vechi, probabil, cum ar fi un jumpsuit strălucitor și elegant Rosie. Densitatea izolației este de 330 g / m3, deci într-un astfel de jumpsuit puteți merge pe stradă chiar și în cel mai puternic îngheț fără temeri. Partea superioară a salopetelor este caracterizată de o înaltă practică, este ușor de șters, se usucă repede, are o rezistență excelentă la uzură. Hota de sacou este decorată cu margine de blană, un ornament de flori luminoase este folosit ca imprimare.

Pentru perioada de primăvară-toamnă, Kerry oferă o colecție de salopete de demi-sezon pentru copiii de diferite vârste. Ele oferă, de asemenea, lucruri mici pentru a asigura confortul unui copil: gingii pe talie și mâneci pentru o potrivire mai densă corpului, o capotă spațioasă, adâncă, benzi pe pantaloni și t.D.

Material

Piesele de la marca Kerry sunt făcute folosind un ultralight și cald de umplere – Isosoft. Acesta este unul dintre materialele de înaltă tehnologie ale noii generații. Un număr mare de microcolocon, dintre care constă, vă permite să țineți efectiv căldură și să păstrați forma unui salt. În același timp, este foarte ușoară și moale.

Îmbrăcămintea folosind Isosopht are o bună respirație.

Partea superioară a jumpsuit și jachetelor, de regulă, este efectuată din poliester. Impregnarea suplimentară cu compoziția repellentă a apei, promovează stabilitatea la umiditate în interior. În plus, materialul are o abilitate bună de noroi, deci își păstrează aspectul inițial pentru o lungă perioadă de timp.

Ca material adiacent corpului copilului, se utilizează bumbac natural.

Pentru o zi rece de vară sau ca haine potrivite sub salopete calde, compania oferă o colecție de îmbrăcăminte pentru copii din lână. Kerry Loolen Jumpsuit este echipat cu manșete convenabile pe mâneci și pantaloni, modelul este fixat pentru fermoar lung. Material – 100% lână + Inserție de bumbac în interiorul salopetelor.

Citește mai mult  Pyatigorsky blană de blănuri

Culoare și imprimare

Una dintre trăsăturile distinctive ale salopetelor lui Kerry este culoarea lor luminoasă, saturată și stabilă. Pentru cei mai tineri copii, salopetele sunt de obicei efectuate în culori strălucitoare, pastelate: albastru moale, verde deschis, nisip, alb, menta, cremă, gri, culoare roz.

Pentru băieții mai în vârstă, există o selecție imensă de salopete de diferite culori: roz strălucitor, liliac, albastru, turcoaz, plante, auriu și t.D. Și, bineînțeles, tonurile clasice nu sunt uitate: negru, gri, bej.

Diferitele opțiuni de imprimare sunt utilizate pentru a decora salopetele copiilor. Pentru fete – acestea sunt flori, urși, iepurași, elefanți și alte animale.

Pentru băieți: mașini, imprimare geometrică, abstractizare, fețe amuzante și t.D. Multe modele sunt realizate în combinație de două sau mai multe nuanțe contrastante, unele salopete sunt decorate cu un model floppy.

Cum de a alege?

Alegerea îmbrăcămintei exterioare pentru un copil mic – cazul este foarte responsabil și nu este ușor. De regulă, astfel de haine sunt achiziționate cu o marjă pentru sezonul 1. Cum de a face copilul să mute 1-2 sezoane, în timp ce era convenabil pentru el, saltul nu a atârnat cu o pungă și nu a constrâns mișcări?

Alegerea este adesea complicată atunci când achiziția este efectuată „orbește”, fără a fi montate. De exemplu, printr-un magazin online sau achiziții comune.

Mai multe reguli simple vor ajuta la ridicarea fără durere a unui set adecvat de haine.

  1. Marimea. Este de remarcat având în vedere că produsele din marca Kerry merge în compatibil cu precizie cu ochiuri montate. Nu murmuritis și nu mai mare. Pentru a determina salopete adecvate, este necesar să se ia în considerare o creștere, greutatea, vârsta, corpul copilului. Uneori avem nevoie parametri mai precise (circumferinta piept, talie, solduri, gât și t.D.). Atunci când cumpără un costum pentru un copil cu vârsta sub doi ani, nu ar trebui să uităm că nu este foarte proporțională cu corpul și lungimea corpului depășește lungimea picioarelor.
  2. Atunci când alegeți un model, este necesar să se ia în considerare mobilitatea unui copil, fie timp să-l găsească în aer liber. copii active nu ar trebui să cumpere articol prea cald, el va fi doar la cald.
  3. Atunci când cumpără un costum pentru un copil de fizicul dens, puteți cumpăra un model de dimensiunea mai mult, astfel încât hainele nu limitează mișcările. Este de dorit pentru a ridica modele cu gume pe manșete mâneci și pantian. Deci, copilul va fi mult mai convenabil, nu va trebui să le converti.

Cum se spală?

lucruri pentru copii sunt murdari foarte repede, astfel încât îngrijirea corectă va ajuta pentru o lungă perioadă de timp pentru a păstra aspectul inițial al salopeta și proprietățile sale de economisire de căldură.

Citește mai mult  Jachete reflectorizante

La alegerea detergent și spălare instrumente, preferința este în valoare de alegere cât mai sigure posibil pentru copil și pulberile hipoalergenice. Nu alege fonduri cu conținut de clor și arome aromatice puternice. Haine după spălare și clătire nu ar trebui să fie miros.

Înainte de spălare, salopeta trebuie să fie întors pe dos. Acest lucru va avertiza apariția diferitelor tipuri de deformări (katovka, cârlige). Ai nevoie pentru a citi informațiile introduse pe eticheta. Există condițiile în care curățarea și spălarea produsului se efectuează.

Haina șterse după cum este necesar, dar nu foarte des. Uneori este de ajuns să se plimbe pe ea cu o perie. Și, uneori, puteți să înmuiați manual și să partizați aspectul sau mâneci de fund, folosind o soluție de săpun. După spălare, salopetele trebuie să fie uscate cu atenție prin utilizarea de recomandări, date cu această ocazie de către producător. Unele lucruri sunt lăsate să încerce, iar unele sunt permise să se usuce exclusiv în starea desfășurată cu temperatura aerului natural.

Nu mai puțin important pas de îngrijire pentru salopete este stocarea sa. După încheierea sezonului rece, saltul trebuie să fie înfășurat, uscat și pus pe depozitare până în sezonul următor. Îmbrăcămintea exterioară a copiilor trebuie depozitate separat de zona de utilizare a mijloacelor speciale pentru a proteja împotriva insectelor, precum și a pulverizării mijloacelor aromatice. Cel mai bun dacă este un pachet de vacuum special sau un caz de depozitare a îmbrăcămintei.

Recenzii

Înainte de a cumpăra îmbrăcăminte de îmbrăcăminte pentru copii, trebuie să vă familiarizați cu recenzii clienți, care au reușit deja să evalueze avantajele și dezavantajele unui anumit model. Mai mult, condițiile meteorologice din toate regiunile sunt diferite și cel mai bine este să știți în prealabil modul în care jumpsul de iarnă sau demi-sezon se comportă la diferite temperaturi de aer, diverse fenomene meteorologice și t.D.

Unul dintre primele avantaje pe care cumpărătorii menționează în comentariile lor este umbrelabilitatea absolută a salopetelor Kerry. Și acest lucru este deosebit de important pentru îmbrăcămintea copiilor. Copilul se comportă activ pe stradă, joacă bulgăre de zăpadă, chiar mai poate fi într-un zăpadă.

Al doilea moment. Abilitate excelentă de economisire a căldurii. Acest lucru este sărbătorit de cumpărători din diferite regiuni: cu condiții climatice moi și dureroase. Copilul din Jumpsuit Kerry este cald și confortabil, cu hainele foarte ușoare, vă permite să vă mișcați liber, copilul nu transpiră în ea.

Printre alte avantaje este caracterul practic al salopetrului. impregnare specială cu apă și machiaj mizeriei vă permite să păstrați haine, atâta timp cât posibil, într-o stare perfectă. Salopeta sunt ușor șterse și uscate foarte repede.

Din alte advures: prezența elementelor reflectorizante, manșete confortabile, sau gumă de mestecat trăgând de mâneci, pantaloni, hota, calitate excelenta de accesorii, aspect frumos de îmbrăcăminte și o gamă largă de îmbrăcăminte. Mai ales de multe ori observa prezența unui caz special într-un fermoar, prevăzut pentru siguranță și nedureros fixarea unei salopeta la partea de sus.

Dezavantajul este, de obicei, doar un singur – un cost destul de ridicat. Având în vedere faptul că copiii cresc rapid și salopeta cel mai bun este cumpărat pentru un cuplu de sezoane. Cu toate acestea, calitatea impecabilă a performanței și caracteristici excelente de performanță sunt cu siguranță în valoare de preț scriitor.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: