Winter Slingokurtka

Winter Slingokurtka

Slingokurtka este un fel de noutate convenabilă pe piața noastră. Cu popularitatea tot mai mare de tot felul de curele și ergo-rucsacuri, au apărut jachete speciale pe piață, care pot fi purtate direct pe ele. Mai ales relevante astfel de îmbrăcăminte în Offseason și iarna rece. Ea va salva mama cu un copil din Claus, iar copilul nu are nevoie de îmbrăcăminte separată și o papucie groasă, deoarece va fi complet ascunsă și încălzită în Slingokurtka mamei.

Caracteristici și avantaje

În timpul iernii, înfășurarea sling-ului pe o jachetă caldă este destul de problematică, se mișcă pe țesătură netedă, slab întârziată. Da, și copilul, care va trebui să poarte un jumpsuit de grăsime de iarnă, nu va fi prea confortabil și stați fizic într-o sling. Comoditatea utilizării Slingokurtka constă și în faptul că tot felul de gume și laces vă va permite să strângeți produsul în acele locuri în care se poate gândi.

Majoritatea lui Slingokurtayt constă din sacoul însuși pentru mama și intercitarea detașabilă, situată în față.

Adevărat, există modele în care copilul poate fi purtat pe spate. În orice caz, când utilizați Slingokurtka, mamele sunt eliberate. Copilul este confortabil de purtat, nu tensionați mușchii mâinilor și spatelui. Mama devine mai mobilă – puteți vizita în mod liber magazinele, clinicile, muzeele și chiar călătoriile necesare la transportul public încetează să fie o problemă insolubilă. La urma urmei, acum nu mai trebuie să purtați mai întâi cu voi pe zăpadă un cărucior voluminos și apoi să căutați un loc unde este de a fixa.

Fiind sub sacou, miezul este acoperit în siguranță de vânt și rece, este destul de confortabil.

Corpul copilului din Slingocurut este situat în mod natural, dacă este necesar, se poate mișca liber cu mânerele sau picioarele.

Potrivit psihologilor, este important ca bebelușii pe care mama este întotdeauna aproape, simte mirosul ei cald și familiar. Astfel de copii în termeni fizici, psihologici și mentali se dezvoltă mai bine decât colegii lor.

Modele

Diferența dintre principalele modele de Slingokurtok de la obișnuite este că în mijlocul este o inserție specială care face ca jacheta să fie mai largă. Această inserție este fixată la slingocurând cu două fulgere. Este necesar pentru a purta un produs în timpul sarcinii sau direct cu un copil într-o sling. Designul inserției este de așa natură încât, dacă este necesar, puteți lansa capul copilului spre exterior, cu hermesul mamei și pieptul va rămâne închis, deoarece există un fermoar suplimentar detașabil între gâtul mamei și gâtul copilului. Pe inserție există adesea un confortabil, echipat, echipat cu un Kuli Kichon.

Crema de sling obișnuită este condusă astfel încât mama însăși să fie plasată în ea, iar copilul din sling. Dar există modele universale de transformatoare de iarnă Slingokurtok 2B1, 3B1 și chiar 4B1. Slingokurtka 2V1 este echipat numai cu inserție destinată lui Sling. Dacă nu îl utilizați, atunci produsul va fi fixat pe fața fermoarului ca jachetă obișnuită cu drepturi depline. În consecință, poate fi purtată atunci când ieșiți fără un copil. De asemenea, această jachetă poate fi purtată și a iernilor ulterioare până când vă plictisiți.

Slingokurtka 3B1 În plus față de inserții pentru copil are o altă inserție pentru femeile însărcinate. Ea se află cel care are rolul de a purta un copil. Când ultimul trimestru de sarcină se încadrează la sfârșitul iernii toamnei, este convenabil să cumpărați o astfel de salingocur. Dacă sfârșitul sarcinii se încadrează la sfârșitul primăverii de iarnă, nu va fi un sens deosebit în el, deoarece puteți purta un copil în ea numai în iarna următoare, când va fi aproape un an – la această vârstă purtând a copilul într-o sling nu mai este foarte convenabil.

4V1 slingokurtka este chiar mai universal, cu excepția funcțiilor de jachetă regulat, prezența unui insert detașabil pentru femeile gravide și alternative pentru purtarea cu un copil, un astfel de produs o are posibilitatea de a suflare Sling, care este, copilul poate fi purtate într-un lanț sau un rucsac, nu numai în față, dar, de asemenea, în spatele. mame detașabile suplimentare pentru mama si gluga pentru copii – opțiuni convenabile pentru utilizare mai confortabilă a slingokurtok de iarnă.

Densitatea umpluturii a Slingokurtay, proiectat pentru iarna plimbari lungi, ar trebui să fie de cel puțin 250-300 g / m2.

Cu cât mai mare densitatea izolației (ca regulă, este sintetic, pentru a se evita reacțiile alergice), mai cald în jacheta va fi în timpul iernii. Dar nu este necesar să se gândească că jacheta cu un număr mare de izolare va face să vă gros și rău – în modelele moderne este folosit subțire, dar în același timp, economisind perfect de căldură. În plus față de faimoasa fleece, care în timpul cremelor de sling de iarnă este frecvent utilizată ca o încălzire suplimentară a spatelui și a pieptului, producătorii își izolează produsele cu Holofiber, Holofan, Tenenette, Isosoft sau termofine.

Dacă aveți nevoie de un sacou pentru tipurile active de sărbători de iarnă și chiar un copil în acest lucru nu este o piedică pentru dvs., voi fi cea mai bună soluție la membrana Slingokurtka. Membrana este materialul impermeabil „respirabil”, îndepărtând perfect umiditatea din organism și nu permite corpului să se supraîncălzească atunci când efortul fizic excesiv. Flippingul de sling membrană poate fi purtat din toamnă la primăvară, în frig, doar un strat suplimentar de fleece. Dar dacă vă mișcați puțin sau de mult timp în frig, atunci nu veți reuși să evaluați toate proprietățile excelente ale acestei țesături.

Parcul de iarnă Slingokurtka Park sau Park-Alaska este o jachetă caldă dintr-un material de manta dense cu umiditate, cu o căptușeală dintr-o izolație hipoalergenică artificială. Spatele este adesea alungit. Hotele pentru astfel de veste sunt, de obicei, echipate cu o margine de extensct de blană artificială. De asemenea, există câteva buzunare mari, de obicei diagonale pe piept și o pereche de buzunare mari deasupra capului în partea de jos a lui Slingokurt. Culori – Classic pentru parcuri (Khaki, albastru închis, muștar, maro). Un astfel de park elegant de snockurka nu este plin și arată minunat ca o jachetă obișnuită (fără inserție).

Marele Slingokurtka, 50+ poate fi selectat pentru a comanda sau cumpara deja gata, de exemplu, brand I Love Mama coase jachete de până la 56 de dimensiuni.

Producătorii

Slingokurtka nu este plăcere ieftină, astfel încât cei mai des cumpărători acordă atenție producătorilor interni, beneficiul segmentului de piață care vizează îndeplinirea nevoilor mamei și a copilului în creștere și dezvoltare în fiecare an.

Cele mai populare mărci comerciale din Rusia, eliberarea de iarnă Slingokurts: Echidna, Era mamei, I Lovemum, Y @ MMY Mammy, VMESTE, Tsarevna Frog (Frogqueen), Fantino, Mam, Mores, Amama, Mamarada.

De la brandurile străine aș dori să evidențiez stratul finlandez – babywearing și mam babyidea și diva italiană exterioară, Diva Essenza și Diva Milano.

Care se potrivește?

Iarna Slingokurtka Cumpărați femeile însărcinate care vor purta copilul într-o sling în viitor. Dar merită menționat faptul că copilul pus în sling ar trebui să fie sub vârsta de nu mai devreme de 2-3 luni. Adică, probabilitatea este că această jachetă este utilă în numirea directă numai la iarna următoare. Dar, în orice caz, este necesar să se considere că un copil mai mare de un an, în special în măsură să meargă, într-o pradă sub o jachetă de iarnă nu este foarte confortabil. În cazuri extreme, dacă nu funcționează „face prieteni” cu o sling, Slingokurtka poate fi purtată întotdeauna ca o jachetă de iarnă convențională, mai ales dacă ați reușit să alegeți un model interesant „infensibil”.

Cum de a alege?

Deci, ceea ce trebuie să acordați atenție, alegeți o slingocurină de iarnă? În primul rând, sacoul trebuie să-i placă în exterior, culoarea țesăturii ar trebui să fie pe față, iar stilul este decorarea și nu a lovit mișcările. Apoi, verificați calitatea produsului cusut, acordați o atenție deosebită cusăturilor. Simțiți-vă liber să miștiți jacheta, pentru că o veți folosi nu numai tu, ci și copilul. Disponibilitatea buzunarelor spațioase va ajuta mama să rezolve problema stocării diverselor titluri, cum ar fi telefonul, batiste nazale sau chei. Fiți atenți la prezența scenelor asupra separării, acestea vor trebui să relueze dimensiunea.

Pentru iarna, izolația dens de înaltă calitate este importantă, iar prezența stratului rezistent la vânt și rezistentă la umiditate nu va fi înlocuită în timpul zăpezii umede. Hodele confortabile pe iarna Slingokurtka va servi protecția suplimentară împotriva vântului și precipitațiilor pentru dvs. și pentru copilul dumneavoastră. O jachetă extinsă pentru sezonul rece al anului este preferabilă până la scurt, deoarece este mult mai bine strânsă de locurile vulnerabile din vreme rea.

Cum să purtați un copil într-un Slingokurt?

Doar puneți un copil într-un Slingokurtka nu va funcționa, nu există corpuri speciale în el. Mai întâi trebuie să cumpărați SlingOsHarf sau Ergo-rucsac. Slingokurtka este doar o îmbrăcăminte exterioară confortabilă, care nu permite mama și copilul înghețat.

Poziția copilului sub sacou trebuie să fie confortabilă dacă miezul nu știe cum să țină capul, este necesar să aveți grijă ca slingul să fie pretentabil să o susțină.

Nu este nevoie să purtați un jumpsuit separat de iarnă pe copil, deoarece va fi deja un sacou încălzit, dar și în unele glisante pentru ao planta și în Slingokurtka. Și mama mea, luând decizia de a cumpăra Iarna Slingokurtka, trebuie să fie luată în considerare de achiziționarea de pantofi cu un talpă anti-alunecare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: