Ariel Winter

Ariel Winter

Tânărul actriță americană Ariel Winter – adolescenți Culmy la nivel mondial și legislație a noilor standarde de frumusețe. Atenția jurnaliștilor pentru fetița de la vârsta adolescentă a fost nitizată: La început, toată lumea a fost îngrijorată de cele mai bune obiective, apoi pasul fetei de a reduce bustul. Dar cifra nu este tot ceea ce reprezentantul „tânărului Hollywood” poate mândria. În ce filme puteți vedea Ariel, cum modul ei creativ a fost pliat decât viața ei personală este plină, ca un stil încântător format în haine? Voi găsi răspunsuri la toate aceste întrebări.

Biografie

Ariel Winter Warcman sa nascut pe 28 ianuarie 1998, în Los Angeles, într-o familie simplă. Părinții viitorului star de la Hollywood a iubit desene animate Disney „Mica Sirena“, așa au numit fiica atât de mult mai tineri. Ariel a devenit al treilea copil al Glenn și Crystal Workmen: fratele mai mare si sora actritei – Jimmy si Chanel – sunt, de asemenea, cunoscut pentru activitatea lor în cinema.

Din primii ani, Ariel a fost pe cine să fie: După ce a urmărit fratele și sora noastră, fata a fost deja declarat ferm că intenționează să devină actriță. Doi ani mai târziu, fata a început să pună calea către obiectivul prețuite – a aprins în publicitate frișcă Whip cool.

Carieră

În 2005. Când copilul de iarnă împlinit vârsta de șapte ani, ea a primit primul ei rol în seria. A fost un personaj episodic în Sitkom „Atenție, atenție!”. Deci, actrița începător îndreptat atenția, iar pentru acest rol a existat câteva lucrări mai mici – filmele „Kiss îndemânare“, „Apedi-Racer“, „Merry Viața în Karktown“. În același timp, Ariel a fost, de asemenea, în cerere, în seria: „oase“, „Jericho“, „ambulanta“, „vorbind cu fantome“, „Gândiți-vă, ca un criminal“ – cel mai cunoscut dintre ele.

Deci, pe ecran Ariel adultel și ca o fată, și ca actriță. Treptat, ea a fost rearanjata roluri mai serioase in filmele: „Un clopot ratat“, „de însoțire“ (rolul din ultimul film a adus Ariel nominalizare la filmul „Young Actor“).

Finală și irevocabilă actrita faima la nivel mondial a adus munca in seria „American Family“, care a auzit în 2009 și continuă până în zilele noastre. În acest Sitcoma, iarna este atribuit rolul lui Alex Dafa – Pai-Girls, Sertare, Orientul Mijlociu copil în familie. În 2010, pentru rolul lui Alex Ariel a primit premiul „Tanarul actor“.

Citește mai mult  Julie McCallo

În plus față de lucru în cinema, Ariel este, de asemenea, implicat în visualing desene animate. În spatele umerii ei astfel de proiecte cunoscute și cum ar fi „Phineas și Ferb“, „Jake și Pirații din Netlandia“, „Sofia este frumos“.

Viata personala

În viața actriței este întotdeauna un loc nu numai pentru muncă, dar, de asemenea, pentru hobby-uri interesante. De exemplu, Ariel îi place să cânte. Acesta este un hobby tanara actrita se duce, uneori, pentru publicul larg. Deci, în 2012, împreună cu său ca-minded Jackson Gati – Incepatori la acel moment, muzicianul – Ariel înregistrat progestion cîntecului popular Gauthier (pe cineva care am folosit să știu). Și un an mai târziu, în mod independent, de iarnă prezentat lumii propria sa compozitie Caver Taylor Swift (Știam eu că ești probleme).

Iarna nu a ascuns relația ei cu băieții. Da, și pentru a ascunde tânăra fată atât de mult într-adevăr nimic. Primele actrițe prietenul a devenit un coleg pe atelier, actor Cameron Palatas. El este mai în vârstă de 4 ani, și, prin urmare, într-un „moment frumos“, mama Ariel a decis să aranjeze un scandal, a acuzat Cameron în scoarța fiicei sale plantei, deși iarna în sine a negat.

După ce sa întâmplat, cuplul a existat încă, dar apoi a fost încă rupt. Incidentul a devenit un motiv pentru Ariel să recunoască public că mama ei a avut violență comise de mai mulți ani – atât fizice și emoționale. Fata a fost prezentat la Crystal în instanță, prin care a fost privată de o mustață. Ariel sa mutat să trăiască cu sora lui mai mare, care a avut grijă de ea pentru ea până la iarnă a ajuns la vârsta adultă.

În mijlocul tuturor acestor scandaluri și proceduri legale, Ariel a început să se întâlnească cu un tip de la școala lui – Laurent Claude razbuna. împreună Cuplu de 4 ani, ei sunt fericiți, dar, spre deosebire de bârfă neobosit al reprezentanților presei galben, clopote de nunta nu dorm deasupra capetelor lor. Actrita este convins că la început au nevoie pentru a obține educație. Și, deși fata are deja un loc de muncă stabil, ea nu vrea să se oprească acolo.

Parametrii Figura

Chiar și atunci când Ariel a fost complet chiar și un copil, o privire fugară la mama ei a fost suficient pentru a înțelege: Nici azi – mâine actrita va deveni un smochin. Fata foșneau la o marcă de 155 cm, cu greutatea ei la un moment dat „tarat“ în sus, nu doresc să se oprească la rata adoptată pentru o astfel de creștere. Dar cea mai importantă caracteristică a figurii Ariel Winter a devenit sân ei. Ea a devenit cea mai remarcabilă (în toate sensurile acestui cuvânt) parte a unei tinere actrițe.

Citește mai mult  Fay Danauway

În numeroasele sale interviuri, Ariel a recunoscut că la începutul copilărie ea, uita la sora ei, nu a putut aștepta ora, atunci când ea apare în cele din urmă o figură feminină. Dar apoi piept a început să crească, iar fata părea că acest proces nu și-ar opri.

Reducerea sânilor Operația

Presa a început să critice tânăra actriță pentru stilul prea adult în haine. Toate știrile și conversații despre Ariel Winter la un moment dat a început să se refere numai la dimensiunea de sân ei, apariția stele tinere. Între timp, în afară de indignare despre faptul că meritul lui Ariel acționează acum nimeni nu acordă o atenție, fata cu experienta indispoziție puternică.

„Fiind puțin creștere și cu sânii mari nu este numai că nu estetic, ci și periculos. Am fost o fată de 15 ani, cu un piept de a șasea dimensiune. Cum aș putea muta cu ea?»Ariel Winter

Fata cu experienta dureri permanente în spate și gât. În plus, Ariel a trebuit să poarte haine exclusiv strans pentru a sprijini piept, iar acest lucru a fost în continuare concentrat atenția celor din jur pe ea. Prin urmare, la vârsta de 17 ani, actrita a decis cu privire la operațiunea de reducere a glandelor mamare.

Prin recunoașterea Ariel în sine, operațiunea sa încheiat mai mult succes: fata este incredibil de fericit acum, și ea este mulțumită de sânii lui reînnoite. Anterior, Ariel purtat dimensiunea 32F, acum ea are 34D. Stock foto Actrite inainte si dupa interventia chirurgicala arata foarte clar. Cum a fost corect acest pas. După ce a scăpat de tine de la o astfel de sarcină, actrița a ajuns repede la o formă uimitoare.

În vara anului 2016, actrița de 18 ani a împărtășit fanii săi în rețelele sociale cu realizările sale: fotografii și videoclipuri subțiri din clasele din sala de gimnastică.

Stil Ariel iarnă

Cele mai multe costumele arătate de Ariel pe covoarele roșii – un eșantion de feminitate, eleganță, rafinament. Fără a vă uita la figura dvs. magnifică, de câțiva ani, iarna și-a arătat fanii în jurul lumii un exemplu excelent despre modul în care este posibil să se îmbrace pentru cazurile solemne de posedare a mărimii plus.

Citește mai mult  Catalina Denis

Start Să cu faptul că Ariel a demonstrat: fetele întregi albe purtând nu numai că pot fi, dar, de asemenea nevoie. Principalul lucru este de a face acest lucru cu gust. Primul exemplu – rochie de cocktail în podea. O soluție foarte corectă este ales aici: tesatura simplu, lipsa de decoratii excesive, stil foarte expresiv. detalii luminoase ale acestei rochie sunt stabilite în mod direct în Call – anchior seducatoare, bucla elegant, talie subliniat.

Dacă excesul de greutate este disponibil, dar în același timp, picioarele de la genunchi sunt destul de subțire, puteți alege lungimea rochiei mai scurte. La fel ca în al doilea exemplu al fostului costum de Ariel Winter. O figură ușor montarea unei rochie caz are o tăietură ușor liberă, dar drept, și nu extinderea de la șold. Aici, de asemenea, domnește minimalismul, există nu numai nici un element decorativ, dar și o decolte: O astfel de lungime este pur și simplu obligat să echilibreze modestia unui stil.

Acorde o atenție la manichiura, decoratiuni, geantă de mână – totul este ales perfect!

Apropo, acest lucru este un alt detaliu important al stilului Ariel Winter: fata acordă întotdeauna atenție la manichiură și accesorii nu mai puțin (și poate mai mult) decât dreptul.

tinuta roz Gentle cu un finisaj argintiu – ceea ce ai nevoie de un fashionista tânăr pentru un eveniment solemn. Un astfel de stil și lungime va permite unei fete la o astfel de vârstă blândă să se simtă ca o prințesă! Al doilea costum este un alt exemplu de îmbrăcăminte drăguță pentru copii. Este în garderoba de iarnă Una dintre puținele exemple de ce anume nu ar trebui să fie în garderoba unei femei adulte.

Rochiile rămase pe care Ariel demonstrează cu mândrie obiectivul camerei, desigur, foarte adulți. Ele sunt locuri elegante, luxoase, modelele sunt modeste. Dar întotdeauna spectaculos!

Printre varietatea imaginilor monocromatice se găsesc și aici sunt astfel de amprente la modă.

Din păcate, actrița nu a fost în carieră și fără un „eșec la modă”. Dar a meritat alegerea unui stil liber pentru partea scurtă a acestor salopete, iar imaginea ar fi salvată!

În viața de zi cu zi de rochii Ariel foarte simple și practice: confort pentru ea mai presus de toate.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: