Lanțuri pentru copii

Lanțuri pentru copii

Achiziționarea pentru copii Lanțurile scumpe și alte decorațiuni nu are sens dacă numai acest lucru nu necesită religie sau naționalitate. Mulți psihologi nu consiliază cumpărați lanțuri înainte de cinci ani. Da, iar bijuteriile de pe gât reprezintă un anumit risc.

Caracteristicile principale

Întrucât lanțurile de copii nu se întâmplă, deci, dacă decideți să cumpărați un copil această decorare, lipiți principalele caracteristici pentru tinerii de modă, alegând din gama totală de modele.

Metal

Indiferent, cumperi un decor pentru o fată sau pentru un băiat, metalul principal „copilăresc” este argint. Dar dacă agenții și vârsta tinerilor la modă permite, uitați-vă la aur, mai ales că este foarte diversă.

Pentru a selecta produsul de calitate adecvată, trebuie să țineți cont de eșantionul în picioare pe fiecare decorare.

  • Pentru aur – este 375, 500, 585, 750, 958, 999.
  • Pentru Silver – 800, 830, 875, 925, 960, 999.

Pentru a vă face cu ușurință să luați decorarea în lanț, deoarece copilul crește, există modele combinate din mai multe metale.

Ţesut

Este împărțită în 6 specii principale, cele mai durabile vor fi „bismarck”. Țesutul este un fir pavat și lustruit răsucite într-o spirală.

Restul de 5 ancore, perle, carcioro, combinate, fantezia sunt împărțite în mai multe subspecii, dar puțin este potrivit ca decorarea copiilor.

Lungime

Pentru un copil, lungimea produsului joacă un rol important. În primul rând, aceasta este siguranța. Acum, în magazine de vânzare există lanțuri de la 30 cm lungime și mai sus. Dar pentru a alege să alegeți accesoriul copilului, măsurați gâtul și multiplicați cu două – va fi lungimea optimă.

Citește mai mult  Hairpins pentru fete

Pentru adulți și copii mai mari, sunt adăugați cinci centimetri, luând în considerare faptul că va exista o suspendare sau o cruce.

Lacăt

Castelele sunt, de obicei, împărțite în 5 specii:

  • Runda – considerată cea mai fiabilă și populară.
  • Carabină – aplicată pentru bijuterii mari și grele.
  • Box – În lumea bijuteriilor, acest tip de blocare este considerat unul dintre cele mai nesigure.
  • Magnet – În al doilea rând, fără să sugereze încredere, fermoar. Cum ar fi versiunea anterioară, ideal pentru bijuterii, dar nu pentru bijuterii.
  • TOGL – cel de-al treilea tip de încuietori perfecte pentru margele și bijuterii. Pe lanțuri din metale scumpe nu este folosit.

Tulburări

Lumina goală, dar decorațiuni foarte masive foarte masive. Din avantajele pe care le puteți aloca doar un preț mic în raport cu aspectul, dar vor exista multe doamne. Principalul este belitatea și repararea costisitoare. Astfel de produse sunt mai mult decât altele sunt supuse ruperii, deformării și daunelor.

Întregi – diferă în greutate mare din cauza umplerii complete cu metal. Singurul dezavantaj al unor astfel de lanțuri este uneori greu de mare greutate și, prin urmare, costul. Dar acest lucru este compensat pentru durata lungă de viață și restaurarea rapidă după cele mai multe daune.

Aur sau argint?

Când alegeți un metal pentru un lanț, trebuie să navigați în primul rând pentru vederile religioase și condițiile materiale. Desigur, cea mai bună opțiune va fi aur. Este hipoalerchicalic, nu oxidază și are mai multe opțiuni de culori.

Dar copiii bijuterie nu se potrivesc deloc. Se efectuează foarte aproape și poate provoca reacții alergice.

Citește mai mult  Rochii de școală pentru fete

Cel mai frecvent metal pentru produsele pentru copii de astăzi este numărat argint.

Lanțurile de argint sunt mai bune să nu cumpere cu rodiu sau o acoperire oxidată, provocând reacții alergice.

Lanțul de argint va deveni un cadou foarte relevant și relevant pentru botez, chiar și pentru cel mai mic.

În ceea ce privește politica de stabilire a prețurilor, bijuteriile de argint este considerată o opțiune bugetară. Prețul va depinde de lungimea și greutatea produsului, precum și de proiectarea. De exemplu, lanțurile cu țesut manual și auriu vor costa mai mult.

Cum de a alege?

Alegerea primelor lucruri este una dintre cele mai importante în viață. Se aplică decorurilor. Vă oferim câteva neînsoțiți cum să alegeți un lanț pentru un copil.

Ţesut

Țesutul perfect pentru copii va deveni adăpostul, include „non-” și „dragoste”. Aceste modele nu se vor agăța de păr și îmbrăcăminte, ceea ce înseamnă că nu vor afecta copilul. În plus, modelele simple sunt cea mai bună adăugare la o cruce sau suspendare.

Lungime

Lung, sau viceversa, un lanț prea scurt – nu cea mai bună alegere, ei pot aduce rău pentru sănătate și pot duce la un accident. Durata ideală a decorării copiilor trebuie să fie mai lungă decât fundația gâtului de două ori.

Tulburări

Pentru copii este mai bine să alegeți un model solid și nu un model gol. Este o versiune solidă care este considerată cea mai durabilă și mai ușoară de reparare.

Clapetă

Există una, dar o cerință foarte importantă – inelul castelului nu trebuie să fie solid și să aibă o tăietură. În acest caz, cu un jalk aleatoriu, ar trebui să rake. Acest lucru va evita consecințele și rănile negative.

Citește mai mult  Olandeză kapika

Magazin

Dobândesc decorațiuni numai în magazine și saloane dovedite care au toate mărcile de calitate și certificatele pentru produse. Deci, vă veți proteja de bunurile de calitate slabă și de risipă goală de bani.

Dacă rezumă cele de mai sus, alegeți decorarea copilului cu o țesătură simplă necomplicată. Dacă completați selectați suspensia sau crucea, dați preferințele acelor produse care sunt combinate între ele după tipul de metal și stilistica.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: