A rupt costum cu bas

A rupt costum cu bas

Datorită elementelor de îmbrăcăminte selectate în mod competent, puteți remedia vizual diferitele defecte ale figurii. În acest sens, a devenit mai recent costume de pantaloni populare pentru femei cu o baie – un segment mic de țesătură care coase până la sacou. Aceasta este o soluție simplă pentru a sublinia talia, ascunde șoldurile luxuriante sau, dimpotrivă, adăugați volume lipsă.

Modele

Costumul pantalonului este întotdeauna o bucată de garderobă la modă, oferă un designer larg de fantezie: ele experimentează pe deplin materialul, schema de culori, acoperirea.

Un costum de pantaloni cu un Bask (în stil francez) face o femeie mai elegantă și mai sofisticată. De regulă, detaliile țesuturilor sunt cusute la nivelul coapsei. Acest lucru vă permite să creați vizual o frumoasă siluetă asemănătoare cu Hourglass. Stiluri similare sunt relevante pentru figura fragilă – Oracle creează aspectul șoldurilor luxuriante. Dar ambele fete cu formulare trebuie, de asemenea, să acorde atenție unui astfel de costum de pantaloni: și, cu atât este mai mică bască, cu atât este mai mare capacitatea de a ascunde volumele suplimentare. Astfel de trucuri mici vor ajuta, de asemenea, ca jachetă asimetrică a cursei, decorarea strălucitoare a cusăturilor, butoanele masive.

Fete cu un tip de figură „Apple”, alegând un costum cu o baie, merită să acordăm atenție modelului cu pantalonii spartă. Dacă sunteți proprietarul unei siluete „pere”, atunci nu este nevoie să vă concentrați suplimentar pe șolduri: este mai bine să alegeți o jachetă cu draperie toracică. Dacă aveți o figură absolut perfectă, atunci nu ar trebui să o ascundeți pentru garnituri.

Citește mai mult  maiou Polo

În ceea ce privește baza de bază, există diferite tipuri: valuri clasice, pliuri, lebede în mai multe rânduri. Este demn de remarcat faptul că nu numai pantalonii pot fi decorați cu o astfel de înșelăciune, ci și o jachetă.

Pantalonii de afaceri și casual se deosebesc de tăieturi stricte, sunt cusute, de regulă, din țesături de costum sau tweet. Opțiunile de seară nu sunt atât de reținute: pantalonii pot fi arcuite, iar sacoul are un stil complicat, astfel de lucruri din mătase nobilă, guipure, atlas sau catifea.

În general, alegerea materialului pentru costumul pantalonului este determinată de sezon. Imaie de primăvară și de vară elegantă și rafinată va crea dantelă, chestii de mătase sau sifon. Pentru toamna, tesatura de costum, lână, cașmirul cald moale va fi deja adecvat. Recent, în tendință, modele combinate cu o baie: o combinație de piele și piele de căprioară, tricotaje și catifea, satin și cașmir. Aceste combinații magnifice dau naștere unor imagini cu adevărat elegante.

Soluții de culoare

În acest sezon la vârful popularității costumelor de pantaloni ale unei scheme de culori liniștite: bej, lactate, nisip, nuanțe reținute de albastru, verde, burgundă. Cum mereu opțiunile negre arată elegant, iar culoarea albă se confruntă cu fața. Astfel de lucruri sunt făcute, de regulă, dintr-un material monofonic, dar uneori decorate cu o imprimare elegantă: Cele mai populare modele de legume, abstracte și geometrice. Motivele animale arată sfidător și îndrăzneț.

Când și cu ce să poarte?

Un astfel de lucru elegant, ca un costum de pantaloni cu un Bask, desigur, trebuie să puteți depune în mod corespunzător. Astfel de haine sunt cu demnitate, dar în același timp în mod deliberat fără griji. Acest lucru va ajuta, de exemplu, o eșarfă de mătase ușoară.

Citește mai mult  Cămașă neagră

Orice costum de pantaloni este întotdeauna îmbrăcăminte clasică, astfel încât pantofii trebuie să selecteze corespunzător. Pentru opțiunile de lumină de vară, pantofii cu barca sau sandale elegante sunt potrivite. Dacă costumul este făcut din material dens, decorat cu fragmente de piele sau piele, călcâiul sau platforma elegantă se va uita cu ea. În același timp, originalitatea ansamblului va da o pălărie de coloană largă și un salariu popular eșarfă.

Alegeți sacul în funcție de stilistica imaginii dvs. Cu o zi de zi cu zi, sacul volumetric deasupra umărului va arăta armonios. Pentru stilul de afaceri, o geantă mică de formă strictă va fi adecvată. Dacă vă aflați într-un costum de pantaloni cu o baie pentru un eveniment de seară, apucați ambreiajul elegant miniatural cu dvs.

Completați efectiv imaginea creată va ajuta întotdeauna decorațiile. Aici puteți experimenta cu brățări elegante, cercei, inele, dar principalul lucru nu este să-l exagerați. De la cele mai mari accesorii este mai bine să refuzați – ea și-a adunat vizual imaginea. De asemenea, trebuie să vă concentrați asupra aspectului costumului: Pentru elemente strălucitoare și bogate ale decorării hainelor, decorațiile vor fi inutile, dar imaginea strictă pe care o vor decora armonios.

De asemenea, trebuie amintit că costumele pantalonului cu baia este obișnuit să poarte numai într-o formă fixată, astfel încât în ​​opțiunile de toamnă nu purtați cămăși, bluze sau broaște.

Imagini elegante

  • Costum fermecător cu mânecă fără mâneci cu bască largă. Ruffles la nivelul taliei o fac mai subtilă și șoldurile apetisante. Saturat Lilac Color – o alegere frumoasă pentru bruneta brunetă lungă, cu piele tăbăcită. Menținerea costumului – guler dublu amânat, culoarea ei albă repetă pantofi elegant cu toc înalt. Pantalonii strânși demonstrează picioare lungi subțiri.

Citește mai mult  Pantaloni de denim pentru femei

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: