Ce să poarte o rochie midi?

Ce să poarte o rochie midi?

Rochii Midi sunt acum la vârf de popularitate, deoarece sunt ideale pentru orice cifră, de orice vârstă și orice caz. Rochii MIDI se termină în intervalul dintre gleznă și genunchi. Aceasta este lungimea perfectă pentru codul de îmbrăcăminte de birou, pentru o petrecere, dating romantic.

Într-un cuvânt, cu atât mai mult în garderoba dvs. rochii midi-lungime, cu atât mai bine. Și să vă simțiți întotdeauna confortabil și confortabil, trebuie să învățați cum să îl purtați corect.

Direct

Dacă sunteți în căutarea „rochiei negre mici”, dați preferință la mijlocul lungimii.

Ridicați un model laconic cu care va fi posibil să experimentați, combinând curele, pungi și ebalzi, precum și pantofi (bărci, cizme nepoliticoase, pantofi sport, sandale și cizme).

Prins

Rochia A-Silhouette accentuează perfect frumusețea picioarelor, iar tocurile tocurilor și mai mult o sporesc.

Cu maneci lungi tricotate

Rochii tricotate sau de lână cu mâneci lungi arată bine atât cu sport și pantofi clasici. Pentru a crea un aspect casual, purtați-l cu instantanee sau moare.

Dacă selectați pantofi pentru o întâlnire de afaceri, acordați preferință barcii pe părul de păr, subliniind talia mea cu o curea subțire la pantof.

Pentru imaginea din stilul lui Bocho, adăugați cizme înalte pe un călcâi masiv și o pălărie de cadru larg. Decorațiuni sub formă de lanțuri lungi subțiri, inele și brățări sunt binevenite. Puteți lega o eșarfă în vrac.

În ceea ce privește hainele superioare, cea mai bună rochie lovită combină cu o jachetă de scurtare sau drăguț. Fiți atenți la bombardierul elegant, care este acum la vârf de popularitate. Preferă modelul de culori neobișnuite, cu o imprimare frumoasă sau broderie.

Montaj

Rochie, de strângere bine cifra, cel mai bine pentru a purta cu pantofi cu toc înalt, ridica-l în funcție de perioada anului.

Citește mai mult  Jachete bej

Heel scăzut Să presupunem că pentru fete foarte somnoros cu picioare lungi. Dar doamnele cu forme luxuriante ar trebui evitate, astfel încât să nu facă figura lui prea îndesat.

rochie bine – opțiunea perfectă pentru ieșire seara. Poti adauga cu un ambreiaj elegant și șal de lumină sau furat. In fiecare zi, este potrivit ca un sacou și un cardigan confortabil de orice lungime.

De dantelă

rochie de dantelă este întruchiparea de feminitate si sensibilitate. În același timp, tendințele moderne vă oferă posibilitatea de a experimenta, ridicarea la dantelă, împreună cu diverse pantofi și accesorii.

fetele romantice pot purta cu bărci cu toc înalt, un ambreiaj mic, elegant bijuterii. Și dacă mergeți la evenimentul secular și doriți să arătați luxos, schița deasupra unei straturi elegante de blană.

Doriți să jucați contraste? Apoi nepoliticos, pantofi aproape bărbați, jachetă din piele și decorațiuni brutale, brutale pentru tine. Această opțiune este potrivită pentru fiecare zi, dacă vreau cu adevărat să port o rochie de dantelă, iar motivul solemn nu este prevăzut.

Oversiz

O altă opțiune bună pentru fiecare zi – Dress-Dress-Supraveghere. Este ideal pentru fetele subțiri, deoarece permite să sublinieze fragilitatea și rafinamentul acestora. Purtând-o mai bine cu pantofii pe o singură talpă: alunecări, adidași, adidași. Multe branduri de îmbrăcăminte celebre, inclusiv piața de masă, produc un model de adidași în mod specific sub rochie. Arata ca o astfel de aspect, completat de o eșarfă și o pungă în vrac, foarte elegantă!

Exerciții de îmbrăcăminte

Primăvară în curând, deci probabil că doriți să înlocuiți blugi de dezosare pe o rochie elegantă. Și pentru a nu îngheța, o singură opțiune poate fi selectată din hainele superioare:

  • Jacheta din piele tăiată+
  • Jachetă sau jachetă caldă+
  • tricotat cardigan+
  • Coana de coroană dentară.
Citește mai mult  Pantaloni de țigări

Cu ce ​​pantofi purtând?

Încălțămintea la rochia MIDI ar trebui să fie selectată în funcție de stilul și de solemnitatea evenimentului. Îmbrăcăminte de lux de seară necesită încălțăminte adecvată: pantofi de înaltă călire, bărci, cizme gleznă sau sandale frumoase.

Codul de îmbrăcăminte de birou presupune un stil discret, astfel încât pantofii ar trebui să fie, de asemenea, laconic maxim. Nu a permis finisarea abundentă a pietrelor, pietrelor Swarovski și a altor excese. Cel mai bine dacă va fi bărci negre sau bej.

Pentru fiecare zi puteți ridica orice pantofi care vă place, care nu se confruntă cu stilul ei. În timpul verii este convenabil să poarte pantofi de balet sau sandale pe o talpă plată, în timpul iernii sau cizme pe platformă. Și în offseason, poate fi frunze, oxford, alunecări, broghes, adidași sau adidași. Alegerea este imensă!

Adesea fetele preferă glezna. Fiți atenți, pentru că ei au „tăiat” la picior, făcându-l mai scurt. Pentru a evita un astfel de efect, purându-le cu limbi dense în pantofi.

MIDI este lungimea perfectă, pentru că nu este nimic ce toată viața lui preferă regina engleză a lui Elizabeth al II-lea. O rochie scurtă poate arăta prea sfidătoare, plită lungă frumusețea picioarelor voastre. Și în rochia MIDI veți arăta întotdeauna elegant, elegant și cu bun gust!

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: