Cum de a coase o rochie de seară cu propriile mâini

Cum de a coase o rochie de seară cu propriile mâini

Aceasta este o problemă foarte frecventă între fetele care nu au experiență în cusut care doresc să se încerce ca un designer de modă și să-și creeze propriile mâini o rochie de seară frumoasă și unică. Dacă această ocupație pare dificilă, cu siguranță nu este plictisitoare, pentru că este vorba despre creativitate.

Dar, pentru a nu pierde timpul, hai să mergem la practică, să luăm în considerare principalele etape de a crea o rochie de seară și, ghidat de instrucțiunile și sfaturile meșteșugarilor experimentați, o simplitate a unei rochii grecești simple.

Model și model

Regulile generale spun că stilul de rochii este selectat în funcție de celebrarea și caracteristicile figurii. Același lucru este valabil și pentru versiunea execuției sale.

Dacă vorbim despre rochia de seară greacă, se caracterizează prin simplitatea designului, drapate sau pliuri. Și cum vă vor putea rezolva.

Deci, decideți cu modelul, mergeți la crearea sau căutarea modelului – acesta este al doilea pas. Puteți găsi pe internet sau în reviste.

Luați act de faptul că modelul rochiei de seară nu va fi diferit de modelul pentru uz casual. Diferența constă în adâncurile gâtului, disponibilitatea versiunilor tăiate, îndrăznețe. Modelarea are loc pe billetul principal, ceea ce vom vorbi mai târziu.

Asigurați-vă că vă gândiți la opțiunile pentru detaliile cărții dvs. și le schițați pe o foaie de hârtie.

Îndepărtați îndurările

Fiecare fată are propriile caracteristici ale formelor care trebuie luate în considerare la modelarea modelelor sau a creației sale. Chiar dacă aveți un model adecvat în dimensiune, nu va fi superfluă să o dublezi și să se adapteze imaginea. Acesta este al treilea pas spre crearea unei rochii de seară cu propriile mâini.

Standarde majore care sunt îndepărtate cu un centimetru – apuca sânii și înălțimea sa, apuca taliei și șoldurile, lățimea spatelui, rochia lungă. Aceste date ar trebui împărțite în jumătate. De la transferul rochiei ar trebui să dureze 2 centimetri în favoarea spatelui modelului.

Astfel încât măsurătorile au fost eliminate corect, cereți ajutor de la rude sau prietene, puteți elimina și măsura în Atelier.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: