Sweatshirt Dress

Sweatshirt Dress

Sweatshirt Rochie – o combinație unică de feminitate și practică, poate servi ca bază pentru a crea o varietate de imagini în stilul de zi cu zi și sport.

Modele

Rochii-jachete sunt de diferite lungimi. Ușor sub șold, mini, la genunchi, la gleznă și chiar în lungime. Pe oricare dintre ele pot apărea pe laturile sau combinația de părți de diferite lungimi. Nu sunt doar jachete simple, dar, de asemenea, bogat decorate cu butoane, broderie, pietricele și margele de chestii.

Modelele sportive au o tăietură gratuită. Ei pot avea gulere sau hote mari, buzunare. Acestea pot fi, de asemenea, clasate supradimensionate. Clasic mai elegant și strâns, au o tăietură de gât rotundă sau în formă de V, fără capotă și ocazional există buzunare îngrijite.

Produsele stilizate au caracteristicile bluzului, dar, în același timp, stilul lor seamănă adesea cu o rochie obișnuită. De exemplu, o siluetă sau o fustă poate fi clar vizibilă, nu se termină cu o bandă de cauciuc, ceea ce înseamnă că picioarele nu se potrivesc.

Jocurile combinate de îmbrăcăminte Logsa este foarte originală și, uneori, poate fi confundată cu două lucruri separate, și nu un întreg. Vorbim despre modele care constau vizual din unele dintre mai multe lucruri – o bluză scurtă și o fustă care iese din sub ea.

Ce sa porti?

Rochia lui Sweatshirt este un subiect de garderobă independent. Cu toate acestea, unele modele, de exemplu, supradimensionate și scurte, vor arăta bine cu blugi și jeg-uri, respectiv. Cu toate acestea, cel mai adesea sub rochii de bovine, sunt purtate ciorapi, atât găluște subțiri, cât și cald. În vara și primăvara puteți face fără un gard suplimentar de picioare. Pe partea de sus a modelelor pulmonare strânse în toamnă, puteți purta în siguranță bombardiere și jachete din piele.

Adidași, adidași, pantofi, pantofi pe tălpi plat, tocuri sau platformă sunt potrivite pentru astfel de blugi. Unii pot ridica sandale sau chiar pantofi. Cu modele scurte sănătoase arata mare, deasupra genunchiului, cizme.

Accesorii se iau în primul rând până la un stil comun. Un lucru este clar – pietrele și metalele prețioase nu vor fi armonizate cu rochia de bluză. Este mai bine să faceți o alegere față de bijuterii simple. Alte accesorii sunt destul de disponibile pălării și eșarfe, șosete sau golf. Pungi pot fi atât mai sport cât și clasice sau mici prin umăr.

Imagini spectaculoase

Mai degrabă, rochie, nu o bluză. Astfel de produse multistrat sunt originale și misterioase, pentru că la prima vedere, nu este de a înțelege câte lucruri pe tine.

Opțiuni clasice Sweatshirts. Aceasta este o parte deplină a cepei, astfel încât pantofii și accesoriile rămân la kit. O astfel de imagine sugerează o părtinire a părții comodității, astfel încât să puteți trece în toată ziua și să nu vă obosiți de tocuri.

Dar modelul tradițional, dar deja de colorat luminos și în combinație cu pantofi pe un călcâi sau platformă este destul de potrivit pentru ieșirea de seară cu prietenii.

O rochie scurtă de jurământ cu cizme de piele ridicată arată intrigant și eficient, deoarece este atât de dificil să ne imaginăm o combinație de două stiluri atât de diferite.

Puteți purta modele scurte și peste jambiere. Și astfel încât aspectul nu pare plictisitor, diluează accesoriile și pantofii pe o platformă înaltă.Mulți sunt încrezători că purtarea rochii de pe partea de sus a blugi sunt inacceptabile, dar cu siguranță nu este preocupată de rochii supradimensionate. Principalul lucru este că blugi sunt destul de strânși și au concurat cu tăierea libertății cu o rochie. jachete calde cu design elegant, cu tăieturi și lungime asimetrică nu necesită practic nici adăugiri. Pick up pantofi adecvate și toate arată va fi legat de tine.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: