Costum de baie de talie înaltă

Costum de baie de talie înaltă

Cu câțiva ani în urmă, costume de baie cu o talie copleșitoare. Ele arată sexy, elegant și ajută la ascunde multe defecte. Să ne asigurăm împreună!

Avantaje

Avantajul evident al acestui model este de a putea ascunde multe defecte ale figurii. Topirea, care ajung la ombilic sau chiar mai mare, ascunde ușor de ochii străini în plus kilograme pe laturi și presă imperfectă. Unele costume de baie cu efect de modelare sunt chiar capabile să vă facă mai subțiri pentru câteva kilograme!

Adesea costume de baie cu lași, cu o talie copleșit, alegeți fete care doresc să ascundă vergeturile după naștere, cicatricea din apendicită și alte caracteristici pe corpul lor că nu sunt gata să demonstreze alții.

Un alt avantaj al acestui model este că este foarte convenabil. Scăderea scăzută a corzilor arata foarte seducătoare, dar cel mai adesea – numai pe fotografii promoționale. În viața reală, ei nu sunt foarte confortabili, în loc de relaxare, vă veți face griji dacă este decentă și este suficient să vă ascundeți costumele de baie.

Cu un model cu o talie copleșitoare, acest lucru nu se va întâmpla exact! Vă puteți bucura pe deplin de restul, senzație de încredere și confortabilă.

Cui se va potrivi?

Costum de baie de talie mare va fi soluția perfectă pentru fete cu forme pe care doresc să le ascundă defectele mici. Cel mai bun dintre toate, se uită la proprietarii figurii „Pear” și „Hourglass”. Dacă partea superioară a corpului este destul de voluminoasă, care este de obicei găsită la „Apple”, este mai bine să alegeți un costum de baie de fuziune.

Un astfel de model se va potrivi, de asemenea, fetelor slabe care, de asemenea, caută să sublinieze talia subțire. Alegeți un model cu un corset potrivit pentru dvs. pentru a crea o privire elegantă de plajă.

Modele

Separa

Costume de baie separate cu o talie înaltă se potrivesc perfect pentru plajă și petreceri de plajă la modă. Ca o versiune de seară, un produs cu decor captivant va arăta bine – elemente de aur sau argint, pietre, fringe.

Citește mai mult  Brand costume de baie

Partea superioară și de jos a costumelor de baie pot fi de o singură culoare sau într-o singură schemă de culori, de exemplu, topirea monofonică și un corset de aceeași culoare cu o imprimare. O astfel de recepție ar trebui ajustată la fete cu șolduri largi. De asemenea, puteți combina piese din seturi diferite, în fiecare zi apar pe plajă într-un costum de baie nou.

Dacă cu o barcă de topire în acest caz, totul este clar, atunci corsetul în diferite costume de baie poate diferi. Cele mai populare sutiene cu push-apom, tagasason halter și bando. Acesta din urmă nu are fete fără bretele, atât de potrivite, care doresc să obțină un bronz frumos.

Jn

Costumul de baie cu talie înaltă nu trebuie să fie separate, există și modele de fuziune. Acestea sunt în majoritate modele în care linia taliei este deplasată la mijlocul figurii, din cauza căreia toată atenția este subliniată în această parte a corpului. Această tehnică vă permite să mutați accente, atenția distrage atenția de la șolduri late sau piept mici.

De asemenea, există compuși cu coapsa ridicată, adică, cu tăieturi adânci pe partea inferioară, așa-numita topire. Modelul lungește vizual picioarele și se potrivește perfect fetele cu solduri late.

Cel mai adesea este o fuziune costumele de baie ale stației „Blindj“. Ei au un decupaj adânc în față, care vine la talie. Un astfel de model o permite lungirea gatului si trunchiului, fără să fi pierdut cifra. În plus, ajută la creșterea vizual bust.

Un astfel de costum de baie nu este foarte potrivit pentru plajă, dar va face posibil să se simtă spectaculoase și atractive pe petrecere iaht sau plajă. Va fi minunat să privim cu un Pareo, Kimono, o pălărie mai largă și un sandale de pană.

Tankini

Doamnelor complete ar trebui să acorde atenție unui costum de baie separat, numit Tankini – constă dintr-un top și topit. Poate avea cusute cusute, oase sau posedă efectul push-apa. În esență, acesta este un costum de baie solidă, „tăiat” în jumătate.

Citește mai mult  Costume de baie trikini și monocini

Multe fete nu-i plac modelele de fuziune, deoarece nu sunt întotdeauna confortabile. Prin urmare, Tankini va veni la venit, care va ascunde toate defectele disponibile. În același timp, purtați-l și scoateți-l la fel de simplu ca costumul de baie separat în aer liber.

În stil retro

Recent, modelele din stil retro sunt special populare. Principalele caracteristici distinctive ale unui astfel de costum de baie implică nu numai topituri mari, ci și o linie specială de ridicare. Acesta este un sutien cu cupe adânci și curele largi, care susține bine pieptul.

Modelele în stil retro sunt adesea completate de diverse decor tematice – draper, arcuri, bibeluri, lebede, curele neobișnuite și curele de pe talie.

Paleta trebuie să fie în mod necesar luminoasă, saturată, retro nu acceptă culori decolorate. În ceea ce privește colorarea, tradiționalul este considerat mazăre și dungi care se uită minunat la fundalul roșu, negru și albastru. Stripul transversal vă permite să dați o figură lipsă volum, iar verticala scoate figura și ușor.

Cum de a alege?

Alegerea unui costum de baie, trebuie să vă respingeți de la caracteristicile figurii dvs.

  • Clepsidră. Pe proprietarii de sân proporțional, iar coapsele se vor uita la un costum de baie de orice tăietură. Linia plutită va permite să sublinieze talia dvs. elegantă.

  • măr. Talia ta este departe de a fi ideal, deci trebuie să schimbați accentele. Alegeți un costum de baie cu un sutien de sprijin care are o decupare profundă – astfel încât să accentuați gâtul și pieptul.

  • Triunghi. Dați preferință unui costum de baie cu o topire interesantă, puteți paria pe dungi orizontale sau pe o imprimare mare, care face vizual șolduri mai largi și nu va atrage atenția asupra umerilor largi.

  • Sânii mari. Ridicați un sutien cu cupe și curele largi, care vor fi păstrate în siguranță bustul luxuriantului. Dați preferință unui model monocrom al unei tăieturi laconice.

  • Sânii mici. Dacă sunteți confuz de un bust mic, alegeți un corset cu push-ap. De asemenea, mijloacele de „incrementare a sânilor” sunt manevrabili, draperii, dantelă și alte decorațiuni.

Culoare și imprimare

Un costum de baie cu o talie mare se mândrește cu o mare selecție de culori – de la pasteluri delicate la culori adânci saturate. În ceea ce privește costurile de baie de fotoni, negru, albastru închis, burgundia, pentru că culorile întunecate, este imposibil de ușor ușor.

Citește mai mult  Bubble

În acest sezon, designerii au făcut un pariu pe nuanțe nespermite „, arse. Albastru deschis, liliac ușor, pastel roz. Astfel de costume de baie arată grozav pe pielea tăbăcită, astfel încât acestea să fie plasate în a doua jumătate a vacanței.

Concis, dar modelele cu două culori arata mai interesante. Ele pot fi efectuate în tehnica blocului de culoare, există o bandă și un punct polka, o celulă, dar o imprimare florală mare și mică este considerată cea mai populară.

Aceasta este o versiune foarte feminină care vă permite să schimbați accentele în mod corespunzător, distrag atenția de la defectele figurii și concentrarea atenției asupra avantajelor. De exemplu, un costum de baie va arăta bine cu topiturile monotone întunecate și cu un sutien de susținere cu o imprimare mare de plante. Nimeni nu va acorda atenție părții inferioare a corpului dvs., toate opiniile vor fi legate în vârful superb.

Imagini frumoase

Spectacol de baie de baie pentru proprietarul figurii de pere. Mâinile albastru închis este uscat și subliniat pe o talie subțire. O ridicare a Bango strălucitoare cu o imprimare blândă de flori accentuează pieptul, distrag atenția de la defecte. Decorațiuni sub formă de suspensie și brățară pe picior fac o imagine rafinată și sofisticată.

Pe fete cu o figură atletică, monocini de două culori va arăta grozav. Fundul albastru cu tăieturi adânci va sublinia coapsele subțiri, vârful alb pe curele subțiri va sublinia pieptul frumos, iar decupajul de pe stomac va demonstra cuburi impecabile ale presei, peste care ați lucrat toată iarna.

Dacă aveți șolduri înguste și umeri largi, acordați atenție costumului de baie luminoasă în stil retro. Topirea pantaloniilor cu o imprimare geometrică va atrage atenția, în timp ce Bej Top Band va fi frumos menținând sânii, în timp ce nu atragem o mulțime de atenție. Finalizați-vă imaginea retro va ajuta chalma de mătase și ochelari mari în marginea de plastic.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: