Costume de baie neobişnuit

Costume de baie neobişnuit

moda moderne oferă la modă nu numai frumoase și elegante costume de baie, dar, de asemenea, modele de non-standard sau chiar amuzante. Mulți dintre ei arata uimitor și extravagante. Luați în considerare unele produse neobișnuite și amuzante pe care proiectate designeri din diferite țări.

Bandaj Bikini din Japonia

Proprietarii îndrăzneți de o figură subțire vor aprecia cu siguranță acest model frank. Acest costum de baie a dezvoltat designeri japonezi. Produsul de bandaj este câteva benzi tricotate, care sunt combinate între ele. Un astfel de costum deschide toate zonele care sunt de obicei ascunse în costumele tradiționale.

Costumul original de baie va fi o soluție excelentă pentru doamnele care doresc să aibă un bronz complicat pe corpul lor. Bandage Bikini a reușit să iubească Fashioneni și sa vândut pentru 30 de dolari. Ciorapi negri sexy atașați la ei.

Denim

Celebrul marcă din America Guis a decis să surprindă doamnele și a lansat recent costumele originale cu un tipărit denim. Chiloți cu un astfel de desen mai mult ca pantaloni scurți denim. Doamna din această rochie interesantă va atrage cu siguranță atenția asupra plajei!

Original pentru baie de baie Print are imagini standard de nituri și buzunare, ca pe blugi obișnuiți. Marca a lansat diverse modele de chiloți: de la tangi la modele cu o talie copleșitoare.

Model cu filtru

Oamenii de știință din America au decis să surprindă Fashionistas și au eliberat un costum de baie neobișnuit, care este echipat cu filtre de apă și absoarbe toate substanțele nocive din ea. Acest model grijuliu nu numai că oferă o baie sigură și plăcută, dar, de asemenea, arată foarte impresionantă.

Frații Mihri și Chengiz sunt profesori ai Universității din California. Ei au decis să atragă atenția publicului la poluarea oceanului lumii și au dezvoltat un costum de costume de baie special. Stratul principal al fraților de legare creat dintr-un material de plasă specială, care repetă perfect forma corpului feminin.

Pentru fanii seriei „Doctor care”

În 2015, marca de la Laptele Negre din Australia a lansat modele foarte luminoase de costume de baie și rochii de plajă în stilul serii populare „Doctor Cine”. Modelele originale se disting prin culori strălucitoare și prin amprente frumoase.

Citește mai mult  Triumph costume de baie

Costume de baie cu Thong în formă de C

Dragostea extravagantă și foarte sinceră? Apoi acest model va fi cu siguranță ca tine! Una dintre cele îndrăznețe și erotice este recunoscută ca un set non-standard cu S-String special. Astfel de chiloți nu au curele de bandă laterală și sunt urmărite după cum urmează:

 • Mai întâi trebuie să împrăștie produsul+
 • Atașați la o parte intimă a corpului+
 • Eliberare+
 • Thongs va lua rapid forma potrivită.

Pentru bronzul model

Multe doamne au evaluat deja costume de baie fermecătoare cu detalii tăiate din figură. În aceste locuri, pielea va arde sub forma unei imagini. Cele mai populare sunt butași drăguți sub formă de inimi și flori.

Ascensoare-mâini

Pentru fete cu un simț al umorului, sunt produse costume de baie amuzante, în care sutienul este făcut sub formă de două mâini, clamberând pieptul. Un astfel de model nu numai că ridică starea de spirit pentru alții, dar va oferi și un suport excelent și moale.

Model cu o imprimare sub formă de organe

Un astfel de model este greu de imaginat, dar îmbrăcămintea de lapte negru de brand a eliberat-o. Acesta este un costum de costume de baie convențional cu o imprimare sub formă de organe interne. Într-un astfel de costum, doamna arată ca și cum a fost înăuntru. Firma australiană nu produce produse mai puțin îndrăznețe, cu un model sub formă de mușchi și un schelet.

Cu frunze

Costume de baie vii de la designeri chinezi decorați cu imitație de frunze căzute sunt foarte originale și amuzante. Brandurile obișnuite de bandă din astfel de produse este decorată cu frunze drăguțe care au interconectat. Astfel de costume de baie spectaculoase aspect mai spectaculos decat modelele clasice cu franjuri familiare pe corset.

Citește mai mult  Costuri de baie turcoaz

cu rechini

fashioniste Bold și îndrăznețe iubesc costumele spectaculoase cu imprimeuri agresive. „Periculoase“ costumele de baie cu imaginea rechinului atacant sunt foarte populare. Pentru femeile care doresc ceva mai mult, designerii produc monokini originale, în ele marginile decupaje sunt completate cu foarte mare rechin dinți.

Burkini

Fashionmen din țările musulmane patriarhale doresc, de asemenea, să arate atractiv pe plaja. Cel mai recent, a fost creat un costum de baie special numit Burkini. Musulmanii au fost foarte mulțumiți de această noutate, dar, de fapt, ea diferă puțin de hainele obișnuite și foarte închise la sfârșitul săptămânii.

Fashionmen din țările musulmane patriarhale doresc, de asemenea, să arate atractiv pe plaja. Cel mai recent, a fost creat un costum special de scăldat numit Burkini. Musulmanii au fost foarte mulțumiți de această noutate, dar de fapt diferă puțin de hainele de weekend obișnuite și foarte închise.

Modele muzicale

Vânzătorul sub Nick Thepusspuss oferă pentru a achiziționa un costum de baie DJ în magazinul online Etsy. Modelele combinate interesante sunt decorate cu imagini ale consolelor muzicale. Aceste costume de baie au câștigat instantaneu dragostea fanilor muzicii energetice.

În net

Designerii moderni iubesc să folosească un material de plasă atunci când creați costume de baie.

 • Există modele care constau aproape complet dintr-o rețea.
 • De regulă, părțile intime ale corpului sunt închise în ele.
 • Dar sunt produse și foarte extreme bikini net, care nu au garnituri suplimentare.

Ta TA TOP

Feministele active din America au inventat costume de baie reci numite TA TA Top, care imită sânii de sex feminin nud. Acest costum extravagant arată pur și simplu nebun, dar deja nu a reușit la unii la modă. Poate fi achiziționat pentru 28 de dolari.

Micro monokini

Sexy feminin monocini sunt produse nu numai clasice, dar, de asemenea, extrem de sincer. Modelul seducător Micro nu are părți largi și șiruri de caractere. Astfel de costume de baie constau din frânghii subțiri și patrate mici, abia închiderea celor mai intime detalii.

Citește mai mult  Costume de baie Gottex

Cu acvarii

Pe Internet, puteți să vă împiedicați fotografiile șocante ale doamnelor din Bikini, care au un corset pe tipul de acvariu. În aceste acvarii, există chiar apă și pește plutit. Fiecare doamnă se gândește: cum și din care fac un astfel de model. Unele asemănătoare în pachete obișnuite transparente, în timp ce alții atârnă pe containere toracică, care mai amintesc de acvariile reale.

Pentru față

Toți chinezii sunt muncitori.

 • În sezonul de vară, ei încearcă să închidă soarele în timpul drumețiilor de pe plajă.
 • Acest lucru se face astfel încât alții să nu creadă că au o mulțime de timp liber și se odihnesc în mod constant.
 • Pentru a simplifica sarcina din China, un costum de baie pentru o persoană, care este o mască dintr-un material elastic care închide întreaga față, gâtul și triunghiul pieptului.
 • Deschise doar ochii, nasul și gura.

Gonflabile

În costumul de baie gonflabil poate fi calm chiar și la o mare adâncime. Acest model se umflă bustul și spatele chiloților. El joacă rolul unui cerc real de viață. Este dificil să spunem cum vor fi tratați cei care înconjoară plaja.

În stilul „Star Wars”

Îmbrăcămintea de lapte negru Brand lansează costume de baie uimitoare pentru fanii faimosului Saga „Star Wars”. Gama este reprezentată de modelele originale de fuziune cu eroi de film.

Tricotat

Mulți gardieni de modă nu vă imaginați cum puteți merge la plajă într-un costum de baie tricotat. De fapt, nu este necesar să se teamă, deoarece astfel de produse se vor usca rapid și nu vor livra disconfort (mai ales dacă este un model de bumbac). Doamnelor în astfel de rochii arată foarte blând și atractiv. Ștampile tricotate kit poate fi absolut orice.

Din pietre prețioase

Doamnelor nu pot lua ochii de la costume de baie, care sunt complet constând din pietre prețioase. Multe modele similare produc un secret bine-cunoscut al lui Victoria. Într-un astfel de costum nu trebuie să înotați. El este necesar doar să se laude în fața altora sau să se sfideze pe iahtul rutier.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: