Costume de baie verde

Costume de baie verde

Sezonul de vară se apropie deja, iar visele de vacanță pe mare devin din ce în ce mai reale. Să se simtă încrezător și liber pe plajă, nu aveți nevoie doar de o figură bună, ci și un costum de baie strălucitor, al cărui alegere este în valoare de a lua în considerare foarte atent.

Fetele care urmează cu strictețe toate tendințele la modă, recomandăm să acordați o atenție la costumele de baie verde. Verde numit după Pantone Institutul de 2017 Main.

Tints

Pe podiumurile există astfel de nuanțe de verde ca menta, varză, var jad și țelină.

Printre acestea se numără atât tonuri calde și reci, astfel încât fiecare fashionista va fi capabil de a alege un costum de baie, subliniind perfect tonul pielii ei.

Fetele cu un aspect de contrast luminos sunt cele mai potrivite, profunda sau neon verde, iar proprietarii de păr blond și ochi albaștri sunt merită atenție tonurile moi înăbușite de verde.

In moda,-un singur standard costume de baie separate, laconic sau completate cu pliuri elegante pe corset. Acestea sunt concepute pentru a sublinia bogăția și frumusețea verde, astfel încât decorul luxuriant este lipsit.

Green Bikini a preferat multe vedete de la Hollywood, cum ar fi Drew Berrymore, Oreiana Patrids, Danie Richards, Hilary Swank.

Printuri și modele

Dacă preferați o versiune de baie mai închisă, cum ar fi o fuziune sau tankini, atunci ar trebui să acordați atenție modelelor cu imprimarea nuanțelor verzi.

Elegant și modern arată modele geometrice din rombule, dreptunghiuri și linii sparte subțiri. Printre amprentele grafice sunt, de asemenea, mazăre populare în benzi retro-stil și mediu.

Citește mai mult  Lac Sus

De asemenea, printre tendințele din acest sezon, modele complexe de potrivire bazate pe amprente de animale, completate de inserții de culori strălucitoare, inclusiv verde.

Modele de plante, bazate pe frunze verzi în combinație cu alb și negru, nu își pierd relevanța. Tema desișuri ramurale lian și dense servește ca sursă de inspirație pentru mulți designeri în acest sezon, un exemplu poate servi ca luminoase și creative costume de baie de o casa de moda Dolche & Gabbana.

Și designerii chanel de brand folosesc verde în blocul stil de culoare deja clasic, dar o combinație luminos și suculent, cu accente luminoase de culoare roz acest model, printre altele.

Combinația de verde și albastru sau albastru cu planurile tranzițiilor de flori a devenit deja un clasic culori pentru costumele de baie.

Culoarea verde armonizeaza perfect nu numai cu culoarea pielii tăbăcite, dar, de asemenea, cu accesorii de aur. Designeri decorat inele masive de costume de baie verde sau lanțuri mari.

Selectați modelul

Astăzi, ambele costumele de baie de fuziune sunt populare și separate,.

Este de remarcat faptul că modelele de fuziune de verde este mai bine de a alege cu un ornament sau un model asimetric mare. Costume de baie Single verde va arata bine, dacă acestea sunt decorate cu elemente verticale, cum ar fi fermoare mari, decupaje sau franjuri.

Un alt mod de modă pentru a ascunde dezavantajele figurii de ochii curioși – costume de baie-rochie sau costume de baie cu fusta de topire. Un astfel de model o va permite să acopere șolduri și fese și, în același timp, adăugare în feminitatea și rafinament.

Citește mai mult  Lenjerie de corp de compresie

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: