Heat pentru copii Lenjerie de corp Joha: caracteristică, alegerea, îngrijirea

Heat pentru copii Lenjerie de corp Joha: caracteristică, alegerea, îngrijirea

Astăzi, lenjeria termică este utilizată pentru șosetele de zi cu zi nu numai de adulți, ci și de copii. Unul dintre cei mai buni producători ai unor astfel de produse este Joha. lenjerie de corp termică hipoalergenic permite copilului să rămână constant în cald, uscăciune și confort.

Caracteristici și descrierea modelelor

Lenjerie de corp pentru copii de căldură Joha devine un feedback foarte bun de la mame de copii de vârste diferite. Pentru a evalua toate avantajele sale și să înțeleagă caracteristicile, este mai bine pentru a citi comentarii reale. De exemplu, una dintre camerele de achiziție a achiziționat un set format din o sută la sută lână Merinos. După prima plimbare, sa dovedit că copilul a fost nu numai că nu a înghețat, dar nu a sudoare. Copilul a fost confortabil și la pozitiv, și la o temperatură de minus, în plus, a rămas uscat chiar și în timpul somnului.

La thermoemonework Joha pentru copii este un tricotat subțire și elastică, care se potrivește bine corpul. Dacă ei spălați- În mod delicat, Și în acest caz, programul pentru „Lână“, produsul nu va sta jos și nu va acoperi de kat.

La thermoprotams Gardersoba Culori frumoase, Prin urmare, ele pot fi purtate chiar și fără haine suplimentare, dezbrăcând vizitarea sau alte locuri publice. Materialul atribuie, de fapt, transpirația, permițând copilului să rămână uscat și cald.

Purtând astfel de haine foarte confortabile, puteți purta drept pe corpul gol, mai ales dacă este utilizat un amestec de lână și bumbac. Lenjeria menține temperatura corpului, efectuează toate funcțiile declarate de producător și sunt destul de acceptabile.

Pe site-ul oficial al mărcii, puteți citi câteva fapte despre codificatoarele termale Joha. De exemplu, Toate lenjeria de corp sunt făcute cu cusături plate, care împiedică frecarea pielii blânde și asigură un confort constant de la purtarea lui. Butoanele de metal prezente sunt procesate de special Compoziție hipoalergenică, și Nu conține nichel. Colorarea specială oferă un aspect atractiv al hainelor. În plus, accesoriile nu sunt coroziune chiar și cu șaibe constante.

Citește mai mult  Bra Brand

Headwear-ul este creat de Themecalas, oferind repetarea formei craniului pentru copii. Acestea sunt proiectate astfel încât să protejeze urechile și fruntea copilului și, de asemenea, echipate cu anvelope pentru o fixare mai fiabilă.

În cele din urmă, îmbrăcămintea JOHA, care este destinată celui mai mic, adaptat la purtarea suplimentară a scutecelor de unică folosință.

În general, gama de brand este destul de extinsă. De exemplu, pentru un copil puteți cumpăra salopete din lână și mătase, iar lâna este utilizată 85%, iar mătase – doar 15%. Produsul efectuat în două culori costă aproximativ 3250 de ruble.

Pentru plimbări active, puteți alege pantaloni sau pantaloni, de asemenea, cusute de la Merinos și vată de mătase. Pantaloni, apropo, sunt fabricați de tehnologia specială implică crearea de cusături plate. Costul produselor nu depășește 2500 de ruble.

Pentru nou-născuți ar trebui alese A încălzit glisierele. Produsul luminos și moale se efectuează de la 85% din lână merino și 15% mătase. Sliderii elastici se întind la picioarele unui copil ca niște ciorapi. La temperaturi scăzute, astfel de glisoare sunt recomandate pentru a se combina cu al doilea strat de îmbrăcăminte termică de la o fleece de lână sau de la Jacquard de trei litri. Excelentă adăugare la glisiere sau pantaloni va fi Termochetka.

În sortiment, Joha este de asemenea prezent Termoshamosaps de diferite forme și culori. Există chiar căști, capace, capace pe butoane și alte produse. Materialele utilizate pot fi diferite, de exemplu, o combinație de 53% lână, bumbac 42% și 5% poliamidă sau lână 52%, bambus 44% și 4% poliamidă. Puteți insula un copil activ cu diverse bluze, jumperi, pantaloni, salopete și alte produse.

Cum de a alege?

Există un număr mare de rate termice, inclusiv copii și, prin urmare, înainte de a efectua o achiziție, este necesar să se studieze piața și să decidă ce model este potrivit pentru un anumit scop. Pentru șosetele de zi cu zi este mai bine să alegeți tricouri și pantaloni din astfel de țesături naturale, cum ar fi bumbacul și lâna. Aceste materiale sunt plăcute pentru piele și au, de asemenea, capacitatea de a economisi căldură. Pentru frigul de iarnă, este mai bine să dați preferință amestecului din țesăturile de mai sus cu sintetice. Astfel de haine nu se vor încălzi numai în temperatura minus, ci și transpirația.

Citește mai mult  Costume de baie închise pentru piscină

Dacă termajul este decis să cumpere și pentru sezonul de vară, este mai înțelept să ia sintetica. Astfel de materiale se strecoară rapid, fără a lăsa să stea, și, de asemenea, îndepărtează rapid umiditatea de pe piele. Este necesar să menționăm capacitatea de haine de a elimina mirosul neplăcut datorită procesării antibacteriene speciale. Pentru o distracție activă în aerul proaspăt, care nu implică schimbarea hainelor, setul de polipropilenă este ideal pentru.

Este relevant pentru astfel de termoemonii atât pentru sporturile de iarnă, cât și pentru sporturile de vară, chiar și legate de apă. Pentru a lua un snowboard, este mai bine să selectați pantaloni și fufayk, din lână și polipropilenă.

În general, achiziționarea unui kit, Se recomandă să o încercați imediat pe un copil fără a spera numai pe figurile indicate pe etichetă. Dacă există un sport în lenjeria de căldură, este mai bine să luați produse strânse adiacente și există modele ușor gratuite pentru șosetele de zi cu zi.

Cu toate acestea, această îmbrăcăminte nu ar trebui să fie cumpărată în nici un fel, altfel funcționalitatea completă va fi pierdută. Kitul nu trebuie să creeze disconfort atunci când conduceți sau să le limitați într-un fel, inclusiv frecarea pielii cu etichete și cusături. Termofootbalul trebuie să protejeze în mod necesar partea inferioară a spatelui, fără a expune această zonă importantă atunci când panta.

În general, pentru selecția inițială a puterii termice Este mai convenabil să profitați de o clasificare destul de simplă. Primul tip de îmbrăcăminte este economia de căldură. O astfel de lenjerie caldă este fabricată din vată de bumbac, iar cantitatea de bumbac nu depășește 40%. Îmbrăcămintea permite copilului să rămână încălzit, chiar dacă nu se mișcă și, prin urmare, potrivit pentru nou-născuți și copii care nu au obținut vârsta bilaterală.

Citește mai mult  Șosete de compresie

Următorul tip de termoemonă este ancorarea. Este fabricat din materiale sintetice și potrivite pentru copiii sportivi activi sau în mod constant în mișcare. Această lenjerie este recomandată pentru șosete numai pe stradă cu pansament obligatoriu la domiciliu.

În cele din urmă, există o lenjerie termică mixtă, cusută dintr-o combinație de țesuturi naturale și sintetice.

Îmbrăcămintea poate fi un strat atunci când fabricarea de mătase sau lână cu polartext este utilizată pentru fabricare, precum și cu două straturi – din lână și sintetică.

Cum să purtați și să vă îngrijiți?

Așa cum am menționat mai sus, lenjerie de corp termică pentru copii trebuie să fie în dimensiune și destul de strâns facilitarea corpului.

Atent pentru astfel de haine este destul de simplu – ar trebui să se efectueze o spălare la o temperatură care nu depășește marca de 40 de grade. Puteți utiliza atât săpunul obișnuit, cât și pulberea de spălare. Dacă complexul termic este dispersat într-o mașină de scris, atunci este mai bine să alegeți un mod delicat sau „lână” și nu au restricții speciale pentru spălare manuală. Lenjeria de apăsare este necesară Fără răsucire, dar să se usuce numai pe uscătorul obișnuit sau pur și simplu pe o suprafață orizontală.

Dacă aranjați lucrurile pe baterie sau trimiteți la o mașină specială de uscare, acestea vor fi răsfățate. În plus, lenjeria termică este strict interzisă pentru fierbere sau fier, deoarece la o temperatură mai mare de 60 de grade, toate caracteristicile de țesuturi utile sunt distruse. În plus, lenjeria termică trebuie supusă ventilației regulate, mai bine în fiecare zi și se spală o dată pe săptămână. Nu utilizați Bleach sau alți agenți de curățare chimică, în special conținând clor. Lenjerie cu puf înainte de spălare trebuie să se întoarcă.

Norveg și Joha Termelter Comparație Vezi mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: