Heat pentru copii Lenjerie de corp Lynxy: descriere, sortiment, criterii de selecție, îngrijire

Heat pentru copii Lenjerie de corp Lynxy: descriere, sortiment, criterii de selecție, îngrijire

Cu debutul sezonului rece, fiecare părinte iese din izolația copiilor lor. O atenție deosebită în această perioadă trebuie să plătiți o putere termică. Vă oferim mai multe detalii cu produsele Lynxy. În acest articol vom spune despre particularitățile acestui lenjerie și vom da recomandări la alegerea sa.

Particularități

Lenjerie termică de la linia de lynoxy de la compania „Aprilie” este destinată să păstreze căldura și să îmbunătățească confortul de a rămâne un copil în afara sezonului de iarnă. Această îmbrăcăminte este făcută din cele mai multe materiale moderne, Practic pentru că Polia de poliester Trevira Bioactive, Creat în Germania. Caracteristica distinctă a acestui țesut este că este nevoie de o umiditate suplimentară de pe suprafața pielii și permite corpului să „respire”, dar în același timp rămâne absolut uscat. O astfel de pardoseală termică este destul de strâns se potrivește corpului și contribuie la o conservare și mai mare a căldurii naturale.

Toate produsele acestui brand se disting prin creșterea rezistenței la uzură și își pot menține aspectul original chiar și după mai multe stiluri. În sortimentul de lynxy, broaștele clasice și jumperii sunt prezentate în combinație cu jambierele pentru fete sau vase pentru băieți. În plus, puteți cumpăra întotdeauna o căști de pălărie la kit, care va proteja fața și va cap de la vântul rece și puternic.

Datorită utilizării lenjeriei lui Lynxy, părinții pot uita de problemele hipotermiei copilului și de rippers activi se vor bucura de jocuri active în aer liber.

Gamă

Lista de sortimente a hărților de lynxy care transformă mai multe serii.

 • Lynxy Trevira – lenjerie de corp de la fire germană TREVIRA GmbH, care constă dintr-un poliester de 95% și 5% din viscoză. Datorită prezenței unei „goale a firului” multi-cameră, lenjeria de corp vă permite să mențineți căldură naturală, iar micronobes creează un efect suplimentar de termoelectru. Materialul are proprietăți antimicrobiene pronunțate.

Pot fi utilizate la temperaturi de până la -30 de grade.

 • Lynxy „Familie veselă” și Lynxy Cool – Un grup de grădiniță și lenjerie de corp, este fabricată dintr-o rețea bilaterală de fleece și este folosită ca o „modă” sub hainele superioare din îngheț. Moale, elastică și hipoalergenic. Vă permite să țineți temperatura corpului confortabil și nu provoacă iritarea.

Utilizat în intervalul de temperatură de până la -15 de grade.

 • Polar Wolf Trevira – Colecția de material Trevira GmbH este 100% poliester. Are proprietăți ridicate de izolare termică, nu provoacă alergii și iritații pe piele.

Vă permite să păstrați cald cu încărcături active în înghețuri până la -25-30 de grade.

 • Lynxy Natural – lenjerie termică de bumbac, constând din 95% din felar și 5% din bumbac. Astfel de haine sunt plăcute pentru corp, absoarbe umezeala, dar, în același timp, are o bună respirație, astfel încât pielea poate respira.

Lenjeria este destinată utilizării la temperaturi de până la -10 grade.

 • Lumina de iarnă Polar Wolf – lenjeria termică hipoalergenă din poliester 100%, are o greutate mică și o capacitate de a îndepărta umiditatea chiar și cu activitatea fizică puternică a copilului.

Utilizat la temperaturi de până la -30 de grade.

 • Lână de merino Lynxy – colectarea bilaterală. Stratul interior este fabricat din bumbac, din bumbac extern, cu adăugarea de lână de merinos. Astfel de lucruri vă permit să mențineți microclimatul optim și să ajustați temperatura corpului, să împiedicați sentimentul de umiditate și sunt 100% hipoalergenic.

Utilizate la activități fizice scăzute sau medii la temperaturi de până la -15 de grade.

 • Lynxy Woolly – Această colecție este cusută din panza bidirecțională. Stratul inferior este prezentat cu bumbac, combinație superioară de lână cu acrilic. A crescut capacitatea de economisire a căldurii. Toate seriile de produse au efectul de „căldură uscată“, prin care un efect benefic asupra stării mușchilor și a articulațiilor în timpul iernii.

optima de corp pentru șosete la -20 grade la activitatea fizică medie și joasă.

Criteriile de alegere

Înainte de a alege lenjerie de corp, trebuie să decidă cu privire la numirea sa. Este important să înțelegem că nu există rufe universală. Dacă aveți de gând să-l pună pe copil pentru sporturile active, este mai bine să opteze pentru modele realizate din materiale sintetice, care absoarbe toate sudoare și nu creează nici un corp zone „reci“.

În activitățile sportive în cameră este mai bine să cumpere o lumină fitil lenjerie sintetică. În cazul în care copilul este, în principal, fără să se deplasează în vreme rece și activitatea sa nu poate fi atribuită de mare, este de dorit să acorde prioritate de bumbac și lână panza – aceste materiale sunt bine conservate de căldură și nu fac înghețate în timpul iernii.

Asigurați-vă că apreciați confortul de utilizare a lenjeriei – nu ar trebui să pună și să creeze disconfort, nici o mișcare nu este permisă – acest lucru este valabil mai ales pentru cei care sunt angajați în sporturile de iarnă.

Îngrijire

îngrijire termică nu are nici o dificultate.

 • În fiecare zi după purtarea, lenjeria termică trebuie să fie aeroport.
 • Spălați produsele nu pot fi mai des de 2 ori pe săptămână în modul de spălare delicat la o temperatură de cel mult 40 de grade.
 • Lenjerie este uscat într-o poziție orizontală – așezați pe o suprafață plană și să aștepte până când se usucă în mod independent.
 • În nici un caz nu ar trebui să fie călcate și fierte lenjerie de corp termică, precum și să se usuce pe baterie și în apropierea altor surse de căldură. Când este încălzit își pierde proprietățile sale.
 • Nu este permisă utilizarea clor care conține și înălbire.

Ceea ce urmează este o revizuire video a Lynxy Maker.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: