Sutien milavitsa

Sutien milavitsa

Printre numeroasele producători de lenjerie de familie, Milavitsa se bucură de o cerere durabilă pentru cumpărători de mai mulți ani. Care este secretul popularității acestui brand? Ce fel de modele și modele de alamă oferă companiei? Care sunt cele mai populare culori în acest sezon? Aceste și multe alte întrebări vor răspunde mai jos.

Caracteristici și beneficii ale mărcii

Milavitsa nu a fost inițial deloc deloc pentru producția de lenjerie de corp. A fost fondată la începutul secolului XX. Atunci antreprenorii francezi au deschis o întreprindere pentru coafurile de păr pentru femei din Minsk. Pentru mai mult de un secol din istoria existenței, Milavita a suferit numeroase schimbări, în cele din urmă, nu a devenit unul dintre cei mai mari producători de lenjerie de familie.

Lenjeria Belarusiană de mai mulți ani a fost sinonimă cu conceptele – lenjerie de corp frumos, durabilă și confortabilă pentru femeile de orice vârstă și tipul de fizic. Sutienele de la Milavitsa sunt create ținând cont de caracteristicile feminine anatomice. Designerii dezvoltă modele ținând cont de cele mai recente tendințe de modă și dorințe pentru femei. La coasere, se utilizează numai materialele, fitingurile și elementele de decor cele mai înalte.

Un alt avantaj al lenjeriei lui Milavitsa este o gamă largă de lenjerie de dimensiuni. Acest fapt vă permite să alegeți cu ușurință un sutien frumos, la modă, confortabil și fete cu parametri de model și doamnelor din Rubensovsky. Compania are o rețea de dealer bine dezvoltată, cu mult dincolo de țara sa. Diferitele promoții, reduceri și vânzări sunt ținute în mod regulat pentru a atrage o nouă bază de clienți.

Modele

Numeroase colecții ale mărcii Milavian includ următoarele modele de brand.

Silicon Bras

Astfel de modele sunt concepute special pentru îmbrăcăminte transparentă sau deschisă. De exemplu, sutien cu silicon înapoi – soluția perfectă pentru rochii de seară cu o spate deschisă. Model cu curele de silicon perfect potrivite pentru vârfuri deschise, magie, sundrese, rochii de vară. Piesele de silicon transparente nu sunt absolut vizibile sub îmbrăcăminte, nu se prăbușesc în organism și nu oferă senzații inteligibile. În același timp, pieptul păstrează o formă frumoasă, curele siliconice sau spate nu afectează funcția de lenjerie de susținere.

Sutiene pentru mamele gravide și de îngrijire medicală

Această categorie de femei necesită modele de lenjerie special. Pentru coaserea lor, este utilizată o țesătură naturală de bumbac, sutienul este echipat cu curele largi confortabile pentru a susține pieptul, cupele moi susțin pieptul, fără a le strânge. Pentru tineri mame sunt prevăzute cu cești detașabile pentru hrănirea copilului. Modelele pentru femeile însărcinate nu au cupe detașate, dar sunt făcute ținând cont de sarcină pe coloana vertebrală și să o ajute să o reducă.

  Citește mai mult  Costume de baie-mike

  Minimizator

  Acest sutien este conceput pentru femeile cu sânii mari care ar dori să o reduc vizibil. Design special conceput vă permite să reduceți sarcina pe coloană vertebrală. Pieptul este bine ținut într-o poziție naturală pentru sine, nu aplatizată și nu deformată.

   Balconet

   Acest model este proiectat sub rochii, topuri și alte haine cu un gât adânc tăiat. Culorile principale ale unui astfel de model – alb, negru și bej. Unele modele sunt decorate cu dantelă și completate cu efectul push-up-ului.

    Angelica

    În exterior, sutienul seamănă cu modelul „Balconet”, prezentat doar într-o versiune de culoare mai largă. Modelele sunt, de asemenea, decorate cu dantelă și au în plus curele unfailed, astfel încât acestea sunt, de asemenea numite transformator.

     Sport Bra

     Pentru cusut aceste modele, sunt folosite materiale naturale și destul de elastice. Su sutienul sport are un design simplu fără semințe, susțin bine pieptul, fără a trece.

      Sutiene cu un dispozitiv de fixare

      Astfel de modele sunt concepute pentru perioada de hrănire pentru copii și pentru viața obișnuită. Unele femei sunt mult mai convenabile atunci când sutienul nu este fixat pe spate, dar în față.

       Avelin

       Aceasta este o linie de sutiene concepute pentru șosete de zi cu zi. Colecția include modele de tip deschis și închis, sutiene cu efect de Push-AP, modelul „Angelica“ și T.D.

       Toate sutienii sunt prezentate în culori clasice și nu numai. Popularitate specială în acest sezon, modelele sunt folosite în colorarea delicată a lui Petunia.

       Soiuri

       Milavitsa Brand Bras prezentate în următoarele soiuri.

        Lenjerie fără oase

        Cupa confortabilă confortabilă ideală pentru femei preferând confortul.

         Sutien deschis

         De exemplu, modelele „Balconet” sau „Angelica” subliniază frumusețea pieptului feminin și sunt ideale pentru îmbrăcăminte în aer liber.

          Sutien fără sudură

          Astfel de modele oferă femeilor deosebit de confortabile. Proiectare specială și materiale elastice creează modele care practic nu se simt pe piele. Astfel de modele sunt numite și „a doua piele”. Lenjeria fără sudură pare grozav chiar și sub cea mai strânsă rochie, top de vară sau țiglă. Nu se prăbușește în corp, în timp ce susține perfect pieptul.

           Citește mai mult  Costume de baie cu Ryushami

           Sexare

           Acest tip de lenjerie se referă la corectivă. Secțiunea este efectuată din tricotaje elastice și ne-elastice, țesături de bumbac, dantelă și oferă suport perfect de sân.

            Sutien pe cadre (cu oase)

            Modelele sunt perfect potrivite pentru proprietarii celor mai magnifice forme. Lenjeria susține perfect chiar sânii foarte mari și facilitează povara de pe coloana vertebrală.

             Reducerea sutienului

             Curelele speciale de tăiere și largi vă permit să reduceți vizual dimensiunea sânului, dacă este nevoie.

              Sutien Speser

              Modelul este realizat din tricotaje elastice și monofile. Cupele turnate susțin perfect pieptul și formează linia frumoasă, rotunjită.

              La lenjerie de corp pentru o lungă perioadă de timp, păstrați aspectul impecabil, trebuie să vă îngrijiți în mod corespunzător. Sutienii nu sunt proiectați pentru spălarea mașinilor – numai cu mâinile, altfel material blând de la care sunt cusute, iar decorul elegant poate suferi. Opțiune alternativă – Încărcați lenjerie în saci speciale și selectați modul de spălare a mașinii delicată. Lenjeria în nici un caz nu este recomandată pentru a deșuruba și a presa puternic. Apa trebuie să se scurgă, iar sutienul se usucă într-un mod natural.

              Tabelul dimensional

              Unul dintre secretele popularității enorme ale lenjeriei lui Milavita este un interval de dimensiuni foarte largi, datorită căruia nu este absolut nici o dificultate. Găsirea modelului perfect al unei femei cu orice dimensiune a sânului. Pentru a alege corect dimensiunea unui sutien, trebuie să cunoașteți doi parametri: Bumping sub piept și completarea pieptului. Aceste două valori sunt indicate de numărul și litera.

              Pentru a calcula circumferința toracică, trebuie să măsurați magnitudinea chiar sub piept. Această valoare va fi egală cu indicatorul digital de pe eticheta BRA.

              Cel de-al doilea indicator – Grumps (plenitudinea) pieptului. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de o bandă de centimetru pentru a măsura circumferința toracică conform punctelor cele mai proeminente. În funcție de valoarea obținută, se determină completitudinea (valoarea literei). Acum puteți alege în siguranță dimensiunea corespunzătoare în funcție de numerele și literele specificate pe eticheta modelului care vă place. Colecțiile Milavian Sutie includ un interval de dimensiuni uriașe, începând cu 65 și terminând 100 și adâncimea paharului de la A la J, inclusiv 85 D, 85C, 75G, 70C și alte dimensiuni populare.

              Soluții de culoare

              Culoare Gamma, care prezintă o colecție de sutiene de Milavitsa, destul de volum și completat în mod constant. Desigur, culorile clasice folosesc cea mai mare cerere: alb, negru și corp sau bej.

              Black Bra – Lucrul este absolut universal. Arată minunat cu lenjeria de orice stil, culori și amprente. Sutienul negru poate fi pus pe orice haine, dacă nu este doar alb. Sutien negru, în afară de foarte practic.

              Citește mai mult  Costume de baie frumos

              Sutienul alb de zăpadă arată foarte elegant și îngrijit. De obicei, astfel de modele sunt decorate cu inserții de dantelă pentru a da un model de farmec și mai mare. Uită-te frumos la modelele albe, realizate în combinație de materiale diferite, cum ar fi inserția de bumbac și dantelă sau guipure. Sutienul corpului este perfect ca o versiune zilnică.

              Schema de culori rămasă este mai mică în cerere. Cel mai adesea, sutienul de culoare a cumpărat complet cu chiloți ca un set cu cască. Poate fi albastru, roșu, oțel, măslin, turcoaz, liliac, burgundă, liliac, albastru moale și alte culori. Tonurile intermediare sunt la fel de populare: Magnolia, Jasmina, Muscat și T.D. Sutienele sunt cusute în monocrom și combinate mai multe culori apropiate sau contrastante. Cel mai adesea această combinație de sutiene de orice culoare cu finisaj negru.

              Partea principală a colecției de alamă este ocupată de sutiene monofonice, pentru decorarea cărora se utilizează inserții de dantelă, benzi de satin, guipure. Dar există și modele însărcinate. Practic, un ornament floral este folosit ca culori: flori mici de nuanțe blânde arata foarte rafinat și sofisticat.

              Micul de mazăre de culoare contrastantă arată foarte jucăuș. Face o imagine spectaculoasă și seducătoare va ajuta culoarea de leopard contrastant.

              Recenzii

              Toată lumea știe cum femeile pretenții și meticuloase sunt în alegerea de haine potrivite și chiar mai mult, lenjeria de corp. Milavitsa ia în considerare toate dorințele clienților săi atunci când își dezvoltă modelele. Există numeroase răspunsuri entuziaști despre acest lucru, care pot fi găsite pe Internet.

              • Unul dintre primele plusuri pe care cumpărătorii sărbătoresc este un model imens, serii dimensionale și de culoare. Fiecare femeie, indiferent de vârstă, un set și venit, poate alege un model pentru fiecare zi sau pentru un caz special. Brassistii sunt vandari separat si in seturi.
              • Al doilea plus necondiționat este calitatea impecabilă a coaserii. Sutien cusute foarte curat. Ele sunt practice în șosete. Bine arătat-vă după numeroase stiluri, nu trageți și nu învățați.
              • Al treilea moment: o varietate de modele – deschise și închise, netede și dantelă, bumbac și jacquard, cu oase și sport, cu efectul push-ap și tragerea. Imens plus – disponibilitatea modelelor special concepute pentru femeile însărcinate și mamele care alăptează.
              • Și, bineînțeles, toți clienții recomandă aceste sutiene din cauza aterizării lor ideale. Lenjeria de corp suportă perfect și ridică pieptul de orice dimensiune și formă.

              Evaluează articolul
              ( Încă nu există evaluări )
              Adaugă comentarii

              ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: