Șurubul de baie

Șurubul de baie

Pentru a se pregăti pentru sezonul de plajă, cea mai mare parte a jumătății feminine a populației se îndreaptă spre centrele de fitness, unde se aduce cu sârguință pentru a fi complet aranjate de vară caldă și însorită.

Cu toate acestea, pe lângă pregătirea unui corp frumos, trebuie să luați un costum de baie elegant și la modă, care a devenit foarte popular recent.

Modele

Tipurile de astfel de costume de baie sunt destul de multe:

 • Mini bikini.
 • Coduri clasice.
 • Leaf Bando.
 • Leaf Halter.
 • Mayo.
 • Micro Bikini.
 • Monokini.
 • Tankini.
 • Svimdress.
 • Nek înalt.
 • Plandzh.

Într-o astfel de varietate de costume de baie, trebuie să vă dați seama, așa că merită să luați în considerare fiecare model separat și să aflați ce fel de figură este mai bine pentru fiecare dintre ele.

Mini bikini

Mini bikini este o mică capodoperă a modei de pe plajă pentru femei, care este îmbunătățită anual, datorită designerilor talentați. Cea mai importantă și strălucitoare caracteristică distinctivă a unui astfel de costum de baie fermecătoare este micile chiloți. Aceste costume de baie se disting numai prin tipuri de corpuri, ceea ce indică faptul că mini bikini pot fi aleși aproape sub orice tip de figură.

Coduri clasice

Acest model este o cupe triunghiulare pe șiruri, care este perfect potrivită pentru proprietarii fericiți ai unui piept frumos. Modelul este suficient de deschis, deci nu ascunde anumite defecte ale figurii. Combinate corsete clasice cu orice pantaloni scurți sau curele.

Leaf Bando

LiFa Bandeo este o alternativă excelentă la frunza clasică, este ușor de ales, totul depinde de dimensiunea pieptului și, desigur, de la dorința feminină.

Designerii oferă o selecție la modă:

 • Corsete cu oase.
 • Ridicarea fără oase.
 • Ridicarea cu draperie.
 • Ridicarea fără curea.

Bando Bando crește vizual dimensiunea sânilor. În plus, merită să remarcăm un plus important al unui astfel de costum de baie – îmbunătățește semnificativ proporțiile figurii, ceea ce va fi, fără îndoială, la fel ca toate reginele de plajă.

Leaf Halter

Halterul este literalmente un cadou de la designeri pentru cei care nu au putut opri alegerea lor pe o frontieră clasică sau pe Bando Lique și dorește ceva special pentru ei înșiși. Leaf Halter prezintă un sutien destul de închis, mai asemănător clasic, iar curelele sale sunt mai largi, legate în jurul gâtului, care are un efect ușor de tragere și de ridicare pentru piept, și acesta este exact ceea ce mulți gardieni de moda visează.

Citește mai mult  Amarea costume de baie

Micro Bikini

Acest tip de costume de baie se va potrivi proprietarilor deosebit de îndrăzneți și încrezători ai corpului strâns și frumos, deoarece materialul de pe micro bikini frunze cel puțin. Chiloți într-un costum de baie micro bikini literalmente redus la o linie triplă triplă. Viața cu curele în acest caz, puteți ridica pentru fiecare gust – aceleași triunghiuri mici sau dreptunghiuri pe șiruri fine sau orice altă opțiune clasică. Figura într-un micro bikini de baie va fi maximă și ascunde chiar și cele mai mici deficiențe și nuanțele vor fi imposibile, prin urmare, putem concluziona în siguranță că micro bikini trebuie să fie interesat de primul loc pentru fete cu un ideal, bine sau aproape Figura perfectă.

Mayo

Mayo este un costum de baie solid închis, mai asemănător clasic. Pentru Mayo caracterizat prin decupare în formă de V sau rotunjită. Acest costum de baie este o alegere excelentă pentru fetele care visează să găsească un astfel de model care să se potrivească atât pe plajă, cât și pentru sport sau fitness. Demnitatea destul de mare a Mayo se află, de asemenea, în faptul că este potrivit pentru orice cifră și este destul de capabil să ascundă unele defecte. Un astfel de costum de baie poate fi decorat cu detalii mici, cum ar fi pietrele de pe laturi sau pe Bemps, sau pietre mici strălucitoare din zona toracică, ceea ce va face Mayo doar mai interesant și mai atractiv.

Svim-rochie

Numele acestui costume de baie originale vorbește de la sine și implică prezența unei fuste în partea de jos. Fusta poate fi obișnuită, dreaptă sau cu efective, poate fi atât de scurtă încât se va termina pe centură și nu va închide chiloții sau poate mult mai mult. Un astfel de model un costum de baie nu va aloca defectele figura si va atrage atentia pe plaja, ca glet-rochie arata destul de interesant si original si va fi cu adevărat elegant și vizionarea frumusețile la modă.

Tankini

Un alt costum de baie care atrage o atenție specială pentru sine și o figură frumos bine-friendly a unei fete care poartă. Constând din chiloți comune și topuri.

Top poate fi:

 • strâmt+

 • Mai multe asemănătoare din partea superioară a unei rochii de cocktail sau de seara+

 • imprimeuri simple sau florale sau animale+

 • cu linii fluide, lumina, aproape transparent descendent tesatura elastica de la piept.
Citește mai mult  Sutien fără spate

Pieptul în astfel de topuri pot fi evidențiate în nici un fel, deoarece corpurile din tankini sunt complet diferite, cum ar fi brichete sau siruri de caractere.

Monokini

Un alt desen la modă și accentuarea unui costum de baie de scurgere. Monokini sunt standard, reamintind modelul MAO, cu o tranziție lină de culoare din partea de jos a costumului de baie până la vârf într-un spațiu complet diferit pe laturi sau pe o parte și convergente cu chiloți sau cu curele în zona abdomenului.

Monokini astăzi sa dovedit ca niște costume de baie incredibil de elegante și la modă, subliniind un corp frumos și sexy. Monocini cu linii netede de grosime diferită, combinând ambele părți ale costumului de baie sau „îmbrățișarea” taliei fetei de-a lungul întregului corp. Acest design al costumelor de baie de la început a fost foarte interesant și a fost iubit de multe celebrități, astfel încât în ​​curând stilul de costume de baie monocini atins și designul de spălătorie.

Heineek

Steinek Coturi de baie de baie elegantă și sexy cu gât mare. Heinek Universal și potrivit pentru fetele oricărui ten și orice creștere. Partea superioară a costumelor de baie vine la gât și iluminează vizual torsul. Acest costum de baie interesant și la modă în 2017, în afară de toate avantajele de mai sus, sprijină perfect piept și face vizual mai precisă și frumos.

Plandzh

Stația este un costum de baie foarte elegant, sexy si elegant solide, remarcabile ea de linii, decolteu adânc. În plus, merită remarcat faptul că stația face vizual gâtul și un trunchi mai lung, iar talia mai subțire. Modelul arată foarte eficient și la modă chiar și datorită efectului vizual al mărimii sânilor.

Cum de a alege?

Înainte de a merge la magazin în spatele unui costum de baie, aveți nevoie pentru a decide pentru mine, exact ceea ce vrei să-l cumpere:

 1. În cazul în care aveți nevoie de costume de baie exclusiv pentru înot și jocuri pe plajă, este mai bine să se oprească alegerea pe modele de scurgere cu sani inchise.
 2. Dacă este nevoie de costume de baie pentru excursii la piscină, este mai bine să alegeți un model închis.
 3. Bineînțeles, costume de baie pentru jocurile sportive sunt mai bune pentru a dobândi din materiale dense și elastice, astfel încât nimic nu a împiedicat mișcările active.

Pentru „pere”

Tipul de figură „Pear” implică costume de baie separate și de scurgere cu curele subțiri și un pantaloni scurți mai largi, care vor beneficia linia taliei. Proprietarul unei astfel de cifre poate permite, de asemenea, inserțiile din spumă într-un costum de baie și draperie în zona toracică.

Citește mai mult  Halter: Ce se va potrivi și cum să aleagă?

Pentru forma „Hourglass”

Tipul de formă de „hoorglas” sub starea formelor luxuriante, piept și împiedică orice dimensiune, trebuie să sublinieze talia elegantă. Logsa Costumele de baie este de dorit fără curele. Foarte armonios pe fete cu o figură „Hourglass” va arăta un costum de baie din materiale elastice.

Pentru „Apple”

Proprietarul unei astfel de figura ar trebui să încerce să atenție abată de la abdomen și bustul, care, de regulă, cu un astfel de tip de figură mai luxuriantă și pentru aceasta, următoarele modele de costume de baie sunt destul de potrivite:

 • Tankini sub forma unui tricou cu decolteul.
 • Costume de baie Funny cu tăieturi în formă de V (valabile și pătrate).
 • Perfect ascunde dezavantajele de ruine și drapare în zonele cu probleme.
 • Este mai bine să acorde o atenție specială costumele de baie din materiale dense, dar încearcă să evite modele genial.

Și costum de baie „dreptunghi“

Shads cu chilotei mari și cupe fără spumă de cauciuc, precum și corpuri largi va arata destul de armonios pe proprietarii acestui tip de figură.

În general, costume de baie nu ar trebui să se concentreze pe talie larg.

Alegem de culoare

Pentru a sublinia eleganța și cablajul figurii va ajuta la costumele de baie de o anumită culoare:

 1. Nu acordați o atenție deosebită modelelor albe ale celor care au defecte evidente ale figurii, deoarece culoarea albă este plină.
 2. Costumele de costume de culoare neagră fac o figură vizuală mai mare, dar pentru a spori efectul, puteți ridica un model cu ornament color, o imprimare sau o culoare contrastantă la margini, care face vizual talia semnificativ și ușor.
 3. Printurile de animale arata scumpe si interesante, dar nu ar trebui sa fie prea mult, deci nu ar trebui sa ridicati accesorii cu culori similare.
 4. Și, bineînțeles, proprietarii de piele mai palidă nu ar trebui să-și oprească atenția asupra costumurilor de culori întunecate, este mai bine să alegeți un model de ton blând și mai ușor.

Mărimea bustului

Titularii unui bust luxuriantă ar trebui să acorde o atenție deosebită sutienelor osoase cu curele largi, dar fără cauciuc de spumă. Proprietarii unui san mici ar trebui să fie oprit la modelele cu oase și cupe dense, dar cu condiția ca dimensiunea nu va fi mai lung, nu mai puțin, iar corsetul va sta strans la corpul.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: