Cizme de piele

Cizme de piele

Nici o fashioană nu reprezintă dulapul său fără pantofi din piele elegantă. Demi-sezon și pantofi de iarnă de pe piele de mult timp și pentru o lungă perioadă de timp au devenit un favorit din tot felul de opțiuni. Pielea arată spectaculoasă, purtată de mult timp, combinată cu ușurință cu orice lucruri, precum și fără pretenție în îngrijire.

Cizmele din piele sunt considerate unul dintre cele mai universale tipuri de pantofi. Moda modernă a făcut o varietate de soluții de model și de culoare. Aceste pantofi sunt cu adevărat confortabile și convenabile.

Modele

Cea mai mare varietate de modele se deosebesc cizme de piele de sex feminin. Ultimele tendințe de modă au făcut acest tip de pantofi în cel mai relevant piston din trecut și în acest an.

Printre modele se găsesc atât Oxforduri clasice, cât și Broguri pe tocuri joase și largi și pe tocuri de diferite forme și înălțimi, cu șlefuire și tot felul de elemente de fixare, precum și cu o suprafață strălucitoare și lucioasă, piele mată și lacuită, perforare și patină efect.

Asigurarea popularității portbagajului pe platformă cu un toc de toc, pe o cheie, stilul de sport sub formă de adidași pe o pană, adidași pe platformă.

Pantofii din piele din piele sunt demn de remarcat – ridicat, mediu și scăzut. Astfel de modele în stilul „militari”, „punk” preferă tineri și independenți.

Ca elemente de fixare, opțiunile sunt de asemenea utilizate cu fulgere, velcro, elemente de fixare sub formă de curele și chiar cu butoane.

Popularitatea fetelor tinere și elegante au achiziționat modele de cizme de piele scurte pe o platformă înaltă, cu un călcâi larg și masiv. În același timp, platforma poate fi deliberat dură, embosată în combinație cu călărie concisă.

Modelele fără călcâi sau pe un nivel slab, pe talpa tractorului, scurt sau înalt – orice femeie va găsi un model de gust și în conformitate cu modul de viață.

Cizme din piele atribut nemodificat al unui om de afaceri sau un om care preferă un stil confortabil și informal. Poate fi modele clasice sau confortabile „Timberlands”.

Cizme din piele pentru copii – pantofi indispensabile pentru toate vârstele. Ele sunt confortabile, durabile și igienice.

În sezon

O mare varietate de cizme din piele este prezentată în criterii sezoniere: iarnă, vară, demi-sezon, cu diferite izolații și fără.

În timpul iernii, cizmele din piele pentru femei pe un croe clasic cu tocat scăzut vor deveni o opțiune excelentă pentru purtarea de zi cu zi în birou sau pentru cizme pe o platformă cu un călcâi stabil de înălțime medie. Pentru recreere și sport active perfecte „Timberlands”, sau pantofi înalți cu drenaj pe o pantofi largă, fără călcâi.

În cazul cizmelor din piele de iarnă, se utilizează diferite tipuri de izolație: piele de oaie, lână naturală, blană artificială, tenssulită, blănuri combinate, biciclete, euro, membrană.

Unele modele pot combina două tipuri de izolație, Blana combinată este foarte populară – partea principală sub picior este făcută din blană naturală, iar partea de sus a vârfului este din artificială.

De asemenea, popular cu izolație tinuslyt – material artificial capabil de cald într-o răceală puternică. Cea mai populară este piesa de oaie naturală și soiurile sale – resimțite, blană de lână, muton.

Citește mai mult  Cizme de șosete

Bocancii din piele demi-sezon se deosebesc de cea mai mare varietate de modele și opțiuni de culoare, elemente de decor.

Ca încălzire pentru răcire, biciclete, blănuri artificiale, încălzitoarele sintetice ale unei grosimi mici sunt folosite. Cele mai multe cizme din piele semisezon sunt reprezentate fără căptușeală, cu finisaje interior din piele naturală sau artificială.

soiuri de piele

Cizme din piele sunt realizate din diferite tipuri de piele naturală și artificială.

Piele materialul cel mai tradițional pentru cizme din piele. Distinge diferite tipuri de piele pantof naturale:

 • În funcție de tipul de materii prime+
 • Cu titlu de finisare, de colorare, soiuri+
 • conform metodei de dumping.

În funcție de tipul de materii prime, există o mulțime de soiuri din piele naturală. Practic, toate tipurile de piele de pantofi este eliberată din piei de bovine (SIR), piei de ovine și caprine și piei de cai. În fiecare materie primă, există modalități de a pielii mâner și denumirea: SIR – Opake, taur, Yalovka, de ieșire, de bivol, Bugai, și T.D., de capră și de oaie piei – șagrinului, Peter, Safyan și T.D., Konskaya Skura – Strainforms, creștere.

Prin metoda de finisare distinge:

 • Piele netedă+
 • lăcuite (lăcuite)+

Prin metoda de stejar, există și o diviziune semnificativă:

 • Maroc+
 • şagrin+
 • Ca+
 • piele intoarsa+
 • velours+
 • Nubuk+
 • Velor-spilkie.

Există pantofi din piele de la crocodilul autentic, pielea de șarpe și piei de cangur. Aceste specii de piele sunt dificile și scumpe în procesare, ceea ce afectează prețul și materialele destul de exotice mai degrabă pentru fabricarea de încălțăminte.

În unele țări, există pantofi de pe pielea de păsări, șopârle, animale marine, pește, elcă, cerb și altele.

Printre pielea artificială există și multe soiuri. Principala diferență constă în metoda de acoperire și formare a bazei: piele sintetică și artificială.

Principalele tipuri de piele artificială:

 • Vinyl Slip,
 • Suedela artificială,
 • Shargolin+
 • Elastoixa,
 • Versit.

Specia de piele sintetică sunt, de asemenea, numite ecocusuri datorate utilizării bazei de țesuturi și a stratului de poliuretan, care este un material ecologic. Pielea artificială utilizează PVC în compoziția sa.

Tipuri de piele sintetică (eco-arbore):

 • „Velours”,
 • SK-8,
 • Polfarmarm,
 • Cordley,
 • Porvair,
 • PATORA,
 • Xile și alții.

Avantajele din piele naturală este igiena, îngrijirea, rezistența la uzură, plasticitatea.

Piele artificială este încă un înlocuitor natural, iar avantajul său principal este marcat de disponibilitatea prețurilor. În general, pielea artificială este semnificativ inferioară față de autentic asupra igienicii și rezistenței la uzură.

Producția modernă a obținut un mare succes în fabricarea înlocuitorilor din piele naturală, iar în fiecare an, pielea artificială devine un concurent vrednic în aplicarea în pantofi.

Culori populare

Galeria de culori a cizmelor din piele este reprezentată în toate culorile și nuanțele posibile.

Încă relevante negre, toate nuanțele de maro, alb, bej, burgundă, albastru închis, gri, roșu.

În modă, o combinație de culori – maro și bej, negru și alb, lumină și întuneric de o singură culoare.

Cizmele din piele pot fi orice culoare, dar în viața de zi cu zi, se acordă preferință culorilor universale, care sunt ușor combinate cu orice haine și accesorii.

Pentru recreere active și sport, sunt selectate flori strălucitoare: combinații sportive albastre, albastre, roșii, galbene, precum și combinații sportive: alb-roșu, negru și roșu, negru și albastru și t.D.

Citește mai mult  Mongolian Onti

Tendințe de modă

Cizmele din piele au fost întotdeauna și stau în tendință. Mai ales relevante au devenit în ultimele sezoane de modă.

Pentru o imagine casual în stilul de designeri de imagine informali din Urban oferă diverse opțiuni pentru cizme din piele sub formă de Oxfords și Brin pentru vară și toamnă, model fără înălțime fără călcâi pe șlefuire sau fulgere în stil militari sau sport chieka.

În acest caz, se recomandă să se combine pantofi cu un „personaj masculin“ explicit cu detalii foarte feminine ale dulapului.

Pentru fashionnits urbane, opțiunile de boot din piele sunt oferite pe o platforma de diferite înălțimi, cu un toc larg stabil sau pe un toc. Astfel de pantofi va crește vizual creșterea și să dea forma femininul și armonie silueta.

Pentru femeile active și de afaceri, pantofi din piele confortabil pe o pană sau toc la nivel scăzut sunt perfecte.

pantofi Neobișnuit la modă pe talpa de tractor-Se spală și platforma cu un toc masiv larg. O astfel de grosolănie deliberată a tălpii în combinație cu partea de sus de boot stricte este capabil de a sublinia fragilitatea și feminitatea la orice fată.

De asemenea, în cizme de iarna de moda cu finisaj de blană Sheepskins, iepure. Dantelă sau fermoar pot fi invizibile și coincizând de culoare cu pantofi, sau de contrast.

Locul special este ocupat de cizme din piele lăcuită în diferite variante – ridicate, scurte, pe platformă, pe călcâi, tocuri mici, oxford, brodia, snickers.

Stylistii eleganti oferă opțiuni de boot Suede. Astfel de pantofi sunt accentuate tăiate sofisticate și elegante, ceva mediu între cizme și pantofi.

Sfat util

 1. Ar trebui să fie purtat în minte că pantofii confortabili fără călcâi sau la un călcâi la scară scăzută nu scot o creștere vizuală. Și atunci când selectați un dulap la astfel de pantofi, ar trebui să se acorde atenție lucrurilor care vor face o formă mai subțire: pantaloni semnați, pantaloni, pantofi, pantaloni scurți, jelpuri, fuste, mini, rochii scurte. Pantaloni este recomandabil să alegeți o astfel de lungime pentru a deschide glezna.
 2. Cizmele din piele de iarnă cu finisaj de blană este cel mai bine combinat cu haine sau accesoriu cu aceeași linie de blană: Hood pe o jachetă, sac cu blană, vesta, eșarfă și t.D. De asemenea, este necesar să vă amintiți că cizmele cu blănurile arată vizual mai greu decât cel obișnuit și conform acesteia, este necesar să se aleagă cu atenție lucrurile pentru ei.
 3. Pantofii de brevete nu tolerează rivalitatea în strălucire în alte lucruri. Astfel încât imaginea este armonioasă, este mai bine dacă în arcul tău nu va fi strălucitor și strălucitor în combinație cu cizme lacuite.
 4. Tragerea pantofilor de piele sau a pantofilor din piele pe un „tractor” dur sunt combinate cu lucruri foarte feminine: Lace, Fabric Flying Light. T.E. Poate fi fuste scurte, bluza de dantelă, rochie de zbor elegantă. În această imagine, elementul „bărbați” ar trebui să fie doar unul – în cazul nostru, cizme din piele.

Cum de a alege?

Principala problemă a alegerii cizmelor din piele devine determinarea materialului din care sunt făcute. În ciuda informațiilor pe eticheta de preț, este în valoare de a ști cum să se facă distincția piele autentică de artificială, pentru a evalua calitatea de cusut, de fixare, caracteristicile modelului.

Citește mai mult  Ce să poarte Lickers?

Mulți preferă pantofi din piele naturală, deoarece „respira“, repede se usuca, isi pastreaza forma, durabil și practice în îngrijirea. Costul produsului din piele naturală este mai scump decât din piele artificiala.

Acțiunile vor ajuta pentru a distinge piele autentică de artificială în magazin:

 1. Indoiti pielea sau stoarce. Piele imediat va ajunge la forma inițială fără șanse și cute adânci.
 2. Apăsați palma la portbagaj piele. Piele preia treptat mâinile de căldură și începe să-l dea. Piele artificială ușor se răcească și nu este încălzit.
 3. Uită-te la reduceri ale pielii. piele artificiala imediat distinge baza sa – textile sau poliamidă, care arată mai multe straturi. Piele naturala este mai gros și, ca în cazul în care monolitic.
 4. Dacă este posibil, apoi se picură picătură de apă la pantofi. Piele naturala absoarbe umezeala imediat si se înnegrește. piele artificială nu absoarbe umezeala.

Atunci când alegeți cizme din piele, de asemenea, trebuie să examineze toate detaliile, studia partea interioară. Se recomandă să se încerce imediat pe ambele pantofi, pentru ca un pic pentru a determina dacă pantoful picior este potrivit, înălțimea de promovare, dimensiunea și modelul în sine.

De asemenea, trebuie să verificați toate incuietoare, dacă există, dantele, bucle. Detaliile de decor trebuie să fie bine fixate. Sole – fără fisuri și defecte.

Cum să vă îngrijiți?

Orice pantofi necesita ingrijire. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza pantofului finit „cosmetice“, reprezentate pe scară largă pe rafturile magazinelor de pantofi: spray-uri, șampoane, spume, creme, loțiuni și perii speciale, bureți și t.D.

Este important să ne amintim câteva puncte generale:

 • Încălțăminte din piele naturală ar trebui să fie curățate și șterge după fiecare ieșire+
 • Pantofi uscați, de preferință, în mod natural, pentru a evita deformarea și contracția+
 • Petele pe pielea naturală pot fi emise cu alcool cu ​​săpun amestecat cu. Pielea artificială este suficientă pentru a șterge cu o cârpă umedă.
 • Când curățați pantofii din orice material, este important să nu umezesc greu.
 • Pentru a întinde pantofii de pe piele naturală, se recomandă să purtați șosete groase, ușor umede și să intre în ei pentru o vreme. Apoi umpleți cizmele cu un ziar pentru a absorbi umiditatea . Trebuie să fie amintit că pantofii din piele este întins doar în lățime și nu în lungime. În unele cazuri, dacă lungimea este scăzută, este mai bine să returnați pantofii și să faceți schimb de dimensiunea dorită.
 • De asemenea, sunt folosite pantofi de întindere, loțiuni speciale de întindere, tampoane speciale.
 • Piele artificială este slab stretchibilă, unele tipuri de piele artificială nu sunt întinse deloc.
 • pantofi de culoare alb pentru a salva și ieșire pete sunt tratate cu lapte.
 • pantofi de brevet de invenție necesită îngrijire atentă. Pentru a da strălucire, puteți șterge vaselina, mijloace speciale pentru sclipici.
 • Folosiți creme speciale hidrofugă pentru cizme din piele.
 • Pantofii din membrana nu are nevoie de multă grijă și este suficient pentru a șterge cu o cârpă umedă.
 • cizme Eco-jupuite pot fi curățate cu o cârpă umedă. Poluarea puternică și petele pot fi îndepărtate cu o soluție apoasă cu săpun economic.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: