Cizme Lemigo

Cizme Lemigo

Pantofi de brand produs în Polonia. Este făcută din noua generație de EVA – modern ecologic prietenos. Numele complet „Acetat de etilenă vinil”.

Dacă comparați PVC cu EVA, conținutul de acetat de vinil din PVC este de aproape 100%, în timp ce conținutul său este de la 10 la 50%. Acest material poate fi comparat cu calitatea polietilenă, dar este de mai multe ori mai mare decât forța sa, deoarece este capabilă să reziste la deformarea și să își întoarcă forma inițială.

Caracteristicile distinctive ale pantofului „Lemigo”

  • Cizme ușoare, masa acestor cizme este de aproape 4 ori mai ușoară decât cizmele din PVC. Structura spumată și poroasă dă ușurință, adică materialul este umplut cu bule mici, o dă, de asemenea, o rezistență la căldură și datorită aceleiași calități, pot fi purtate în căldură și în frig.

  • Cizme calde, nu veți îngheța în ei în timpul iernii chiar și la -30 grade.

  • Durabilă, elastică și moale. Sunt confortabil să se miște. Posedă proprietăți de depreciere. Capabil să absoarbă și să distribuie sarcini de șoc, aceste calități sunt salvate la temperaturi scăzute.

  • Rezistență ridicată la uzură, talpa nu este frecată, rezistență la efectele substanțelor chimice (uleiuri, solvenți), precum și efectele bacteriilor și ciupercilor. O singură talpă cu suprafața de rulare vă permite să mergeți pe gheață și pe zăpadă. Impermeabil, deoarece sunt turnate complet, fără cusături.

  • Abilitatea de a alege cizme, chiar dacă aveți o creștere ridicată. Producătorii mărcii „Lemigo” au luat în considerare toate caracteristicile și au făcut blocul de pantofi la fel de confortabil. În modelele calde, cizmele Lemigo au o căptușeală durabilă nețesută. Înălțimea căptușelii pe unele modele deasupra boot-ului, pentru confort în câmpul Shin atunci când purtați și mersul activ.

Este demn de remarcat faptul că căptușeala caldă nu rămâne, nu se întinde, nu pierde forma. Fiți mai ușor să aveți grijă de cizme, ușor de curățat în afara și în interiorul apei calde.

Cizme pentru copii

În cizmele copiilor „Lemigo”:

  • Picioarele sunt obosite mai puțin, deoarece sunt foarte plămâni și sunt făcute conform standardelor cerințele ortopediei.
  • Linerul de fleece face pantofi purtând și mai confortabil și mai cald. Fleece este ușor de obținut de la încălțăminte pentru spălare sau uscare. Nu călătorește înăuntru la mers pe jos. Acest lucru se datorează faptului că materialul este densă, se află în jos exact pe locul său. Linia va coase cu bună-credință și cu atenție.

  • Manșeta textilă este întârziată pe dantelă, deci nici murdăria, nici apa nu va fi înăuntru.
  • Socktake Sock Dense mic rotunjit și ridicat, se face pentru o protecție mai mare a degetelor pentru copii în caz de rănire. Călcâiul boot-ului este, de asemenea, o densă fără îndoire și nu deformare, păstrează forma.
  • Gorel larg, înseamnă că copilul va purta cu ușurință pe cont propriu și va elimina pantofii.
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: