Moccasuri din piele

Moccasuri din piele

Moccasinii se bucură de popularitatea printre modă și de modă. Astfel de pantofi se disting prin confort sporit, ușor, precum și design original și universal. Mocasinii sunt reprezentați de cel mai larg sortiment de diferite modele. Astfel de pantofi pot fi doar femei, bărbați sau copii, ci și orientate către reprezentanți ai diferitelor profesii.

Un pic de istorie

Moccasinele sunt încălțăminte tradițională din America de Nord. Cu toate acestea, unii istorici cred că aceste pantofi au fost inventate de indieni și numai apoi au intrat în Statele Unite. Puțin mai târziu, triburile indiene au frustrat produsele și le-au adaptat la un alt climat. Așadar, au apărut o varietate de modele Moccasin, care erau potrivite pentru anumite condiții meteorologice și a habitatului tribului. În plus, aceste pantofi confortabili și populare au fost găsite în peșteri armeene și în mlaștini irlandezi.

Alegeți moccasinele

Pantofi confortabili sunt realizați din piei de crocodil, Python și alte materiale naturale de înaltă calitate.

Pentru a evalua în mod corespunzător calitatea mocasinei din piele necesară:

 • Strângeți gândurile: Produsul din materii prime naturale va fi încrețit și apoi întoarceți-vă la starea inițială, spre deosebire de înlocuitorii pielii+
 • Asigurați-vă că atingeți pantofii: piele naturală va da mâinile calde, în timp ce înlocuitorii artificiali sunt mai răciți+
 • Izbitoare ar trebui să fie de înaltă calitate, altfel pantofii nu vor dura mult timp+

 • Se recomandă alegerea pantofilor cu insolele poroase și respirabile, absorbind umiditatea+
 • Verificați fitingurile: Trebuie să fie atașat în mod fiabil+
 • Ridicați talpa: ar trebui să fie moale și durabilă.
Citește mai mult  Adidași pentru rularea Mizuno

Modele pentru femei

Clasic

Pantofi de model clasic sunt din piele fină și moale. În astfel de produse, picioarele din piele vor respira. Mocasinele simple mai ușoare pot fi achiziționate pentru vară și toamnă. Acestea nu vor apărea senzații de constrângere și disconfort.

Talpa în astfel de modele poate fi plată sau are un călcâi mic și spikes.

Modele pentru drivere de la Tods

Cele mai populare utilizează astăzi produse confortabile pentru conducere. Este demn de remarcat faptul că astfel de modele nu pot fi numite mocasine reale, deoarece acesta este doar varietatea lor creată de fondatorul brandului italian Tods.

Diego della Valla a descoperit mai întâi un cuplu interesant de moccasină la 16 ani. În ciuda faptului că au fost prost prelucrate, Diego le-a plăcut și le-a adus din Portugalia în Italia.

Moccasinele de la marca italiană sunt dotate cu vârfuri de cauciuc. Ele pot fi folosite nu numai pentru a controla mașina, ci și pentru plimbările obișnuite și șosetele de zi cu zi în timpul verii. Modelele pentru șoferi au un minus mare: viața lor de serviciu este mică și sunt foarte greu de restabilit după uzura puternică.

Modele de iarnă

Modelele de iarnă rece au o izolație dens de blană densă. În zona gleznă a unor produse există o creștere mică, care este ușor de scăzut. Extern, ele nu diferă de modelele demi-sezon sau de vară și de vizual nu par a fi mari și grele.

De la piele naturală

Mocasinele frumoase de sex feminin din piele naturală sunt impresionante nu numai în confort ridicat, ci și un design luminos și divers. Modelele de demi-sezon și de vară pot fi echipate cu o talpă ușor embosată sau plată, precum și un încălzitor mic. Culoarea produselor de sex feminin poate fi complet diferită: de la culoarea citrică sau corală.

Citește mai mult  Nordman Snowubuts: Caracteristici, ochiuri dimensionale și revizuirea celor mai bune modele

Branduri

Pantofi elegant și confortabil pentru eliberarea Fashionista:

 • Marca Mario Mikke, oferind modele clasice la modă din piele naturală în culori strălucitoare+
 • Basmoda, producătoare de modele luminoase și feminine de la pielea mată și lacuită la prețuri accesibile+
 • Rafaello, care produce modele foarte moi și ușoare cu suprafețe respirabile și o cusătură contrastantă+
 • Marca Regina Detto, producătoare de mocasine din piele și piele de căprioară în designul strict și laconic+
 • Marca Kwanpen, producând produse crocodile în culorile cele mai extravagante.

Cum să purtați?

Moccasinele sunt capabile să decoreze aproape orice imagine elegantă. În sezonul de vară, astfel de pantofi pot fi puse cu blugi, fuste și pantaloni scurți, suplimentați cu cămăși și topuri. Rochii scurte ușoare sau costume de lungime medie vor fi foarte armonioase și proaspete în legătură cu mocasinele din piele.

Outfit festiv

Pentru imaginea festivă originală, este mai bine să alegeți mocasine lacuite pe o platformă sau un călcâi sau un model din piele Python cu o imprimare tipică. Produsele decorate cu diferite elemente ale decorului vor arăta foarte elegante și feminine. Cu astfel de pantofi se vor combina perfect cu cocktail și rochii scurte ale tăierii montate și drepte. Completează perfect imaginea genți de mână miniatură și a ghearelor.

Modele masculine

Foarte scump și brutal, mocasine elegante pentru bărbați din piele de crocodil chic și aspectul Python. Astfel de pantofi sunt echipate cu o talpa unică și decorativă plată sau reliefată. În produsele din piele naturală și scumpă, un om va arăta doar superb! Modelele bărbaților din piele de vițel, completate de cusarea contrastante și cusătura, vor decora orice costum casual.

Citește mai mult  Snowubuthes Kuoma: Revizuirea sortimentului

Branduri

Mocasinele elegante și curajoase produse:

 • Brand Feru+
 • Firma Marina de Golle+
 • Kwanpen+
 • Celebrul vitacci+
 • GEOX.

Ce sa porti?

Moccasinele din piele de vițel pentru bărbați elegante arată foarte elegant și solid într-un ansamblu cu blugi, bermudah și poduri. Puteți purta o cămașă monofonică ușoară și puteți adăuga o vesta sau o jachetă strictă. Modelele de crocodil se potrivesc perfect într-un costum de afaceri strict format din pantaloni, cămăși și jachete.

Modele pentru copii

Mocasinii pentru copii din piele naturală sunt o opțiune excelentă pentru mersul pe jos, drumeții în grădiniță și școală. Modelele fermecătoare pentru fete pot fi decorate cu amprente de flori, arcuri și modele. Produsele pentru băieți arată foarte strict și elegant și diferă numai de modelele adulte.

Branduri

Moccasinele din piele de înaltă calitate pentru moda mică și moda de modă produc astfel de branduri cum ar fi „Zebra”, „Kotofey”, Pablosky, Woopy, Ecco și iubire dulce.

Ce sa porti?

Modelele de marcă de piele vor privi armonios cu costume denim, salopete și sundrese. Moccasinele se potrivesc perfect și într-o uniformă școlară strictă pentru băieți și fete. Produsele universale și foarte confortabile sunt perfecte pentru plimbările obișnuite, matinei și lecții școlare sau grădină.

Îngrijire

Dacă intenționați să spălați mocasinele din piele, atunci ar trebui să refuzați o astfel de idee. Pentru acest pantof, curățarea uzuală uscată sau umedă, cu un lichid special, perii și cârpe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: