Sandalele Balanini

Sandalele Balanini

Italia – un loc fabulos în care toate cele mai la modă tendințe nu sunt ușor de elaborat, dar reușesc să devină legende. Pantofii italieni sunt considerați vârful perfecțiunii industriei de modă, o legătură armonioasă a luxului, pășunatului, calității și fericirii umane simple. Marca comercială Baldinini – unul dintre cei mai străluciți reprezentanți ai lumii moderne de modă, care face principala ofertă pe pantofi, creând pur și simplu accesorii plăcute și din ce în ce mai populare.

Modele de pantofi

Italienii știu întotdeauna ce pantofi au nevoie de o femeie. În ciuda faptului că Baldinini are o gradare foarte mare de modele: de la cizme de sex feminin și la sandale de vară ușoare pe o talpă subțire – toate sunt foarte expresive diferite de alte mărci cu culori strălucitoare, sofisticare manuală, materiale naturale și avangardă Combinații de texturi și stiluri.

Compania italiană produce astfel de tipuri de sandale:

  • pe o singură talpă. Sunt întotdeauna potrivite și peste tot. În același timp, marca italiană încearcă să le pună nu numai în lumina celui mai înalt confort, ci și cu un indiciu de rafinărie și chic. Bineînțeles, din momentul apariției în istoria pantofilor feminini a primilor pantofi cu toc înalt, a fost un astfel de pantof a fost considerat un indicator al feminității și frumuseții. Cu toate acestea, italienii ingenioși au mers mai departe făcând o talpă plată a unei opțiuni ideale și pentru a intra în lumină+

  • pe un tanket. Opțiune foarte convenabilă pentru sandwich-uri extrem de, dar stabile. Cel mai important lucru, atunci când alegeți pantofi pe o cheie, la modă drăguț pentru a lua în considerare volumul platformei, înălțimea și grosimea acestuia. Departe de toate aceste pantofi potrivite. La urma urmei, cel mai subțire picior, cel care vine va privi la Tannerul Volumetric+

Citește mai mult  Pantofi de sex feminin din piele

  • pe călcâi. Genul clasic care este foarte corect și frumos combinat în modelele Baldinini cu o pană de diferite dimensiuni. Poate fi un ac de păr subțire, cu o pană subțire, creând confort și stabilitate în șosete. Precum și un călcâi gros cu un talpă masivă.

Pantofii femeilor de vară din Baldinini merge adesea la primele locuri de rating.

Ce sa porti?

Vara este un moment minunat al anului care permite femeilor să arate ca niciodată feminin și ușor. Sandalele de lumină Baladinini pe o pană vor da încredere și întotdeauna o stare bună.

La întrebarea: Ce să purtați? – Este foarte ușor să răspundeți prin natură, infinit iubit în timpul verii. Iată câteva recomandări:

  1. Pantaloni. Orice. Cele mai îndrăznețe de soluții de culoare. În același timp, culoarea pantalonilor și a sandwalks va fi contrast, flirtul și mai strălucitor va arăta ca o femeie. Înălțimea călcâiului, rezervorul de staniu sau doar un talpă plat va fi la fel de elegant, cu pantaloni de orice lungime.
  2. Pantaloni scurti. În căldura de vară merită să aveți grijă de pantaloni scurți de weekend. Mini va arăta bine cu sandale pe o talpă plat, dar ușor fierbinte, în ciuda faptului că baldinini în principiu nu poate arăta doar. Părul cu o platformă mică poate arăta ușor vulgar. Dar tanket-ul de înălțime medie este opțiunea perfectă pentru pantaloni scurți.
  3. Fuste și rochii. Opțiunile combinate pot fi, de asemenea, masa. De la mini jucăuș cu sandale de pantă, la maxi sofisticați pe tocuri și platforme înalte.

În orice caz, alegeți-vă. Femeie încrezătoare arată uimitor în tot.

În plus față de pantofi, fabrica funcționează pe producția de pungi, accesorii și chiar haine și parfumuri, formând un complex deja particular de bunuri numite Trend Baldinini. Compania sa de stil avangardă aduce la un nivel nou, creând magazine universale de trend: la începutul lui Milano, în continuare – în cele mai mari orașe din Europa și industria modei. Ele sunt stilizate sub garderoba la modă la domiciliu, unde fiecare vizitator se simte ca acasă, având o ocazie unică de a alege o imagine superbă din Baldinini.

Citește mai mult  Cum de a alege cizme de schi?

Imagini luminoase

  • Sandalele bej sunt universale sub hainele de orice culoare. Acest model va fi foarte convenabil pentru a sta pe picior, datorită curei, glezna strânsă. Heelul gros de gros vă va permite să vă simțiți în ușurință și confortabil.

  • Călcâiul și platforma sunt separate de un material metalizat care dă sandalele de la Trend de la Baldinini și luminozitate. Top – piele albastră, decorată cu straturi și inscripție de marcă. Stabilitatea, aruncarea vieții de zi cu zi și confort familiar sunt combinate în acest model.

Sandale de vară din piele clasică pe o pană înaltă – stil de probă și naturalitate, susținute de calitate și brand har.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: