Unele naturale ale femeilor

Unele naturale ale femeilor

Unele de femei sunt o alegere excelentă pentru moda creativă. Astfel de pantofi au caracteristici termice unice, ușurință și confort sporit. În prezent, un costum elegant este dificil de surprinzător, dar astfel de produse vor atrage cu siguranță atenția și vor accentua personalitatea luminoasă a doamnei îndrăznețe.

Un pic de istorie

Pantofii interesanți și originali au venit la noi din popoarele din nordul îndepărtat. Eskimos protejat de înghețuri dure folosind produse de blană. Când creați pantofi calzi și confortabili, s-au folosit piei de cerb și lână, care au mers la crearea talpă. Modelele moderne sunt fabricate dintr-o varietate de materiale, iar tălpile constau din cauciuc sau piele.

Modele

Unele naturale ale femeilor pot avea o talpă fixă ​​confortabilă, un căldă stabilă sau o platformă. Înălțimea produselor poate fi diferită: astfel de pantofi se întâmplă scurte (până la gleznă) sau înalte (înainte de genunchi).

Modele pe un tanket

Bine ați venit o soluție mare de iarnă pentru iubitul de mare aterizare. Pantofii cu un astfel de detaliu vor da încredere în fiecare pas și stabilitate chiar și pe suprafețe alunecoase și de gheață. Un model elegant care a adăugat creșterea va fi capabil să aleagă pentru ea însăși la modă de orice vârstă.

Pe călcâi

Produsele de blană pe tocuri vor permite unei doamne să arate insanely atractivă și sexy. Astfel de pantofi sunt recomandate să poarte într-o iarnă uscată.

Soluții de culoare

Pantofii originali de femei se mândrește cu o gamă largă de culori. Cele mai populare sunt modelele clasice negre sau albe. Crema de tineret foarte armonioasă și atractivă, roz, gri sau albastru.

Decor

On-urile naturale pot fi decorate cu ornamente, modele, amprente și curele din piele cu catarame.

Încălțăminte de cerb

Foarte cald și confortabil din pielea de cerbi sunt foarte populare în țara noastră. Astfel de pantofi sunt capabili să protejeze împotriva înghețurilor dure.

Picioarele nu vor îngheța chiar și în timpul unor plimbări lungi în condiții meteorologice la rece. Produsele practice din piei de cerbi arata foarte originale si la moda.

Modele clasice

Pantofi clasici din piele naturală, de regulă, care nu sunt echipați cu încuietori suplimentare și alte elemente inutile. Cele mai populare sunt antetele mari la genunchi.

Culori

Fiecare pereche individuală de astfel de pantofi este unică. Soluția sa de culoare depinde de culoarea lânii animale. Cele mai frecvente sunt modele de bej, maro sau roșu cu contrastante stropi de culoare.

Trăsături pozitive

 • Modelele cerb piei sunt recunoscute ca fiind una dintre cele mai cald+
 • Apariția unui astfel de pantof arată foarte elegant și originale+
 • Onti de la cerb rezistente la uzură+

 • Astfel de pantofi nu pierde forma sa originală+
 • Produse din un cerb piei pentru un timp foarte lung pentru a menține o vedere marfă.

Modele de lână Dog

Produsele din lână de câine naturale care să poată proteja picioarele de la cele mai joase temperaturi. Într-un astfel de pantof este întotdeauna uscat și cald ca în sobă. Astfel de produse sunt protejate nu numai de înghețurile de stres, dar și asupra apariției bolilor fungice. Cel mai comun este materialul de blană de câine enot.

Caracteristici benefice

Câine lână are un efect benefic asupra organismului. Încălțăminte din aceste materii prime pot preveni multe boli picioare.

Colorare

Modelele din lână de câine au culori complet diferite. Cele mai frecvente sunt albii, produsele negre, maro și gri.

Produse de două straturi de oaie de oaie

Modelele care utilizează oase de oaie dublu nu apar și nu lasă urme pe șosete. Începutul exterior al acestor produse poate fi făcut din piei de cal, vițel și cerb. Piesele de oaie este perfectă pentru izolarea stratului interior sau exterior al pantofilor. Astfel de produse se disting prin caracteristici termice uimitoare și îngrijire nepretențioasă.

Ce culori de piele de oaie sunt?

Cele mai populare modele albe, cremă și bej.

Iubitorii de culori clasice întunecate sunt produse negre și gri închis, care arată scumpe și elegante.

De la iepurele de blană

Produsele din blana naturală de iepure sunt în mare cerere.

Astfel de pantofi arată foarte ușor și rafinat.

Cele mai populare și recunoscute calitativ recunoscute de la iepure de la brandul din Canada – Manitobah Mukluk. Toate modelele sunt rezultatul manualului lucios.

Blană

Blana de iepure poate avea o culoare diferită: de la albastru la negru.

Originale și feminine, cu utilizarea a două tipuri de material multicolor.

Modele de lupi

Modele lungi de la Wolf Wool vor servi Fashionista de foarte mult timp. Astfel de pantofi se disting prin durabilitatea și durabilitatea lor. Produsele particulare din piei Polar Wolf sunt deosebit de populare.

Culori de pantofi

Imaginea elegantă de iarnă poate fi completată de lupul clasic unește gri-maro sau negru. Scumpe și frumos privit produse de la blană gri deschis. Modelele de la lupul polar au culoare albă cu cenușă inters.

Ce sa porti?

Designul original al unificelor calde este capabil să decoreze multe imagini în sezonul de iarnă.

Astfel de pantofi se vor potrivi cu fashionata de orice vârstă.

Cu haine deasupra capului

Pantofii de blană naturală sunt combinate cu:

 • scurte găluște din materiale naturale+
 • Pantofi scurți cu mâneci lungi+

 • Jachete și jachete scurte suplimentate cu margine de blană+
 • Veste de blană.

Ce rochii sunt combinate cu?

 • Cu pantaloni clasici (se recomandă umplerea lor în pantofi)+
 • Legături calde și jambiere+

 • Blugi de diferite culori+
 • Pulovere tricotate+

 • Diverse calde+
 • Bluze tricotate cu un gât înalt+
 • Puteți adăuga un costum folosind mănuși cu blană încadrată.

Cum să vă îngrijiți?

Dacă vă îngrijiți și păstrați-l, ei vor servi de foarte mult timp. Drumurile urbane sunt tratate cu săruri și alte substanțe chimice care afectează negativ orice pantofi. După șosete în astfel de condiții, este necesar să curățați blana cu un burete umed. Produsul trebuie să se usuce cu atenție.

Puteți usca astfel de modele folosind tije electrice speciale care nu vor dăuna.

Cum se păstrează?

Nu depozitați imputații în cutie. În interior poate fi plasat hârtie sau carton, astfel încât pantofii să păstreze forma mai lungă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: