Tattoo Sickle și Hammer

Tattoo  Sickle și Hammer

Din simbolul aplicat pielii depinde doar de aspectul extern, dar și energia vieții umane. Tatuajul este capabil să consolideze anumite caracteristici caracteristice ale persoanei sau să se concentreze asupra dorințelor umane. Tattoo „Sickle and Hammer” se încheie în sine atât conținutul istoric, cât și plinătatea energiei, prin care simbolismul a devenit recunoscut și este popular în diferite perioade de timp. În zilele noastre, chiar și după prăbușirea URSS, emblema secera și ciocanul este un fenomen obișnuit într-un tatuaj.

Sens

Acest tatuaj poate fi aplicat ca un simbol și separat. Sickle este un instrument agricol, a fost folosit pentru a obține ingredientul pentru fabricarea pâinii. Procedura de recoltare în cele mai vechi timpuri a fost sacră, deoarece natura a oferit o persoană să se hrănească pe sine și pe familia sa, era o recompensă pentru puterea ei.

Hammer este, de asemenea, un instrument care vă oferă posibilitatea de a avea ceva ca urmare a activității dvs. de lucru. Având în vedere faptul că vechile slavi au folosit cel mai simplu set de instrumente, ciocanul, în esență, a efectuat un rol-cheie în fabricarea de noi producători de producție și produse necesare în viața de zi cu zi.

Împărtășită aceste semne, însemnând că scopul de a lucra cu sârguință și conștiincios, a caracterizat rezistența și dorința unei persoane de a obține anumite rezultate. Mai târziu, tatuajul „Sickle și Hammer” a arătat că aparțineau URSS, a fost un atribut popular.

În acest sens, importanța lor atât pentru bărbați, cât și pentru femei, după cum urmează:

  1. Abilitatea de a schimba lumea spre bine+
  2. De gestionare a timpului+
  3. Schimba realitatea+
  4. Crearea de ceva de la nimic+
  5. Achiziționarea acestei nemuriri.
Citește mai mult  tatuaj împerecheat pentru soț și soție ei

Emblema de seceră a fost cunoscută nu numai în timpul Uniunii Republicilor Socialiste Sovietice, ci și mult mai devreme în alte state. Patronajul vechi din Grecia al Agriculturii a fost adesea portretizat cu o seceră, ulterior, instrumentul a devenit simbolismul ei, ceea ce a însemnat fertilitatea, recoltarea și venitul.

Soarele a fost introdus într-un alt simbolism și uneori folosit în modelele de locuințe pentru a atrage noroc. Specialiștii moderni în domeniul simbolurilor au pus uneori într-o serie de seceră și potcoavă, deoarece ambele semne au aceeași interpretare și afectează pozitiv viața umană.

În vremurile mai vechi, conducătorii individuali pentru a fi mai aproape de propriul lor popor, marcat pe simbolurile corpului sub forma unui seceră și ciocan, care și-a arătat dorința de a lucra pe propriul lor pământ. Acestea au fost semne distinctive de putere și dragoste pentru muncă.

Tattoo „seceră și ciocan“ ar putea, de asemenea, personifica miserness uman și viclean, a vorbit despre străduința transportatorului spre victorie și ambiție.

Cu toate acestea, trebuie să spun, un astfel de rezultat a fost obținut și datorită tragerii la o secera pe piele.

În prezent, imaginea de seceră și ciocan nu este numai în tatuaj, dar, de asemenea, peste tot, lucruri diferite medii. Ei personifica nu numai idei comuniste, ci și modalități de popularizare și amprenta culturală a acelei epoci. Seceră, ciocan și câmp roșu sunt simbolurile fostei URSS.

Schițe de opțiuni

Ca o completare la simbolismul seceră și ciocan, pot fi adăugate inscripții sau oase încrucișate în partea de jos a imaginii. Ele sunt, de obicei într-o singură culoare:

  • roșu+
  • negru+
  • albastru.

Simbolul selectat conține un sens imens. El se aplică persoanelor care caută să stea pe picioarele lor, în mod fiabil și au un venit mare pentru lucrările lor. Acesta este un semn de determinare, munca grea si infertilitate. Puteți îmbogăți schița de motive populare, fie de imaginea unui anumit tip de animal. Simbolul înțelepciunii este un șarpe, libertate și independență – taur, cu obiective – leu.

Desigur, un astfel de tatuaj va fi cel mai voluntar în termeni de execuție, dar înțelesul său este în valoare de.

Deoarece în timpul existenței URSS, unele abordare simplificată a problemelor complexe dominate, În aplicarea tatuaj, a fost necesar să se amestece nu mai mult de 3 culori din imagine.

Ca o regulă, fete pentru aplicarea schite tatuaj utilizarea seceră și ciocan în combinație cu inițialele sau o anumită dată importantă care a avut loc pe calea lor de viață.

În ceea ce privește bărbații, există mai multe opțiuni simple pentru ele, efectuate de culoare neagră. Atunci când un simbol al înțelepciunii arde peste o secera si ciocan – un tip multi-Etichetate cu 5 noduri – acest tatuaj capătă o semnificație colosal.

Citește mai mult  Ce face tatuajul cu ceasul și ce se întâmplă?

Stiluri de execuție

În cele mai multe cazuri, elementele tatuajului „Sickle și Hammer” sunt aplicate împreună și, de regulă, într-o singură paletă, dar puteți întâlni o mulțime de versiuni în care alte elemente sunt combinate. Maeștrii cred că într-un mod similar puteți oferi caracteristici individuale semnului selectat și extindeți conceptul său cu semnificația necesară.

Atunci când esența tatuajului „Sickle și Hammer” concluzionează rădăcini mitice sau etnice, atunci un tatuaj pentru transmiterea corectă a părților necesare poate fi încorporat în diferite culori. Alegerea vopselei este o expresie individuală și provine din dorințele și interesele proprietarului tatuajului.

Unde să aplice tatuaj?

Chiar și cel mai simplu tatuaj conține un înțeles ascuns și un subtext. În plus, semnele într-o asemenea măsură „se înțeleg” pe corp, care este acceptată să influențeze transportatorul, formând condiții ideale pentru el, cu o alegere incorectă, împiedică problemele în punerea în aplicare a sarcinilor.

Tatuajul de dimensiuni mici, de regulă, sunt aplicate pe mâini și antebrațe. În majoritatea cazurilor, maeștrii foarte difuzați nu recomandă efectuarea de desene mici într-o paletă multicolor. Imaginile de dimensiuni mari se vor uita cel mai bine la spate sau la piept. În plus, semnele mici pot fi aplicate pe gâtul proprietarului.

Înainte de a aplica un tatuaj, este foarte important să decideți în mod specific asupra selecției imaginii în continuare, nu efectuați procedura de eliminare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: