Tatuaj în stil mexican

Tatuaj în stil mexican

Tatuajul mexican, astăzi, de asemenea, numit Chicano, odată ce au fost exclusiv un element național al culturii locuitorilor din această țară din America de Sud. Valoarea lor sa întâmplat cel mai adesea de la credințele antice în care au apărut zeița morții și alte personaje. Astăzi, tatuaj cu imaginea fetelor, precum și alte schițe pentru bărbați și femei în stilul Mexicului, oamenii aleg, Cei care doresc să-și exprime dragostea față de această cultură.

Caracteristici și semnificație

Stilurile etnice ale tatuajelor sunt considerate una dintre cele mai populare. Mexic, pe teritoriul căruia astăzi există o populație predominant hispanică, nu este o excepție. Stilul de tatuaj propriu a fost format în perioada în care aceste terenuri au ocupat reprezentanți ai câtorva culturi meso-americane – AZTECS, Maya, Toltects și Olmeki. Este tradițiile tribale care au devenit o bază pentru crearea pictogramelor caracteristice și apoi modele pe corp.

Tatuajul modern mexican în cea mai mare parte moștenită tradițiile aztecului. Un trib militar care a cucerit multe națiuni create aici pentru multe secole în urmă. Aztecii au crezut în cultul morții, precum și în viața veșnică.

Acesta este motivul pentru care simbolul principal din cultura tatuajului a fost imaginea unui craniu sau a unui schelet. Ele sunt folosite și atunci când creează desene pentru bărbați și în modelele de sex feminin.

Pentru tatuaj în stil aztec, următoarele semne au fost întotdeauna caracteristice:

 1. Ornamente ușoare. Instrumentele primitive nu au permis crearea imaginilor complexe pe corp. În plus, tatuajul aztec a fost conceput să nu decoreze, ci să afle dușmani sau să îndemne mila zeilor.
 2. Înțeles adânc. Principalele direcții ale modelelor din tatuaj au subliniat diferențele de caste sau afilierea tribală. Uneori au fost aplicați pentru a salva locația unei anumite zeități, pentru a-și dobândi patronajul.
 3. Restricționarea zonei de aplicare. Cel mai adesea tatuajul a decorat partea superioară a corpului.
Citește mai mult  Paired Tatuaj pentru mama si fiica

În anii ’40 ai secolului XX, populația mexicană este în mare măsură criminalizată. În această perioadă, motivele tipice Aztec s-au schimbat cu o nouă tendință.

Stilul de chicano format într-un tatuaj, este relevant până acum. Modelele din tradițiile sale aleg pe cei care doresc să-și sublinieze apartenența la lumea criminală.

Idei schițe

Tatuajele mexicane moderne au diviziunea lor în mai multe direcții. Schițele pentru bărbați ar trebui să aleagă cu prudență, deoarece multe dintre ele reprezintă un element al culturii gangsterilor – membri ai asociațiilor criminale, atunci când vizitează Mexic și alte țări hispanice, pot apărea proprietarii lor. Fata poate acorda atenție ornamentelor de plante, precum și modele abstracte.

Prezentare generală a principalelor idei pentru schițele de tatuaj în stilul mexican va respinge totul.

 • „Ziua Mortilor”. Zeita morții (Dia de Muertos) este simbolul oficial al unei zile universale speciale de comemorare în Mexic. Se crede că, în această zi, nativii plecați își pot vizita casele, tratați masa gătită.

În ciuda rațiunii tristă, sărbătoarea este veselă, iar tatuajul dedicat lui se distinge prin culori strălucitoare.

 • Cranii și schelete. Acestea sunt în mod tradițional completate de flori, pălării strălucitoare și instrumente muzicale. Adesea sub formă de schelete ilustrează Mariachi – purtând artiști.

Sugar Craniu – Simbolul oficial al Dia de Muertos.

 • Steagul și Eagle. Simbolurile statului mexican modern pot fi găsite adesea pe corpurile locuitorilor săi. Asemenea manifestări ale patriotismului arată destul de atractivă. De obicei, atunci când le creați sunt limitate la 3 culori – alb, roșu, verde, conturul rămâne negru. Eagle pe planta oficială se află pe un cactus, ținând un șarpe în cioc.
Citește mai mult  Tatuaj sub formă de zodiac semn taurus

 • Simbolismul creștin. Populația hispanică modernă din Mexic prepedează catolicismul. Pe corpuri masculine, puteți vedea adesea imagini ale parcelelor pe temele Evangheliei. Cea mai populară – sub forma Fecioarei Maria, Isus Hristos.

 • Aztec simboluri. Ca și alte triburi, primii locuitori ai teritoriilor mexicane au acoperit în mod abundent corpurile lor cu tatuaje și au fost aplicate chiar și copiilor. Astăzi, astfel de ornamente tradiționale includ imaginea profilului indian într-o căptușeală completă cu pene și medalioane de bronz. Soarele sau Cercul este simbolul lui Dumnezeu Witilopocaty, și printre cele mai populare modele.

 • Luna. Este deseori descrise în combinație cu imaginea Virgin Guadeloop. Figura ei stând pe semilună, încadrată de un halo de lumină. Doamna noastră sprijină îngerul.

 • Aztec cruce. De la creștin, se distinge prin prezența unui cerc în centrul în care se termină capetele acestei figuri.

 • Simboluri „Chicano”. Acesta include orice imagini cu arme, bani, joacă oase sau cărți. În plus, în acest stil, oamenii și figurile femeilor, crucile catolice folosesc adesea.

Interesant, soiul de culori nu diferă un astfel de tatuaj. De obicei, aici puteți vedea imagini în culori negre, gri, maro cu gluză de roșu.

 • trandafirul. Scarlet sau floare monocrom negru în tatuajul mexican este un semn al tineretului, secrete. Când se aplică la mâna, Rosa denotă viața.

Reprezentanții profesiilor periculoase sunt purtate ca un talisman. Oamenii de tatuaj matur cu un trandafir pot simboliza dificultățile de depășire.

 • Ketzalcotl șarpelui înaripat. Acest simbol aztec este un semn al divinului suprem. El este ales pentru ei înșiși fermieri, reprezentanți ai profesiilor creative, călători. Simbolul promite o recoltă bună, vreme favorabilă, o înflorire a talentului.
Citește mai mult  Ce înseamnă tatuaj avion de hârtie & ?

 • Calendarul Mayan. Acest simbol este plasat pe spate sau pe piept, deoarece necesită detalii exacte. Ca talisman, oamenii sunt purtați, care nu vor să uite de momentul timpului.

 • Mașine Mayan. Ei au servit ca element de eliminare a dușmanilor, cel mai adesea plasat pe umeri sau piept. Astăzi, astfel de detalii despre ornamentul din tatuaj sunt considerate ca o suprapunere, protejând împotriva spiritelor rele.

Acestea sunt ideile de bază ale schițelor care pot fi utilizate la crearea unui tatuaj mexican.

În plus, poate fi folosit pentru a crea o aromă exotică astfel de simboluri din această țară, cum ar fi cactuși, pălării sombrero, prăjituri sau imagini ale sticlelor cu băuturi alcoolice locale.

Unde puteți aplica?

Locația de tatuaje mexican poate spune multe despre proprietarul lor. Cel mai adesea, ornamentele cu craniu sau zeița morții au:

 • pe o parte, de la antebraț la încheietura mâinii, de luare a „manșon“+
 • sub formă de brățară pe o perie sau pe biceps, shin, gleznă+
 • pe spate sau pe piept, umplând o zonă semnificativă a corpului+
 • Pe strălucirea din spate.

Pe stomac, o inscripție poate fi aplicată deasupra zonei îngrozitoare. Pe gât există un trandafir sau un soare. Pe piept, este, de asemenea, obișnuit să postați personaje creștine. Iubitorii fac tatuaj asociat pe încheieturi, sub formă de două cranii, simbolizând dragostea cu bordul de sicriu.

În general, în tradițiile din Mexic, nu este considerat a fi limitat la modele miniaturale, astfel încât domeniile de aplicare a ornamente sunt limitate la bine vizibile, având în vedere secțiuni ale corpului.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: