Totul despre Tattoo Soare și Moon

Totul despre Tattoo Soare și Moon

Istoria tatuajului nu are un mileniu. Astăzi vom spune detalii despre cât de multe imagini sunt atașate la tatuaj Soare si Luna, Ce tipare sunt potrivite pentru fete și bărbați și unde sunt mai bine să le plaseze.

Ce face și cine va veni?

Omul a început să-și acopere corpul cu tatuaje cu mai mult de 50 de mii de ani în urmă. Triburile vechi au aplicat pe pielea animalelor sălbatice care înconjoară fenomenele lor naturale, evenimentele și personajele rituale. Unele specii de desene au determinat apartenența proprietarului lor la una sau altă națiune. În același timp, nu numai bărbații și-au acoperit pielea cu tatuaje, printre femei o astfel de pictură a fost în egală măsură în cerere. De exemplu, într-unul din triburile japoneze ale lui Ain în modelele de pe fața unei femei, era posibil să se determine starea familiei și numărul de copii.

Fact interesant: În cele mai vechi timpuri, tatuajele au fost folosite în principal de rafinărie, cicatrizarea a fost folosită în acest scop.

În orice moment, aplicarea tatuajului a fost un fel de ritual, la care doar alese. Tradiția pentru a vă decora desenele corpului a existat de mulți ani, încă mai există până în prezent. Cu toate acestea, acum o astfel de pictură este, mai degrabă, un omagiu la modă, și nu un ritual.

De-a lungul istoriei, oamenii au folosit Luna și Imagini Sun în Tattoo. Nu este surprinzător, deoarece au fost întotdeauna simbolurile închinării și identificate cu entitatea supremă. Luna și Soarele sunt cele mai mari luminari celeste, persoana le-a urmărit chiar momentul de origine, toate viețile de pe planeta noastră depinde de ele.

Estimarea secolelor pe care oamenii le-au rugat pentru ei și le-a adus victime. Celții antice chiar le-au considerat ochii zeilor – au susținut că prin asta Soarele Forțele mai mari se uită la oameni în timpul zilei și prin Luna – noaptea. Alte naționalități au convinge că soarele era o divinitate strălucitoare, Luna – antipodul său.

Citește mai mult  Totul despre Tattoo Panda

Potrivit multor culte, soarele a fost personificarea vieții veșnice și a sufletului luminat al omului, a purtat energie pozitivă. Luna a fost acoperită cu un halo de pacificare și misticism. În același timp, oamenii au crezut că, în puterea lor, satelitul pământului este capabil să eclipseze corpul de iluminat suprem.

Indiferent de sensul sacral în imaginea soarelui și a Lunii, strămoșii noștri au crezut că aceste straluci au un impact enorm asupra vieții umane. Oamenii credeau cu sinceritate că aplicarea imaginilor pe piele sub forma unui tatuaj, o persoană conectează două opuse în acest mod, primește un semn de unitate al bărbatului și femeii.

În unele triburi de tatuaje sub forma soarelui, șamanii buni au fost aplicați la ei înșiși, luna portretizează vrăjitorii răi. Ei au susținut că, dacă se aplică astfel de simboluri pe piele, zeii vor împărtăși cu ei o parte din puterea care a ajutat la crearea Universului.

În zilele noastre, simbolurile Lunii și Soarele fac natura predominant romantică. Ele sunt potrivite pentru persoanele din depozitul filosofic al minții care încearcă să realizeze iluminarea morală și fizică. Cu toate acestea, până în prezent există oameni care investesc într-un astfel de tatuaj ocult.

Schițe de opțiuni

Tatuajele cu un model de lună și soarele sunt efectuate în diferite versiuni.

 • Soarele și luna sunt situate la distanță una de cealaltă.
 • Luna absoarbe soarele sau invers.
 • Modele sub formă de luminari celeste, vărsate într-un singur întreg. Ei simbolizează alb-negru, bine și rău. Acest tatuaj arată că în fiecare persoană există ambele părți luminoase și întunecate. Unele strălucire strălucea sub formă de icoane Yin și Yang, astfel încât să lege energia masculină și feminină.

Aceeași imagine a corpurilor celeste poate lua o varietate de schițe.

 • Negru Soare – această imagine a venit din cultura țărilor scandinave. El personifică relația unei persoane obișnuite cu sfera științelor oculte. Black Shine este un simbol al credinței în viața de altă natură.
 • Slavyanskoye Soarele este considerat a fi o credință, conceput pentru a-și îndepărta proprietarul de probleme, înregistrări ale inamicilor și bolilor. În slavii, simbolul soarelui a fost întotdeauna cel mai grav semn religios și profund venerat.
 • Ascendent Soarele personifică calea spirituală, credința în cel mai bun și începerea unei noi vieți. De obicei, un astfel de corp de iluminat este stilat cu culoarea în stil japonez.
 • Soare cu ochii – un tatuaj similar este împrumutat din cele mai vechi timpuri în care oamenii citesc strălucitorul ca ochii entităților divine prin care ei urmăresc oamenii. O astfel de imagine pe corp arată că proprietarul ei crede în puterea celei mai înalte puteri asupra vieții sale. În plus, în unele culturi, indică intenția unei persoane de a deveni lider și de a gestiona înconjurarea.
Citește mai mult  Totul despre tatuajul sub formă de zei și zeițe

Soarele de pe tatuaje este culoarea sau monofonica. Este descris în diferite stiluri, a primit cea mai mare distribuție:

 • minimalism+
 • trib+
 • Blackvork+
 • realism+
 • școală veche.

Pentru fete blânde, stilul de acuarelă este permis, în acest caz soarele completează luna, plantele sau alte decoruri complicate.

Nu mai puțină varietate și imagine a lunii este diferită. Tatuaj foarte popular reprezentând toate fazele lunare plasate într-un rând. În general, în limba simbolului, orice fază a lunii are propria valoare individuală. Au colectat împreună, simbolizează nemurirea, renașterea, precum și ciclicitatea tot ceea ce se întâmplă în lume.

Imaginile fazelor individuale au alte semnificații:

 • Luna plină – completitudine și perfecțiune+
 • Luna de creștere – imposibilă, începutul+
 • Luna descendentă – Restricție, Finalizarea căii anterioare.

Cu toate acestea, există aceia care sunt potriviți pentru schițe similare cu umor. De exemplu, unii descriu desene care repetă personalul șederii lui Nil Armstrong pe satelitul Pământului. Alte proiecții asupra viziunii corpului cosmic asupra stării de moarte. Un astfel de tatuaj nu are nici un sens și nu sunt mai mult decât o tendință de modă.

Unde este mai bun pentru a localiza?

Tatuajul „Luna și Soarele” este popular atât în ​​rândul bărbaților, cât și femeilor. Acesta poate fi plasat pe o varietate de părți ale corpului – depinde doar de dimensiunea imaginii și a gusturilor individuale ale persoanei. Așa cum arată practica, cel mai adesea reprezentanți ai podelei puternice aleg pentru o imagine similară a mâinilor, caviarului, sânilor sau unui complot între lame. Femeile preferă să aplice tatuaj pe încheietura mâinii, înapoi sau picioarele inferioare.

Dacă vă decideți să vă acoperiți pielea cu tatuaje, asigurați-vă că verificați – indiferent dacă acestea vor corespunde codului de îmbrăcăminte al companiei în care lucrați sau planificați doar să obțineți un loc de muncă. Dacă astfel de imagini extravagante din firmă nu sunt binevenite, puteți plasa o imagine în părțile corpului, invizibilă pentru vizionările terților:

 • pe spatele coapsei+
 • fese+
 • În zona pubiană+
 • pe gât+
 • În partea de jos a burției.
Citește mai mult  Tattoo cu imaginea lui Mickey Maus

Tattoo este aplicat o dată și pentru viață. Nu uitați că, cu vârsta, unele părți ale corpului încep să se deformeze, iar imaginea dobândește schițe distorsionate. Astfel încât acest lucru nu se întâmplă, ridica zonele mai puțin decât celelalte timp expuse la timp. Poate fi înapoi, gleznă, încheietura mâinii sau zonei umărului.

Exemple frumoase

TATTOO sub formă de soare și luna poartă un mesaj încărcat pozitiv.

Se crede că proprietarii unui astfel de tatuaj dobândesc armonia lumii interioare. Ele arată diferit pe bărbați și femei.

Fetele a căror piele este decorată într-un mod similar, produce o impresie misterioasă și misterioasă. Ei sunt conștienți de acest lucru și se bucură în mod activ de puterea lor. Îi place că omul iubit de pe boabe își deschide pentru el în același mod în care soarele iluminează luna, rulează treptat Mglu.

Un astfel de tatuaj feminin poate fi privit ca un semn de combinare a opuselor – această femeie femeie clarifică faptul că este un cablu multiplu și poate fi atât un înger, cât și un demon.

La bărbați, tatuajul este interpretat complet diferit. În antichitate în multe triburi, soarele simbolizat bine și luna – răul. În ciuda unei astfel de contradicții serioase, utilizarea unei imagini comune enumerate pe corpul reprezentanților podelei puternice a fost întotdeauna un simbol al patronajului forțelor divine. Un tatuaj similar arată că un om poate fi diferit, dar invariabil puternic și puternic. Proprietarii săi cred că semnul le dă noroc și succes.

Cuplurile minunate care își planifică toată viața pentru a merge împreună, de multe ori se gândesc la designul pentru tatuajul asociat. În acest caz, unul dintre cuplu a descris crezurile, altul – soarele.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: