Totul despre tatuaj cu ferigi

Totul despre tatuaj cu ferigi

Tatuaj cu imaginea de ferigă este înzestrat cu semnificație sacră. Rădăcinile acestui simbolism sunt înrădăcinate în trecutul îndepărtat, de-a lungul istoriei civilizației acestei plante a fost shroudedly de un halou de mister. Ciclul de viață permite Fern să păstreze vopselele verzi pe tot parcursul anului, deoarece pentru mulți fani ai knollului, este asociat cu energia nefavorabilă.

Particularități

Fern combină magia ușoară și întunecată. Se crede că poate indica comorile ascunse și poate efectua cele mai ascunse dorințe. Cu toate acestea, doar dedicat pot face față puterii simbolismului său. Oamenii care nu știu cum să-și rezolve corect valoarea sacră și să se potrivească puff, Fern va provoca numai dureri și dezamăgire. De aceea, pentru o istorie lungă, imaginea Fern a folosit vrăjitorii, șamanii și ei ca oameni care vin în contact cu locuitorii din cealaltă lume.

Aspectul feernului este asociat cu o legendă romantică. Potrivit legendelor, zeița nopților calde de vară, carnavalul sa îndrăgostit de Semarlang, fratele său Perun, iar tânărul ia răspuns la ea. Dar el a fost obligat să privească strălucirea și nici nu și-a lăsat tronul pentru o clipă. Puterea iubirii a fost așa că într-o zi nu a reușit să facă față sentimentelor și la lăsat pe tron ​​să-și petreacă timpul cu iubitul Său.

Această zi a fost ziua echinocțiului de toamnă – imediat după aceea, zilele erau mai scurte, iar noaptea este mai lungă. După ceva timp, s-au născut copii mici – o fată și un băiat, li s-au dat numele lui Kostroma și Kupala. În cinstea apariției lor, Perun ia dat copiilor florii misterioase ferigi, care a investit partea puterii sale.

Se crede că această plantă se dizolvă doar o noapte când luminile fundamentului și Semar.

În memoria acestui eveniment în cultura slavă, a fost inventată o vacanță – Ziua lui Ivan Kupala. În această noapte nu a dormit slavii, au trecut prin păduri și câmpuri în căutarea unei ferigi înfloritoare. Strămoșii noștri au crezut că ar putea crea protecție împotriva forțelor rele pentru un an întreg.

in afara de asta, Strămoșii noștri vechi au fost siguri că floare magică cu siguranță ar indica locul unde sunt ascunse comorile. Adevărat, a fost posibil să-l găsească doar la unități, astfel încât oamenii au creat un simbol al ferigă și a spus lui „de culoare Perunov“. Conform legendelor, o forță uriașă sacrală a fost încheiat în ea, care protejează proprietarul de vrăjitorie lipsit de amabilitate, îi dă succes și noroc.

Citește mai mult  Totul despre Nou Tattoo Skull

În cultura slavă a simbolismul feriga este tratat ca un semn de singurătate și de umilință. De obicei, el a fost aplicat de către cler, ceea ce duce un stil de viață închis, precum și pustnici. Și schiță a întregii plante înzestrat cu o energie puternica, capacitatea de a vindeca de boli, să tempereze natura și crește rezistența. Mult timp planta a fost considerat un simbol al prezenței spiritului și un stoc mare de energie.

Imaginile de ferigi se gasesc nu numai de la slavi. De exemplu, polinezii atunci când creează tatuaje frumos țesute din această plantă într-o singură compoziție mare. În ele, el a fost considerat parte dintr-un desen mare, a indicat o pacificare, dorința de auto-cunoaștere și actualizare.

Maori Natopolita a făcut sex masculin numai pentru bărbați. Spre deosebire de triburile polinezice, ei au preferat să prezinte un mugur de un prospect nerezolvat. Arăta ca o spirală și a simbolizat începutul unei noi vieți. El a fost asociat cu trezirea simțurilor și dorința unei persoane de schimbare.

Cu toate acestea, acest simbol puternic nu este potrivit pentru toate. Deci, personalități puternice care merg cu încredere de-a lungul căii alese, nu există niciun sens să aplicați un astfel de tatuaj. Desigur, nu le va face rău, dar nici un beneficiu nu va aduce, de asemenea.

Acest simbol este mai potrivit pentru a nu fi siguri persoane care nu sunt capabile să-și găsească locul în această viață.

Simbolul va fi un gardian pentru cei care nu știu unde să se miște și ce să se străduiască. Imaginea feernului vă permite să ajustați echilibrul energetic, returnează gustul vieții și adaugă activitatea necesară.

Revizuirea speciilor și schițelor

Imaginile de ferigi pe un corp masculin și feminin pot fi umplute în diferite stiluri și tehnici.

În stil

Fern arată bine în grafica alb-negru și în stilul acuolor colorat. Parcelele create în stil etnic și folosind tehnologia ornamentală – aceste direcții sunt foarte distincte și direct legate de simbolismul grafic al diferitelor culte populare. Un fern foarte elegant arată, dacă o faci în stil Linvork, geometrie, stil schiță și doosek. Farmecul Fern în toată gloria sa poate fi transferat folosind grafică.

Pentru a crea un desen modern, puteți rămâne pe o școală neo-tradițională sau nouă.

Cu toate acestea, ar trebui să se țină cont de faptul că aceste direcții sunt relativ tineri. Prin urmare, numărul de maeștri care pot crea o paletă de culori corectă și să facă lovituri individuale, foarte puțin.

Tendința de sus este considerată a transfera schița unei foi vii pe piele, o astfel de metodă nu este mai bine în concordanță cu realismul și hiperealismul. Pentru a crea un tatuaj elegant, trebuie doar să găsiți o sprig de o plantă în orice centru de grădină, iar apoi un maestru de tatuaj cu experiență cu cerneală specială elimină contururile plantei. Avantajul utilizării unui eșantion live este acela că vă permite să alegeți cea mai armonioasă poziție a tovarășului pe corp și să adăugați un număr de elemente decorative. Folosirea frunzelor reale face posibilă o precizie maximă pentru a recrea imaginea unei ferigi vii.

Citește mai mult  Prezentare generală și opțiuni pentru tatuajul motocicletelor

Potrivit complotului

Foaia în sine arată foarte frumoasă, elegantă, ușor și elegantă. Cu toate acestea, femeile rar le împodobesc pe piele, deoarece o ramură subțire este de obicei asociată cu singurătate și un sentiment de umilință. O afacere complet diferită de spirală a unui începător pentru a înflori foaia, servește drept personificare a începutului principiului și ciclicității vieții. Un astfel de tatuaj accentuează setea pentru proprietarul său la o schimbare armonioasă.

Mulți reprezentanți slabi sunt umplute cu o ramură elegantă de ferid de deschidere îndoită înapoi. Astfel, ei demonstrează harul, flexibilitatea și forma fizică excelentă. Mai ales câștigarea unor astfel de tatuaje arată în rochie cu un spate deschis.

În tatuaje, nu numai desenul foii sculptate de Fern, ci și valoarea simbolică a florii în sine. Seamănă cu o Swastika cu opt puncte – este acest simbol care a primit distribuția la bărbați, îl conectează cu semnul Perun.

Potrivit vechilor convingeri, Dumnezeul Thunder a încheiat o parte din puterea lui de foc într-o floare.

Se crede că semnul său îi dă proprietarului la rezistență și o mare putere fizică. Imaginea florii sacre oferă protecție împotriva influenței externe, protejează de afecțiuni, o naștere, precum și daune și ochi răi.

Unde puteți aranja?

Pentru ca un tatuaj cu un feern să se potrivească pe deplin interpretarea sa și a creat promisiunea de energie necesară, este necesar să o aplicați astfel încât să pară cât mai impresionant posibil. Pentru a face acest lucru, este necesar să se ridice corect formularul și dimensiunea prospectului – în funcție de aceasta, locul de ambalare a tatuajului este selectat. De exemplu, pentru un rinichi umflat, ca un rinichi umflat, o frunză sau o ramură mică, zona optimă va deveni o lamă, gât, coaste, claviculă sau antebraț.

Dar imaginea unei flori mitice este de obicei plasată pe încheietura mâinii, umărului, înapoi și pe piept. Mâneca este, de asemenea, populară, vârful degetelor uluitoare, partea din spate a palmei, interiorul îndoirii cotului și partea interioară a mâinii este puțin mai mică decât umărul. Mai puțin de multe ori femeile strălucesc ferigă pe burtă sau picior.

Citește mai mult  Tatuaj Maya

Exemple frumoase

Fern nu poate fi pus într-un rând cu restul plantelor. Nu este nevoie să-și umple imaginea pe piele dacă nu dețineți informații despre abilitățile sale sacre. Chiar dacă nu credeți în cea mai înaltă putere și misticism, trebuie să fiți o persoană destul de neînfricată să faceți o squash cu un feern. În conformitate cu credințele ezoterice, într-o persoană care nu posedă cunoștințe mai mari, imaginile acestei plante pe piele trezește cea mai mică energie, atrage distrugerea și distrugerea.

Tatuajele cu ferigă, de obicei, aleg femeile care doresc să arate puritatea gândurilor și sincerității lor. Ei au o valoare de prietenie și loialitate sunt întotdeauna onest în fața celor dragi. Purtători de un astfel de tatuaj poate fi numit firi misterioase – uneori oamenii nu au suficient de viață pentru a le rezolva. Acestea sunt educați și doamnelor autosuficiente. Ei nu și-au stabilit obiectivul de a atrage atenția altora din jurul lui, este atât de abuz.

Ferigă de multe ori umplute pe femei singure piele. Dacă acest lucru nu a devenit alegerea lor personală, dar este asociată cu circumstanțe de bază, doamnele încearcă să nu prezinte un tatuaj similar cu privire la revizuirea universală. Knockers similare fac pe locurile închise din ochi terțe părți.

Cu toate acestea, în zilele noastre, multe fete descriu o ferigă, fără a pune nici un sens simbolic în ea. Acesta este umplut pe corp în mod exclusiv din cauza aspectului exotic. Aceste tatuaje sunt întocmite pe partea din spate, ca foaia ajurata este deosebit de elegant, în bluze cu spatele deschis. Plantele similare ale imaginii au o formă alungită, ceea ce permite ajustarea vizuală a proporțiilor corpului.

Bărbați lipiți desene cu ferigă atunci când doresc să sublinieze disponibilitatea contactului, absența gândurilor necinstite și a deschiderii lor. Astfel de păpuși indică prezența spiritului.

O răspândire mare a unui simbolism de flori de ferigă pe pielea unor reprezentanți sexuali puternici primiți ca un amulet. Se crede că vă permite să păstrați un echilibru intern în situații dificile, iar în același timp consolidează sănătatea.

Și în concluzie, dăm câteva schițe interesante de ferigă. Sperăm că fotografia noastră plânge vă va ajuta să alegeți complotul tatuajului perfect.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: