Valoare și prezentare generală Tatus cu Lotus pentru fete

Valoare și prezentare generală Tatus cu Lotus pentru fete

Lotus – Floare, care, în învățăturile orientale, filosofice și religioase, are o importanță deosebită. Lumea, nu cosmopolitanismul străin, adesea împrumută semne ale unor regiuni și tradiții de către persoanele care au fost inițial ridicate într-o altă cultură. Și o astfel de interpenetare culturală este absolut normală. Și pentru că Lotus tattoo – un fenomen răspândit, adesea folosit de fete.

Valoarea generală

Acest simbol este foarte interesant: cineva îl consideră multivalit, dar va fi mai corect să spunem că înseamnă un fenomen destul de mare. Această floare este un semn antic folosit imediat în câteva religii estice. Este considerat un simbol deosebit de onorabil al călugărilor budiste. Până în prezent, această tradiție a fost păstrată în mănăstiri – purtând o imagine de flori pe corp. Acesta este un semn că călugărul a decis să abandoneze numeroasele dorințe lumești în favoarea iluminării, care va câștiga la final.

Lotus – simbolul universal al culturii estice, holistic, recunoscut. Este interpretat ca o floare de perfecțiune, înseamnă viață și moarte, adevăr și renaștere. El se referă la eternitate și puritate, dezvoltare continuă și creștere spirituală. Se poate numi o plantă de înțelepciune și va fi, de asemenea, adevărată.

Într-o floare, simbolismul indispensabilității și fertilității, nemuririi, pornirea divină poate fi combinată.

Toată cultura ia considerat o floare aleasă, a văzut în el un înțeles important (sau dotat-o). Este important ca vopseaua să fie trasă de flori. De exemplu, albastru – denominator de calm, înțelepciune. Culoarea roșie traduce exact pasiunea și dragostea. Alb înseamnă energie feminină și puritate, roz – contactul cu start divin.

De asemenea, Lotus a găsit următoarea desemnare: a devenit un simbol al unității opuse, adică, a câștigat profund subtext filosofic. Deci, el sugerează că lumina antipodes și întunericul sunt încă gemeni care nu se pot coexista reciproc și adică să se întâlnească împreună împreună. Sistemul rădăcină al lotusului, după cum știți, pleacă destul de profund, este un simbolism al unei feminini. Floarea se întinde la ea – la forțele divine.

Femeia care a decis pe un astfel de tatuaj ca și cum ar spune: am găsit armonia interioară, recunosc că sunt diferite, mă străduiesc pentru iluminare.

Principalul simbolism modern tatuaj „Lotos” pentru femei.

 • Dorința de dezvoltare (spirituală, intelectuală, estetică). O floare care poate crește chiar și într-o mlaștină, totuși, caută în mod activ la soare. Lotus poate purta un adevăr simplu: indiferent unde v-ați născut, cel mai important, ce vă străduiți și ceea ce ați câștigat.
 • Fericirea preferată. Calea către ea poate fi dificilă, dar în ea și este sensul vieții. Un astfel de tatuaj poate să apară ca fetele care, figurat, sunt la începutul drumului, unii tineri și totul este înainte, și cei care au un motiv să facă un tatuaj după scena a trecut, conștientizarea unor valori și t. D.
 • Dragoste și curățenie. Înseamnă dorința de iubire ca o valoare de bază și pregătire numai pentru a curăța sentimentele, idealurile ridicate ale iubirii. Un astfel de tatuaj preferă fetele tinere.
 • Căutați adevărul și nemurirea. Lotus, în care acest sens este încorporat, femeile care s-au ciocnit cu așa-numita criză de vârstă mijlocie sunt fixate. Apoi, astfel de subiecte profunde par foarte importante, precum și demne de a fi marcate chiar și pe corp.
 • Plinătatea energiei creative. Lotus este, de asemenea, considerat o floare care poate oferi unei persoane energia creației. Într-un anumit sens, este chiar un farmec, un talent defectuos.
 • Feminitate, seducătoare. Nu există nicio specială, precis legată de sensul Lotus. Doar această floare și ca orice altă floare este asociată cu aceste calități.
Citește mai mult  Tattoo pentru fete delfin

Floarea combină subtilitatea valorii mentale și a bazei fizice grele. Plante și flori (asociere cu flori de sex feminin) și ferturi (timpul de bootonizare), iar puterea tijei susține o nouă viață. Nu este surprinzător faptul că femeile aleg mai des femeile – prea multe analogii de vorbire. Există cazuri în care tatuajul a devenit pentru o femeie care disperată să dea naștere unui copil, o etichetă corporală care părea să-și schimbe fiziologia. Ea a crezut că, cu o schimbare în corpul său (deși sub forma unei mici imagini care a apărut pe ea) și chiar folosind un astfel de simbol feminin puternic, capabilitățile sale se vor schimba. Și în recenzi, cei care au mers la un astfel de pas spun despre succesul „operațiunilor”.

Probabil a jucat rolul psihosomaticii, dar faptul rămâne faptul că rămâne acest fapt. Și există un boabe raționale în acest sens: în cultura chineză, de exemplu, Lotus este considerat un simbol al renașterii și fertilității. Iar chinezii cunosc un sens în metodele neconvenționale de tratare a infertilității. Rezumând, putem spune că Lotus este femininul însuși. Prin urmare, fetele care doresc să-și sublinieze natura cu ajutorul unui tatuaj, și poate întări caracteristicile cu adevărat pentru femei, Lotus alege.

Acesta este un simbol al iubirii, frumuseții, dezvoltării spirituale. El nu a interpretat niciodată cu o evaluare negativă și, prin urmare, nu merită căutat câteva trucuri în ea.

Descrierea speciilor

Principalele diferențe în care acest tip de tatuaj pot fi clasificate este să implementeze tehnica – anumite stiluri, precum și în parcele, care nu sunt întotdeauna atât de evidente și simple.

În stil

Unul dintre cele mai preferate stiluri – abstractizare. Există multe oportunități în ea atât din punct de vedere al tehnologiei, cât și al interpretării. Este desenat astfel încât să evidențiem fiecare față, fiecare contur al plantei, nu fără rezultate interesante. De exemplu, un nucleu de flori poate fi … Inima umană actuală, înconjurată de petale frumoase.

Ce alte stiluri sunt folosite.

 • Acuarelă. Lucrări foarte colorate și vesele, cu tranziții active, metode subțiri de colorare. Un astfel de tatuaj arată cu ușurință, concis, foarte modern. Și aici puteți trece valoarea unui lotus specific, inclusiv prin culoarea.

 • Blackvork. Trebuie să admită – lotusul într-un astfel de stil arată non-standard. Da, și nu există o astfel de floare în natură, să fie exactă. Arată în mod deliberat alegoric, special sumbru. Adică floarea, care în sine este foarte simbolică, filosofică, dobândește un alt sens. Ca și cum fiecare frumusețe ascunde misterul, poate întunericul.

 • Geometrie. Floarea este întocmită pe un fundal geometric clar verificat. Lotus se dovedește a fi închisă în cadrul care conturează una sau altă figură. Mai des se oprește rombul. Culoarea poate fi atât luminată, cât și lucrarea este Pystroy și Gri-negru. De obicei, culoarea lotusului în sine, dar geometria de fundal este făcută în monocromă.

 • Grafică. Aceasta este o compoziție complexă având o complot atentă și detaliată. Adică dacă luați în considerare un tatuaj cu un mesaj (și în majoritatea cazurilor este), volumul acestui mesaj este destul de mare. Floarea nu poate fi chiar elementul principal al imaginii, ci doar o parte din ea, una dintre gândurile criptate. Acesta este un desen cu creion plat având un detaliu clar, negru gri.

 • Ornamental. Modelele clasice indiene sunt transmise foarte mult de magia de flori. Stilul îi place pe cei care sunt aproape de yoga, meditație și tema iluminării spirituale în general.

 • Lainvork. Variația liniară a unui simbol popular. Aceasta este o versiune mare a tatuajului, care este de obicei efectuată în minimalism. Ele sunt mai masive, liniile de contur sunt mai rele. Dacă există umbre, apoi mici, abia vizibile.

 • oriental. În mod tradițional pentru est în imagine poate exista o mulțime de apă. Adesea este tocmai în acest stil, volumele sunt efectuate, în întregime înapoi, de exemplu.
Citește mai mult  Prezentare generală tatuaj cu aripi înger

 • Minimalism. Stilul ar trebui să aleagă față de cei care nu intenționează să facă un tatuaj mare, dar vrea un mic accident vascular cerebral pe corpul ei. De obicei, acesta este un minim de linii, exact la fel de mult ca suficient pentru o identificare clară a florii.

 • Nesrazvishnl. Stil, școală foarte apropiată, duce la estetica asiatică, aduce gânduri despre crizantemele japoneze. Petalele luminoase constante pot fi plasate haotice, aici accentul este tonalitatea coloristă.

În plus față de stil, va trebui să decideți cu complotul, care este adesea mai complicat.

Potrivit complotului

Începeți să stați cu ceea ce poate fi un tatuaj religios. Deci, Lotusul din organism poate fi combinat cu zeitățile budiste, iar o astfel de declarație a corpului este destul de simplă. Divitățile pot fi amplasate în interiorul florii, dar de obicei sunt mai mari, iar floarea este mai mică. Alte parcele.

 • Spiritual. Sarcina lor este de a afișa calea spirituală a transportatorului. Există multe simboluri ale iluminării, deschiderea chakrelor. Astfel de tatuaje iubesc oamenii care sunt serios angajați în yoga.
 • portocale. Sarcina acestor tatuaje este de a elimina daunele și ochiul rău. Puteți găsi adesea un simbol arabos numit Hams sub formă de cinci degete ale unei persoane și ochi, care este conectat la Lotus.*
 • Subiect. Lotus poate fi nu numai în apă, ci și, de exemplu, într-o vază. Iar vaza este probabil să fie veche, poate va fi marcată de un obiect de cult. Acest lucru sugerează că transportatorul de tatuaj va onora povestea, hrănește slăbiciunea învățăturilor antice, le cunoaște și onorurile.
 • Lotus și șarpe. De asemenea, o variație destul de comună a tatuajului. Șarpele se poate târî din muguri și se poate înfășura. De obicei, acele tatuaje sunt cei care s-au născut în anul șarpelui.
 • Lotus și insectes. Cei mai populari flori „parteneri” – dragonflies și fluturi. Un astfel de tatuaj arată ușor, vară, fără a pretinde un înțeles profund.
 • Semne misterioase. Poate fi hieroglife, o declarație importantă pentru o persoană înregistrată cu aceste semne. Pot exista inscripții în alte limbi străine, coduri numerice.
 • Lotus cu margele, bijuterii, dantelă. De asemenea, afișează natura feminină cu ea strânsă la frumosul. Și demonstrează parțial poziția de transportator în sine – se pare că se compară cu această frumusețe.

În cea mai mare parte a cazurilor, Lotus este un tatuaj mono, unde floarea nu este doar un accent, ci destul de autosuficientă.

Alegerea unui loc de aplicare

Deoarece Lotus este personificarea naturii feminine, atunci pe orice parte a corpului ar trebui să arate organic. Dacă imaginile sunt mari și alungite, este mai bine să le aplicați pe coapsă, dacă sunt mici, simetrice – pe claviculă, pe coaste, pe deget, la linia de bikini. Unde Lotusul este umplut pe corpul feminin.

 • Pe încheietura mâinii. Pe alte părți ale mâinii, floarea apare adesea, dar încheietura mâinii este destul de intimă, fragilă, potrivită pentru a deveni panza. Tattoo va fi bine combinat cu diferite costume, atunci când tatuat pe umăr, fetele sunt mai des purtând sundrese, cămăși fără mâneci și t. D.
 • Pe jos. Poate fi bun pe orice parte a membrelor: zonele de șold, gleznele, precum și Shin, cel mai adesea devin locul în care apare Lotus.
 • Pe partea din spate. Fie în zona unei lame, fie exact între ele. Lotus Spate – mai mult costum vizual, pentru că fata însăși îl poate vedea numai în oglindă. Se bazează pe efectul extern, surprinzător de contemplator. De asemenea, lucrează tatuaj pe partea inferioară a spatelui.
 • Pe stomac. Deoarece lotusul este considerat a fi un simbol al fertilității, această locație a tatuajului va fi înțeleasă.
 • Pe sânii. Un subiect destul de sincer care necesită îngrijire specială pentru această zonă care va deveni mai rapidă decât multe altele.
 • Pe gât. În acest loc, tatuajele sunt preferate în minimalism.
 • La antebrațul. Mai ales bun va fi un tatuaj realizat în acest loc, pentru acele femei care de la natură (fie propriile eforturi vii) au reușit să obțină flexori de mână frumoasă.

Ca de obicei, înainte de a alege tatuajul perfect, trebuie să revizuiți zeci sau chiar sute de exemple.

Exemple frumoase

Văzut (și marcat ca exemple decente) pot fi convertite la ele însele, schimbați puțin, adăugați sau, dimpotrivă, tăiați un exces. Tatuaj rece sub formă de lotus – opțiuni pentru femei.

 • Tatuaj de culoare în care sunt ghiciturile indiene. Și totuși culoarea neagră este mai mult, ceea ce este important pentru fetele care sunt preferate, inclusiv în îmbrăcăminte.
Citește mai mult  Tattoo & Frunze : valoare și schițe

 • Stil similar, ca în exemplul anterior, numai locația schiței este diferită. Se pare interesant și nu întotdeauna în vedere.

 • Foarte concis, simplu tatuaj. Reflectă pofta pentru simetrie și perfecțiune. Nu necesită add-on, deși undeva în apropierea (pe partea) poate fi un mini-tatuaj în același stilistru.

 • Un alt exemplu atunci când simplitatea nu interferează cu crearea unor lucruri perfecte. Ei nu se suprapun purtătorul lor, nu înlocuiesc interesul în ea și nu vor fi decât o adăugare elegantă.

 • În tehnica de acuarelă, puteți vedea o mulțime de exemple similare, mai blând, mai puțin categoric decât tradițional. Potrivit pentru cei care le plac variațiile moderne de tatuaj cu plecarea lor de culoare, tranziții blânde și orice absență a subtextului agresiv.

 • Un exemplu dacă Lotusul activ este combinat cu alte tatuaje. Dacă tehnicile, stilurile nu se argumentează unul cu celălalt, se obțin astfel de dueturi. Vreau să prind o conexiune, chiar dacă tatuajul nu disprețuiește, iar autorul nu a investit.

 • Imagine elegantă, volum pe picior. În ea o mulțime de pasiune, claritate, este imposibil să fii numit moale și blând. Vorbește despre gânduri radicale, despre proprietarul categoric al tatuajului.

 • Aproape întreaga linie a coloanei vertebrale sub „credința” acestui tatuaj. Vă puteți imagina doar cum va arăta ca o rochie cu spate.

 • Tattoo sub piept nu foarte des, având în vedere că astfel de subiecte prea provocatoare și teama că de-a lungul anilor nu va fi cea mai remarcabilă zonă a corpului feminin. Dar există doamne riscante.

 • Imagine foarte delicată, moale, confortabilă. Frumos se uită în agregat cu decorațiuni care poartă doar pe încheietura mâinii.

 • Tatuaj mare cu lotus color și nu numai, cu o consecință clară a esteticii indiene. Cu îndrăzneală, desigur, nu pentru toată lumea.

 • Se pare că aceasta este o scrisoare de desen sau caligrafică, dar nu un tatuaj. Pe fetele fragile, subțiri, arată deosebit de adecvate și elegante.

 • Cei care gândesc să dea zonei Ryube (partea) sub tatuaj pot fi inspirați de această fotografie. Într-adevăr frumos, subtil și considerabil considerabil.

 • Tatuajele mari pe spatele fetelor nu se vor întâlni adesea și chiar cu un lotus. Dar acest exemplu sugerează cum se poate face fără busting.

 • O altă variație a tatuajului pe coaste, numai versiunea este mai mică. Restrâns, flirtar, intim.

Lotus – conform unei imagini standardizate, aproape floare perfectă. Este ușor de tras, iar un maestru de tatuaj experimentat va oferi multe variante. Acesta este un simbol autosuficient care nu se trasează niciodată cu rău, viclenie, mândrie.

El, mai degrabă, complet, pe de altă parte, caracterizează proprietarul său. Prin urmare, chiar și cei care doresc cu adevărat un tatuaj, dar crede că, la vederea schițelor cu Lotus se dovedește a fi mai decisivă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: