Tot ce trebuie să știți despre parfumurile Playboy

Tot ce trebuie să știți despre parfumurile Playboy

Playboy – Brand american renumit. Parfumeria a devenit una dintre industriile industriei imense. Și ea a moștenit toate trăsăturile revistei Playboy Fondate inițial.

Particularități

Compania de parfumerie Playboy provine din 2008. Da, destul de curând pentru un brand care are aproape o istorie de 70 de ani. Succesorii uriașului Imperiului Hugh Hefner dezvoltă o afacere de familie în toate direcțiile, iar parfumurile nu au exceptat. Hugh Hefner care și-a găsit numele nu era întotdeauna cel obișnuit să-și imagineze. Sa născut într-o familie profund religioasă, unde părinții îl interzic pe el și pe fratele său literalmente. Și, bineînțeles, chiar vorbirea nu vorbea nici măcar despre conversațiile educației sexuale: a fost sub interzicerea strictă. Parțial, prin urmare, auto-realizarea lui Hefner a devenit un fel de protest, având o relație cu revelațiile. În armată, Hugh a fost angajat în dezvoltarea de Wallsset local și a avut un mare succes. A absolvit Facultatea de Filosofie și cursuri Facultying.

Tânărul a găsit calea lui creatoare și dezvoltat perfect în ea. Dar, după căsătorie și nașterea copiilor, afacerile financiare nu au fost cele mai favorabil, astfel încât căutarea pentru orice lucrare a ocupat tot timpul. Disperat și nu a găsi un câștig demn stabil, Hugh Hefner a decis să risc. După ce a făcut o anumită cantitate de la prieteni și o parte a investit din propriile noastre economii, el deschide revista sa, în 1953, numele și logo-ul pentru care a fost împrumutat de la compania pentru vânzarea de autoturisme.

Deja prima lansare a tunat în întreaga țară, specimenele au fost excavate instantaneu. Și acest lucru este tot datorită Vitious Mind Creator. El a decis să facă ediția sa unică, arată lumii ce nu a fost nici o revista majoră, ceea ce a fost neplăcut să fie pus la dispoziția publicului. Gândindu-se, el a venit la conceptul de sexual deschis, libertate și chiar erotica. Din prima problema, a atras un număr foarte mare de cititori, pentru că paginile au fost un gol Marilyn Monroe. Succesul a devenit fără precedent. Desigur, concentrându-se numai pe fotografii goale, este imposibil să păstreze publicul. Prin urmare, pe paginile revistei, puteți găsi interviuri cu stele la scară mondială și știri din lumea modei și artei.

Citește mai mult  Byredo parfum Elite

Deoarece timpii de Playboy este asociat cu libertatea, deschidere, libertate. Și arome poartă aceeași promisiune. Apa de toaletă a femeilor vorbește despre senzualitate, putere asupra bărbaților, autosuficienței.

Playboy Pentru El, Duh – mirosul unui bărbat adevărat pentru cei care nu se tem să declare începutul lor de sex masculin, care poate subordona și incante carisma lor.

Prezentare generală a parfumurilor

O trăsătură distinctivă a oricăror arome ale acestei mărci – note de lux, dezvăluind purtător său ca un om de cercuri mai mari.

Playboy Generation

parfum agricole lansat în 2014. În acest moment, nu toate magazinele le au in sortimentatia. Cu siguranță această apă de toaletă pentru oamenii de dinamic, energie vitală plin, cei care sunt întotdeauna on-line. Dacă ziua este plin de diverse fapte, de la negocierile dimineața pe un proiect nou pentru o ceașcă de cafea la o petrecere de moda toată noaptea, în cazul în care aventurile sunt o parte integrantă, în general, de viață, prin alegerea Generation Playboy, cu siguranta nu pierde.

Playboy pentru ea

Aroma contine note de cireșe, iasomie, cedru, rădăcină violete, zmeură, mandarina, piper roz, sandală. Mirosul este luminos și suculent, fructe de pădure, de seara merge într-un pic picant. Rezistent, va rămâne cu tine până la sfârșitul zilei. Acesta va fi potrivit pentru orice moment al anului, dar în primăvară va fi cât de curând de modul.

Playboy pentru El

Pentru el este mai greu. Parfumul este foarte exotic: arata ca un ananas cu Bergamot, pentru care este ascuns scorțișoară, și un pic mai târziu merge într-o compoziție subțire de fasole și lavandă, aroma de vanilie si cedru note capete.

Citește mai mult  Parfum de revizuire Biblioteca Demeter Fragrance

Playboy Super

Este, de asemenea, un parfum pereche, astfel încât să puteți cumpărare în condiții de siguranță nou parfum le ia un cadou pentru a doua jumătate a ta – te va arata armonios. Anunțat ca arome seducătoare sexy, dezvăluind carisma oricărei. Opțiunea Femeie dă notchs de Margarita cocktail și o appetas de portocaliu. Baza parfumului este țesătura de mosc, lemn de santal si ambra. O astfel de compoziție este adecvată numai pentru zi seara sau pe timp de noapte, când lăsați toate lucrurile și cufundați-vă în secretele frumoase de amurg.

parfum masculin începe cu notele de bergamota, mere și ardei. Cea mai stralucitoare nota este ananas, suplimentat cu scorțișoară și lavandă. Eau de toaletă frunze de lemn de cedru, ambras și mozafuri. Alegerea unor astfel de arome pentru o seară romantică, nu veți fi confundat.

Playboy VIP pentru ea

Senzual de parfum blistering cu mare rezistență. Este potrivit pentru femei elegante. Dacă aveți o dispoziție de a rămâne într-o doamnă independentă, aceste spirite vor spune despre asta. Buchet de fructe-berry. Notele de top sunt reprezentate de bujor, nectarină și mandarină. Middle – fructe de padure roșii și mere. Note finală – Sandal, cașmir și mosc.

Cum de a alege?

Parfumul este o carte de vizită a oricărei persoane. Și trebuie să-ți dezvăluie pe deplin caracterul. Și pe acest lucru nu poate salva. În prezent, aceasta este o componentă integrală a vieții noastre. Prin urmare, este mai bine să alegeți ceea ce este potrivit pentru dvs. și să nu cumpărați mai ieftin și apoi nu îl utilizați. Analizăm bine pentru ce ora anului, timpul zilei este necesar pentru parfum. Citiți prezentarea generală a aromelor, fiecare dintre ele are un anunț, care reprezintă creatorii: acestea descriu natura parfumului, și natura purtătorul său.

Citește mai mult  Parfum Narciso Rodriguez

Alegerea unui parfum în magazin, pentru a asculta mai multe. Pune o pulbere / cereale de cafea consultant pentru a inhala parfumul lor între diferite sticle cu apă de toaletă – cafea va arunca mirosul de cel precedent și va ajuta mai bine să recunoască toate notele acestui parfum. Cel pe care îl place cel mai mult, aplicați pe piele, deoarece pe fiecare dintre noi Buchetul este dezvăluit complet diferit.

Poate că acele note care sunt atractive pe sonda, pe corpul dvs. vor fi dezvăluite diferit. Prin urmare, pentru a evita situațiile neplăcute, încercați întotdeauna aroma pe tine.

Cum să utilizați?

Utilizați aroma la timpul destinat pentru ea: flaves Easy da preferință în primăvara și vara, mai saturate – în timpul iernii și toamna. Urmați recomandările creatorului pe ambalaj – de obicei, caracteristicile parfumului sunt prezentate acolo.

Aplica parfum pe încheieturi, mangaieri – acolo se vor dezvălui în conformitate cu tine. Și este de asemenea recomandat pentru a pulveriza un pic pe parul tau, dacă doriți să lăsați o buclă frumos. Poate de cateva ori se presara pe haine – toate notele de parfum va fi dezvăluit.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: