Tot ce trebuie sa stiti despre hamsteri siberian

Tot ce trebuie sa stiti despre hamsteri siberian

hamsteri siberian – animale Cute pitice care dobândesc de multe ori pentru copii. Un animal nu necesită îngrijire specială sau hrănire exotice, astfel încât copilul poate face bine cu grija unui hamster independent. Acesta va aduce în ea responsabilitatea, munca grea, bunătate și iubire.

Aspect

arata Croch ca o minge de drăguț pufos cu o coadă mică. Dimensiunile sale sunt în lungime de 7-8 cm. În condiții naturale, se cântărește 25-30 g, dar in casa satisfaceti setarea hamsteri leneș obține de grăsime și poate câștiga în greutate de până la 50 g.

„Sibiryaki“ au o lână neagră-gri, cu o bandă de dronă care trece prin întregul spate. Genetica ofera o serie de alte culori. Dar, în orice caz, de iarna, hamsterul se va schimba culoarea strat pe alb. Animalele de companie au o schimbare de culoare nu pronunțat, iar câmpul este vital.

habitat

În hamsteri naturale din aceasta rasa, locuiesc stepele și deluroase avioane din Siberia și Kazahstan de Nord. Ei trăiesc în nurci care se creează. Acest crumble poate ateriza un labirint la un metru și jumătate adâncime, cu o lungime totală de mișcări de până la 8 m. Într-un labirint, el însuși plănuiește un cuib cald pentru somn și mort-end „cămară“ pentru depozitarea de cereale.

În timpul iernii, într-un mediu natural, astfel încât să nu cheltui energie, hamsteri cad într-o stupoare. Această condiție nu este un hibernare plin, deoarece animalele trebuie să se trezească pentru gustări. geruri puternice și prădători nu dau hamsteri de a trăi în plăcerea lor – speranța medie de viață are 2-2,5 ani, în timp ce locuitorii de origine poate trăi până la 3-4 ani.

Hamsterii nu le place compania, astfel încât acestea să trăiască într-una sau grupuri mici formate la o vârstă fragedă.

„Lui“ din „Aliens“, acestea se disting prin miros, care alcătuiesc fier speciale, situate pe ele pe craci.

Caracteristicile caracteristicilor

Ținând un nodul moale în mâinile este foarte plăcut, și urmăriți-l, de asemenea, interesant. Comportamentul animalului se schimbă sub influența factorilor externi: timp de noapte, fluctuațiile de temperatură, spaimă, curiozitate. Caracteristici ale comportamentului acestor animale constă în factorii de mai jos.

 • persoane în vârstă nu sunt frustrați în mod special, dar tinerii sunt mai energic – îi place să fie fericit (mai ales pe timp de noapte). În cazul în care locul este selectat pentru celula, ar trebui să fie luate în considerare stilul de viață de noapte al animalului.
 • Hamsterii sunt orientate în spațiu cu ajutorul mustății, care determină dimensiunea subiectului sau gaura în care puteți urca.
 • Animalele vor face teritoriul lor, spunând drepturile la ea. Ei aparțin în mod loial persoanelor care trăiesc cu ei din copilărie, să învețe fiecare miros caracteristic și nu le deplasa de la propria lor locuibilitatea. Dar atitudinea de atitudine este destul de un alt. Mai bine într-o singură celulă să păstreze animalele de același sex sau de sex masculin și unul femele mai multe.
 • Hamster angajat în igiena lui – un spectacol suficient de reticent. Care iubește aceste animale, poate că uitam ceasurile în timp ce linge labele și spală fețele mici și vițelul și apoi pieptene Sissing. De fapt, ei deconectați woolls de acoperire și de a face mai pufos, care afectează conservarea căldurii. Instincte a primit de la hamsteri condițiile de viață din Siberia pe voința.
 • hamster Speriați se comportă neliniștite – el se deplasează de-a lungul o cușcă sau prese la podea. În cazul în care se simte un pericol, face sunete înfricoșătoare și terorizează dinți. În acest moment, este mai bine să nu se atingă, ca el poate musca.
 • La momentul de curiozitate, animalul poate fi pe picioarele din spate și din față pentru a ajunge la obiectul de interes. El explorează mustață și picioarele lui.
 • Uneori, uitam de hamster, puteți vedea cum a trage rumegușul se în cuib și pauze în ele. Acest comportament sugerează că animalul înghețat. Dacă el începe de rupere și împrăștiere rumeguș, aceasta înseamnă că este cald.
 • Înmulțiți animalele sunt gata pentru o lună, dar este mai bine să le dea să aștepte cel puțin trei luni. Termenul de sarcină din venitul provenit de sex feminin nouăsprezece zile. În cazul în care cuplul trăiește în celule diferite, apoi combinându-le pentru a obține urmași urmează teritoriu neutru.
Citește mai mult  Totul despre pisicile uscate Brit

Conţinut

Pentru cei care mai întâi a decis să înceapă hamster, ar trebui să vă familiarizați cu regulile de conținut, precum și cu comportamentul și obiceiurile lor, să înțeleagă toate argumentele pro și contra. Hamster – o ființă vie, și aducând-o la casa, o persoană își asumă responsabilitatea pentru existența sa. Părțile laterale pozitive ale conținutului animalului la domiciliu sunt după cum urmează:

 • El este milioane și, în cele mai multe cazuri binevoitoare+
 • Contactul cu un astfel de animal de companie pentru copii nu este periculos+
 • Copiii dobândesc calități bune: îngrijire și responsabilitate+
 • Hamsterii nu sunt pretentios în produsele alimentare+
 • acestea sunt ușor de domesticit, în timp ce ei pot fi instruiți cu mici trucuri+
 • ușor de a găsi un loc pentru o celulă mică+
 • Este ieftin – vă puteți permite întotdeauna să cumpere un buget și pentru animale de companie nepretențios.

  De asemenea, merită remarcat părțile negative ale șederii hamsterului în apartament:

  • În spatele lui va trebui să aibă grijă, curățați cușcă, în caz contrar va apărea mirosul+
  • Copilul iubește să glumească noaptea, astfel încât celula ar trebui să fie ținută departe de dormitor+
  • Uneori poti cumpara un animal mic care iubește să mănânce+
  • Hamsterii trăiesc mult timp, iar copiii nu pot simți cu greu pierderea animalelor de companie.

  Dacă minusurile nu par a fi atât de semnificative, puteți începe în siguranță un hamster, deoarece va oferi o mulțime de plăcere pentru aspectul și comportamentul său umil.

  Unde să postați?

  Înainte de a aduce un hamster în casă, este necesar să se pregătească un loc unde să rămână. Dacă este nevoie de ceva non-serios, miezul se va pierde într-un apartament mare și va muri.

  Hamsterii nu sunt foarte exigenți pentru mediul extern, dar se simt bine la o temperatură confortabilă de la 17 la 26 de grade de căldură.

  Tot ce este neplăcut pentru noi, nu-i place și hamster. Determinarea celulei într-un anumit loc, trebuie să vă gândiți că va fi confortabil acolo va fi. Având în vedere impactul negativ al unor locuri din casa, putem concluziona că este imposibil de a pune o cușcă:

  • În apropierea radiatorului+
  • pe pervazul ferestrei, sub razele soarelui dreapta+
  • Tehnologia de lucru în apropiere+
  • La proiect+
  • în locuri zgomotoase+
  • În dormitoare (ținând cont de stilul de viață de noapte de animale de companie).
  Citește mai mult  Descrierea și conținutul negru Akita-inu

  Care ar trebui să fie celula?

  Hamster – rozătoarelor, iar acest lucru ar trebui să fie luate în considerare, alegerea materialului pentru acasă. Pet este cușcă potrivit cu tije metalice sau acvariu. hamsteri siberian sunt lipsesc, astfel încât acvariu nu poate fi acoperit pe partea de sus. În ceea ce celula, atunci Distanța dintre tijele trebuie să nu mai fie decât 7-9 mm, în caz contrar, animalul va încerca să scape.

  Celula în sine trebuie să fie spațioasă, ca animale de companie are nevoie pentru a rula. Este mai bine pentru a oferi etajul al doilea, în cazul în care aveți nevoie să joc desene loc. Podelele sunt alese ca podele.

  Pentru cușca goală, animalul va reacționa cu frică, pentru că o persoană care nu-i place să trăiască într-un apartament fără mobilier. Locuința pentru hamster ar trebui să fie confortabilă de echipa.

  • Aveti nevoie de o casă pentru somn. În voia de hamsteri trăiesc în Norah, astfel încât instinctul de auto-conservare rămân în condițiile înghesuite ale celulei. În casă se simt în siguranță.
  • Alimentatorul și băutul este mai bine să se fixeze la hamster la rândul său, dar trebuie să-l facă detașabil, astfel încât este posibil să-l spele.
  • Piatra minerale are nevoie de un animal pentru îngrijirea dinților. Herly el, un hamster curăță și întărește colții, și le urmărește, de asemenea, ajustând lungimea normală.
  • Roată de rulare. Hamsterii siberiani sunt predispuși la obezitate, astfel încât roata de rulare este pur și simplu necesară pentru ei. Acesta va satisface nevoia lor de noapte în mișcare și va permite menținerea unei forme sănătoase.
  • Toaletă pentru un hamster poate fi achiziționat de la magazinul pentru animale de companie, în timp ce animalele de companie, ar trebui să înțeleagă că există un loc special pentru toaletă.
  Citește mai mult  Burst Aquarium: Ce și cum să-l lipiți?

  Îngrijire

    de îngrijire a animalelor, în primul rând, asigură buna nutritie cu drepturi depline. De două ori pe zi ar trebui să fie hrănite cu amestecuri de cereale și granulate, care pot fi cumpărate de la magazin pentru animale de companie. Set de vitamina suplimentar, constând din fructe, legume și verdeață. In dieta, puteți adăuga unele piept de pui, branza de vaci sau ou.

    În ceea ce privește plimbare, ea nu implică drumeții în afara sau care rulează în jurul valorii de apartament. O astfel de plimbare este periculos pentru un hamster, și pentru mobilă, care va încerca să încerce dinte. În magazin pentru animale de companie va trebui sa cumparati o minge speciala de mers pe jos, care va proteja animalul de probleme și îi va permite să fie rided.

    O dată sau de două pe săptămână hamster ar trebui să fie curățate celula.

    Un pic de efort va ajuta la animalele de companie să fie întotdeauna sănătos și fericit.

    Povestea despre viața hamsterilor siberiani se uită în continuare.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Narcisa Raescu

    Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: