Silichem Terrier: Tot ce trebuie să știți despre rasă

Silichem Terrier: Tot ce trebuie să știți despre rasă

Silichhem Terrier – Câini de rasă engleză, care se întoarse de la un vânător curajos într-o persoană prietenoasă și distractivă prin satelit. Astăzi, această rasă din Țara Galilor este cunoscută departe dincolo de Marea Britanie. Este aleasă de stelele de film și celebrități, membrii familiilor regale dobândesc. Conținutul de cățeluși și teritoriul de siliciu adulți nu creează proprietari de hassle speciali – sunt suficient de inteligenți, ușor de obișnuit să respecte ordinea din casă, întotdeauna stați într-o stare bună de spirit.

Pentru Rusia, rasa este încă considerată o creștere exotică – oficial înregistrată are un pic mai mult de o sută de persoane.

Istoria originii

Cu aspectul său, Silichhem Terrier este obligat să iubească excepțională a locuitorilor din insulele britanice la vânătoarea Norny. Pentru extragerea fiarei, în plus față de pinii de câini mari, a fost nevoie de un câine compact, capabil să urmeze prădătorul sub pământ. Terrierii sunt apreciați în mod special aici – câinii cu un lanț excelent, azart și neînfricarea. Pe teritoriul Țării Galilor, a fost deosebit de popular divertisment pentru vânarea Badgers, iar aici selecția secolului XVIII-XIX a fost experimentată cu îndepărtarea speciilor potrivite pentru aceste scopuri destul de îndrăzneț.

Una dintre problemele cerute de decizie a fost inconsistența majoritatea câini de talie mică. de multe ori au suferit de semenii lor – în căldura de vânătoare, câini de talie mare au fost sa repezit asupra terrieri, fără a le distinge de fiara. Găsirea unei decizii a început un crescător bine-cunoscut din acea vreme – John Tucker Edwards. El a decis să aducă câinele alb cu lână tare și dimensiuni compacte. Dar primele încercări nu a reușit – Producția de terrieri Cheshire cu Welsh Corge a dat prea instabil progenituri, eterogenă pentru exterior.

Dar John Edwards, chiar nu a reușit, a fost persistente în aspirațiile sale. Fiind un crescător cu experiență, a petrecut o mare de lucru pe greșelile și a reușit să găsească o combinație mai corectă a sângelui. Strict a devenit locul de muncă tribale – câini cu semne de căsătorie au fost excretate de reproducere.

Rezultatele pozitive nu s-au făcut să aștepte: populația rezultată a avut o neînfricație, era ușor să mergi la Nora pe Badger, a avut un fenotip pronunțat.

După moartea lui Edwards, afacerea lui nu a fost abandonată – fiica crescătorului a fost angajată în creșterea în continuare, Victoria. Datorită ei, Terrierii Silichem au primit aspect mai modern. La sângele Terriers Cheshire și Welsh Corgi, genele West Highland White White, Târrierii Fox, au fost adăugați terrii de taur. Populația rezultată a fost consolidată de calitate, care astăzi este faimos pentru aceasta rasa: alb-alb, cu strat de prelevare a probelor perla, excitare de vânător, loialitate, lipsa de frică, pentru fiara răutate.

Prima demonstrație a lui Silichem Terrier la expoziție a avut loc în 1891 în Țara Galilor. Rass-urile proprii au fost deja acordate până în 1903, după ce au primit răspândite în patria sa. După încă 5 ani, iubitorii de terrieri din silichem au format propriul club. American Kennel Club de noi caini companioni nominală și introduse în clasificarea în 1911. Dar standardul internațional oficial pentru iubitorii de Silichem a trebuit să aștepte mult timp – el a fost acceptată doar în 1954.

Citește mai mult  Totul despre feedurile câinilor hrană nativă

Descrierea rasei

Conform clasificării FCI, rasa se atribuie 74 număr. Se atribuie grupului de terrieri mici, care nu fac obiectul lucrătorilor. Cea mai recentă versiune a standardului este adoptată în 2009. Cățeluși și adulți Silichem Terrieri sunt descrise ca fiind câini mobile, activ, compact, cu un fizic echilibrat și un corp alungit.

Următorii parametri sunt caracteristice rasei:

 • Cap cu un craniu lat, pictura ușor convexe, alungite, cu un bot puternic, netezite pometi+
 • Fălcile puternic, mare, pătrată, cu dinți lungi, închis într-o muscatura in foarfeca+
 • Urechile sunt medii, agățat, cu sfaturi ușor rotunjite, situate pe laturile+
 • Nas nas negru, strălucitor pigmentate+
 • Ochii de culoare maro închis, forma rotunjită+
 • gât musculare, clar definit, suficient de lung și de grăsime+
 • membrele din față drepte și scurte, în spatele lung, cu muschi severe+
 • spate drept, de lungime medie+
 • piept clar definite, profund+
 • coada scurta, beat pe vârful, îndreptat în sus+
 • Înălțimea greabănului – 30-31 cm, greutate – 8.2-9 kg.

Silichem Terrierii sunt proprietarii de grosier neobișnuit.

parul superior rigid greu, „sârmă“, suficient de lung. Partea de jos moale sânge alb Bloodstock. Câinii nu sunt predispuse la mol abundente. lână lor nu provoacă reacții alergice, lipsite de un miros specific.

Culoarea lână implică predominanța alb cu o perla cu o prelevare de probe perla, prezența petelor în zona urechilor și a capului este permisă. urme umbra dezirabile – gri-albastru, Zonar, cafeniu, maro, crem. Culoarea neagră Să presupunem, ca niște gheare, dar este considerat de dorit pentru a consolida puii.

Caracter

Silichem Terries sunt considerate excelenti companioni – acestea sunt binevoitori, responsabili, încercați pentru a proteja proprietarul de atenția unei alte persoane. În ciuda creșterii mici, acestea sunt destul de mobil, poate face o companie pentru plimbări. Dar siliches nu sunt la toți câinii în cameră bun. Dispunand natura provocare terrier-ului clasic, ele arată încăpățânare în timp ce încerca să tren. Chiar știind bine echipele, ei decid întotdeauna pe punerea lor în aplicare.

Inteligența dezvoltată a Silichem Terrierul este de multe ori cheltuit nu prea rațional, cheltuind capacitatea mentală de a inventa Caverz și distracție. Nevoia de mișcare, comunicare, ei au jocuri mult mai mari decât alte rase. inventatori Neobosit, siliches nu va lăsa proprietarul plictisit, va deveni participanți plin de distracție pentru copii. Într-o situație dificilă, câinele va găsi, de asemenea, o cale de ieșire, folosind propria sa intrare.

Vizionarea raselor de calitate sunt evaluate foarte mari. Compact Silichem Terrier are o voce tare, sensibil și abtine de la orice surse de pericol. Cu o astfel de gardă, nu vă puteți teme că străinul va pătrunde pe teritoriul neobservat. În plus, câinii au un simț dezvoltat al teritoriului – la o fermă sau într-o casă privată, ele devin indispensabile gărzi care să împiedice atacurile de vulpi, kunități și alte animale de pradă mici.

Dragostea pentru copii – o altă caracteristică luminoasă a lui Silichem Terrier. Un astfel de animal de companie va deveni un partener indispensabil pentru copii și adolescenți, va fi fericit să participe la orice distracție, jocuri și divertisment. Sky PET PET va face un copil hiperactiv și nu l-au ofensat niciodată. Dar, cu alti caini de Silichema nu sunt prea din urmă, câinii demonstrează agresiune împotriva conifere mai mari, acestea sunt destul de zadirists.

Conduita cu temperamentul terier va ajuta la cresterea dreapta.

Avantaje și dezavantaje

Silichem Terrier – una dintre cele mai iubite rase din Țara Galilor, dar în afara Angliei se răspândește informații destul de contradictorii. Opiniile converg ca acest caine are o mulțime de avantaje:

 • Dimensiuni compacte+
 • Aspect spectaculos+
 • Malchism+
 • Îndrăzneală și curaj+
 • Orienteance per persoană+
 • bun contact cu copii+
 • înalt nivel de activitate fizică+
 • Comunicare și prietenie.
Citește mai mult  Plăci Guppies: Câți cresc și cum să aibă grijă de ei?

  Neajunsurile Silichem De asemenea, înșfacă. Este ușor de dependent și pierde repede interesul, oprire, proces. Dar, în general, un mic caine devotat este un animal de companie minunat, care a fost în măsură să încânte proprietarul său de mai mulți ani.

  Speranța de viață

  Speranța de viață medie a Silichem Terrier-ul este de aproximativ 15 de ani, dar mulți reprezentanți ai rasei se disting prin durată lungă de viață și sunt capabili de a trimite ziua de naștere a 17-. Printre amenințările la adresa sănătății unui câine mic poate fi remarcat:

  • Risc ridicat de obezitate+
  • Dezvoltarea bolilor de ochi (cataracta, glaucom, atrofie a retinei)+
  • Reacții alergice la insecte sângerare, alimente dezechilibrată+
  • surditate ca malformații congenitale.

   Restul Silichem Terrier este extrem de sanatoasa. Câinii au o imunitate puternică, nu se tem de frig, activ și vigoring la cea mai veche.

   Decât feedul?

   În mese, Silichem Terrier este modest, dar există anumite puncte care merită să ne reamintim. Animal ar trebui să primească alimente hipoalergenic de înaltă calitate, care vă permite să rezerve de energie realimentarea în timpul zilei. Dacă este selectat dieta finit, Merită să acorde preferință feed-uri la holistrics fără aditivi din cereale sau pe bază de orez.

   Nutriția naturală este, de asemenea, admisă. Se recomandă combinarea în dieta de soiuri non-grăsime, legume, ovăz sau crupă de orez. Pentru a umple stocurile de calciu, câinii oferă brânză de vaci. Modul optim de alimentare este de două ori pe zi, fără emiterea suplimentară a delicatei în timpul zilei. Din cauza tendinței de a supraviețui, puterea siliciunii trebuie monitorizată suficient de strictă.În dieta câinelui nu ar trebui să fie pește – provoacă o tulburare de stomac de la reprezentanți ai rasei.Oasele sunt excluse deoarece provoacă formarea pietrelor renale, răniți stomacul și esofagul.

   Dulciuri strict interzise, ​​produse de testare a drojdiei, cartofi, lapte solid.

   Cum să vă îngrijiți?

   Îngrijirea pentru Silichhem Terrier implică o conduită regulată a următoarelor proceduri

   1. TRANGMING – Pentru câinii de expoziții, este scufundarea părului mort este calea cea bună de a avea grijă de lână. Silichem practic ele însele nu sunt legate, dar pentru a preveni apariția chatins, este necesar să se efectueze o procedură ca înălțimea vindecătorul și puful. Pentru tunderea, puteți achiziționa o mașină de scris specială sau contactați serviciile de specialiști.
   2. lână Combedding. Se realizează la fiecare 3 zile, folosind perii speciale.
   3. O tunsoare – Are loc în cazul în care câinele nu participă la expoziții. In alte cazuri, doar barba este turnat, o bordură pe coada și grosier excesul de lână în zona dintre degete. vară fierbinte Mulți proprietari preferă să se ocupe de corpul animalului „sub mașină“. Dar proprietarii de experiență nu recomanda strut siliche thermier, menționând o deteriorare semnificativă a calității de lână câinelui.
   4. Baie – Este necesar rar și se efectuează folosind exclusiv hipoalergenic inofensive. piele Silichem-terrier este foarte sensibil, necesită o selecție atentă de sampoane si alte produse cosmetice de câine.
   5. Urechi de curățare. Acesta are loc o dată la fiecare 2 săptămâni, cu o inspecție shell pentru placi, căpușe, alți paraziți.
   6. Curățarea dinților. Silichem Terrier Fălcile nevoie de un control sanitar regulat. Este necesar să le curățați de cel puțin de 3 ori pe săptămână. Îndepărtarea dentară este efectuată de două ori pe an, cu o vizită obligatorie la medicul veterinar.
   7. gheare tunsoare. Ei înșiși nu fura, de aceea este necesar să se cumpere un viclean cât mai curând posibil. Alunecare în plăcuțele clawing sunt capabile de a livra un disconfort puternic.
   8. Îngrijirea ochilor. Acestea ar trebui să fie expuse în mod regulat la oftalmolog veterinar, dacă este necesar, proprietarul va trebui să efectueze servicii de igiena speciale. Lăcrimare, evacuările purulente abundente sunt un motiv de îngrijorare. În mod normal, doar elimina acumularea bulgări în colțurile ochilor, cu un disc de bumbac.
   9. Tratamentul de piele și intestinale paraziți. Silichem Terrierii sunt foarte sensibile la înțepăturile de insecte, corpul lor trebuie să fie protejate de contactul cu purici și căpușe. prelucrarea antihelmintic este efectuată cel puțin de 2 ori pe an.
   10. Curățarea barba câine – Se efectuează după fiecare masă, pentru a evita bacteriile de reproducție.
   Citește mai mult  Totul despre Spanielia

   În cazul în care cerințele de igienă vor fi respectate nu este suficient, rezultatul neglijenței proprietarului poate fi boala, infectie intestinala un caine.

   educatie si antrenament

    Silichem Terrierii – Destul de inteligent Dogs, capabil sa rapid cantitati mari de informații Memorize. învățarea lor inițial pare ușor. Dar câinele poate fi ales în procesul de formare. Același tip de echipe sunt suficient de rapide pentru el, câinele începe să dor.

    canisele cu experiență preferă să nu intre siliches în categoria de rase cu greu instruiți. Câinele este suficient doar pentru a crea un mod convenabil pentru clase, sugerează o delicatețe, laudă pentru a obține rezultatul. Sport și sarcini de funcționare vor fi utile, participarea la Agilitate. Excludeți în creșterea agresiunii, violența animalelor. Terrierul rotofei acestei relații o nu va fi apreciat, se închide.

    Start educație Silichem este necesară la o vârstă fragedă. Deja de 3 luni, un catelus umbrită va fi în măsură să respecte ordinea în casă, va ști numele, locul va fi condus de apel. Pentru pregătire serioasă, este mai bine să înceapă la realizarea de 9-12 luni, după ce și-a întărit în forma de joc. Shone câinele din lesă în oraș nu este recomandată din cauza instinctul de vânătoare dezvoltat – câinele poate grăbi în alungare pisica, se pierde.

    În plus, despre Silichem Terrier vedea videoclipul următor.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: