Celebrități ai căror nepoți copii mai mari

Aceasta este o minte de neînțeles! Se pare, poți deveni din nou părinți, fiind deja bunici și bunici. Și chiar și un străbunic ca Mick Jagger.

Celebrități ai căror nepoți copii mai mari

Această listă include celebrități, ai căror copii sunt mai tineri decât nepoții lor.

Alla Pugacheva

În 2013, Alla Pugacheva și Galkin a decis să aibă copii. Ei au avut gemeni din cauza mama surogat – o fată și un băiat. La acea vreme, Pugacheva a fost de 63 de ani și ea a avut deja nepoții – copii pentru copii pentru copii Fiica Orbakayte.

Pugacheva și Galkin adora copiii lor și să eliminați în mod constant videoclipuri cu ei.

Lera Kudryavtseva

Fiica Lera Kudryavtseva sa născut la doar câteva luni mai devreme decât nepotul ei. Prezentatoare TV a fost foarte bucuros să alimenteze familia și a fost lăudat în mod activ în rețelele sociale, ceea ce a devenit o bunica și mama aproape simultan!

Lera Kudryavtseva a declarat că apariția fiicei sale a fost pentru ea un eveniment important in viata. Ea însăși ei îndurat și mândru de ea.

Robert Deniro

Celebrul actor a devenit tată în 68 de ani. În 2011, o fata Helen de la Grace Highauer a apărut la lumină în 2011, care a avut loc o mama surogat. La acea vreme, actorul a avut nepoți. Total Robert De Niro 6 copii.

Mick Jagger

Liderul grupului The Rolling Stones 8 copii și toate acestea din 5 femei diferite. Ultimul copil a fost născut în 2016, dar Mick Jagger nu este doar un bunic, dar chiar și un străbunic! nepoata lui (Fiica Jade este a doua fiica a artistului) a dat naștere la bunicul.

Citește mai mult  A fost o greșeală: stele din Rusia sa angajat din plastic fără succes
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: