De sezon Trend: experți de moda a dat sfaturi, cum să se poarte în mod corespunzător în haine Stil prepped

Acest sezon a marcat cu o tendință de moda – Stilul de „prepper“ milioane de femei și fete au cucerit întreaga lume.

„Prepap“ reprezinta o tinuta care seamănă cu o uniformă de elevi din școlile de prestigiu și colegii din Europa. Spre deosebire de tema de tineret, stilul este potrivit pentru femeile legate de vârstă, care au beneficiat de mult timp certificate și diplome lor, asigura Senior Editor al Departamentului de moda Polina Shabelnikova Glamour.

De sezon Trend: experți de moda a dat sfaturi, cum să se poarte în mod corespunzător în haine Stil  prepped

Polina recomandat femeilor care doresc să încerce pe stilul de „preparare“, pentru a alege luminoase și distinctive lucruri care sunt ferm asociate cu istoria lucrurilor. De exemplu, demnitatea de cardigane cu romburi sunt demni.

Acestea sunt sabelnikov uzate recomandă în mod exclusiv cu nuanțe luminoase cămăși, și mai bine – cu alb.

Fine acord poate fi carouri excursii sau fusta. Este convenabil, elegant, confortabil. Polina a subliniat că această opțiune „gătită“ este potrivit pentru o întâlnire importantă, și pentru a vizita cursuri la universitate, și pentru o plimbare. Vă puteți îmbrăca și la o întâlnire, dar pentru o setare romantică merită să furnizați accesorii plăcute mici în rochie, de exemplu, puteți decora un cardigan cu un mic Brooral de flori.

Imaginea care este creat dintr-o cămașă albă și o fustă în carouri, Polina recomandă completarea Negru satin arc pe gât, Și, de asemenea, nu fi timid și alege cu îndrăzneală haine superioare luminoase, cum ar fi o haină roz sau portocaliu în jos jacheta. Potrivit Shabelnikova, de la un astfel de accent luminos Imaginea va juca noi vopsele.

„Proppi” cu fuste scurte și ultra-scurte într-o cușcă sau dungă – aceasta este o opțiune pentru femeile care sunt pe deplin mulțumiți de forma picioarelor, cifrei și creșterii. Dar mini nu este o cerință obligatorie tendință. Fusta poate fi orice lungime, și pantaloni – orice tăietură.

Citește mai mult  Argumentul Speed: Victoria Secret pentru prima dată în istoria de început să coopereze cu modelul dimensiune 52

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: