Doamnele în stilul anilor ’50 a revenit

Rochii in stilul anilor ’50 ai secolului trecut sunt din nou în modă.

O astfel de concluzie a venit experți la modă, analizând celebritate tinutele. În principiu, nu este nimic surprinzător – Rochii pentru femei din acea epocă se caracterizează prin tăiere blândă specială, subliniind figura și în același timp, ascunde neajunsurile ei. Rochiile „cincizecime“ au fost mult timp atribuite „Etern Classics“.

Doamnele în stilul anilor '50 a revenit

În sezonul de modă viitoare, elegantul „cincizeci” este recomandat să ia în considerare ca o idee despre o rochie festivă, precum și gândirea pentru imaginile de zi cu zi.

La alegerea este merită atenție Geometria decupaje pe spate și piept. Ar trebui să fie o formă clară, fără asimetrie sau ciudată. Fustele trebuie să fie luxuriante și bine, dacă sunt făcute într-o imprimare de flori, rămâne în continuare relevantă.

Doamnelor care nu tolerează fustele luxuriante, iar o astfel de lot poate folosi acoperite siluete stricte din aceeași epocă. În acest caz, nu ar trebui să experimenteze cu manșonul – lăsați-l să fie clasic, și nu uitați despre centura de siguranță și mănuși – obligatorii „sateliți“ ale imaginii în stilul „cincizeci de ani“.

imagini elegante stricte se poate face cum ne străbunicile au, completarea pălării, mai bine – in miniatura.

Ca exemple, puteți lua în considerare imagini celebre Marilyn Monroe. Ei rochii arata in continuare incredibil de relevante și la modă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: