Idei pentru feluri de mâncare gustare, care pot fi gătite în câteva minute

Cu toții familiarizați cu titlurile ce dețin: „feluri de mâncare pentru cel mai leneș“, „fel de mâncare în 5 minute“ sau, dar, de fapt – o mulțime de ingrediente în descrierea, și de gătit merge mult mai mult timp decât cele declarate.

Idei pentru feluri de mâncare gustare, care pot fi gătite în câteva minute

Aici vei gasi metode foarte rapide și ușoare pentru gătit mâncăruri gustare. Verifica?!

bețișoare de legume + chips

stick-uri de legume – opțiunea perfectă pentru cei care urmează figura și nu-i place să anvelope ei înșiși feluri de mâncare gătit. Dacă frigiderul nu ia abundența de legume, vă sugerăm să luați ceea ce este: de exemplu, morcovi, castraveti si ardei.

Se taie legumele pe stick-uri si consuma cu sos – Adzhika sau Humus. Puteți adăuga chips-uri la o astfel de greutate redusă. Dacă țineți puterea de dreapta, pentru a alege chips-uri cu ingrediente naturale, de exemplu, Naturals.

Fulgi de ovăz cu fructe

Nu stau neapărat la planseului pentru a găti fulgi de ovăz. Pentru mai ales leneș pentru a ajuta la cuptorul cu microunde. Se toarnă în placa de cantitatea dorită de fulgi de ovăz și se umple cu lapte. Porniți puterea maximă cu microunde și așteptați 3 minute. Porridge gata.

În loc de lapte, puteți folosi ulei de nucă de cocos – așa că va dobândi un gust delicat piuliță. Și dacă vă decora sângele de fructe proaspete: zmeură sau afine, atunci păcatul nu face fotografii astfel și nu pune în Instagram!

Musli cu iaurt

Aceasta se întâmplă nu suficient un iaurt pentru a scăpa de sentimentul de foame. Vă sugerăm să vă muesli. Opțiunea și adevăr pentru cei mai leneși! Se amesteca faina de ovaz cu orice nuci, și chiar mai bine cu fructe uscate. Snack gata!

Citește mai mult  arată Fashionista 10 moduri elegante de a lega o batistă

Pentru cei care au în stoc de 20 de minute, există o rețetă și abruptă. Dacă muesli purtat în cuptor, acesta va primi granola. Același Müsli, doar mai crocant si dulce.

Sandwich-uri cu banane

Din selecția noastră, aceasta este cea mai dificila reteta, deoarece trebuie să se pregătească 3 ingrediente: banane, felii de bagheta si paste de arahide, și apoi se taie o banana, a pus-o ușor pe o pâine, pasta de arahide lubrifiat!

Pentru a potoli senzatia de foame, nu va fi suficient doar 2 astfel de sandwich-uri. Luați în considerare o gustare este o calorie. Apropo, în loc de o banana, alte fructe pot fi utilizate – nu-ți fie frică să experiment.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: